egoeimai Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Πήγα σήμερα και το δοκίμασα στη Vodafone. Πολύ όμορφο, με παρεξένεψε αυτό το βύθισμα που κάνει η οθόνη σε κάθε κλίκ. Πάντως το πληκτρολόγιο qwerty δε με βόλεψε, όσο κι αν προσπάθησα να γράψω μήνυμα (έχω 2 κινητά με qwerty). Είναι πολύ κοντά τα δύο γράμματα στο ένα πλήκτρο. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas_21 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Κάνε pair.. tin exo kani pair alla pali den afini na mou stli i alli siskebi kai bgazi ena minima "servise discovery failed" mipos kseris ti prepi na kano??????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 είναι η καλύτερη οθόνη αφής στην αγορά. τα πλήκτρα για κανονικά δάχτυλα είναι άριστα. η σκιά που κάνει είναι πολύ βολική, το suretouch απλά δεν σε αφήνει να κάνεις λάθος. που το είδες το κακό? εντυπώσει από την .113: γρήγορη γρήγορη γρήγορη :) πολύ πιο άμεσο rotation, κορυφαίο select tool (τρέμε iphone), qwerty@portrait, νέα εφαρμογή κάμερας, πιο συμβατός browser και πιο γρήγορο shell (πχ στη δημιουργία φακέλων). τεστάρω την μπαταρία τώρα :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapost11 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Μετά από μερικές ώρες χρήσης καινούργιου Storm οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές (έρχομαι από WM6.0), έχω όμως ένα θέμα με την οθόνη αφής: Δεν πατιέται με την ίδια ευκολία σε όλη την επιφάνειά της. Συγκεκριμένα, πάνω αριστερά, σε portrait mode, θέλει πολλή πίεση για να κάνει "κλικ". Έχει το ίδιο πρόβλημα άλλος, θα στρώσει, ή να το πάω για αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Μετά από μερικές ώρες χρήσης καινούργιου Storm οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές (έρχομαι από WM6.0), έχω όμως ένα θέμα με την οθόνη αφής: Δεν πατιέται με την ίδια ευκολία σε όλη την επιφάνειά της. Συγκεκριμένα, πάνω αριστερά, σε portrait mode, θέλει πολλή πίεση για να κάνει "κλικ". Έχει το ίδιο πρόβλημα άλλος, θα στρώσει, ή να το πάω για αλλαγή; Yπάρχει σχετικό βιντεάκι στο youtube. Βα΄ζεις ένα χαρτάκι κάτω από την μαπταρία. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Πήγα σήμερα και το δοκίμασα στη Vodafone. Πολύ όμορφο, με παρεξένεψε αυτό το βύθισμα που κάνει η οθόνη σε κάθε κλίκ. Πάντως το πληκτρολόγιο qwerty δε με βόλεψε, όσο κι αν προσπάθησα να γράψω μήνυμα (έχω 2 κινητά με qwerty). Είναι πολύ κοντά τα δύο γράμματα στο ένα πλήκτρο. Κι εγώ το δοκίμασα στην Voda. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε στο γράψιμο. Είμαι κάτοχος του Bold και έχω την εντύπωση ότι το πληκρολόγιο είναι πιο χρηστικό. Από την άλλη, η οθόνη του Storm είναι τέλεια. Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Yπάρχει σχετικό βιντεάκι στο youtube. Βα΄ζεις ένα χαρτάκι κάτω από την μαπταρία. ακριβώς. αν και εγώ δεν το έκανα. έχει πραγματικά άριστη αφή με SwipeS =6. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 είναι η καλύτερη οθόνη αφής στην αγορά. τα πλήκτρα για κανονικά δάχτυλα είναι άριστα. η σκιά που κάνει είναι πολύ βολική, το suretouch απλά δεν σε αφήνει να κάνεις λάθος. που το είδες το κακό? εντυπώσει από την .113: γρήγορη γρήγορη γρήγορη :) πολύ πιο άμεσο rotation, κορυφαίο select tool (τρέμε iphone), qwerty@portrait, νέα εφαρμογή κάμερας, πιο συμβατός browser και πιο γρήγορο shell (πχ στη δημιουργία φακέλων). τεστάρω την μπαταρία τώρα :) H μπαταρία δε νομίζω να βελτιώθηκε. Στην ταχύτητα δεν εντόπισα κάποια διαφορά. Όσο για την κάμερα τι άλλαξε;;; Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 enas xristianos na me voh8hsei kai oti 8elei oti ry8mish kai an kanw , h o8onh de svhnei pote akoma kai anergopoihemeno to dim, ola ola ola ola , me to pou kanw lock meta apo 3 deyterolepta ksanaanavei opote exw olh thn o8onh anoikth olh mera ki h mpataria de ftouraei poios kserei kati gia ayto ; peiteeeeeeeeee mou kati Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 H μπαταρία δε νομίζω να βελτιώθηκε. Στην ταχύτητα δεν εντόπισα κάποια διαφορά. Όσο για την κάμερα τι άλλαξε;;; μα ποια έκδοση είχες? εγώ την αρχική .100 της voda και ήταν χάλι. μπαταρία σαφώς καλύτερη. ακόμα είναι στο 90% μετά από 4 ώρες :) κάμερα? οφθαλμοφανής διαφορά, είναι διάφανο επιτέλους το πλαίσιο (βλέπεις σε όλη την οθόνη την εικόνα). ταχύτητα σαφώς καλύτερη καθώς και απόκριση. τώρα είναι κινητό :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 enas xristianos na me voh8hsei kai oti 8elei oti ry8mish kai an kanw , h o8onh de svhnei pote akoma kai anergopoihemeno to dim, ola ola ola ola , me to pou kanw lock meta apo 3 deyterolepta ksanaanavei opote exw olh thn o8onh anoikth olh mera ki h mpataria de ftouraei poios kserei kati gia ayto ; peiteeeeeeeeee mou kati Ρύθμισε το backligth timeout. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 μα ποια έκδοση είχες? εγώ την αρχική .100 της voda και ήταν χάλι. μπαταρία σαφώς καλύτερη. ακόμα είναι στο 90% μετά από 4 ώρες :) κάμερα? οφθαλμοφανής διαφορά, είναι διάφανο επιτέλους το πλαίσιο (βλέπεις σε όλη την οθόνη την εικόνα). ταχύτητα σαφώς καλύτερη καθώς και απόκριση. τώρα είναι κινητό :) Κι εγώ την 100 είχα μαμά από βόντα. Δεν εντοπίζω διαφορά. Και πριν έβλεπα την οθόνη ολόκληρη. Ταχύτητα ναι βελτιώθηκε. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 το αγόρασα και εγώ χθες. μόλις το σύνδεσα στο πσ για να περάσω τα τηλέφωνα, βρήκε μία αναβάθμιση στον browser και διάλεξα να γίνει. ταυτόχρονα έσβησε κάποια αρχεία *.cod και έγινε κανονικά. δούλευε μία χαρά μέχρι που το έσβησα για να βάλω την κάρτα μνήμης. από κει και μετά δεν άνοιξε ξανά! έβγαζε μήνυμα apllication error 200 - reset. το πήγα σήμερα πίσω. έχει συμβεί σε κανένα κάτι ανάλογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Tin perases I perastike lathos Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapost11 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Yπάρχει σχετικό βιντεάκι στο youtube. Βα΄ζεις ένα χαρτάκι κάτω από την μαπταρία. Δοκίμασα το κόλπο με το χαρτάκι (ή γενικά με κάτι που μπαίνει ανάμεσα στο πίσω μέρος του τηελφώνου και στο κάλυμα και ασκεί πίεση) και έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, βελτιώνει την αίσθηση του κλικ της οθόνης. Παρόλα αυτά το δικό μου θα το πάω να το δουν μήπως και το διορθώσουν ή το αντικαταστήσουν γιατί είχε εξαρχης έντονο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 εμενα δεν βγαζει κατι για νεα ακδοση , αν ηταν θα το εβγαζε ο desktop manager του blackberry ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 εμενα δεν βγαζει κατι για νεα ακδοση , αν ηταν θα το εβγαζε ο desktop manager του blackberry ?? Αυτή είναι και μένα η απορία μου. Βλέπω πολλές εκδόσεις να κυκλοφορούν αλλά ο desktop manager δεν λέει τίποτα. Πως εξηγείται??? Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 όχι. πρέπει να να την κάνεις εγκατάσταση εσύ στο πισί σου. να σβήσεις το vendor.xml και μετά όλα οκ. τα έχουμε γράψει πιο παλιά στο φόρουμ αλλά και με μια ματιά στο blackberryforums.com θα τα δεις (τα έχουν μαζί με κάθε έκδοση). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Tin perases I perastike lathos με το που σύνδεσα το storm στον ΗΥ, έκανε μόνος του ο manager έλεγχο για update και το βρήκε. με ρώτησε βέβαια για αποδοχή και μην περιμένοντας αυτό το αποτέλεσμα έδωσα εντάξει. όταν ξεκίνησε είδα που διέγραφε ασύμβατα όπως έλεγε αρχεία *.cod . φαινόταν σαν αρχεία γλωσσών αλλά ... την πάτησα! τελείωσε βγάζοντας μήνυμα οκ. άρα δεν έγινε λάθος αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Review & Photos: GSMarena.com http://img523.imageshack.us/img523/4416/pici.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 μπορεί κάποιος να μας πει την διαδικασία για τα bluetooth? φτάνω μέχρι το σημείο που βάζουμε κωδικούς και μετά δεν συνεχίζει Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Me pc gia kinito? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Μια ερωτηση Πως περναμε ενα theme ??? απο τον υπολογιστη ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Απο τον υπολογστη ή απο εγκατασταση ΟΤΑ αναλογα τον τυπο αρχειου. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 ??? ??? ????????? ? ??? ??????????? ??? ??????? ??? ???? ???????. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts