stavros11 Δημοσιεύτηκε July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2009 Επειδή είμαι καινούριος στα Windows Mobile, για να πω την αλήθεια δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα, αλλά θα πάρω μάλλον το HTC Touch HD λόγω της μεγάλης οθόνης κλπ. Ακόμα δεν το έχω παραγγήλει και βρήκα μία προσφορά που με 40-50 ευρώ παραπάνω έχει εγκατεστημένο στο τηλέφωνο ένα σύστημα πλοήγησης με όνομα NDrive 3D. Καταρχήν πιστεύετε ότι αξίζει να το πάρω έτσι, ή να το πάρω σκέτο και να εγκαταστήσω εγώ ότι πρόγραμμα θελώ? Και δεύτερον αν κάποιος έχει χρησιμόποιήσει αυτό το σύστημα πλοήγησης, να μου πει μερικές εντιπώσεις και αν μου το προτείνει. Σε κάτι video και φωτογραφίες που είδα φαινόταν καλό, αλλά δεν ξέρω στη χρήση... Επίσης αν γίνετε να μου πείτε αν στο χάρτες Ελλάδας περιλαμβάνετε όλη η Ελλάδα ή μόνο Αθήνα και άντε Θεσσαλονίκη? Ρωτάω γιατί μένω στη Ρόδο και θα το πάρω αδικα... Ευχαριστώ Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts