al3xis Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Χρειάζεται... Άλλα δεν θα μπαίνουν από το τον BB manager apo to pc. Tha mpenoun apo ton browser toy blackberry afou ta valeis stin sd card. auto p tha kanei einai na katevazei ta .cod kai .jar poy ousiastika perigrafei to .jad Exw sta xeria m mia poliiiii beta ekdosi.. http://www.blackberryforums.com/aftermarket-software/191260-download-ota-link-pc-install-them-your-bb.html#post1391379 http://dl.getdropbox.com/u/897187/Steal_The_jads.rar Δεν δουλευει το λινκ.. Θα ήθελα να το δοκιμάσω! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Το εχουν κανει τοσο ευκολο το να εγκαθηστας εφαρμογες, ενα email στον εαυτο σου και τελος, δεν υπαρχει λογως για κατι τετοιο. Μονο καποιον που εχει ββ με καρτοκινητο αλλα και παλι ειναι ελαχιστοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 @jimmys02: η 141 εχει ελληνικα; λεω να το δοκιμασω. Περαν απο το accelometer εχει αλλες διΑφορες; Συγγνωμη για τ προηγουμενο ποστ έχουν απαντηθεί. ακόμα και στο λινκ υπάρχει το change log. αλλαγές έχει πολλές και όχι μόνο τον αισθητήρα επιτάχυνσης. μη ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια. όσο για τις εφαρμογές. ΜΟΝΟ μέσω OTA. και καλύτερα περνιούνται και πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Αμαν πια με το εχουν απαντηθει. Φιλε ειναι 111 σελιδες ποστ δειξε λιγη κατανοηση. Και μιλαω για το hybrid οχι την απλη 148 γι αυτο εκανα και παραθεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiroulirous Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Ρε παιδια να ρωτησω αν υπάρχει κάπου στο site όλα τα ΟΤΑ για το Storm? Αν δεν υπάρχει μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη? Επίσης να προσθέσω και εγώ πως με την τελευταία αναβάθμιση η RIM γλύτωσε απο ένα πολυ γκρινιάρη πελάτη της αν και η ιστορία με το κλείδωμα/ξεκλείδωμα του κινητού είναι εκνευριστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Ρε παιδια να ρωτησω αν υπάρχει κάπου στο site όλα τα ΟΤΑ για το Storm? Αν δεν υπάρχει μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη? Επίσης να προσθέσω και εγώ πως με την τελευταία αναβάθμιση η RIM γλύτωσε απο ένα πολυ γκρινιάρη πελάτη της αν και η ιστορία με το κλείδωμα/ξεκλείδωμα του κινητού είναι εκνευριστική. Πήγαινε στο εφαρμογές και παιχνίδια. Στην αρχή έχει αρκετά link που έχουν αρκετά πράγματα μαζεμένα. Θα έπρεπε αλλά θα στο σβήσουν αυτοί που λένε ότι "Έχει απαντηθεί, έχει απαντηθεί" ! Δυστυχως την ενοτητα των ββ δεν την εχει αναλαβει κανεις και τα report δινουν και περνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ελληνικά έχουν όλες οι εκδόσεις πέραν των east asian. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 καλησπερα να σας κανω μια ερωτηση Μπηκα στο σαιτ blackberry.com να κατεβασω την 141 κα μ ζηταει να βαλω τα στοιχεια μ .Για ποιο λογο τα ζηταει ?ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 καλησπερα να σας κανω μια ερωτηση Μπηκα στο σαιτ blackberry.com να κατεβασω την 141 κα μ ζηταει να βαλω τα στοιχεια μ .Για ποιο λογο τα ζηταει ?ευχαρηστω Φαντάζομαι στα ζητάει για τυπικούς λόγους. Ε ολόκληρη 141 θα πάρεις, δώσε το ονοματάκι σου :lol::lol: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Μολης αναβαθμησα σε 141!! το κινητο πεταει!!!:D:D Βάλτου βαρίδια μη το χάσεις :lol::lol: :D:p να σ πω τωρα πρεπει να το φωρτησω οπως οταν το προτοπηρα?η μλκ ειπα?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 :p να σ πω τωρα πρεπει να το φωρτησω οπως οταν το προτοπηρα?η μλκ ειπα?:rolleyes: Όχι δεν χρειάζεται, απλά πρέπει να το αφήσεις να αδειάσει κάνα δύό φορές και να το φορτίσεις κανονικά... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι τέτοιο. Ότι ήταν να κάνεις στην μπαταρία το έκανες στις πρώτες φόρτισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι τέτοιο. Ότι ήταν να κάνεις στην μπαταρία το έκανες στις πρώτες φόρτισεις. Ααα πίστευα ότι ήταν η δεύτερη φορά που το φορτίζει γιαυτό το είπα Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Μιας και πούλησα το Όμνια σκέφτομαι να προτιμήσω το Στόρμ! Μια ερώτηση, το email που θέλω να έχω στο κινητό μου προέρχεται από κλασσικό mailserver που υποστηρίζει IMAP/SMTP. Λογικά υποστηρίζεται από το BIS αλλά όταν στέλνω ένα email από το bb αυτό θα μένει στον φάκελο απεσταλλμένων του mailserver όπως δηλαδή γίνεται ήδη από έναν email client (ms office, outlook, thunderbird) ώστε να είναι διαθέσιμο από οπουδήποτε; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Εγώ σε GMAIL ισχύει αυτό που λες... Υπάρχουν στα sent items του gmail. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Άλλο αυτό. Ενδέχεται να μη μένει. Μπορείς να βάλεις ένα BCC τον εαυτό σου στην χειρότερη περίπτωση. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Με ενδιαφέρει να μένει και να βρίσκεται στα απεσταλλμένα όχι στα εισερχόμενα για να υπάρχουν τα στοιχεία του email για αρχείο. Στη voda θα ξέρουν άραγε; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ανάλογα το μέιλ σου λέω. σε ένα κλασικό pop3 δεν το κάνει. στο gmail το κάνει. στο imap λογικά θα το κάνει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Υπάρχουν δύο τρόποι! 1ος: εγκαθιστάς το desktop manager και απλά πατάς check for updates και μιας και η 141 είναι official στην περνάει μόνο του. 2ος: πας στο blackberrynews.com και κατεβάζεις την leaked 141 που υπάρχει στην ενότητα ος (δεξιά στην μέση στην κεντρική σελίδα). Την εγκαθιστάς στον υπολογιστή σου και μετά πας c:/program files/common files/research in motion/app loader και διαγραφεις το vendor.xml μετά τρέχεις το loader, που βρίσκεται στον ίδιο φάκελο, έχωντας την συσκευή συνδεδεμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 ειναι ευκολο να μετρησει καποιος κατοχος του 9500 τις διαστασεις της οθονης? Θελω μηκος και πλατος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 pixels για cm? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 ειναι ευκολο να μετρησει καποιος κατοχος του 9500 τις διαστασεις της οθονης? Θελω μηκος και πλατος. # Display size – 3,25 inches # Resolution – 480x360 Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Εχαριστω αλλα δεν θελω αυτο ακριβως.. Μηκος και πλατος θελω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 7,6 x 5,5 ok? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 αψογος ;) Ευχαριστω και για την γρηγορη απαντηση. Παντως μου φαινονται αρκετα μεγαλες διαστασεις για 3,25 οθονη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts