Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάπου είχα βρει ένα αντίστοιχο πρόβλημα στο Blackberryforums.com αλλά τώρα ψάχνω και τίποτα. Μήπως έβαλες και καμιά άλλη εφαρμογή??

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα το maxmemory, λες? :mad: Βέβαια έκανα πρώτα backup. Έκανα και το restore αλλά δεν άλλαξε κάτι...

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Έχω θέμα με το mini opera. Ξαφνικά δεν μου κάνει connect και "παγώνει" και πρέπει να του κάνω restart :wacko:

Το έχω βγάλει και ξαναβάλει, έχω κάνει 2-3 battery pull έχω πειράξει όλες τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Μόλις του κάνω paste το link από το email notification του myphone "παγώνει" και πρέπει να βγάλω την μπαταρία... :mad::mad::mad:

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα τη λύση. Την γράφω εδώ για μελλοντικούς προβληματισμούς :lol:

Το πρόβλημα είναι στην σπαστική ερώτηση που κάνει πάντα ο opera πριν συνδεθεί κάπου (allow to connect ...) yes or no?

Με αυτό που θα γράψω λύνεται επίσης και αυτό το θέμα τις ερώτησης. Θα σας ρωτήσει μία τελευταία φορά και μετά ΤΕΛΟΣ η ερώτηση.

Λοιπόν πάμε options/security options/firewall και επιλέγουμε enable. Μόνο αυτό επιλέγουμε.

Μετά ανοίγουμε τον opera και πάμε σε ένα λίνκ και μας ρωτάει το firewall τώρα ποια εάν θα επιτρέπουμε από εδώ και στο εξής να κάνει connect ο opera στον server. Τσεκάρουμε και τις δύο επιλογές και αυτό ήταν. Τέρμα η σπαστική ερώτηση.... Και επίσης τέρμα το πρόβλημα με το "freeze"που είχα εγώ όταν έκανα copy paste το link στη γραμμή διευθύνσεων...

Ελπίζω να βοήθησα... (εκτός τον εαυτό μου βέβαια :lol::lol:)

δεν κατάφερα να μου δουλέψει, συνεχίζει να μου το βγάζει. επίσης οι μόνες επιλογές που βγάζει είναι το yes και no που εμφάνιζε απο την αρχή.

το προηγούμενο tip που είχες πει για το show keyboard το έκανα δούλευε μια χαρά και ξαφνικά αρχισε να κολλάει το όπερα.

πάντως φίλε πολύ χρήσιμα τα tip (Μπορεί εμένα να μην μου βγήκαν αλλα θα βοήθησες κόσμο)

δεν κατάφερα να μου δουλέψει, συνεχίζει να μου το βγάζει. επίσης οι μόνες επιλογές που βγάζει είναι το yes και no που εμφάνιζε απο την αρχή.

Παράξενο! :confused: Όταν κάνεις enable το firewall και μετά ανοίγεις το opera δεν σου βγάζει ερώτηση του firewall με δύο check box??? Δεν γίνετε... για κάνε ένα battery pull μπας και έχει φάει κόλλημα... :wacko:

το προηγούμενο tip που είχες πει για το show keyboard το έκανα δούλευε μια χαρά και ξαφνικά αρχισε να κολλάει το όπερα.

Τα ίδια και 'μένα αλλά τώρα με αυτό το κόλπο (firewall) και την ερώτηση δεν μου βγάζει και προς το παρόν δεν έχει κολλήσει (κολλάει στην φάση του copy/paste link γιατί κάτι γίνετε με το opera server μήνυμα)

πάντως φίλε πολύ χρήσιμα τα tip (Μπορεί εμένα να μην μου βγήκαν αλλα θα βοήθησες κόσμο)

Ο καθένας βοηθάει όπως μπορεί. Καλό είναι μόλις βρίσκουμε κάτι που μπορεί να βοηθήσει και άλλους να το γράφουμε εδώ ή σε κάποιο αντίστοιχο τόπικ... :rolleyes:

δούλεψε το όπερα αλλά με το firewall μου βγάζει uncaught exception όταν χρησημοποιώ το quick pull. λογικά κάτι θα βγάζει και σε άλλες εφαρμογές

Εμένα πάντως το opera πλέον δουλεύει ρολόι!!! :w00t::w00t:

Χαίρομαι που δουλεύει κι εσένα!!

Για το quick pull δεν έχω καλές εντυπώσεις... Εγώ το ξήλωσα πάντως και έχω βάλει το sysinfo που σου έχει και εικονίδιο στο today screen με θερμοκρασίες, μνήμη, μπαταρία κτλ. Επίσης κρατάει πολύ χρήσιμα στατιστικά για μπαταρία, μνήμη κτλ. Εκεί στα στατιστικά έχει πολλά clear... :) Έχει clear memory, cache, temp etc. Έχει και ένα κουμπάκι που λέει "reset device" το πατάς και κάνει επανεκκίνηση χωρίς προβλήματα .

Προς το παρόν σε :

msn

google talks

viigo

bugweather

mobile data alert

δεν βγάζει κανένα error το firewal.

έχω βάλει το sysinfo που σου έχει και εικονίδιο στο today screen με θερμοκρασίες

δεν σου τρώει πιο γρήγορα τη μπαταρία?

Υπαρχει τετοιο θεμα? Δεν το εχω παρατηρησει,θα το δοκιμασω αυριο

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑNΑ ΛΑΘΟΣ. Το meterberry εννοουσα. Πολυ καλο

Για τους φίλους που θέλουν να κλειδώνουν την συσκευή τους χωρίς να ξεκλειδώνει πατώντας τα μπροστινά button :

πας

http://m.*****berry.com/

μετά ota apps

http://m.*****berry.com/otaapps.html

επιλεγείς

Autolock - Automatically Enter Standby

http://www.geekandproud.net/blackberry/autolock/autolock.jad

* αστεράκια=γράφουμε κρακ στα αγγλικά

ρε παιδια δεν ξέρω για άλλους αλλά σε εμένα δεν δουλεύει το συγκεκριμένο το κατέβασα αλλα δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο κινητό μου. Αν υπάρχει κάποια λύση καλό θα ήταν να ποσταριστεί καθώς θα λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ολοι όσοι έχουμε στορμ.

οι εφαρμογές πάνε στο application, downloads , τρέχουν στο background. δηλαδη πατώντας ΒΒ buton σου βγάζει μια καινούρια επιλογή ή (και στην περίπτωση του autolock) στα options

κάποιες πάνε στα options ή ακόμα και στο phone (μπλοκάρισμα κλήσεων).

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

thnx δεν το είχα παρατηρήσει για το call blocker!

Άσχετο αλλά εντόπισα sms, mms, email blocker!

Στο firewall έχει να τσεκάρεις εάν θες να σου μπλοκάρονται τα sms/mms/email και να μην τα λαμβάνεις.

δεν ξέρω κατα πόσο είναι χρήσιμο αυτό, κλείνει απλά την κεραία και ξεμπέρδεψες (γλυτώνεις και απο μπαταρία :lol:)

ωραίος μαν, το ψάχνεις πάντως

Όχι βρε συ, δεν θέλω να κλείσω την κεραία αλλά δεν θέλω να λαμβάνω sms ;)

π.χ.

Έχασε η ομάδα μου και δεν θέλω τα κάζο-sms!:lol:

τι θα γίνει με την .148? περνάνε οι μέρες! έχω διαβάσει σε διάφορα blog οτι είναι η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια απο την rim και μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον

Εγώ πάλι έχω διαβάσει ότι υπάρχουν αρκετά προβληματάκια :confused:

Μήπως να περιμένουμε λίγο πριν τη βάλουμε? (υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας?)

ναι. χθές 31 μαίου. εγώ που είχα το hybrid καλή μου φάνηκε αν και έλειπαν αρκετα πράγματα απο το official change log. με το που βγει την βάζω πρώτος πρώτος

με το που βγει την βάζω πρώτος πρώτος

:lol::lol::lol:

Ηρέμησε :D

Τελικά παίζουν προβληματάκια ή όχι?

Γράψε ένα ποτ-πουρί τα συν και τα πλην αφού τα ξέρεις τόσο καλά και για εμάς τους αδαείς...

εγω τελικα καταφερα να κατεβασω την 141 απο Vodafone GR αλλα δεν βλεπω καμμια ιδιαιτερη διαφορα σε σχεση με την 131 που ειχα....Η πολυ μεγαλη διαφορα ηταν απο την 100 στην 131 !!!
smartphone madness:)

εγω τελικα καταφερα να κατεβασω την 141 απο Vodafone GR αλλα δεν βλεπω καμμια ιδιαιτερη διαφορα σε σχεση με την 131 που ειχα....Η πολυ μεγαλη διαφορα ηταν απο την 100 στην 131 !!!

η κύρια διαφορά τους είναι στην μπαταρία και το accelometer. επίσης το τηλέφωνο είναι ελάχιστα πιο γρήγορο