labakis1 Δημοσιεύτηκε July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 6, 2009 Λοιπόν έχω ένα F&U mls destinator το οποίο τρέχει WIN CE 5.0 κατάφερα αλλάζοντας το gpsshell.ini "εκει που δείχνει το path toy destinator του έβαλα \windows\explorer.exe" να τρέξει αντί για το destinator το explorer του και έτσι "βλέπω" πλέον το λειτουργικό του μέσω του explorer .... ερώτηση πώς θα κάνω τα read only αρχεία archive? Πως θα αλλάξω το user interface σε κάτι ποιο λειτουργικό? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 λυσε μου μια απορια... αφου το ξεκλειδωσες σε τι θα χρησιμευσουν αυτα στα οποια αναφερεσαι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labakis1 Δημ. July 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 λυσε μου μια απορια... αφου το ξεκλειδωσες σε τι θα χρησιμευσουν αυτα στα οποια αναφερεσαι? Ψάχνω τρόπο να εμφανίζεται το menu των windows ....βρήκα τρόπο από το control.lnk για κατι ποιο καλό menu...επίσης πλέον παίζει και με garmin μια sd με destinator και μια με garmin :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 1.Ψάχνω τρόπο να εμφανίζεται το menu των windows 2.επίσης πλέον παίζει και με garmin μια sd με destinator και μια με garmin :D 1.νομιζω οτι θα μπορουσες να το δεις με καταλληλη προσθηκη στο startup των windows 2.απ'αυτο νοημα δεν εβγαλα:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labakis1 Δημ. July 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 1.νομιζω οτι θα μπορουσες να το δεις με καταλληλη προσθηκη στο startup των windows 2.απ'αυτο νοημα δεν εβγαλα:wacko: για το 1. είναι win ce 5 διαμορφομένο κατάλληλα για το dest 7 ....δεν παιζει το start up ... για το 2. με κατάλληλο gpsshell.ini πάνω στην αντιστοιχη sd όταν επιλέγω πλοήγηση δεν εμφανίζω τον explorer αλλά τρέχει το garmin ή το dest ανάλογα ποια κάρτα έχω μέσα....μπορούσα βέβαια να επιλέγω από τoν explorer αλλά είναι κάπως επίφοβος μην πατηθει ή διαγραφεί κατι κατά λάθος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 τελος παντων. νομιζω οτι πας αθηνα θεσαλονικη μεσω εγναντιας οδου...η οποια ειναι και αχαρτογραφητη...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labakis1 Δημ. July 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 τελος παντων. νομιζω οτι πας αθηνα θεσαλονικη μεσω εγναντιας οδου...η οποια ειναι και αχαρτογραφητη...:lol: Η αλήθεια είναι ότι περιμένω από κάποιον που γνωρίζει τι γίνεται με αυτό το λειτουργικό κάποια ιδέα ή κάποιο how to για να με βοηθήσει... επίσης κάτι που παρατήρησα εάν κάνει κάποιος soft reset πρέπει μεσω του explorer να πάει στο control panel της συσκευής και να "απελευθερώσει μνήμη" για προγράμματα, για να ξανατρεξει το garmin στο dest δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 στο ποστ Νο5 περιπτωση 1 εισαι λαθος.τοχω δοκιμασει γιαυτο στο λεω σε tibo kai miomoov. στη 2 εγω θαταβαζα σε μια καρτουλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labakis1 Δημ. July 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 στο ποστ Νο5 περιπτωση 1 εισαι λαθος.τοχω δοκιμασει γιαυτο στο λεω σε tibo kai miomoov. στη 2 εγω θαταβαζα σε μια καρτουλα. για το 1 για πες λεπτομέρειες τι πειράζω ? text editor υπάρχει? για το 2 τώρα... οκ σε μια καρτούλα! αλλά θα επιλέγω το πρόγραμμα πλοήγησης μέσω του explorer ή έχεις σκεφτει ή βρεί κάτι καλήτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 shortcuts στην επιφανεια εργασιας σε ενα ωραιο backround.εχω φτιαξει σε moov kai se c220.το miopocket επισης εχει συντομευσεις τις οποιες συνδεεις με τα navi programs. με τη δικη σου συσκευη δεν εχω ασχοληθει ποτε. σου προτεινω ψαξιματακι στο navimania kai gpspochetpc που ειναι expert σε αυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts