Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τλκ εχω bis ενεργοποιημενο σιγουρα.ξερει ομως καποιος τι μπωρει να φταει που αυτο δεν δουλευει παντα?ας πουμε στον browser κανει request αλλα βλεπω οτι δεν φορτωνει ποτε.ουτε εμφνιζονται τα βελακια επανω που θα επρεπε δλδ οτι κανει upload kai download...

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά χαρά παιδιά.Χτες πηρα το blackberry 9500 και αφου παιδευτηκα να βγαλω το app error 200 μου εχουν εξαφανιστει οι γλωσσες και δεν μπορω να βαλω στο πληκτρολογιο περα απο αγγλικα να γραφει και ελληνικα.Τα φωτα σας παιδια τι να κανω;

Γειά χαρά παιδιά.Χτες πηρα το blackberry 9500 και αφου παιδευτηκα να βγαλω το app error 200 μου εχουν εξαφανιστει οι γλωσσες και δεν μπορω να βαλω στο πληκτρολογιο περα απο αγγλικα να γραφει και ελληνικα.Τα φωτα σας παιδια τι να κανω;

Κατεβασε το μια ΡΟΜ και περασε την απο πανω και προσεχε ποια modules θα βαλεις και ποια οχι. Το πως γινονται αυτα και που εχει ΡΟΜ για κατεβασμα εχουν ειπωθει πολλες φορες αλλα η 100 νομιζω υπαρχει στο site της Vodafone.

ξερει καποιος εαν παρω iphone 3g το 1giga δωρεαν ιντερνετ που εχω αλλα ενεργοποιιμενο για to blackberry storm δλδ εννοω το bis εαν θα εχω κανονικα ιντερνετ και στο iphone?

Δε θα έχεις. Είναι άλλες ρυθμίσεις και άλλες υπηρεσίες.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

e nai omws de mporw na to allaksw.dld an egw meta apo d mines poulisw to kinito m eimai upoxreomenos na plirwnw 1 giga internet xwris na to exw?:/kapoios tropos den tha uparxei?

Κάνεις αλλαγή προγράμματος. Το ίδιο φαινομενικά. Ουσιαστικά είναι το ίδιο σαν ονομασία,

αλλά ουσιαστικά διαφέρουν οι ρυθμίσεις. Κάθε μήνα μπορείς να αλλά;ζεις πρόγραμμα.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

ok tnx:) mipws kserei kaneis an eixe vgalei anakoinwsi i blackberry gia kainourgio fm meta to 113?pou ennoeiete pws tha einai klasis anotero apo ola ta alla?ektos tin 114 pou kikloforei anepisima i opoia vevaia den aksizei kiolas;)

ok tnx:) mipws kserei kaneis an eixe vgalei anakoinwsi i blackberry gia kainourgio fm meta to 113?pou ennoeiete pws tha einai klasis anotero apo ola ta alla?ektos tin 114 pou kikloforei anepisima i opoia vevaia den aksizei kiolas;)

Ξέρω ότι υπάρχει μια hybrid 114/113 firmware που λένε ότι είναι καλή, εγώ δεν έχω εμπειρία (δες στο blackberryforums για περισσότερα).

Με τόσα bugs στην 113 θα πρέπει να βγει καμιά 118 για να μπορείς να πεις ότι έχουμε αξιόπιστο κινητό - το τελευταίο που έτυχε σε πολλούς φίλους είναι "φωτοευαισθησία": το κινητό με το που βγει στον ήλιο κάνει επανεκκίνηση!!!!!

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Ξέρω ότι υπάρχει μια hybrid 114/113 firmware που λένε ότι είναι καλή, εγώ δεν έχω εμπειρία (δες στο blackberryforums για περισσότερα).

Με τόσα bugs στην 113 θα πρέπει να βγει καμιά 118 για να μπορείς να πεις ότι έχουμε αξιόπιστο κινητό - το τελευταίο που έτυχε σε πολλούς φίλους είναι "φωτοευαισθησία": το κινητό με το που βγει στον ήλιο κάνει επανεκκίνηση!!!!!

υπερβολές. δεν μου κολλάει πια αν δε δουλεύω πολύ java script. όμως δεν είναι δουλειά αυτή.

θέλουμε αναβάθμιση για: σήμα (βασικότερο), αναμονή, ταχύτητα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αναφέρομαι σε περιπτώσεις άλλων εταιρειών που βλέπεις 5/5 σήμα και έχεις στο 3G ταχύτητες GPRS.

φίλε damokles η voda έχει το χειρότερο εικονικό σήμα από τις 3 εταιρείες!!!:!::!::!:

downgrade = προηγουμενη εκδοση λογισμικου.

Κανε delete to vendor.xml και ξανα συνδεσε το κινητο με το PC και ξανα προσπαθησε.

αν έχει κολλήσει και δεν ανοίγει, δεν κάνει ούτε upgrade ούτε downgrade γιατί δεν το βρίσκει στην διαδικασία σύνδεσης.

την έχω πατήσει και εγώ...

μου εχει βγαλει application error 200-reset πριν λιγο και δεν ξερω ουτε reset πως γινεται.

μπορει να βοηθησει καποιος;

αν βρεις τρόπο πες το μας.

σε εμένα όταν το έπαθα, το πήγα για αλλαγή!

στο έκανε μετά από διαδικασία αναβάθμισης ή έτσι ξαφνικά;

Εγκατέστησα το gmaps και από τότε, ακόμη και χωρίς να το χρησιμοποιώ, η διάρκεια της μπαταρίας έπεσε στο 1/3. Πως απενεργοποιείται το gps ή τι άλλω πρέπει να κάνω για να επανέλθει η κατανάλωση στα κανονικά; Το gmpas καταναλώνει resources;

Οποιαδήποτε app έχεις στη συσκευή ακόμη κι όταν δεν λειτουργεί καταναλώνει ενέργεια.

Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι: έχω κατεβάσει τους gmaps, τους βλέπω στα advanced options->applications αλλά δεν κ\ξέρω πως να τους μετατρέψω σε default app στην θέση των bbmaps. Πρέπει να κάνω delete bbmaps;

PIN: 20D9CF1C STORM

There are no frontiers

όχι. δε γίνεται. απλά το έχω βάλει στο αριστερό κουμπί και είμαι οκ :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Καλησπέρα,

έχω application memory 20.80 δεν είναι λίγο;

Εαν πάω εξωτερικό πως απενεργοποιώ την λήψη δεδομένων (εαν το βάλω σε 2g πάλι θα λαμβάνει, σωτά);

Λαμβάνει και στο 2G αλλά νομίζω ότι πάνω πάνω στο Mobile Net Options μπορείς να επιλέξεις off στο data, όμως δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα αυτής της επιλογής.

PIN: 20D9CF1C STORM

There are no frontiers

Οποιαδήποτε app έχεις στη συσκευή ακόμη κι όταν δεν λειτουργεί καταναλώνει ενέργεια.

Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι: έχω κατεβάσει τους gmaps, τους βλέπω στα advanced options->applications αλλά δεν κ\ξέρω πως να τους μετατρέψω σε default app στην θέση των bbmaps. Πρέπει να κάνω delete bbmaps;

Δυστυχώς δε ξέρω.

?????? ????? ?????? ??? ????? ?? ?? ?? ?????? ? ??? ????? upload k download ??? ????? ??? ???????????? ????????? ???. Browser ? ??????? ??? ??????????? ? ???? ???? ????? ??? ??????? ???? ???? ???? ??? ??? ???????? ??? ???? ?? ???? ????? ???? ??? ??? ????? ??????? ??? ???????.????? ????????

ξερει καποιος εαν παρω iphone 3g το 1giga δωρεαν ιντερνετ που εχω αλλα ενεργοποιιμενο για to blackberry storm δλδ εννοω το bis εαν θα εχω κανονικα ιντερνετ και στο iphone?

Sorry για το παραπάνω reply!

Έχω το Storm προσφάτως αγορασμένο με το πρόγραμμα surf&mail 250(+250 δωρεάν) της Voda. Πρίν από αυτό είχα ένα iPhone 1gen το οποίο κατέληξα ότι αν όχι καλύτερο, είναι τουλάχιστον πιο εύχρηστο. Έτσι πήρα στην Voda και ρώτησα αν μπορώ να βάλω την sim μου στο iPhone και να έχω κανονικά internet με τα 500 mb δωρεάν του προγράμματος μου. Μου απάντησαν πως ναι είναι εφικτό. Και όντως τώρα λειτουργώ κανονικά το iPhone. Για περισσότερη σιγουριά πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών και θα σου πούνε!