m_name_is_george Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 American megatrends Press F8 for BBS POPUP Press ALT + F2 to execute ASUS E2 Flash 2 AMD North Bridge, Rev B3 Initializing USB Controllers..Done. 4096MB OK(Installed Memory Size: 4096MB) Auto-detecting Pri master..ATAPI CD-ROM Auto-detecting Pri Slave... IDE Hard disk Pri master: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B A103 Ultra DMA Mode-2 Pri slave: ST380011A 8.01 ultra DMA Mode-5 S.M.A.R.T. Capable amd Status OK Auto-detecting USB Mass Storage Devices 00 USB mass storage devices found and configured Please enter Setup to recover Bios setting USB Device over Current Status Detected!! System will shut down after 15 seconds Όταν εσβησα ψες τον υπολογιστη ήταν πανω ο μοχλος που πέζω αλλα τον εβγαλα μετα αφου εσβησα τον υπολογιστη. Και τωρα το πρωι αυτα Αν αφαιρεσω την μπαταρια τοΥ CMOS ποιες θα ειναι οι συνεπειες??(Tο εκανα ηδη αλλα τιποτα) Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Βοηθηστε με!Σας ικετευωωω!!! Δεν αντεχω αλλο και θα...:dash: Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Δεν ξέρω τί είναι, δοκίμασε να μπεις στο Setup και να βγεις σώζοντας το σαν μια πρώτη λύση. Πάντως δεν φαίνεται να έχει σοβαρό πρόβλημα. Μήπως προσπάθησες να κάνεις update to BIOS? Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Mόλις τωρα εκανα update και μου ειπε ότι εγινε επιτυχως και θα επανεκκινησει σε 5 δευτερα αλλα πάλι τα ιδια. Δεν μπορω να μπω πουθενα αλλου Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Κοίτα στο bios αν μπορείς να κάνεις επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων. Γιατί έχεις σαν primary master το cd rom? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Mόλις τωρα εκανα update και μου ειπε ότι εγινε επιτυχως και θα επανεκκινησει σε 5 δευτερα αλλα πάλι τα ιδια. Δεν μπορω να μπω πουθενα αλλου Βρες το manual της μητρικής και καθάρισε τη CMOS βραχυκυκλώνοντας το κατάλληλο jumper αφού έχεις τον Η/Υ εκτός τάσης δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Δοκίμασε να αποσυνδέσεις όλες τις συσκευές που δεν είναι απαραίτητες, εκτός οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι(και κυρίως τις USB) και δες αν μπουτάρει κανονικά. Αν ναι, τοτε δοκίμασε να τις συνδέεις μία μία για να δεις ποια δημιουργεί το πρόβλημα. Από το τελευταίο μήνυμα που βγαίνει, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με κάποια USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 κανε ενα repeat με πιο απλα λογια φιλε hawkpilot! Φιλε dancer όλα τα εβγαλα απο πανω αλλα τιποτα! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 κανε ενα repeat με πιο απλα λογια φιλε hawkpilot! ... 1. Αποσύνδεσε τον Η/Υ από το ρεύμα. 2. Βρες στο εγχειρίδιο οδηγιών της μητρικής του Η/Υ τις επαφές που διαγράφουν τα περιεχόμενα της μνήμης CMOS (είναι αυτή που κρατά τις ρυθμίσεις του BIOS). Το manual συνήθως το αναφέρει σαν Clear CMOS RAM. 3. Βραχυκύκλωσε με ένα jumper τις επαφές για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. 4. Αφαίρεσε το jumper και βάλε στο ρεύμα τον Η/Υ. 5. Ξεκίνησα τον Η/Υ και φυσιολογικά, εφόσον καθάρισε η CMOS, θα σου βγάλει μήνυμα λάθους. Πάτα DEL και αφού μπεις στο BIOS πάτα F10 για save και Υ για να κάνεις reboot. Ελπίζω να σε βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Ενταξει φίλε καταλαβα! Το δοκιμαζω τώρα αμεσως και σας ενημερωνω! Tipoτα απολυτως...το ιδιο μου βγαζει.Νομιζω όμως βρηκα το προβλημα. Όταν ανοιγω το ASUS EZ Flash 2 δεν μου γραφει τον σκληρο. Γραφει μονο Α:, C: αν έχω cd μεσα και D: αν εχω usb πανω! Κανεις αλλος παιδια?? Τον χρειαζομαι τον υπολογιστη.Το σαββατο φευγει η αδερφη μου και θα της δωσω το laptop...help me guys!!! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Πέρασε πάλι τα windows! Είναι η πιο σίγουρη λύση. Κατέβασε πρώτα ένα πρόγραμμα για data recovery μπας και σώσεις τίποτα μετά το φορμάτ ps: χρησιμοποίησε την τροποποίηση μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Μα εχω τοσα πραγματα κατεβασμενα απο torrent... Μου πήρε μηνες να τα κατεβασω Επισης δεν boot-αρει το dvd με τα windows.Ειναι bootable dvd γιατι την προηγουμενη φορα ετσι τα εβαλα! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Παραπάνω απο αυτά που παραθέτεις φαίνεται να έχεις πρόβλημα με τα USB: .............Auto-detecting USB Mass Storage Devices 00 USB mass storage devices found and configured Please enter Setup to recover Bios setting USB Device over Current Status Detected!! System will shut down after 15 seconds Κάνοντας μια έρευνα στο google βρήκα την ακόλουθη απάντηση που ίσως να βοηθήσει. (Ο χρήστης αναφέρει ότι δεν διορθώνεται το πρόβλημα και αφού αποσυνδέσει όλες τις συσκευές USB) In that case I'm afraid your USB ports are damaged due to built-in over-current protection mechanism being blown. I think you may be able to use the PC without USB if there is an option to disable USB features via BIOS setup. we need more specifications of the PC you have in order to determine the appropriate BIOS hot key. Κάποιες παραπάνω πληροφορίες έχει και εδω: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20060616210350970&board_id=1&model=P5WD2+Premium&SLanguage=en-us&page=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Ευχαριστω φιλε. Αν εχεις την καλοσυνη μου το μεταφραζεις λιγο...γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και οτι καλυτερο!:O:O Επενθυμιζω ότι δεν μπορω να μπω στο Bios setup! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Και τα δικά μου δεν είναι και πολύ καλά. Απ' ότι κατάλαβα πάντως λέει για κατεστραμένα USB ports που ενεργοποιούν το μηχανισμό προστασίας για να μην καούν οι USB θύρες της μητρικής? Σε γενικές γραμμές αυτό που προτείνεται και στο λινκ που παρέθεσα είναι ότι χρειάζεται να αποσυνδέσεις όλα τα USB από τη μητρική(Θα λέει το μανουαλ που βρίσκονται) και να δοκιμάσεις να δεις αν γίνεται κανονικά η εκκίνηση, και μετά να τα ξανασυνδέσεις ένα ένα. Πριν απο αυτό όμως μπες στο BIOS Setup και δες τι ρυθμίσεις υπάρχουν για τα USB και άλλαξε ή απενεργοποίησε τις. Πιθανόν να υπάρχει ρύθμιση αλλαγής ταχύτητας που αν τη χαμηλώσεις να απενεργοποιηθεί και πάλι ο μηχανισμός προστασίας και να μπουτάρει κανονικά. Δυστυχώς δεν έχω τη μητρική σου, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο, μιας και η κάθε μια έχει διαφορετικές ρυθμίσεις και επιλογές, εκτός από τις standard. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο ή να εξηγήσει καλύτερα, ας μας διαφωτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε...όλα ενταξει τωρα!!! Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου! Και όλους τους αλλους Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε...όλα ενταξει τωρα!!! Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου! Και όλους τους αλλους Το εφτιαξες;Μπραβο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts