thief Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Στο what's up είναι ενεργό το web; Κάποτε που είχα κοσμοτέ θυμάμαι πως απαιτούσε διαφορετική ενεργοποίηση για το wap και διαφορετική για το web. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Καλησπέρα, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και δεν ξέρω αν υπάρχει σχετικό θέμα. Ξέρει κανεις αν υπάρχει δυνατότητα στην Ελλάδα απ'ευθείας επικοινωνίας με σέρβις ή με καποιο τμημα για αποριες και προβληματα συσκευών blackberry? Η μόνο μέσω των εταιρειών κινητης? 1 Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Σε καμία χώρα δεν προσφέρει η RIM κάποιο service point που να είναι προσβάσιμο από τον τελικό χρήστη. Έτσι είναι η πολιτική της εταιρείας, τα προβλήματα επιλύονται μέσω του παρόχου. Τώρα για απορίες, μπορείς να ρωτάς και στο forum μας :) Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Σε καμία χώρα δεν προσφέρει η RIM κάποιο service point που να είναι προσβάσιμο από τον τελικό χρήστη. Έτσι είναι η πολιτική της εταιρείας, τα προβλήματα επιλύονται μέσω του παρόχου. Τώρα για απορίες, μπορείς να ρωτάς και στο forum μας :) Ok, ευχαριστω πολυ! Δεν πρόκειται για δική μου συσκευη (δεν έχω πια blackberry και δεν θυμάμαι πως αντιμετώπιζα διάφορα προβλήματα) αλλα ένας γνωστός μου έχει το εξής θέμα, όταν συνδέει το blackberry με το pc, δεν το αναγνωρίζει καθόλου. Ξερει κανεις τι μπορεί να σημαίνει αυτο? θέμα λογισμικού? η κάτι άλλο? δεν έχω ιδέα. :confused: 1 Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Μπορεί να είναι είτε θέμα λογισμικού, το οποίο θα φανεί εάν αναβαθμίσει τη συσκευή του σε νεότερη έκδοση λογισμικού και λυθεί το πρόβλημα, είτε θέμα hardware το οποίο μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό από ζημιά του καλωδίου, έως κάτι πιο σύνθετο, όπως πρόβλημα στο usb connector του τηλεφώνου ή στην πλακέτα του. Το μόνο που μπορεί να δοκιμάσει είναι η αναβάθμιση, η αλλαγή καλωδίου και η δοκιμή σε άλλο σύστημα για να αποκλείσει την περίπτωση να φταίει το PC. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Προς το παρόν με αφήνει να κατεβάσω μόνο το DriveSafe.ly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Μπορεί να είναι είτε θέμα λογισμικού, το οποίο θα φανεί εάν αναβαθμίσει τη συσκευή του σε νεότερη έκδοση λογισμικού και λυθεί το πρόβλημα, είτε θέμα hardware το οποίο μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό από ζημιά του καλωδίου, έως κάτι πιο σύνθετο, όπως πρόβλημα στο usb connector του τηλεφώνου ή στην πλακέτα του. Το μόνο που μπορεί να δοκιμάσει είναι η αναβάθμιση, η αλλαγή καλωδίου και η δοκιμή σε άλλο σύστημα για να αποκλείσει την περίπτωση να φταίει το PC. Σ ευχαριστώ παρα πολυ :) 1 Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Ναι, μόνο αυτό έχουν δώσει. Δεν θα βγουν όλες μαζί, αλλά θα τις δίνουν σταδιακά. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 καλησπερα, εχω βρει μεταχειρισμενο 9780. Ποια εταιρια (cosmote- wind - vodafone) εχει το πιο οικονομικο συνδιασμο προγραμματος συμβολαιου με bb service ? 1 Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efib Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Καλησπέρα, τα πιο οικονομικά είναι το cosmote απεριόριστα 20 (το 15 καταργήθηκε) και bis με πάγιο 7 ευρώ (100MB) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ναι, είναι. Για την ακρίβεια, ενεργοποιήθηκε και μέσω της εξυπηρέτησης και λάβαμε και τις ρυθμίσεις, δεν άλλαξε όμως κάτι. Κάτι που παρατήρησα πάντως είναι ότι στην VF, σε 3G mode, τα γράμματα ήταν κεφάλαια (χωρίς το σήμα του βατόμουρου βέβαια), ενώ με την Cosmote είναι μικρά. Της τα 'λεγα να μείνει εκεί που είναι, έπρεπε να παει με τον όχλο... 1 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Πρέπει να κοιτάξεις αναλυτικά τι δίνει ο καθένας στο πακέτο του και τι χρέωση έχει για υπηρεσίες blackberry. Νομίζω το πιο συμφέρον αυτή την περίοδο είναι να πάρεις κάποιο πακέτο vodafone unlimited, στο οποίο ενεργοποιείς bis χωρίς επιπλέον χρέωση (με τα ΜΒ του προγράμματος). Δεν ξέρω αν με κάποιο συνδυασμό το προσφέρουν και οι άλλες εταιρείες αυτό. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 καλησπερα το blackberry της φιλης μου εκανε επανεκκίνηση και οταν ανοιξε εχει κωλησει στην οθονη που ειναι το πιν και φαινεται σαν να κανει αναζητηση.το εκλεισα εβγαλα την μπαταρια και ξανα τα ιδια καμια ιδεα? ειναι το 9200 bold 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 9200 bold? Υπάρχει? :confused: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 9200 bold? Υπάρχει? :confused: το 9000 ειναι ιδιο με το 9200.το κουτι πάντως 9200 εγραφε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Όταν ανοίγει τι σου βγάζει? Έβγαλες την μπαταρία? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 (edited) ναι την εβγαλα την μπαταρια. οταν την ξαναβαζω ειναι μαυρη η οθονη και εχει ενα κοκκινο λεντ παταω να ανοιξει το κινητο και τπτ ανοιγει μια ασπρη οθονη και εχει ενα εικονιδιο μικρο που περιστρεφεται σαν να κανει αναζητηση(σαν ρολοι μικρο) Edited October 21, 2011 by kasmpou 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 σύνδεσε την συσκευή με το dm και κανε ένα update. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 καλησπερα berry-fans, έχω εναν αριθμό Q (καρτοκινητό), αν πάρω ενα Blackberry θα μπορώ να βλέπω τα email μου μέσω τα πακετάκια data που δινει η Q? ή σώνει και καλά πρέπει να εχει BIS με data-plan/συμβόλαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 για να εχεις push email κτλ πρεπει αναγκαστηκα να εχεις το πακετο bis , χωρις bis το blackberry ειναι σαν μια απλη συσκευη , αλλα δεν μπορεις να απολαυσεις στο επακρο τις λειτουργιες του , απο οτι εχω διαβασει στο φορουμ με καποιες εφαρμογες μπορεις νσ κανεις καποια πραγματα αλλα οχι ολα , ενα διαβασμα στα αντιστοιχα νηματα θα σε βοηθησουν περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Να ρωτήσω κάτι...Γιατί στα blackberry δεν μπορείς να στείλεις email στα Ελληνικά αλλά μόνο greeklish? Λίγο ξενέρωτο αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Τι εννοείς? Στο σώμα του email δεν γράφει Ελληνικά? Μάλλον κάτι λάθος κάνεις Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ή έχει hotmail. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Όταν μου στέλνουν email από blackberry στα ελληνικά, έρχεται κινέζικα.Και είναι hotmail ναι.Παίζει ρόλο? Γιατί?!! Έτσι κάποιοι φίλοι μου που έχουν blackberry γράφουν emails μόνο με greeklish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Είναι ασυμβατότητα με το hotmail. Είναι γνωστή χρόνια πλέον, δεν το έχει φτιάξει κανείς. Θεωρητικά είναι θέμα microsoft, αφού δεν το έχω συναντήσει με κανέναν άλλο email provider. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts