moment_v Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Κάπου είχα βρει ένα αντίστοιχο πρόβλημα στο Blackberryforums.com αλλά τώρα ψάχνω και τίποτα. Μήπως έβαλες και καμιά άλλη εφαρμογή?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Έβαλα το maxmemory, λες? :mad: Βέβαια έκανα πρώτα backup. Έκανα και το restore αλλά δεν άλλαξε κάτι... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Έχω θέμα με το mini opera. Ξαφνικά δεν μου κάνει connect και "παγώνει" και πρέπει να του κάνω restart :wacko: Το έχω βγάλει και ξαναβάλει, έχω κάνει 2-3 battery pull έχω πειράξει όλες τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Μόλις του κάνω paste το link από το email notification του myphone "παγώνει" και πρέπει να βγάλω την μπαταρία... :mad::mad::mad: Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα τη λύση. Την γράφω εδώ για μελλοντικούς προβληματισμούς :lol: Το πρόβλημα είναι στην σπαστική ερώτηση που κάνει πάντα ο opera πριν συνδεθεί κάπου (allow to connect ...) yes or no? Με αυτό που θα γράψω λύνεται επίσης και αυτό το θέμα τις ερώτησης. Θα σας ρωτήσει μία τελευταία φορά και μετά ΤΕΛΟΣ η ερώτηση. Λοιπόν πάμε options/security options/firewall και επιλέγουμε enable. Μόνο αυτό επιλέγουμε. Μετά ανοίγουμε τον opera και πάμε σε ένα λίνκ και μας ρωτάει το firewall τώρα ποια εάν θα επιτρέπουμε από εδώ και στο εξής να κάνει connect ο opera στον server. Τσεκάρουμε και τις δύο επιλογές και αυτό ήταν. Τέρμα η σπαστική ερώτηση.... Και επίσης τέρμα το πρόβλημα με το "freeze"που είχα εγώ όταν έκανα copy paste το link στη γραμμή διευθύνσεων... Ελπίζω να βοήθησα... (εκτός τον εαυτό μου βέβαια :lol::lol:) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 δεν κατάφερα να μου δουλέψει, συνεχίζει να μου το βγάζει. επίσης οι μόνες επιλογές που βγάζει είναι το yes και no που εμφάνιζε απο την αρχή. το προηγούμενο tip που είχες πει για το show keyboard το έκανα δούλευε μια χαρά και ξαφνικά αρχισε να κολλάει το όπερα. πάντως φίλε πολύ χρήσιμα τα tip (Μπορεί εμένα να μην μου βγήκαν αλλα θα βοήθησες κόσμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 δεν κατάφερα να μου δουλέψει, συνεχίζει να μου το βγάζει. επίσης οι μόνες επιλογές που βγάζει είναι το yes και no που εμφάνιζε απο την αρχή. Παράξενο! :confused: Όταν κάνεις enable το firewall και μετά ανοίγεις το opera δεν σου βγάζει ερώτηση του firewall με δύο check box??? Δεν γίνετε... για κάνε ένα battery pull μπας και έχει φάει κόλλημα... :wacko: το προηγούμενο tip που είχες πει για το show keyboard το έκανα δούλευε μια χαρά και ξαφνικά αρχισε να κολλάει το όπερα. Τα ίδια και 'μένα αλλά τώρα με αυτό το κόλπο (firewall) και την ερώτηση δεν μου βγάζει και προς το παρόν δεν έχει κολλήσει (κολλάει στην φάση του copy/paste link γιατί κάτι γίνετε με το opera server μήνυμα) πάντως φίλε πολύ χρήσιμα τα tip (Μπορεί εμένα να μην μου βγήκαν αλλα θα βοήθησες κόσμο) Ο καθένας βοηθάει όπως μπορεί. Καλό είναι μόλις βρίσκουμε κάτι που μπορεί να βοηθήσει και άλλους να το γράφουμε εδώ ή σε κάποιο αντίστοιχο τόπικ... :rolleyes: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 δούλεψε το όπερα αλλά με το firewall μου βγάζει uncaught exception όταν χρησημοποιώ το quick pull. λογικά κάτι θα βγάζει και σε άλλες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Εμένα πάντως το opera πλέον δουλεύει ρολόι!!! :w00t::w00t: Χαίρομαι που δουλεύει κι εσένα!! Για το quick pull δεν έχω καλές εντυπώσεις... Εγώ το ξήλωσα πάντως και έχω βάλει το sysinfo που σου έχει και εικονίδιο στο today screen με θερμοκρασίες, μνήμη, μπαταρία κτλ. Επίσης κρατάει πολύ χρήσιμα στατιστικά για μπαταρία, μνήμη κτλ. Εκεί στα στατιστικά έχει πολλά clear... :) Έχει clear memory, cache, temp etc. Έχει και ένα κουμπάκι που λέει "reset device" το πατάς και κάνει επανεκκίνηση χωρίς προβλήματα . Προς το παρόν σε : msn google talks viigo bugweather mobile data alert δεν βγάζει κανένα error το firewal. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 έχω βάλει το sysinfo που σου έχει και εικονίδιο στο today screen με θερμοκρασίες δεν σου τρώει πιο γρήγορα τη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Υπαρχει τετοιο θεμα? Δεν το εχω παρατηρησει,θα το δοκιμασω αυριο ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑNΑ ΛΑΘΟΣ. Το meterberry εννοουσα. Πολυ καλο Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 σίγουρα μειώνει την αναμονή. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Και γω το ίδιο πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiroulirous Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Για τους φίλους που θέλουν να κλειδώνουν την συσκευή τους χωρίς να ξεκλειδώνει πατώντας τα μπροστινά button : πας http://m.*****berry.com/ μετά ota apps http://m.*****berry.com/otaapps.html επιλεγείς Autolock - Automatically Enter Standby http://www.geekandproud.net/blackberry/autolock/autolock.jad * αστεράκια=γράφουμε κρακ στα αγγλικά ρε παιδια δεν ξέρω για άλλους αλλά σε εμένα δεν δουλεύει το συγκεκριμένο το κατέβασα αλλα δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο κινητό μου. Αν υπάρχει κάποια λύση καλό θα ήταν να ποσταριστεί καθώς θα λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ολοι όσοι έχουμε στορμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 οι εφαρμογές πάνε στο application, downloads , τρέχουν στο background. δηλαδη πατώντας ΒΒ buton σου βγάζει μια καινούρια επιλογή ή (και στην περίπτωση του autolock) στα options Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 κάποιες πάνε στα options ή ακόμα και στο phone (μπλοκάρισμα κλήσεων). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 thnx δεν το είχα παρατηρήσει για το call blocker! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 thnx δεν το είχα παρατηρήσει για το call blocker! Άσχετο αλλά εντόπισα sms, mms, email blocker! Στο firewall έχει να τσεκάρεις εάν θες να σου μπλοκάρονται τα sms/mms/email και να μην τα λαμβάνεις. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 δεν ξέρω κατα πόσο είναι χρήσιμο αυτό, κλείνει απλά την κεραία και ξεμπέρδεψες (γλυτώνεις και απο μπαταρία :lol:) ωραίος μαν, το ψάχνεις πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Όχι βρε συ, δεν θέλω να κλείσω την κεραία αλλά δεν θέλω να λαμβάνω sms ;) π.χ. Έχασε η ομάδα μου και δεν θέλω τα κάζο-sms!:lol: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 BlackBerry Storm OS 4.7.0.148 change log http://www.boygeniusreport.com/2009/05/29/blackberry-storm-os-470148-change-log/ τι θα γίνει με την .148? περνάνε οι μέρες! έχω διαβάσει σε διάφορα blog οτι είναι η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια απο την rim και μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Εγώ πάλι έχω διαβάσει ότι υπάρχουν αρκετά προβληματάκια :confused: Μήπως να περιμένουμε λίγο πριν τη βάλουμε? (υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας?) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 ναι. χθές 31 μαίου. εγώ που είχα το hybrid καλή μου φάνηκε αν και έλειπαν αρκετα πράγματα απο το official change log. με το που βγει την βάζω πρώτος πρώτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 με το που βγει την βάζω πρώτος πρώτος :lol::lol::lol: Ηρέμησε :D Τελικά παίζουν προβληματάκια ή όχι? Γράψε ένα ποτ-πουρί τα συν και τα πλην αφού τα ξέρεις τόσο καλά και για εμάς τους αδαείς... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 έχω ποστάρει μερικά πράγματακια που είδα στο thread για τα hybrid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 εγω τελικα καταφερα να κατεβασω την 141 απο Vodafone GR αλλα δεν βλεπω καμμια ιδιαιτερη διαφορα σε σχεση με την 131 που ειχα....Η πολυ μεγαλη διαφορα ηταν απο την 100 στην 131 !!! Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 εγω τελικα καταφερα να κατεβασω την 141 απο Vodafone GR αλλα δεν βλεπω καμμια ιδιαιτερη διαφορα σε σχεση με την 131 που ειχα....Η πολυ μεγαλη διαφορα ηταν απο την 100 στην 131 !!! η κύρια διαφορά τους είναι στην μπαταρία και το accelometer. επίσης το τηλέφωνο είναι ελάχιστα πιο γρήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts