Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον το προγραματακι απο το *****berry store για το screen rotation δεν κάνει μία...Σου βγαζει επιλογη σε κάθε προγραμμα αν θες να κανει auto rotate ή locked portrait/landscape αλλά δεν σώνει την επιλογή και πρέπει να το κάνεις κάθε φορα που μπαίνεις σε καθεμία εφαρμογη...Προσπαθώ να σκεφτώ κάποια καλά μπινελίκια στην αγγλική γλώσσα για το mail που θα τους στείλω τώρα.....

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον το προγραματακι απο το *****berry store για το screen rotation δεν κάνει μία...Σου βγαζει επιλογη σε κάθε προγραμμα αν θες να κανει auto rotate ή locked portrait/landscape αλλά δεν σώνει την επιλογή και πρέπει να το κάνεις κάθε φορα που μπαίνεις σε καθεμία εφαρμογη...Προσπαθώ να σκεφτώ κάποια καλά μπινελίκια στην αγγλική γλώσσα για το mail που θα τους στείλω τώρα.....

Α κι εγώ νόμιζα ότι το έκανε μόνο σε 'μένα. Βάλε και εμένα μέσα στην επιστολή σου...

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Κατσε γιατι τώρα δουλεύει (τι γινεται, κανανε online fix με το αί σιχτίρι?Ξερουν ελληνικά?) Δουλεύει για το μενου, τα μυνηματα, αλλά όχι για το ημερολόγιο ή τις επαφές...Κάποιο κόλπο θα έχει

Είναι με τις ώρες του. Κι εμένα τώρα στο home είναι σταθερό.

Και στο email που το δοκίμασα

Το storm είναι πραγματικό smartphone με πρόσβαση σε internet και email από παντού. Είναι εργαλείο, είναι blackberry!

Το iphone είναι gadgetάκι για παιχνίδια και εφαρμογές.

Για άλλη μια φορά θα βγω εκτός topic γιατί τρελλαίνομαι.

Ρε παιδιά

κι εγώ χρησιμποιώ και εκτιμώ το ΒΒ αλλά καλό είναι να ξέρουμε την συσκευή που έχουμε.

Πρόσβαση στο internet: Κατεξοχήν πλεονέκτημα του iPhone. Κανένα κινητό δεν μπορεί ούτε καν να συγκριθεί με την εμπειρία του Safari. Πόσο μάλλον το ΒΒ με την προβληματική javascript - το iPhone φορτώνει σε πενταπλάσιες ταχύτητες.

Από παντού: Είμαστε σοβαροί; Μόνο και μόνο η έλλειψη WiFi αναιρεί το "παντού".

Η δύναμη του ΒΒ έγκειται στο BIS/BES και στο επαγγελματικού χαρακτήρα email (Exchange servers και λοιπά). Εκεί, όντως, είναι ο απόλυτος βασιλιάς.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Συμφωνώ για τον browser.. Θα τον φτιάξουν όμως.. Το 'παντού' είναι όντως 'παντού' όπου δηλαδή έχουν σήμα τα δίκτυα(97% της χώρας??). To WiFi τι το θές? Μήπως όταν θα είσαι στο υπόγειο πάρκινγκ σου που δεν έχει σήμα το κινητό αλλά τυχαίνει να έχει wireless? Λοοοοοοοο! Ξεκολλήστε με το WiFi..

Πρόσβαση στο internet: Κατεξοχήν πλεονέκτημα του iPhone. Κανένα κινητό δεν μπορεί ούτε καν να συγκριθεί με την εμπειρία του Safari. Πόσο μάλλον το ΒΒ με την προβληματική javascript - το iPhone φορτώνει σε πενταπλάσιες ταχύτητες.

Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Άλλο η πρόσβαση και άλλο η διαχείριση.

Τι να την κάνεις την διαχείριση (safari) όταν δεν έχεις την πρόσβαση (BIS).

Ατού είναι η πρόσβαση και όχι η διαχείριση.

Από παντού: Είμαστε σοβαροί; Μόνο και μόνο η έλλειψη WiFi αναιρεί το "παντού".

Τι να το κάνεις το wifi? Άχρηστο εκτός και αν εκεί που δεν πιάνει η βοιδαφον έχει wifi... :)

To WiFi τι το θές? Μήπως όταν θα είσαι στο υπόγειο πάρκινγκ σου που δεν έχει σήμα το κινητό αλλά τυχαίνει να έχει wireless? Λοοοοοοοο! Ξεκολλήστε με το WiFi..

Με πρόλαβες :)

Η δύναμη του ΒΒ έγκειται στο BIS/BES και στο επαγγελματικού χαρακτήρα email (Exchange servers και λοιπά). Εκεί, όντως, είναι ο απόλυτος βασιλιάς.

Ε αυτό λέμε ρε άνθρωπε. Σκέψου τι πηγάζει από το BIS και τα έχεις να τρέχουν όλη την ώρα...

Αλλά άντε να δεχτώ ότι το iphone έχει καλύτερη διαχείριση των ιστοσελίδων, ωραία...μετά από εκεί τι?

Τι το κάνει καλύτερο? Αυτό γράψαμε και παραπάνω...60%Εργαλείο & 40%multimedia. Ε το iphone είναι 60%multimedia & 40%Τίποτα γιατί εργαλείο δεν το λες με τίποτα...

Και ένα link http://www.itworld.com/mobile-amp-wireless/57927/blackberry-storm-vs-iphone-3g-8-reasons-pick-storm

Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Άλλο η πρόσβαση και άλλο η διαχείριση.

Τι να την κάνεις την διαχείριση (safari) όταν δεν έχεις την πρόσβαση (BIS).

Ατού είναι η πρόσβαση και όχι η διαχείριση.

Τι να το κάνεις το wifi? Άχρηστο εκτός και αν εκεί που δεν πιάνει η βοιδαφον έχει wifi... :)

Με πρόλαβες :)

Ε αυτό λέμε ρε άνθρωπε. Σκέψου τι πηγάζει από το BIS και τα έχεις να τρέχουν όλη την ώρα...

Αλλά άντε να δεχτώ ότι το iphone έχει καλύτερη διαχείριση των ιστοσελίδων, ωραία...μετά από εκεί τι?

Τι το κάνει καλύτερο? Αυτό γράψαμε και παραπάνω...60%Εργαλείο & 40%multimedia. Ε το iphone είναι 60%multimedia & 40%Τίποτα γιατί εργαλείο δεν το λες με τίποτα...

Και ένα link http://www.itworld.com/mobile-amp-wireless/57927/blackberry-storm-vs-iphone-3g-8-reasons-pick-storm

Είχες ποτέ σου iPhone φίλε μου? Εγώ είχα κ τα 2 (iPhone - iPhone 3G, BlackBerry Storm) και αμφισβητώ αυτό που λες για το 40% τίποτα.

έχω εγώ :)

για κάποιος που δεν ακούει podcasts και δεν αγωράζει μουσική το iphone είναι απλά ένα mid.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

πηρε η αδερφη μου το συγκεκριμενο και εχουμε καποιες αποριες.

πως εχουμε ελληνικα στα μηνυματα χωρις να τα περνει ο αλλος αλαμπουρνεζικα και πως γινεται να μην ειναι μονο 60 χαρακτηρες το sms?

Don't give up! :!:

Είχες ποτέ σου iPhone φίλε μου? Εγώ είχα κ τα 2 (iPhone - iPhone 3G, BlackBerry Storm) και αμφισβητώ αυτό που λες για το 40% τίποτα.

Περαστικά σου φίλε μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου να αποδείξεις τα αναπόδεικτο.

Άνθρακας ο θησαυρός. Το έχει καταλάβει όλο το net. Εσύ πότε θα το καταλάβεις? Εκτός και αν σου αρέσει ένα τηλέφωνο που:

Έχει φοβερό browser αλλά η πρόσβαση εξαρτάτε από τα κέφια του γείτονα.

Έχει πολύ καλή οθόνη για να δεις φωτογραφίες αλλά έχει 2MP Camera.

Έχει πολύ καλή οθόνη για να δεις βίντεο αλλά .... δεν έχει βίντεο...τι κρίμα...

Είναι κλειδωμένο να δουλεύει εκεί που θέλουν οι άλλοι.

Εάν σου χαλάσει η μπαταρία δεν μπορείς να την αλλάξεις και πρέπει να το στείλεις από εκεί που ήρθε.

Η τιμή του είναι ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ αφού δεν προσφέρει αυτά που στοιχίζει και αυτά που περίμενες να κάνει.

Παρά όλα τα παραπάνω εσύ και άλλα παιδιά επιβραβεύουν την απατεωνιά του steve υποστηρίζοντας το. Ε μετά μην παραπονιέστε που ο καφές έχει 4 ευρώ ;)

Τι να πω

πηρε η αδερφη μου το συγκεκριμενο και εχουμε καποιες αποριες.

πως εχουμε ελληνικα στα μηνυματα χωρις να τα περνει ο αλλος αλαμπουρνεζικα και πως γινεται να μην ειναι μονο 60 χαρακτηρες το sms?

Για τα sms που λες έχω διαβάσει εδώ ότι πρέπει να βγάλεις την μπαταρία, την κάρτα...να τα ξαναβάλεις και θα είναι εντάξει.

Περαστικά σου φίλε μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου να αποδείξεις τα αναπόδεικτο.

Άνθρακας ο θησαυρός. Το έχει καταλάβει όλο το net. Εσύ πότε θα το καταλάβεις? Εκτός και αν σου αρέσει ένα τηλέφωνο που:

Έχει φοβερό browser αλλά η πρόσβαση εξαρτάτε από τα κέφια του γείτονα.

Έχει πολύ καλή οθόνη για να δεις φωτογραφίες αλλά έχει 2MP Camera.

Έχει πολύ καλή οθόνη για να δεις βίντεο αλλά .... δεν έχει βίντεο...τι κρίμα...

Είναι κλειδωμένο να δουλεύει εκεί που θέλουν οι άλλοι.

Εάν σου χαλάσει η μπαταρία δεν μπορείς να την αλλάξεις και πρέπει να το στείλεις από εκεί που ήρθε.

Η τιμή του είναι ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ αφού δεν προσφέρει αυτά που στοιχίζει και αυτά που περίμενες να κάνει.

Παρά όλα τα παραπάνω εσύ και άλλα παιδιά επιβραβεύουν την απατεωνιά του steve υποστηρίζοντας το. Ε μετά μην παραπονιέστε που ο καφές έχει 4 ευρώ ;)

Τι να πω

Για τα sms που λες έχω διαβάσει εδώ ότι πρέπει να βγάλεις την μπαταρία, την κάρτα...να τα ξαναβάλεις και θα είναι εντάξει.

Katarxas egw exw kai ta 2 kinhta.An dn m eixe ginei kommatia h o8onh tou iphone 8a sou elega an 8a epairna to storm.Einai poly kourastiko bale bgaze mpataries, se sobara kinhta dn ginontai auta+Uparxei logos p sto iphone dn bgainei h mpataria exei kalyteri poiotita kataskeuhs.Kamia sugrish to iphone>storm .Sto mono pou mporei na uperisxuei to storm einai ta mails

PIN:20DDA587

BB STORM

Katarxas egw exw kai ta 2 kinhta.An dn m eixe ginei kommatia h o8onh tou iphone 8a sou elega an 8a epairna to storm.Einai poly kourastiko bale bgaze mpataries, se sobara kinhta dn ginontai auta+Uparxei logos p sto iphone dn bgainei h mpataria exei kalyteri poiotita kataskeuhs.Kamia sugrish to iphone>storm .Sto mono pou mporei na uperisxuei to storm einai ta mails

Εγω πάλι δέν βλέπω καμία συγκριση στα δύο..Το μεν Iphone είναι ενα κινητό-trend για συγκεκριμένα πράγματα και συγκεκριμένους χρήστες. Εχει τρομερές ελλείψεις, αλλά είναι όμορφο(υποκειμενικό) και έχει καταπληκτική οθόνη αφής. Το storm απο την άλλη είναι εργαλείο. Συν του ότι εχει καλύτερη καμερα, βίντεο, εξίσου καλή ανάλυση και ποιότητα οθόνης(διορθώστε αν κάνω λάθος),ΣΟΥΠΕΡ ΗΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ(το έχω ξαναπεί ε?). Μειονεκτεί σε προβλήματα λογισμικού που όμως με τον καταιγισμό αναβαθμίσεων σύντομα θα σταθεροποιηθεί και επίσης εχει την clicable screen που για μενα είναι πλέον μονόδρομος.Η αυτό ή κουμπιά.

An dn m eixe ginei kommatia h o8onh tou iphone 8a sou elega an 8a epairna to storm.

Και γιατί δεν ξαναπήρες το iphone αφού είναι τόσο καλό?

Εμένα εάν μου χαλάσει το storm (φτου φτου) πάλι το ίδιο θα πάρω :)

Einai poly kourastiko bale bgaze mpataries, se sobara kinhta dn ginontai auta

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αν θες γίνε ποιο συγκεκριμένος

Uparxei logos p sto iphone dn bgainei h mpataria exei kalyteri poiotita kataskeuhs.

:lol::lol::lol::lol::lol: Εεε ξεπέρασες κάθε όριο

Sto mono pou mporei na uperisxuei to storm einai ta mails

Αφού το μόνο που υπερισχύει το storm είναι τα emails πάει να πει ότι το iphone υπερισχύει σε όλα τα άλλα????? :lol::lol:

Για πες μας λοιπόν σε τι υπερισχύει το iphone??

Εγω πάλι δέν βλέπω καμία συγκριση στα δύο..Το μεν Iphone είναι ενα κινητό-trend για συγκεκριμένα πράγματα και συγκεκριμένους χρήστες. Εχει τρομερές ελλείψεις, αλλά είναι όμορφο(υποκειμενικό) και έχει καταπληκτική οθόνη αφής. Το storm απο την άλλη είναι εργαλείο. Συν του ότι εχει καλύτερη καμερα, βίντεο, εξίσου καλή ανάλυση και ποιότητα οθόνης(διορθώστε αν κάνω λάθος),ΣΟΥΠΕΡ ΗΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ(το έχω ξαναπεί ε?). Μειονεκτεί σε προβλήματα λογισμικού που όμως με τον καταιγισμό αναβαθμίσεων σύντομα θα σταθεροποιηθεί και επίσης εχει την clicable screen που για μενα είναι πλέον μονόδρομος.Η αυτό ή κουμπιά.

Όλα αυτά που γράφεις είναι σωστά... Εμείς έχουμε πολλά να γράψουμε... Από την άλλη πλευρά δεν βλέπω τίποτα ουσιαστικό...

Έχουμε ρωτήσει τόσες φορές να μας γράψουν συγκεκριμένα που υπερτερεί το iphone αλλά όλοι γράφουν αοριστίες. Τίποτα ουσιαστικό....

Είπαμε, το iphone ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ smartphone όσο και να προσπαθούν.

Είναι dummphone-ipodphone

Guys το πηρα και εγω με την 131 εβαλα την 141 αλλα παλι το πληκτο πανω δεξια για το αθορυβο δεν δουλευει :(

και επισης ελληνικα γιοκ.εκανε καποια restore meta το update κ παλι στισ ρυθμισεις κτλ πουθενα ελληνικα μονο πληκτρολογιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

και επισης ελληνικα γιοκ.εκανε καποια restore meta το update κ παλι στισ ρυθμισεις κτλ πουθενα ελληνικα μονο πληκτρολογιο

Ελληνικα υπαρχουν μονο στο πληκτρολογιο ,

μενου γιοκ ..δεν υπηρχαν ποτε..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

α μαλιστα μην το ψαχνω τοτε αδικα.αυτο με το πληκτρο τησ σιγασης τι παιζει?επισης πρεπει να περασω καποιες ρυθμισεις για ιντερνετ?εχω Data στην γραμμη μου κ απο την βοντα μου ειπαν οτι με γραψαν στην υπηρεσια ΒΒ αλλα νετ κ μαιλ τπτ.ουτε ΜΣΝ.βεβαια μπηκε στο fcb app.μου λεει για ενα κωδικο enterprise kati τετοιο για το μαιλ.εκει τι παιζει?να το δωσω να παρω και δευτερο Iphone τελικα? :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Παιδιά για vs Storm με οτιδήποτε υπάρχουν οι Διαξιφισμοί

@nikolis Στην ενεργοποίησαν την υπηρεσία? Κάνε account στο mobileemail.vodafone.gr και κάνε αποστολή "Βιβλία Υπηρεσιών".

Service Books

Ποστάρισμα με ελληνικούς χαρακτήρες

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

α μαλιστα μην το ψαχνω τοτε αδικα.αυτο με το πληκτρο τησ σιγασης τι παιζει?επισης πρεπει να περασω καποιες ρυθμισεις για ιντερνετ?εχω Data στην γραμμη μου κ απο την βοντα μου ειπαν οτι με γραψαν στην υπηρεσια ΒΒ αλλα νετ κ μαιλ τπτ.ουτε ΜΣΝ.βεβαια μπηκε στο fcb app.μου λεει για ενα κωδικο enterprise kati τετοιο για το μαιλ.εκει τι παιζει?να το δωσω να παρω και δευτερο Iphone τελικα? :p

ό,τι νάνε.

σε 98 σελίδες τα έχουμε απαντήσει υπάρχει και FAQ.

απλά περιμένεις να σου έρθει το BIS.

αν και από τα λεγόμενά σου ούτε αυτό δεν κάθησες να μάθεις τι είναι.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

ποτε να μου ερ8ει?κ καλα απο το 13830 το εχω ενεργοποησει εδω και 2 μερες.και με διαβεβαιωσαν οτι ολα οκ.αλλα που ειναι οεο?απλα το πηρα μεταχειρα κ ψιλοβιαζομουν την απαντηση μηπως εχει προβλημα.και επειδη ειναι ηδη δηλωμενο στην διευθηνση mobileemail.vodafone.gr μου βγαζει οτι δεν γινεται κ ειναι αλλου κτλ κ θα παω την δευτερα σε καποιο καταστημα voda μηπως γινει τπτ.

οθτε αυτο ηρ8ε ποτε που το εκανα απο το κινητο

"Έρχεται μήνυμα επιβεβαίωσης. Your device has been registered to the wireless network"

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

ποτε να μου ερ8ει?κ καλα απο το 13830 το εχω ενεργοποησει εδω και 2 μερες.και με διαβεβαιωσαν οτι ολα οκ.αλλα που ειναι οεο?απλα το πηρα μεταχειρα κ ψιλοβιαζομουν την απαντηση μηπως εχει προβλημα.και επειδη ειναι ηδη δηλωμενο στην διευθηνση mobileemail.vodafone.gr μου βγαζει οτι δεν γινεται κ ειναι αλλου κτλ κ θα παω την δευτερα σε καποιο καταστημα voda μηπως γινει τπτ.

οθτε αυτο ηρ8ε ποτε που το εκανα απο το κινητο

"Έρχεται μήνυμα επιβεβαίωσης. Your device has been registered to the wireless network"

έκανες battery pull?

αφού δεν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Μπορείς να βάλεις την υπηρεσία άμεσα. Δε χρειάζεται να περιμένεις. Η υπηρεσία δεν έχει να κάνει με την αλλαγή προγράμματος απορώ ποιος σου είπε να αφήσεις το Blackberry με ρυθμίσεις iphone.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎