Milkoboukalo Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Καλησπερα, εχω παρει φαλαγκι διαφορα site και forum για το συγκεκριμενο κινητο και η πλειοψηφια δεν ειναι ευχαριστημενη μαζι κι εγω. Μην μπω στη διαδικασια των bugs γιατι θα ξημερωσω και ναι οσο καλυτερο firmware τοσο πιο σταθερο αλλα ενας χρηστης που δεν "κατεχει" ισως να μην ξερει καν τι εστι firmware ή OS κτλπ και θα μηνει δισαρεστιμενος . (Αυτα τα firmware πια μας εχουν φαει τα σωθηκα .) Ας αναλυσω το εξης ομως: Στα περισοτερα specs του storm διαβασα πως εχει Built in GPS Receiver. Αν ισχυει κατι τετοιο , γιατι δουλευει μονο μεσω Over-the-Air? Μπορει καποιος να μου πει?:confused: (Αν κανω λαθος συγχωρεστε με.) Γενικοτερα: Oλη αυτη η ιστορια με τα extras που χρειαζονται για να δουλεψει το storm και κινητα "κατ αποκλειστικοτητα" γιατι παντα "κριβουν" παγιδες?? Θυμαμαι πχ το κολπο με το "back" πληκτρο σε παλαιοτερα κινητα της vodafone που ειχε ως αποτελεσμα απο κεκτημενη ταχυτητα να το παταμε παραπανω απο οσο πρεπει και μπεναμε στο Live και *τσακ* χρεωση. Για καποιους που ξερανε βεβαια , φτιαχνανε μια ακυρη wap και streaming ρυθμιση και την γλειτωνανε γιατι δεν μπορουσε να συνδεθει. Ενταξει καταλαβαινω πως ειναι πολιτικη των εταιρειων για extra εσοδα κτλπ αλλα μην το ξεφτυλιζουν κι ετσι. "Παρε την δυναμη στα χερια σου" Ποια δυναμη μωρε?:wacko: Συγνωμη αλλα κι εμεις ειμαστε ζωα που ψαρωνουμε με ολα αυτα τα τρικ του μαρκετινγκ. Δινεις λεφτα και περιμενεις κατι καλο και αξιολογο και σου βγενει ξυνο. Πρωτο post και καυτο :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 bb gps = ΟΤΑ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 φιλοι απο που κατεβασατε ολοκληρη την 141 ? 3 φορες μου κατεβασε μονο 45 - 50 Mb απο τα 113 συνολικα. Μπορειτε να μου δωσετε τo Link ? Φίλε μπόρεις να δοκιμάσεις την λύση της αναβάθμισης μέσω desktop manager.Στο πρότεινω γιατί εγώ παρόλο που την κατέβασα νωρίτερα κανονικά απο το link: https://www.bl***berry.com/Downloads/browseSoftware.do ,τελικά όταν άνοιξα τον DM και σύνδεσα το BB με ρώτησε για το ίδιο update και το έκανα έτσι.Οπότε ουσιαστικά δεν χρειαζόταν το download :cool: Παράθεση Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xis Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Και εγώ το ίδιο έκανα.. Δεν χρειάζεται download απλά update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Καλησπερα, εχω παρει φαλαγκι διαφορα site και forum για το συγκεκριμενο κινητο και η πλειοψηφια δεν ειναι ευχαριστημενη μαζι κι εγω. Μην μπω στη διαδικασια των bugs γιατι θα ξημερωσω και ναι οσο καλυτερο firmware τοσο πιο σταθερο αλλα ενας χρηστης που δεν "κατεχει" ισως να μην ξερει καν τι εστι firmware ή OS κτλπ και θα μηνει δισαρεστιμενος . (Αυτα τα firmware πια μας εχουν φαει τα σωθηκα .) Ας αναλυσω το εξης ομως: Στα περισοτερα specs του storm διαβασα πως εχει Built in GPS Receiver. Αν ισχυει κατι τετοιο , γιατι δουλευει μονο μεσω Over-the-Air? Μπορει καποιος να μου πει?:confused: (Αν κανω λαθος συγχωρεστε με.) Γενικοτερα: Oλη αυτη η ιστορια με τα extras που χρειαζονται για να δουλεψει το storm και κινητα "κατ αποκλειστικοτητα" γιατι παντα "κριβουν" παγιδες?? Θυμαμαι πχ το κολπο με το "back" πληκτρο σε παλαιοτερα κινητα της vodafone που ειχε ως αποτελεσμα απο κεκτημενη ταχυτητα να το παταμε παραπανω απο οσο πρεπει και μπεναμε στο Live και *τσακ* χρεωση. Για καποιους που ξερανε βεβαια , φτιαχνανε μια ακυρη wap και streaming ρυθμιση και την γλειτωνανε γιατι δεν μπορουσε να συνδεθει. Ενταξει καταλαβαινω πως ειναι πολιτικη των εταιρειων για extra εσοδα κτλπ αλλα το μην το ξεφτυλιζουν κι ετσι. "Παρε την δυναμη στα χερια σου" Ποια δυναμη μωρε?:wacko: Συγνωμη αλλα κι εμεις ειμαστε ζωα που ψαρωνουμε με ολα αυτα τα τρικ του μαρκετινγκ. Δινεις λεφτα και περιμενεις κατι καλο και αξιολογο και σου βγενει ξυνο. Πρωτο post και καυτο :ninja: Καλωςηρθες στην παρεα μας λοιπον. Το GPS του ειναι ενσωματωμενο. Οι ΧΑΡΤΕΣ ειναι μεσω ιντερνετ(ΟΤΑ) (κατι που ειναι συμφωνο με τη φιλοσοφια των ΒΒ).Σχεδον ολα γινονται μεσω ιντερνετ γιαυτο και οι εταιριες στα πακετα τους προσφερουν τοσα GB. Τι bugs σου εχει εμφανισει? Ενας χρηστης "που δεν κατεχει" για ποιον λογο να παρει στορμ? Η γενικα ΒΒ η WM? Ο χρηστης που θα προτιμησει καποια τετοια συσκευη λογικα θα πρεπει να 3ερει πως να το συνδεει στο PC του. Απο κει και περα κανει μονο του τις αναβαθμισεις. Τι εξτρα χρειαζεται το storm για να δουλεψει? Τι δεν εχει και δεν ειναι λειτουργικο? Επισης μπορει να λεει "αποκλειστικα για τη Vodafone", αλλα αυτο ισχυει γιατι πηρε την αποκλειστικοτητα διαθεσης στην παγκοσμια αγορα και μονο.Καμια λειτουργια του δεν βασιζεται στη Voda,ακομα και το Vodafone Live βγαινει απο το μενου αν θες(ενταξει εκτος απο το λογοτυπο) Γιαυτο που λες με το κουμπι, συμφωνω εν μερη. Προσωπικα πριν αγορασω το στορμ, πηγα 5-6 φορες στη voda, το ειδα το 3αναειδα το ξαναξαναειδα και κατεληξα οτι μου κανει και καλυπτει τις αναγκες μου. Ηξερα τι αγορασα, δεν το πηρα επειδη μου το πλασαρε ο πωλητης. Φιλικα :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xis Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Μία ερώτηση που μόλις.. γεννήθηκε!! Γίνεται το ημερολόγιο να μας ειδοποιεί αυτόματα για τα γεννέθλια του καθενός που έχουμε στις επαφές μας..? Το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι.. :confused: Θέλει τρίτο πρόγραμμα? (θα το προτιμούσα να το κάνει από μόνο του..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milkoboukalo Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Καλωςηρθες στην παρεα μας λοιπον. Το GPS του ειναι ενσωματωμενο. Οι ΧΑΡΤΕΣ ειναι μεσω ιντερνετ(ΟΤΑ) (κατι που ειναι συμφωνο με τη φιλοσοφια των ΒΒ).Σχεδον ολα γινονται μεσω ιντερνετ γιαυτο και οι εταιριες στα πακετα τους προσφερουν τοσα GB. Τι bugs σου εχει εμφανισει? Ενας χρηστης "που δεν κατεχει" για ποιον λογο να παρει στορμ? Η γενικα ΒΒ η WM? Ο χρηστης που θα προτιμησει καποια τετοια συσκευη λογικα θα πρεπει να 3ερει πως να το συνδεει στο PC του. Απο κει και περα κανει μονο του τις αναβαθμισεις. Τι εξτρα χρειαζεται το storm για να δουλεψει? Τι δεν εχει και δεν ειναι λειτουργικο? Επισης μπορει να λεει "αποκλειστικα για τη Vodafone", αλλα αυτο ισχυει γιατι πηρε την αποκλειστικοτητα διαθεσης στην παγκοσμια αγορα και μονο.Καμια λειτουργια του δεν βασιζεται στη Voda,ακομα και το Vodafone Live βγαινει απο το μενου αν θες(ενταξει εκτος απο το λογοτυπο) Γιαυτο που λες με το κουμπι, συμφωνω εν μερη. Προσωπικα πριν αγορασω το στορμ, πηγα 5-6 φορες στη voda, το ειδα το 3αναειδα το ξαναξαναειδα και κατεληξα οτι μου κανει και καλυπτει τις αναγκες μου. Ηξερα τι αγορασα, δεν το πηρα επειδη μου το πλασαρε ο πωλητης. Φιλικα :):) ------Οι ΧΑΡΤΕΣ ειναι μεσω ιντερνετ(ΟΤΑ) (κατι που ειναι συμφωνο με τη φιλοσοφια των ΒΒ).------ Οκ ναι. Και?:wacko: Γιατι σε αλλα κινητα δηλαδη λειτουργει το gps χωρις OTA αλλα καθαρα με την αξιοποιηση του δεκτη τους? Πολυ γαματη φιλοσοφια. Παγειο στο παγειο. -------------Τι bugs σου εχει εμφανισει?------------------- Αν και δεν ηθελα να μπω εξ αρχης σε αυτην την διαδικασια θα κανω μια παρενθεση ειδικα 4 u. Απο το κολλημα της περιστροφης της οθονης εως το "κουλο" χαμηλωμα του φωτισμου (brightness) ενω το χρησιμοποιω και παταω επιλογες κανονικα εως και στο πρωτο battery pull (λογω κολληματος φυσικα) που εκανα το οποιο μετα την επανεκινηση - εισαγωγη PIN , κολησε το παραθυρακι που λεει "code accepted" και υστερα απο καποια δευτερα επεσε το υπερ-distrortion στην οθονη και μου θυμισε τις στιγμες που φορτωνε ο θρυλικος commodere 64 ενα παιχνιδι. Κορυφαια εμπειρια λοιπον απο ενα κινητο "πρωτη μοστρα" της vodafone (και καθε vodafone) που θα σου παρεχει απολυτη εμπειρια. :X ---Ενας χρηστης "που δεν κατεχει" για ποιον λογο να παρει στορμ? Η γενικα ΒΒ η WM?--- Δηλαδη η blackberry κυκλοφορει κινητα μονο για οσους το "κατεχουν"? Θα το κλεινανε το μαγαζι και βασικα ηδη πολλοι την σνομπαρουν και την θεωρουν "δευτερη" εταιρεια. Συγκεκριμενα σε επισημη παρουσιαση του storm ενα απο τα μοτιβο το οποιο ανεφερε επανηλειμενα ο συμπαθης παρουσιαστης της blackberry ηταν οτι η φιλοσοφια του storm ειναι να ειναι το ιδιο απλο και ευχρηστο ακομα και σε καποιον που δεν ειχε προηγουμενη εξικειωση με τα smart-phones. Με λιγα λογια...κλαφτα Χαραλαμπε. -------------Επισης μπορει να λεει "αποκλειστικα για τη Vodafone", αλλα αυτο ισχυει γιατι πηρε την αποκλειστικοτητα διαθεσης στην παγκοσμια αγορα και μονο.Καμια λειτουργια του δεν βασιζεται στη Voda,ακομα και το Vodafone Live βγαινει απο το μενου αν θες(ενταξει εκτος απο το λογοτυπο) Γιαυτο που λες με το κουμπι, συμφωνω εν μερη------------ Μπραβο της και μαγκια της γιαυτο και θεωρειται μια απο τις κορυφαιες και ισως Η κορυφαια αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι οσον αφορα τις (για τα ελληνικα δεδομενα) "θα σας πιουμε το αιμα" υπηρεσιες της. Στο sharp 903sh π.χ. το οποιο ειχα , δεν εβγενε το LIVE απο τα shortcuts που να βαραγες το κεφαλι σου στον τοιχο οπως επισης και σε προηγουμενα "κατ αποκλειστικότητα" κινητα της. Χαιρομαι παντως που βρηκαμε κατι να συμφωνουμε εστω και εν μερη. -----Προσωπικα πριν αγορασω το storm, πηγα 5-6 φορες στη voda, το ειδα το 3αναειδα το ξαναξαναειδα και κατεληξα οτι μου κανει και καλυπτει τις αναγκες μου. Ηξερα τι αγορασα, δεν το πηρα επειδη μου το πλασαρε ο πωλητης.---- Γιαυτο σου δινω συγχαρητηρια και μακαρι να λειτουργισει περισοτερος κοσμος οπως εσυ μονο που θα εκανε κακο στην περιπτωση της BB γιατι αργα η γρηγορα θα βαραγε κανονι στην Ελλαδα λογω μηδενικων πωλησεων. Αυτα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Καταρχας για να ξεκαθαρισουμε, ΔΕΝ αγιοποιω το στορμ, ουτε βγαζω αχρηστο καθε αλλο κινητο. :) Η φιλοσοφια του ΟΤΑ ειναι οτι τα πραγματα συνεχως αλλαζουν και αυτο σε γλιτωνει απο πολλα και στο εξωτερικο το ιντερνετ ειναι σχεδον δωρεαν. Εξαλλου προγραμματα πλοηγησης (destinator ktl) λειτουργουν μονο σε WM η σε Symbian. Επισης ενα pocket pc ή ενα BB προσωπικα νομιζω οτι δεν απευθυνονται στον απειρο χρηστη. Οχι γιατι ειναι "υπερκινητα" αλλα γιατι πολυ απλα δεν θα τον βολεψουν καθολου, και δε θα του χρησιμευσουν. Αφενος γιατι ειναι περιπλοκα, αφεταιρου γιατι το μεγαλυτερο βαρος πεφτει σε λειτουργιες επαγγελματικης φυσης(BES,Exchange, κρυπτογραφιση κτλ κτλ), που δεν τις χρειαζεται ο μεσος χρηστης. Το στορμ ειναι η πρωτη αποπειρα της RIM να κανει ενα ΒΒ καπως multimedia(και μεταξυ μας εχει αφησει πολλα για το στορμ2) Και παμε τωρα στα bugs.Δεν σε ρωτησα για να σε αμφισβητησω οπως το εξελαβες, αλλα για αν μπορεσω να σου δωσω λυσεις-και εγω και τα υπολοιπα μελη. Αν σου κολλησει, βγαλε την μπαταρια περιμενε μερικα λεπτα και ξαναβαλε την. δωσε του χρονο πριν βαλεις το πιν γιατι φορτωνει ακομα. Επισης να εισαι πολυ προσεκτικος ποιες εφαρμογες βαζεις και ειδικα αν εχεις βαλει καποιο θεμα. Εχουν αποδειχθει καταστροφη για το στορμ δυστυχως.Για την περιστροφη ισως σε βοηθησει αναβαθμιση firmware :) Ελπιζω να βοηθησα λιγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 με την 141 δεν έχει κανένα πρόβλημα πέρα από το αργό κλείδωμα. βάλτε αυτήν. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milkoboukalo Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Καταρχας για να ξεκαθαρισουμε, ΔΕΝ αγιοποιω το στορμ, ουτε βγαζω αχρηστο καθε αλλο κινητο. :) Η φιλοσοφια του ΟΤΑ ειναι οτι τα πραγματα συνεχως αλλαζουν και αυτο σε γλιτωνει απο πολλα και στο εξωτερικο το ιντερνετ ειναι σχεδον δωρεαν. Εξαλλου προγραμματα πλοηγησης (destinator ktl) λειτουργουν μονο σε WM η σε Symbian. Επισης ενα pocket pc ή ενα BB προσωπικα νομιζω οτι δεν απευθυνονται στον απειρο χρηστη. Οχι γιατι ειναι "υπερκινητα" αλλα γιατι πολυ απλα δεν θα τον βολεψουν καθολου, και δε θα του χρησιμευσουν. Αφενος γιατι ειναι περιπλοκα, αφεταιρου γιατι το μεγαλυτερο βαρος πεφτει σε λειτουργιες επαγγελματικης φυσης(BES,Exchange, κρυπτογραφιση κτλ κτλ), που δεν τις χρειαζεται ο μεσος χρηστης. Το στορμ ειναι η πρωτη αποπειρα της RIM να κανει ενα ΒΒ καπως multimedia(και μεταξυ μας εχει αφησει πολλα για το στορμ2) Και παμε τωρα στα bugs.Δεν σε ρωτησα για να σε αμφισβητησω οπως το εξελαβες, αλλα για αν μπορεσω να σου δωσω λυσεις-και εγω και τα υπολοιπα μελη. Αν σου κολλησει, βγαλε την μπαταρια περιμενε μερικα λεπτα και ξαναβαλε την. δωσε του χρονο πριν βαλεις το πιν γιατι φορτωνει ακομα. Επισης να εισαι πολυ προσεκτικος ποιες εφαρμογες βαζεις και ειδικα αν εχεις βαλει καποιο θεμα. Εχουν αποδειχθει καταστροφη για το στορμ δυστυχως.Για την περιστροφη ισως σε βοηθησει αναβαθμιση firmware :) Ελπιζω να βοηθησα λιγο :) ----Δεν σε ρωτησα για να σε αμφισβητησω οπως το εξελαβες, αλλα για αν μπορεσω να σου δωσω λυσεις-και εγω και τα υπολοιπα μελη.... Προς θεου δεν το εξελαβα ετσι. Ισως επειδη μου βγενει αγανακτηση πιστευεις πως κανω αντιπαραθεση. Συζητηση κανουμε και λεει ο καθενας μας αυτα που πιστευει. Η αναφορα των bugs που εκανα ηταν καθαρα για να συμμεριστω την πρωτη μου (και δυστυχως πικρη) εμπειρια με το Storm. Το γενικο μελημα μου ειναι πως μετα απο τοοοοοσο καιρο, μετα απο τοοοοοσες κυκλοφοριες κινητων ολα αυτα τα χρονια , βρισκομαστε ακομα αντιμετωποι με δυσλειτουργιες, bugαρισμενα λειτουργικα συστηματα και σχεδιασμους κινητων οχι τοσο User Friendly και εν ετη 2009 εκει κατατασω και το Storm. Με λιγα λογια πιστευω πως το συγκεκριμενο κινητο θα επρεπε να το προσεξουν ιδιαιτερα πριν το βγαλουν στο εμποριο.:confused: Ειναι γνωστο πλεον πως οι λυσεις των bugs ειναι χερακι-χερακι με τα updates των firmware. Γραφτηκα στο myphone.gr μονο και μονο για να εκφρασω ενα παραπονο. Οχι τοσο για να με βοηθησει καποιος σε καποιο προβλημα και αν καποια στιγμη χρειαστω βοηθεια ξερω πως το συγκεκριμενο forum θα με καλυψει απολυτα. Σε ευχαριστω ιδιαιτερα για την ανταποκριση σου και ευχομαι οσοι διαβασουν τα posts μου να καταλαβουν που εστιαζω. Δεν τα εχω "βαλει" μονο με το Storm. Απλα ηταν η αφορμη μιας και ηταν η πρωτη μου φορα που αγορασα smartphone. (Επεσα διανα!!):O Δεν εχω πει μια καλη κουβεντα για το Storm και λυπαμαι ειλικρινα. Δεν κριβω παντως πως εντυπωσιαστηκα με την οθονη και εμφανισιακα ειναι το πιο ομορφο κινητο που εχω πιασει ποτε στα χερια μου συν οτι πιστευω πως εχει αριστη ποιοτητα κατασκευης. Μεχρι εκει ομως.;) ------ ....στο εξωτερικο το ιντερνετ ειναι σχεδον δωρεαν------ Δεν εχω να προσθεσω κατι. Μονο το ποσο απαραδεκτη ειναι η πολιτικη της Vodafone στην Ελλαδα. Δεν θα αισθανοσουν κοροϊδο αν ηξερες πως πρεπει να πληρωσεις για να βρεις ενα προορισμο μεσω Storm σε σχεση με καποιον που λειτουργει gps εφαρμογη σε αλλο smartphone που δεν ειναι OTA? Εγω το αισθανθηκα παντως... ΟΤΑ = Ολα Τα Αρπαζω.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ετσι είναι χρόνια τα β β. Οποίος θέλει το δέχεται. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milkoboukalo Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Σωστος. Σαν τον μαναβη που του λες "Γιατι τα πορτοκαλια σου ειναι χτυπημενα?" και σου λεει "Τι να σου πω ρε φιλε ? Αυτα ειναι τα πορτοκαλια. Αν θες μην περνεις!":lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Φίλε Mikoboukalo... εαν δεις τα πρώτα μου post θα δεις ότι στο μεγαλύτερο μέρος (εαν όχι εξ'ολοκλήρου) συμφωνούσα μαζί σου για το bb. (Φυσικά και συμφωνώ μαζί σου για την απαράδεκτη πρακτική των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και κινητών ). Με τον καιρό όμως, -και χάρη στις νέες αναβαθμίσεις και το forum- προσαρμόστικα με το bb και δε θα γυρνούσα πίσω (wm έχω κρατήσει το Diamond για GPS). ΒΒ χωρίς Internet δεν είναι blackberry. Η αμεσότητα στο email, στο να "ψαξω" στο net με τον Browser, ακόμα και gtalk κλπ είναι καταπληκτικά (δεν είμαι επιχειρηματίας αλλά έχω φτιάξει μερικά site για κάποιους και με βρίσκουν Online). Επίσης, στο κινητό έχω έγγραφα με κωδικούς (site, καρτών, κλπ) με το bb, "κοιμάμαι ήσυχος" σε περίπτωση απώλειας. Επίσης με 6MB μνήμης και παίζει αξιόπιστα.... Ααα, και είναι το μοναδικό κινητό που βλέπω και όταν έχει ήλιο... Πώς μπορείς να το βελτιώσεις (σύμφωνα με τις δικές μου απαιτήσεις) 1. Εγκατάσταση του Quickpull (freeware) - restart χωρίς να βγάλεις την μπαταρία 2. Εγκατάσταση του theme iVista ($6 από *****berry) - βλέπεις ημερολόγιο κλπ με μία ματιά. Μετακινείς τα εικονίδια στο μενού και έτσι τα έχει μπροστά αυτά που θέλεις, shortcuts για ρολόι και options 3. Εγκατάσταση google maps (freeware) 4. Εγκατάσταση weathereye (freeware) -καιρος 5. Εγκατάσταση viigo (freeware)- RSS feeder 6. Εγκατάσταση googlesync (εαν δε θες να συγχρονίζεις με outlook κλπ) 7. Βρες ποιο πίσω προτινώμενες ρυθμίσεις για να γράφεις ποιο καλά και να εξοικονομείς μπαταρία 8. Κάνε απεγκατάσταση ότι δεν χρειάζεσαι 9. Άλλαξε τις ρυθμίσεις (σύμφωνα με την προτίμηση σου) για να καθαρίζει τη μνήμη (πχ όταν είναι στο holster, idle κλπ) 10. εγκατάσταση bbfilescout (freeware) διαχείριση αρχείων 11.... υπάρχουν εξτρά μπαταρίες στο ebay με €5... δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα 12.... υπάρχουν screen protectors. Υπάρχουν στο ebay με 1$ !!!! 13. Υπομονή για OS 5.0!!! εαν διαβάσετε τα specs θα έχει αρκετές βελτιώσεις και η τελική λύση... .... περιμένουμε το storm2... ούτως ή άλλως είμαστε πειραματόζωα :Xκαι το ξέρουμε (είτε με apple, htc, bb):ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 ............. ....13. Υπομονή για OS 5.0!!! εαν διαβάσετε τα specs θα έχει αρκετές βελτιώσεις και η τελική λύση... .... περιμένουμε το storm2... ούτως ή άλλως είμαστε πειραματόζωα :Xκαι το ξέρουμε (είτε με apple, htc, bb):ninja: :lol: πάρα πολύ σωστή η παρατήρηση σου φίλε blekos :lol::lol: p.s.όσον αφορά το quickpull με έχει βολέψει κι εμένα!:) Παράθεση Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uruz_7 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Προσωπικά πολυ ευχαριστημένος με το καινούργιο OS... Και γω στην αρχή νόμιζα ότι έκανα μεγάλο λάθος με το Storm, αλλα αποδήχθηκε οτι είναι ένα καλλό και Λειτουργικό κινητό. Για μένα το μόνο που του λήπει είναι ένα GPS software με προεγκατεστημπένους χάρτες αλλα υπάρχουν μερικά όπως το mgmaps που αν κάνουν και Implement το Open Street Maps τοτε είμαστε στον σωστό δρόμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Είναι σαφώς βελτιωμένο. Αλλά φταίμε κι εμείς που μόλις βγήκε το ΠΡΩΤΟ touch ΒΒ, πήγαμε και το πήραμε. Ξεχάσαμε ότι είναι το πρώτο, άρα θα έχει προβλήματα. Ως έμπειρος χρήστης τα ξεπέρασα, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα πήγαινα σε κάτι άλλο. Η αμεσότητα, η απλότητα, η ποιότητα κατασκευής, μουσικής, κτλ, που προσφέρει, δεν συγκρίνονται. Τέλος. Love it or leave it. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milkoboukalo Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 bleko το μυνημα σου καλυψε μεγαλο φασμα συμβουλων για το storm. thanx! :D Τι ωραια που θα ηταν εστω να περναγαμε ολα αυτα τα apps μεσω του pc οπως γινεται στα WM.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Δε βλέπω μεγάλη διαφορά από το BB. Στα wm πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το activesync. Στο bb τον Desktop Manager. Πολλά από αυτά που προανέφερα γίνονται εγκατάσταση μέσω pc... Και κάτι άλλο... τι ώραια που είναι όταν κάνεις αναβάθμιση κλπ το bb σου κρατάει Backup χωρίς 3rd party app. Μού έχει χρειαστεί και παίζει α-ψ-ο-γ-α :D Σημ. Για να μην παρεξηθήγω: Σε προηγούμενο Post ανέφερα "με 6ΜΒ και παίζει άψογα". Αναφερόμουν στη μνήμη που υπήρχε διαθέσιμη μετά από 2 περίπου μέρες λειτουργίας χωρίς restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milkoboukalo Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Δε βλέπω μεγάλη διαφορά από το BB. Στα wm πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το activesync. Στο bb τον Desktop Manager. Πολλά από αυτά που προανέφερα γίνονται εγκατάσταση μέσω pc... . Ειμαι κατοχος και ενος Ipaq και τα παντα περνανε μεσω του ActiveSync . Στο ΒΒ εχω την εντυπωση πως η πλειοψηφια των προγραμματων πρεπει ντε και καλα να κατεβουν μεσω του κινητου. :shifty: Α..Ναι μεν και τα 2 θελουν ενα προγραμμα συνδεσης με το pc αλλα γενικοτερα υπαρχει μεγαλη διαφoρα σε σχεση με τα WM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι άλλαξε με την .195 (.141). Το μόνο που πρόσεξα είναι ότι αν το κλειδώσω, ξεκλειδώνει με απλό πάτημα πράσινου ή κόκκινου πλήκτρου. Αλήθεια, κάπου διάβασα ότι μπορείς να παραμετροποιήσεις τον χρόνο για το γύρισμα portrait/landscape, ισχύει αυτό; Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 όπως ήταν αναμενόμενο το καινούριο ος έκανε το τηλέφωνο ακόμα καλύτερο. αλλά άν θέλει κάποιος να δεί πως θα είναι περίπου με το 5.0 υπάρχει και η λύση του υβριδικού. το δοκίμασα και τρέχει καλύτερα απο την απλή 141 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 μπαταρία άνετα 2 μέρες με gmaps. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 όπως ήταν αναμενόμενο το καινούριο ος έκανε το τηλέφωνο ακόμα καλύτερο. αλλά άν θέλει κάποιος να δεί πως θα είναι περίπου με το 5.0 υπάρχει και η λύση του υβριδικού. το δοκίμασα και τρέχει καλύτερα απο την απλή 141 Μηπως εχεις καποιο λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Λοιπόν καλησπέρα σας!! Πήρα το storm και αφιέρωσα δύο ωρίτσες και διάβασα όλο το thread. Μόλις το τελείωσα και μου έχουν λυθεί όλες οι απορίες...άσε που το φόρτωσα με όλα τα χρήσιμα καλούδια που διάβασα εδώ. (μου έκανε εντύπωση που κάποιοι μπαίνουν και κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις ξανά & ξανά ενώ οι απαντήσεις είναι μπροστά τους. Αλλά ξέχασα...στην Ελλάδα τώρα σου ήρθε, τώρα στάσου... :) ) Χρόνια χρήστης ce, wm 5, wm6, wm6.1. Με απλά λόγια...το τηλέφωνο τα σπάει. Είναι το μόνο smartphone με όλη την σημασία της λέξεως. Είναι εργαλείο και είναι ο ορισμός του gadget. Έχω ερωτευτεί την τεχνολογία του. Το έχουμε συγκρίνει με φίλους μου (HTC TOUCH HD, GLOFIISH, HTC TOUCH CRUISE, OMNIA SAMSUNG, IPHONE 2G & 3G) και όλοι αναγνώρισαν την ανωτερότητα του σε αρκετά θέματα. Ειλικρινά όσοι ξέρουν και πάρουν storm θα πάθουν ζημιά από τις δυνατότητες του και φυσικά το BIS. Επιτέλους ένα τηλέφωνο μπροστά από την εποχή του. (και ας πλησιάζει το επόμενο) Αυτά... υ.γ. Thanks όλα τα παιδιά που έγραφαν από την αρχή της πορείας του έτσι ώστε τώρα να έχουμε 85 σελίδες από ένα special manual. !!!! Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Ως πρώην χρήστης iPhone 3G έχω να σου πω πάντως ότι το μοναδικό πλεονέκτημα του storm είναι το BIS. Σε όλους τους άλλους τομείς το iPhone είναι τάξεις ανώτερο. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts