user_13 Δημοσιεύτηκε July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 1, 2009 καλημερα!ψαχνω να βρω θεμα που ταιριαζει με το προβλημα μου αλλα δεν βρισκω. εχω ενα pc pentium 4 και πριν ενα μηνα αλλαξα καρτα γραφικων.οταν παω να ανοιξω το pc τρεμοπεζει η εικονα και στρωνει μετα απο 2-3 επανεκινησεις.λετε να φταιιει το τροφοδοτικο επειδη ειναι παλιο?καμια ιδεα-συμβουλη?ευχαριστω!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ίσως αν αλλαξεις τα resolution σε πιο χαμηλα??Ισως δεν τα σηκωνει τα καλυτερα(1280Χ1024) Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Κοίτα να δείς, δέν νομίζω οτι φταίει το τροφοδοτικό αλλά δοκίμασε σε χαμηλότερη ανάλυση και η σε λιγότερα Hz η σε περισότερα Ηz, Αλλά καταρχάς πές μου τί μόνιτορ χρησιμοποιείς ; Τί μοντέλω ; Για να σου πώ πάντως δέν νομίζω να φταίει το ''εσωτερικό υλικό'' του υπολογιστή σου.Επίσης άν μπορείς να μου πείς τι ακριβός υλικό έχεις για να σου πώ με σιγουριά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Αν η κάρτα γραφικών είναι σχετικά καινούργια, μπορεί να χρειάζεται επιπλέον παροχή ρεύματος. Δες αν υπάρχει κάτι τέτοιο και αν το έχεις συνδέσει σε πρώτη φάση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. July 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!τελικα μαλλον ηθελε ρυθμισμα η η αναλυση!!μεχρι στιγμης ολα καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts