Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι στην βοντα που πηρα τηλ μου ειπαν οτι το πακετο που εχω στην γραμμη μου ειναι ενεργοποιημενο 3/5 και ειναι για iphone και για να οτ κανω για blackberry πρεπει να περιμενω ενα μηνα γιατι οι server ειναι σοβαρα πραματα και δεν παιζουν με αυτους :-p

σε αυτο το site http://mobileemail.vodafone.gr/

οταν παω να κανω νεο λογαριασμο βγαζει αυτο επειδη το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο

This BlackBerry® device is registered with a different carrier. Please register this

device and verify that URL of the current website matches the one provided by your

carrier.

To register:

1. In the Application list on your device, click Options, or click Settings Options.

2. Click Advanced Options > Host Routing Table.

3. Click the Menu key and click Register Now.

κανω αυτα που λεει 2 μερες τωρα αλλα τπτ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aυτα να τα βλέπουν οι φίλοι που υποστηρίζουν την voda.....

;;;;

Μήπως προτείνεις ως καλύτερη εμπειρία τα BIS/BES σε Wind, Cosmote;

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

ναι στην βοντα που πηρα τηλ μου ειπαν οτι το πακετο που εχω στην γραμμη μου ειναι ενεργοποιημενο 3/5 και ειναι για iphone και για να οτ κανω για blackberry πρεπει να περιμενω ενα μηνα γιατι οι server ειναι σοβαρα πραματα και δεν παιζουν με αυτους :-p

πόσα τηλ πήρες στην vodafone? συνήθως με την 3 βρίσκεις κάποιον σχετικό! χαχα! και μένα μου φαίνεται πολυ περίεργο αυτό, για υπηρεσίες δικές τους τέτοια καθυστέρηση? δεν εμπλέκεται καμία άλλη εταιρία (οπως πχ στις φορητότητες) για να δικαιολογείται τόοοοσος χρόνος.

;;;;

Ενα χρονο με bis απο Wind και δεν ειχα ποτε το παραμικρο πρόβλημα.

Και εχω αλλάξει και 4 συσκευές 8310 σε bold μετα σε storm και τελικα πισω στο καταπληκτικό Bold

πόσα τηλ πήρες στην vodafone? συνήθως με την 3 βρίσκεις κάποιον σχετικό! χαχα! και μένα μου φαίνεται πολυ περίεργο αυτό, για υπηρεσίες δικές τους τέτοια καθυστέρηση? δεν εμπλέκεται καμία άλλη εταιρία (οπως πχ στις φορητότητες) για να δικαιολογείται τόοοοσος χρόνος.

πηρα 4-6 και στο καθενα κατι διαφορετικο...οτι να ναι θα παω αυριο σε καποιο καταστημα

Επισης οταν παω να κανω email setup μου εχει επιλογη μονο για work mail account with Blackberry entreprise server BES πουθενα για BIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Επισης οταν παω να κανω email setup μου εχει επιλογη μονο για work mail account with Blackberry entreprise server BES πουθενα για BIS

Αυτό σημαίνει ότι δεν σου έχουν ενεργοποιήσει το BIS, ότι το Storm σου δεν είναι ακόμη BlackBerry :p

iPhone XS max 256GB

Και γιατί δεν ξαναπήρες το iphone αφού είναι τόσο καλό?

Εμένα εάν μου χαλάσει το storm (φτου φτου) πάλι το ίδιο θα πάρω :)

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αν θες γίνε ποιο συγκεκριμένος

:lol::lol::lol::lol::lol: Εεε ξεπέρασες κάθε όριο

Αφού το μόνο που υπερισχύει το storm είναι τα emails πάει να πει ότι το iphone υπερισχύει σε όλα τα άλλα????? :lol::lol:

Για πες μας λοιπόν σε τι υπερισχύει το iphone??

Όλα αυτά που γράφεις είναι σωστά... Εμείς έχουμε πολλά να γράψουμε... Από την άλλη πλευρά δεν βλέπω τίποτα ουσιαστικό...

Έχουμε ρωτήσει τόσες φορές να μας γράψουν συγκεκριμένα που υπερτερεί το iphone αλλά όλοι γράφουν αοριστίες. Τίποτα ουσιαστικό....

Είπαμε, το iphone ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ smartphone όσο και να προσπαθούν.

Είναι dummphone-ipodphone

8a pw g ena monimo problhma.Me to pou pairnaw enan fakelo me 15-20 photo mesa OXI aplws den tis anoigei alla ka8usterei kai ta upoloipa programmata.Les k tou ebala na lusei kanena trionimo.Auta ta pragmata einai KWMIKA!!!!toulaxiston.Sto iphone exw mesa panw apo 200 photo k 0 problem.

ti den katalabes me tin mpataria???

oti ka8e fora pou kollaei prepei na thn bgazeis??

mou 8umizei to prwto prwto touch kinhto pou eixe bgei akribws ta idia

Epipleon! Ti soi "lock" einai auto pou me to na pataw opoiodipote allo koumpi ksekleidwnei!!

G ton browser ti na pw?? Den pisteuw pws ti8ete 8ema sugrishs anamesa se safari k auto!

Ta sumperasmata dika sas!

PIN:20DDA587

BB STORM

Παιδιά έχω τα εξής προβλήματα και θα ήθελα την βοήθεια σας :)

1.Όταν στέλνω sms τα στέλνει και λαμβάνει όλα κεφαλαία και ας τα γράφω εγώ πεζοκεφαλαία...

2.Σήμερα μου έκανε το εξής παράξενο. Έστελνα σε msn μυνήματα τα έβλεπαν οι φίλοι μου μου απαντούσαν αλλά εγώ δεν έβλεπα της απαντήσεις τους.

3.Η μπαταρία με ανοιχτό msn, google talks, bugweaterh, viigo με αρκετά email send & receive και μέτρια χρήση internet μου κρατάει 1 ημέρα. Είναι φυσιολογικό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους βοηθήσουν.

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

1. Και σε εμένα το ίδιο κάνει άρα λογικά σε όλους.. Νομίζω οτι το έκανε και στα windows mobile..

2. Πρώτη φορά στο έκανε??

3. Όχι!!! Θα έπρεπε να κρατάει ...λιγότερο!!! :lol:

Πάντως σε όσους έχουν προβλήματα (αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους) θα προτείνω ανεπιφύλακτα να περάσουν την .141, έχει γίνει ΠΟΛΥ δουλειά, κυρίως στην αξιοπιστία.

iPhone XS max 256GB

1.Όταν στέλνω sms τα στέλνει και λαμβάνει όλα κεφαλαία και ας τα γράφω εγώ πεζοκεφαλαία...

2.Σήμερα μου έκανε το εξής παράξενο. Έστελνα σε msn μυνήματα τα έβλεπαν οι φίλοι μου μου απαντούσαν αλλά εγώ δεν έβλεπα της απαντήσεις τους.

3.Η μπαταρία με ανοιχτό msn, google talks, bugweaterh, viigo με αρκετά email send & receive και μέτρια χρήση internet μου κρατάει 1 ημέρα. Είναι φυσιολογικό?

...

δλδ θα ήθελες να τα έστελνε μικρά και να τα χρέωνε διπλά?

forum είναι όχι chat.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

1.ναι ειναι φυσιολογικο εφοσον εχεις κωδικοποιηση UCS2 για 160 χαρακτηρες. Επισης δεν στελνει και τονους.

3.κοιτα, αποτι εχω καταλαβει απο προσωπικη εμπειρια δεν υπαρχει φυσιολογικο και μη φυσιολογικο στις περισσοτερες περιπτωσεις. Παιζουν πολλα για τη διαρκεια,ενδεικτικα αναφερω : φωτισμος, ποιοτητα δικτυου, αν στην περιοχη που εισαι δεν καλυπτει 3G κτλ.Παντως δε μου φαινεται και πολυ λιγη διαρκεια. Ψαξε λιγο (στο *****berry.com πχ) θα βρεις καποια tips για εξοικονομιση μπαταριας. Επισης ποιο λογισμικο εχεις ?

1. Και σε εμένα το ίδιο κάνει άρα λογικά σε όλους.. Νομίζω οτι το έκανε και στα windows mobile..

2. Πρώτη φορά στο έκανε??l:

Ναί, σήμερα μου το κάνει...εσένα σήμερα παίζει κανονικά?

Πάντως σε όσους έχουν προβλήματα (αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους) θα προτείνω ανεπιφύλακτα να περάσουν την .141, έχει γίνει ΠΟΛΥ δουλειά, κυρίως στην αξιοπιστία.

Την 141 φοράω.

δλδ θα ήθελες να τα έστελνε μικρά και να τα χρέωνε διπλά?

forum είναι όχι chat.

Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω :confused: όπως και τα περισσότερα γραπτά σου. :confused:

Τα sms που είναι πεζοκεφαλαία χρεώνονται διπλά???? :confused:

Τι σχέση έχει το forum & το chat???? :confused:

;;;;

Εγω είμαι στην Wind περίπου 10 χρόνια τώρα τελευταία που ασχολουμε με ΒΒ ποτέ δεν είχα πρόβλημα κανένα.Όταν πήρα το στορμ κ πήγα voda 3 μέρες να το ενεργοποιήσουν(γράφε μονάδες τηλ στο 13830)μια εβδομάδα να το απενεργοποιήσουν....(γράφε μονάδες τηλ στο 13830)τελικα σταματησα την voda

Α! στην Wind παίρνεις στο 1231 κ κάνεις την δουλειά σου στην voda μπορεί να γυρίζεις από helpdesk se helpdesk

σε αυτο το site http://mobileemail.vodafone.gr/

οταν παω να κανω νεο λογαριασμο βγαζει αυτο επειδη το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο

This BlackBerry® device is registered with a different carrier. Please register this

device and verify that URL of the current website matches the one provided by your

carrier.

To register:

1. In the Application list on your device, click Options, or click Settings Options.

2. Click Advanced Options > Host Routing Table.

3. Click the Menu key and click Register Now.

κανω αυτα που λεει 2 μερες τωρα αλλα τπτ...

Full hard reset έχεις κάνει?

Ενδιαφέρον επίσης είναι ότι η .141 προσφέρεται επίσης από την Vodafone Ελλάδος!

iPhone XS max 256GB

Εγω είμαι στην Wind περίπου 10 χρόνια τώρα τελευταία που ασχολουμε με ΒΒ ποτέ δεν είχα πρόβλημα κανένα.Όταν πήρα το στορμ κ πήγα voda 3 μέρες να το ενεργοποιήσουν(γράφε μονάδες τηλ στο 13830)μια εβδομάδα να το απενεργοποιήσουν....(γράφε μονάδες τηλ στο 13830)τελικα σταματησα την voda

Α! στην Wind παίρνεις στο 1231 κ κάνεις την δουλειά σου στην voda μπορεί να γυρίζεις από helpdesk se helpdesk

Full hard reset έχεις κάνει?

Nai ekana ena wipe mesa apo to menou options etc. Ayto ennoeis?

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Ναί, σήμερα μου το κάνει...εσένα σήμερα παίζει κανονικά?

Την 141 φοράω.

Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω :confused: όπως και τα περισσότερα γραπτά σου. :confused:

Τα sms που είναι πεζοκεφαλαία χρεώνονται διπλά???? :confused:

Τι σχέση έχει το forum & το chat???? :confused:

φυσικά και χρεώνονται "διπλά".

70 χαρ. το μήνυμα και όχι 140.

χρόνια τώρα είναι γνωστό.

πες μου 1 λόγω να γράφεις μικρά και να έχεις το μισό χώρο?

Alex = the best!

αγορασα αυτο το κινητο χθες και δεν μπορω να λαμβανω sms μονο να στειλω.καμια φορα ουτε και αυτο.τι μπορει να φταιει? μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? μηπως εκει που λεει network to send over πρεπει να επιλεξω καποια απο τα 4? circuit switched, circuit switched preterred, packet switched preterred η packet switched?
Don't give up! :!:

φυσικά και χρεώνονται "διπλά".

70 χαρ. το μήνυμα και όχι 140.

χρόνια τώρα είναι γνωστό.

πες μου 1 λόγω να γράφεις μικρά και να έχεις το μισό χώρο?

Σπάει το μήνυμα στη μέση εφόσον δεν αναγνωρίζει τα πεζοκεφαλαία εννοείς.

Το πρόβλημα με τα πεζοκεφαλαία είναι γνωστό στα wm αλλά έλπιζα να είχε λυθεί.

Επαναφέρω το θέμα με την μπαταρία.

Δύο συνεχόμενες φορές το φόρτισα το βράδυ (το βάζω φορτίζει, το βγάζω από την μπρίζα το βάζω στο off, το ανοίγω στις 8:30 και στις 10:30 έχεις φτάσει η μπαταρία στο 25%)

Έχω ανοιχτά συνέχεια τα :

msn messenger

google talk

viigo

bugweather (σήμερα έκλεισα το "my location" μήπως και έκανε αυτό την ζημιά)

mobile data alerter (traffic counter) αυτό μάλλον θα το βγάλω γιατί δεν βλέπω να φτάνω πάνω από 200mb σε καμία των περιπτώσεων.

Πήγα σήμερα το πρωί στην βοιδαφον και μου έλεγε ο υπεύθυνος ότι είναι "ψιλόφυσιολογικό"!

Άντε να δεχτώ να το φορτίζω κάθε βράδυ αλλά να δεχτούμε σαν φυσιολογικό σε 3 ώρες να πέφτει η μπαταρία κατά 75% δεν υπάρχει καμία περίπτωση.

Μου είπε να το πάω αύριο με την απόδειξη για να το στείλει και σε 10 ημέρες θα έχουμε νέα. Θα μου δώσει μία συσκευή να έχω αυτό το συγκεκριμένο διάστημα.

Απλά θα ήθελα λίγο να συγκρίνουμε την διάρκεια και την χρήση που κάνει ο καθένας μας για να δούμε τι γίνετε.

Επίσης βρήκα εδώ http://www.brighthub.com/mobile/blackberry-platform/articles/30743.aspx κάποια πολύ ενδιαφέροντα tips για να μεγαλώσουμε την διάρκεια της μπαταρίας μας.

Επίσης να σας πω ότι εγώ δεν το αφήνω όλο το βράδυ στην πρίζα και επίσης ότι ΔΕΝ χρησιμοποιώ την θήκη που σου δίνουν μαζί με το storm

πουλάκι μου, δεν είναι πρόβλημα.

από τη δημιουργία των κινητών έτσι είναι. αγγλικά + κεφαλαία 160. unicode 70.

δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

δεν υπάρχει κανένας που να στέλνει μικρά ελληνικά και 160. λέει ψέματα και είναι και βλαξ.

Alex = the best!

Όχι στα κανονικά κινητά. Σε κανονικά κινητά (nokia, sony, samsung etc) στέλνεις κανονικά πεζοκεφαλαία σε μονό μήνυμα.

Το πρόβλημα είναι σε wm και bb ίσως και σε κάποια άλλα λειτουργικά που δεν γνωρίζω.

Ενδιαφέρον επίσης είναι ότι η .141 προσφέρεται επίσης από την Vodafone Ελλάδος!

Μήπως εχει κανείς κάποιο link για download της official .141 που δίνει η Vodafone Ελλάδος? Γιατί φαίνεται πως ο server της RIM τα 'χει παίξει από χθές και το download κόβεται συνέχεια!

Thanks

Μήπως εχει κανείς κάποιο link για download της official .141 που δίνει η Vodafone Ελλάδος? Γιατί φαίνεται πως ο server της RIM τα 'χει παίξει από χθές και το download κόβεται συνέχεια!

Thanks

.141 official Vodafone Greece

https://www.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=9AA42B31882EC039965F3C4923CE901B

NΑι και εω δοκιμασα αλλα ΔΕΝ κατεβαινει. Δεν μπορεσα ολες αυτες τις μερες να κατεβασω ''σωστα'' & απο Vodafone UK...

smartphone madness:)