Alexkass Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 εγώ δούλευα το storm και με 4.5 αλλά τώρα έχω το 4.7. σχετικά είναι αυτά. θέλω όμως κάτι με πιο γρήγορο sync. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 bis 3G = μισή αυτονομία. Εγώ το έχω κλειστό το 3G μονίμως και έχω βρει την υγειά μου. Και το GPS. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 εγώ δούλευα το storm και με 4.5 αλλά τώρα έχω το 4.7. σχετικά είναι αυτά. θέλω όμως κάτι με πιο γρήγορο sync. σε αυτό δεν έχεις και άδικο. αλλά δεν θα κάνει backup με την 5.0. οπότε τι να το κάνεις? επίσης θα έπρεπε να έχει και back up third party εφαρμογών, γίνεται ήδη αλλά με πολύ κόπο (θα ποστάρω το πως στο faq) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Όταν έχουμε ενεργοό το BIS το κινητό επικοινωνεί σε τακτά διαστήματα με τον server για να τσεκάρει ή είναι σε κατάσταση αναμονής (δεν εκπέμπει) μέχρι να του έρθει μέσω PUSH οτι έχει κάποιο email οπότε τότε συνδέεται;; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altoss Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Γεια σας, Επειδη βιαζομαι και πρεπει να κανω πολυ αμεσα την αγορα καποιου τηλεφωνο εχω 3 ερωτησεις: 1)Το Gps δουλευει απο μονο του ή πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με το internet? τι χαρτες και τι προγραμμα πλοηγησης εχει? 2) τι Web browser εχει? Αν το παρω με συνδεση vodafone με 1,5gb το μηνα μπορω να συνδεομαι οποτε θελω στα email, ή πρεπει να βαλω και αλλες υπηρεσιες οπως αναφερουν αλλοι χρηστες?? 3)Και τελος , excel ,word, pp μπορουμε να χρησιμοποιουμε χωρις να προσθεσουμε καποια εφαρμογη??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 1. Gps έχει blackberry maps. Είναι μέσω internet αλλά δεν σε χρεώνει πρακτικά τίποτα. Τα ββ κάνουν πολύ μεγάλη συμπίεση δεδομένων. Τα ββ δεν έχουν πλοήγηση δηλαδή φωνητικές εντολές κλπ 2. Όπως και για το gps έτσι και για τον browser πρέπει να ενεργποίησεις τις υπηρεσίες της ββ. Δεν σε χρεώνει τίποτα παραπάνω από ένα απλό data plan. Για τα email τα ββ υποστηρίζουν real time email οπότε δεν σε ενδιαφέρει ο browser 3. Υπάρχει free εφαρμογή απλά για να δημιουργήσεις αρχεία πρέπει να αποθηκεύσεις κάποια άδεια στην μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Γεια σας, Επειδη βιαζομαι και πρεπει να κανω πολυ αμεσα την αγορα καποιου τηλεφωνο εχω 3 ερωτησεις: 1)Το Gps δουλευει απο μονο του ή πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με το internet? τι χαρτες και τι προγραμμα πλοηγησης εχει? 2) τι Web browser εχει? Αν το παρω με συνδεση vodafone με 1,5gb το μηνα μπορω να συνδεομαι οποτε θελω στα email, ή πρεπει να βαλω και αλλες υπηρεσιες οπως αναφερουν αλλοι χρηστες?? 3)Και τελος , excel ,word, pp μπορουμε να χρησιμοποιουμε χωρις να προσθεσουμε καποια εφαρμογη??? Ευχαριστω βάζεις τον όπερα και είσαι οκ. δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς κάτι που το γράφουμε μέρες και μέρες. τόσο για το gps όσο και για τα docs2go. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 τι σημαίνει βιάζεται? επαγγελματική συσκευή αγοράζεις που κάνει κοντά 500ε. :!: σίγουρα πρέπει να να δεις αν σου ταιριάζει πρώτα και όχι απλά να περιμένεις1-2 γνώμες στο πόδι. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Ο φίλος ζήτησε βοήθεια και απάντηση πήρε. Τα σχόλια εκτός θέματος καλύτερα να αποφεύγονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altoss Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Σας ευχαριστω για την απαντηση, Φιλε που ρωτας γιατι δεν κανω μια αναζητηση, σου απαντω, οτι δεν μπορω να διαβασω 100++ σελιδες με ποστς για να βρω τις απαντησεις που πιθανον και να μην υπαρχουν.. Παιρνω το ρισκο, αιτιολογώντας, και κανω τις ερωτησεις που θελω. Και για το οτι παιρνω επαγ. συσκευη κοντα στα 400 ευρω δεν ειναι και τεραστιο ζητημα... 2 ερωτησεις ακομη για οσους ξερουν: 1)Ειναι ευκολο το editing excel αρχειων λογω της touch οθονης ή μπερδευονται και γινεται χαμος? Ποσο κοστιζει η αδεια αυτη? Υπαρχουν και freeware προγραμματα, ή πλεον ολα ειναι με χρεωση? 2) Αν το παρω με το πακετο της Voda με 1,5 gb ειμαι καλυμμενος σε θεματα browsing kai gps, ή θα εχω και αλλες χρεωσεις για υπηρεσιες οπως BIS & BES?? Σας ρωτω, γιατι δεν ξερω αν ειναι αλλο το ενα κοστος και αλλο το αλλο. Και παλι ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 1. σχετικά εύκολο λόγο ανάλυσης και landscape mode. 2. όλα είναι στην τιμή αρκεί να πεις ότι το θέλεις για blackberry για να στο ενεργοποιήσουν στην rim. 1.5 αν δε δουλεύεις tethering είναι άπειρος όγκος. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 εχω προβλημα με τον οπερα παω να τον κατεβασω και οταν παταω στο νταουν λοντ, με πεταει συνεχεια στην ιδια σελιδα οπου πρεπει να διαλεξω εγω πως να το κατεβασω οτα, με σμς η στο πισι διαλεγω οτα και ξανα μανα τι πρεπει να κανω? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Δοκίμασε από τον υπολογιστή. Όταν επιλέγεις ota, δεν πάει πιο κάτω η σελίδα? Browser identification έχεις γυρισμένο σε blackberry? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 yeap το αλλαξα με τα πολλα εφοσον δε λειτουργουσε αλλιως Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Σκέψου οτι σε έβλεπε σαν υπολογιστή. Για αυτό δεν κατάφερες κάτι... Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 μα και παλι , με ββ γυρισμενο το ιδιο κανει Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 δοκίμασε να κάνεις ένα battery pull και ξαναπροσπάθησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 κανονικά σου ανοίγει τον browser και παίζει το ota. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 παίδες καλησπέρα το storm ειχε μια άσχημη πτώση και απέκτησε τρελές γρατζουνιές. την πρόσοψη που την αλλάζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 παίδες καλησπέρα το storm ειχε μια άσχημη πτώση και απέκτησε τρελές γρατζουνιές. την πρόσοψη που την αλλάζουν? στο service της vodafone, δεν υπάρχει κάποιο εξωτερικό service δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 στο service της vodafone, δεν υπάρχει κάποιο εξωτερικό service δυστυχώς και πόσες μέρες να υπολογίζω?είμαι επαρχία αν το πήγαινα μόνος Αθήνα θα ήταν γινόταν πιο σύντομα?καμια ιδέα για κόστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 και πόσες μέρες να υπολογίζω?είμαι επαρχία αν το πήγαινα μόνος Αθήνα θα ήταν γινόταν πιο σύντομα?καμια ιδέα για κόστος? καμιά 15αριά μέρες είναι το επίσημο. δεν θα έχει διαφορά να το πας αθήνα, απλά πρέπει να πας σε ένα κατάστημα vodafone. νοιμίζω γύρω στα 30 με 40 ευρώ θα κοστίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Υπάρχει μήπως κάπιος τρόπος να μην ξεκινάει αυτόματα το Desktop manager κάθε φορά που ξεκινάνε τα Windows? Δεν έχω πάντα συνδεδεμένοι το τηλέφωνο πάνω και κάνει μια ώρα να ανοίξει.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper1926 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Δεξί κλικ στο εικονίδιο "Blackberry Device Manager", "Properties", στην καρτέλα "Device Connection" ξετσεκάρεις την επιλογή "Start the Blackberry Device Manager on system startup". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 δεν εννοεί αυτό. πας στον windows defender ή στο msconfig και βγάζεις το την επιλογή αυτή. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts