Jump to content

Apple: MacOS / Mac software

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Printscreen, ανοίγεις το paint, κάνεις paste και το σώζεις σαν jpeg.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εννοείς το print screen των windows??

πάνε στο spotlight και γράψε grab θα ανοίξει μια εφαρμογούλα .. στη "γραμμή εργαλείων" πάνω αριστερά θα σου έχει επιλογή "capture" και μετά θα σε ρωτάει τι απ'όλα θες .. ε .. παίξε εκεί, ανάλογα με το τι θες .. θα στο κρατήσει σε μορφή εικόνας, πάτα save as ...και voila!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Δεν είναι απαραίτητο το grab.

Ισχύουν παντού τα εξής (χωρίς να τρέξεις τίποτα):

Command-Shift-3: όλη την οθόνη

Command-Shift-4: επιλογή μέρους της οθόνης

Command-Shift-4 και μετά Space: επιλογή ενεργού παραθύρου.

λοιπον θελω μια βοηθεια.ποιο ειναι το κολπο ωστε να αποθηκευω την οθονη του υπολογιστη κι οτι περιεχει αυτη σε αρχειο φωτογραφιας???

Μπορείς να βάλεις και αυτό το widget---> http://www.apple.com/downloads/dashboard/business/screenshotplus.html

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Δεν είναι απαραίτητο το grab.

Ισχύουν παντού τα εξής (χωρίς να τρέξεις τίποτα):

Command-Shift-3: όλη την οθόνη

Command-Shift-4: επιλογή μέρους της οθόνης

Command-Shift-4 και μετά Space: επιλογή ενεργού παραθύρου.

κοίτα να δεις !! εγώ απλά δεν έχω καταπιαστεί πολύ με τις συντομεύσεις..κ γι'αυτό και χρησιμοποιώ το grab..!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

A, χρησιμότατες. Ακόμα πιο χρήσιμο είναι το Quicksilver.

εννοείς το print screen των windows??

Τώρα άμα σου πω ότι εγώ νόμιζα ότι απαντάω σε θέμα για Windows, για πόσο μεθυσμένο θα με περάσεις :p

Τώρα άμα σου πω ότι εγώ νόμιζα ότι απαντάω σε θέμα για Windows, για πόσο μεθυσμένο θα με περάσεις :p

Καραλολ!!!

Βρε mariel, τώρα που έγινες stuff και αποκτήσαμε βύσμα (:X), δεν κάνεις pinned το θέμα να μην κουραζόμαστε;;;;;

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

σε υπολογιστή με intel επεξεργαστή (γενικά,ένα windows προσανατολισμένο σύστημα),μπορώ να περάσω mac?

θα έχω πρόβλημα συμβατότητας με τα βασικά,έστω, προγράμματα;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

σε υπολογιστή με intel επεξεργαστή (γενικά,ένα windows προσανατολισμένο σύστημα),μπορώ να περάσω mac?

θα έχω πρόβλημα συμβατότητας με τα βασικά,έστω, προγράμματα;

Mπορείς να το βάλεις αλλά οι περισσότεροι που το έβαλαν έχουν προβλήματα με τους οδηγούς...π.χ. δεν έχουν ήχο και ίντερνετ.Κατατάλλα τα πάντα είναι όλα ίδια!

Υπάρχει και το ειδικό θέμα για αυτή την ερώτηση.

Σου συνηστώ να ΜΗΝ το βάλεις!

βασικά θα με ενδιέφερε ενας υπολογιστής apple/mac αλλά αφενός τον "φοβήθηκα" όταν μπορούσα να τον πάρω γιατι δεν έχω δουλεψει σοβαρά ποτέ αυτό το λειτουργηκό,και απο την άλλη λόγω της φαινομενικής υπολογιστικής ισχύς του μηχανήματος,συνάρτηση της τιμής του

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

βασικά θα με ενδιέφερε ενας υπολογιστής apple/mac αλλά αφενός τον "φοβήθηκα" όταν μπορούσα να τον πάρω γιατι δεν έχω δουλεψει σοβαρά ποτέ αυτό το λειτουργηκό,και απο την άλλη λόγω της φαινομενικής υπολογιστικής ισχύς του μηχανήματος,συνάρτηση της τιμής του

Care to elaborate?

Τι προγράμματα χρησιμοποιείς;

Επίσης, ναι μεν είναι ακριβΟΤΕΡΟΙ σε σχέση με έναν άλλο υπολογιστή, αλλά πίστεψέ με τα βγάζουν τα λεφτά τους (ακόμα και τα λεφτά από τον ψυχολόγο με τα συνεχή crashes των Windows που γλιτώνεις, μια χαρά κέρδος έχεις :p). Laptop θες ή Desktop;

Guest valeria

Μιας και μιλάμε για crashes, αυτός ο Safari δεν παλεύεται το τελευταίο διάστημα....Μου κρασάρει πάνω από 10 φορές τη μέρα.

Αν είναι δυνατόν, η beta ήταν πολύ σταθερότερη :X

ο φφ 3.5.1 πολυ καλος.

τελικά ψάχνω

για powerbook 15αρι,

με λίγα... λόγω οικονομικίής

αβεβαιόοτητας...

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παιδιά παρατήρησα ότι MB αργεί πολύ να φορτώσει όταν τον ανοίγω. . πέρα απο το συνηθισμένο .. γύρω στα 3 λεπτά κάνει .. μήπως να ανησυχώ;;

Και θυμήστε μου, από που & πως θα κάνω format έναν εξωτερικό που έχω .. ; θέλω να είναι read,write από mac μόνο..

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Και εγω τους ιδιους ενδοιασμους ειχα. Τον πηρα απο εξω πολυ φτηνοτερα και μετανιωνω που δεν το ειχα κανει καιρο. Βλεπω το pc και το φτηνω τωρα.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Παιδιά παρατήρησα ότι MB αργεί πολύ να φορτώσει όταν τον ανοίγω. . πέρα απο το συνηθισμένο .. γύρω στα 3 λεπτά κάνει .. μήπως να ανησυχώ;;

Και θυμήστε μου, από που & πως θα κάνω format έναν εξωτερικό που έχω .. ; θέλω να είναι read,write από mac μόνο..

από το DiskUtility στο *Αpplications->Utilities

Όχι,μέσω του BootCamp εγκαταστείς τα XP(δεν ξέρω αν τώρα έβαλαν τα sVista ή και τα 7).

Πάντως υπάρχουν βίντεο στο http://www.youtybe.com.

Nαι. Αντί να έχω OS X και Windows να έχω OS X και linux.

Μπορείς να βάλεις το Parallels και να έχεις και MacOSX και Linux και Windows και ότι άλλο θες μέσω virtual machine...:)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Μέσω BootCamp μπορείς έυκολα να βάλεις και Linux. To Ubuntu για παράδειγμα θα το αναγνωρίζει ως Windows. Αλλά πρέπει να προσέξεις πώς θα κάνεις την εγκατάσταση, ώστε να μην σου καταστρέψει τα boot sectors. Έναν καλό οδηγό εγκατάστασης μπορείς να βρεις εδώ, αν διαβάζεις αγγλικά:

https://wiki.ubuntu.com/UbuntuMagazine/HowTo/Ubuntu_Feisty_On_Intel_Mac_Mini_Quick-Start_Guide?highlight=%28mac%29%7C%28mini%29

Διαφορετικά, μια καλή αναζήτηση στο Google...

VLC 1.0.1 βγηκε,

αλλα δοκιμαστε και το movist

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...