sakis697 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Με το internet recovery θα περάσεις το λειτουργικο όλα τα υπόλοιπα με το time machine Ετσι ναι..! Αν εχεις time machine βασικα..!!! Κατι recovery files που βρισκω στον καδο τι ειναι τελικα? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Παιδιά EMERGENCY CALL :P DIGITAL AUDIO OUT μόνιμα ενεργοποιημένο και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω. Βάζω ακουστικά τα αναγνωρίζει, βγάζω ακουστικά δεν παίζουν τα ηχεία... Το πρόβλημα προκλήθηκε αφού συνέδεσα τον υπολογιστή με την τηλεόραση για να δω μια ταινία :S. Είχα ξανακάνει την ίδια συνδεσμολογία, και δεν είχα πρόβλημα. Έκανα reboot τον υπολογιστή, ακούστηκε ήχος από τα ηχεία, αλλά μόλις φτάνω στο login ενεργοποιείται το digital. Στο sound menu δεν έχει καμία άλλη επιλογή παρά μόνο το digital. Κάποια λύση παρακαλώ!! (υγ δεν είχα ιδέα ότι έχει digital ports ο mac-ης... ) κανείς δεν ξέρει? ή δεν έχει να προτείνει κάτι έστω? δεν ξέρω και ποιον μπορώ να εμπιστευθώ για service στην ελλάδα :S Είδα στο ίντερνετ που λένε βάλε μέσα οδοντογλυφίδα να βρεις διακόπτη... δε μου φαίνεται λογικό, περισσότερο σε software πρόβλημα μου κάνει εμένα... ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΦΛΙΠΑΡΩ... 1700 ευρώ για μ@λ*κιες έλεος... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Πώς μπορώ να βρω drivers ήχου του MacBook? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια :) Μερικες ερωτησεις... Εχω εδω και 3 χρονια ενα macbook pro αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου να του αλλαξω λειτουργικο (ακομα με leopard ειμαι).Να φανταστω οτι αξιζει να κανω clean install το lion η να περιμενω το mountain lion?Απλα θα πρεπει να ξαναβρω ολες τις εφαρμογες που εχω... Η ολη διαδικασια πως γινεται?Θα πρεπει να βαλω τον installer σε usb stick για να το περασω?:wacko: Edited May 10, 2012 by djnick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καλησπερα παιδια :) Μερικες ερωτησεις... Εχω εδω και 3 χρονια ενα macbook pro αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου να του αλλαξω λειτουργικο (ακομα με leopard ειμαι).Να φανταστω οτι αξιζει να κανω clean install το lion η να περιμενω το mountain lion?Απλα θα πρεπει να ξαναβρω ολες τις εφαρμογες που εχω... Η ολη διαδικασια πως γινεται?Θα πρεπει να βαλω τον installer σε usb stick για να το περασω?:wacko: Θα πρότεινα να περιμένεις να βγει το Mountain Lion και όσο περιμένεις, να επιβεβαιώσεις ότι όλα τα προγράμματά σου και τα περιφερειακά σου ειναι συμβατά. Για την εγκατάσταση, η αλήθεια ειναι ότι δεν ξέρω πώς μπορείς να την κάνεις. Κάτι είχα ακούσει ότι η Apple μοίραζε δωρεάν Snow leopard. Αν ειναι έτσι το βάζεις, και κατεβαζεις απο το Mac App Store το καινούριο λειτουργικο. Λογικά το MacBook σου δεν έχει Internet recovery άρα μόλις κατεβαζεις το λειτουργικό επιλέγεις να το εγκαταστήσεις σε ένα φρέσκο φορμαρισμενο στικάκι, και μετα μπουτάρεις απο αυτο και κάνεις την καθαρή σου εγκατάσταση (μόνο - μην κάνεις κανένα upgrade γιατί θα μπλέξεις) Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εγώ θα ήθελα να ενημερώσω και δεν ξέρω αν έχει καλυφθεί στο παρελθόν αλλά είχα μια σκιά στην οθόνη από το imac 27".. Ήταν σαν να έχει πιάσει σκόνη μέσα από το μπροστά γυαλι και φαίνονταν σε ασπρο φόντο πχ στο Finder. Έβγαλα με βεντούζα το εμπρός πάνελ, γιατί το κρατάνε μαγνήτες οπότε είναι εύκολο με τον τρόπο αυτό, και το καθάρισα και από μέσα αλλά παρέμεινε.. Είδα λοιπόν ψαχνωντας στο net ότι κι άλλοι είχαν τέτοιο πρόβλημα αλλά η apple το καλύπτει και σου αλλάζει το panel της οθόνης εντός εγγύησης. Το πήγα λοιπόν στην systemgraph με την αποδειξη από το Πλαίσιο που το πήρα και μετά από τρεις μέρες με ενημέρωσαν και το πήρα πίσω με νέο panel. Καποιοι γράφουν ότι μπορεί να ξανασυμβεί και να είσαι εκτός εγγύησης που είναι σίγουρα κακό αλλά και γι αυτό υπάρχει λύση.. Είδα ένα τύπο στο YouTube που έβγαλε το γυαλι από το panel και το καθαρισε μόνος του. Η σκόνη οφείλεται σε κάποιο part πίσω από την οθόνη, νομίζω κάτι με κάρτα γραφικών, οπότε μπορεί και να συμβεί ξανά στο μέλλον δυστυχώς.. Το δικό μου είναι το i5 3,06 Late 2011 imac.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Θα πρότεινα να περιμένεις να βγει το Mountain Lion και όσο περιμένεις, να επιβεβαιώσεις ότι όλα τα προγράμματά σου και τα περιφερειακά σου ειναι συμβατά. Για την εγκατάσταση, η αλήθεια ειναι ότι δεν ξέρω πώς μπορείς να την κάνεις. Κάτι είχα ακούσει ότι η Apple μοίραζε δωρεάν Snow leopard. Αν ειναι έτσι το βάζεις, και κατεβαζεις απο το Mac App Store το καινούριο λειτουργικο. Λογικά το MacBook σου δεν έχει Internet recovery άρα μόλις κατεβαζεις το λειτουργικό επιλέγεις να το εγκαταστήσεις σε ένα φρέσκο φορμαρισμενο στικάκι, και μετα μπουτάρεις απο αυτο και κάνεις την καθαρή σου εγκατάσταση (μόνο - μην κάνεις κανένα upgrade γιατί θα μπλέξεις) Μακαρι να τα μοιραζε δωρεαν :p Καλυτερα να περιμενω το mountain lion τοτε :p Ελπιζω μονο να μην ειναι τοσο απαιτητικο οσο λεγεται οτι ειναι το lion :wacko: Μαλλον clean install θα κανω οταν βγει το mountain lion Για να κανω install παντως θα χρειαστω ενα usb stick με μεγαλη χωρητικοτητα ε (ευκαιρια να αγορασω ενα)?δεν γινεται απο εξωτερικο σκληρο με καποιο τροπο? Και κατι ακομα...Αν παρω πχ το lion απο φιλο που το εχει κατεβασει (χωρις να το αγορασει :p) θα μπορεσω να το βαλω και να κανω κανονικα updates?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Μακαρι να τα μοιραζε δωρεαν :p Καλυτερα να περιμενω το mountain lion τοτε :p Ελπιζω μονο να μην ειναι τοσο απαιτητικο οσο λεγεται οτι ειναι το lion :wacko: Μαλλον clean install θα κανω οταν βγει το mountain lion Για να κανω install παντως θα χρειαστω ενα usb stick με μεγαλη χωρητικοτητα ε (ευκαιρια να αγορασω ενα)?δεν γινεται απο εξωτερικο σκληρο με καποιο τροπο? Και κατι ακομα...Αν παρω πχ το lion απο φιλο που το εχει κατεβασει (χωρις να το αγορασει :p) θα μπορεσω να το βαλω και να κανω κανονικα updates?:confused: USB η εξωτερικοί δίσκοι ειναι το ίδιο πραγμα, αρκεί να ειναι διαμορφωμένο με MacOS extended. Καλα θα κάνει να εχει τουλάχιστον 4GB ελεύθερα. Ναι μπορείς θεωρητικά να το πάρεις απο φίλο αλλα ολόκληρο Mountain Lion με 30€ το θεωρώ πολυ καλη επένδυση και ειναι κρίμα να πάρεις πειρατέ λειτουργικό για τόσο λίγα λεφτα. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια αγορασα ενα μεταχειρησμενο imac 4ετιας με intel core 2 due 2,4 GHz,του εβαλα και 4GB μνημη καινουργιες kingston απο 2 που ειχε και ακολουθοντας αυτα τα 2 link http://www.macuser.gr/os-x-lion-clean-install-5958/ http://milaraki.com/blog/2011/07/clean-install-lion-how-to/ εκανα bootable ενα στικακι 4 GB και εγκατεστησα τα αρχεια εγκαταστασης του MAC OS X LION που βγηκαν το καλοκαιρι του 11 χθες το βραδυ ενω γινοταν κανονικα η εγκατασταση εγινε black-out απο Δεη και σημερα που προσπαθησα να κανω την ιδια διαδικασια μου βγαζει συνεχεια μηνυματα λαθους να προσπαθησω αργοτερα να κανω επαναγκατασταση!!! Μεσα απο το disk utility εκανα erase το σκληρο και παλι το ιδιο αποτελεσμα με 3 διαφορετικα dmg αρχεια που κατεβασα απο ιντερνετ και καιγοντας τα και σε dvd και με το usb stick δεν μπορω να καταφερω τιποτα ειτε ακομα και απο το Recovery HD μου βγαζι συνεχεια αυτο το μηνυμα:There was a problem installing ''Mac OS X''.Try reinstalling. Δεν μπορω να καταλαβω που και αν κανω καποιο λαθος αφου την ιδια διαδικασια ακολουθησα και χθες βραδυ και πηγαιναν ρολοι μεχρι που εγινε η ιστορια με τη Δεη Εχω εγκατεστημενη τωρα αυτην την εκδοση Mac OS X Version 10.4.10 αυτη που βγηκε τελη 2007 με αρχες 2008 Να τονισω οτι ειμαι νεοπας στο μηλο και ειναι η πρωτη μου γνωριμια αλλα αρνητικη εως τωρα Καλοδεχουμενη οποια βηθεια διοτι απο το πρωι παιδευομαι και ακρη δεν βγαζω και τα παρατησα πλεον:p Edit:Τελικα μετα απο πολυ ταλαιπωρια καταφερα και εγκατεστησα μεσα απο usb hdd την εκδοση 10.6 leopard επρεπε πρωτα να κανω διπλο κλικ πανω στο αρχειο εγκαταστασης μεσα στο mac για να γινει mount και μετα να ακολουθησω τη διαδικασια για να μπουταρω το λειτουργικο απο usb hdd http://milaraki.com/blog/2011/07/how-to-make-an-installation-disk-of-lion/ Εκανα ηδη και update μεσα απο το pc στην 10.6.8 που αποτελει προυποθεση για να εγκαταστησω τη lion 10.7 και μετεπειτα τη mountain. Edited July 16, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Πως και δεν εχει ανοιξει συζητηση για το mountain lion ακομα? Εγω προς το παρον δεν το εχω κανει εγκατασταση γιατι το Lion με το που βγηκε και το εκανα την ιδια μερα, αντιμετωπισα αρκετα προβληματα! Και απο τη στιγμη που το mac μου ειναι εργαλειο δουλειας περιμενω λιγο για να μην εχω παλι τα ιδια! Λιγο που κοιταξα παντως και διαβασα στον ιστο, ολοι λενε οτι ειναι ευχαριστημενοι στο επακρο, και οτι δεν εχει καμια σχεση με το Lion! ολα τρεχουν πιο γρηγορα, λενε οτι γινεται καλυτερη κατανομη της RAM και οτι δεν υπαρχει κανενα bug ή crash σαν αυτα που δημιουργουσε στις αρχες αλλα ακομα και σημερα το Lion? το εχει βαλει καποιος απο εδω μεσα? εχει να μας πει κατι πανω σε ολα αυτα? Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εγώ το έβαλα.. άπειρα ικανοποιήμένος σε όλα.. πραγματικά καμία σχέση με το lion. Ειδικά αν έχεις και ios συσκευή, εγώ δεν έχω, θα μείνεις ακόμα πιο ευχαριστημένος.. κανένα bug, καλύτερη ραμ κ όλα όπως τα είπες.. το μόνο θέμα που είχα κ δεν φτάσει το m.l είναι ότι δεν μπορούσα να το Τ.Μ να κάνω full restore τα αρχεία μου κ τα έκανα ένα ένα.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εγώ το έβαλα.. άπειρα ικανοποιήμένος σε όλα.. πραγματικά καμία σχέση με το lion. Ειδικά αν έχεις και ios συσκευή, εγώ δεν έχω, θα μείνεις ακόμα πιο ευχαριστημένος.. κανένα bug, καλύτερη ραμ κ όλα όπως τα είπες.. το μόνο θέμα που είχα κ δεν φτάσει το m.l είναι ότι δεν μπορούσα να το Τ.Μ να κάνω full restore τα αρχεία μου κ τα έκανα ένα ένα.. Αν το αγοράσω και το περάσω κατευθείαν στο από πάνω δεν χάνω τα αρχεία μου σωστά?? Ναι με το lion παρόλο που έχω φτάσει στα 12GB μνήμη ram πάλι μου δίνει την εντύπωση ότι κάτι το στολαρει χωρίς να καταλαβαίνω τι ακριβώς.. Δεν είναι ακριβώς ότι το βλέπεις αλλά κάπου το νιώθεις αν μπορώ να το εξηγήσω καλά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εγώ το έβαλα.. άπειρα ικανοποιήμένος σε όλα.. πραγματικά καμία σχέση με το lion. Ειδικά αν έχεις και ios συσκευή, εγώ δεν έχω, θα μείνεις ακόμα πιο ευχαριστημένος.. κανένα bug, καλύτερη ραμ κ όλα όπως τα είπες.. το μόνο θέμα που είχα κ δεν φτάσει το m.l είναι ότι δεν μπορούσα να το Τ.Μ να κάνω full restore τα αρχεία μου κ τα έκανα ένα ένα.. Ωραια! Και η τιμη του ειναι παρα πολυ καλη! Εκανες clean install για αυτο εκανες restore τα αρχεια σου απο την αρχη ετσι? Υπαρχει ομως κλασσικα η δυνατοτητα απλα να κανεις upgrade! Αν κι εδω που τα λεμε ενα Clean Install θελω να το κανω κι εγω, ομως το δισκακι απο το snow leopard μου ειναι στην αγγλια και ειμαι στην ελλαδα. Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι και για αυτο? Και επειδη γραφω μουσικη και παιζω κιολας και ειμαι και σε περιοδο που καθε βδομαδα παιζω και σε αλλο μερος, θα ηθελα να ξερω αν καποιος απο εσας εχει χρησιμοποιησει Traktor, Logic, Ableton η κατι αντιστοιχο κι αν παρατηρησε καποια bugs η οτιδηποτε! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Καλησπερα, λεβεντες! Μια βοηθεια λοιπον και συγνωμη που ανοιγω και εδω το θεμα. τραβαω βιντεο με το 4s κανονικα ,τα μεταφερω στο mac μεσω iphoto παω να κανω upload sto youtube και μου βγαζει το εξης μηνυμα <<Διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα στο λόγο διαστάσεων του αρχείο βίντεο που μεταφορτώσατε. Αν το αρχείο σας δεν ταιριάζει καλά στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, διαβάστε αυτό το άρθρο στο οποίο θα βρείτε σχετικές συμβουλές.>> ανατρεξα στις βοηθειες αλλα δε με καλυψαν. επισης με το 4αρι που ειχα πριν ολα κανονικα ηταν. τι παιζει? σας εχει συμβει? Υγ. απο το κινητο στο youtube τα ανεβαζω κανονικα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Τελικα το εβαλα κι εγω! Ολα αψογα! το laptop μου το νοιωθω σα να ειναι καινουργιο! Πολυ πιο γρηγορο, η θερμοκρασια δεν ανεβαινει οσο ανεβαινε πριν, καθως και παρατηρησα και καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας..οχι καποια τρελη διαφορα αλλα υπαρχει! Τα notes με εσωσαν καθως χρησιμοποιουσα παρα πολλα post it στο dashboard τα οποια γονατιζαν τη RAM.. τωρα εχω βγαλει σχεδον ολα τα post it και χρησιμοποιω την εφαρμογη notes! Ωραιο και το reminders δεν ξερω αν ειμαι ο μονος που εψαξα πολλες φορες στο appstore για καποια παρομοια εφαρμογη αλλα ποτε δεν την βρηκα! Η appla εδωσε απο μονη της τη λυση θελωντας μαλλον να προσαρμοσει το Mac OS στα iPhone και iPad για να συγχρονιζονται με το iCloud! Ο Safari υπεροχος και αισθητα πιο γρηγορος απο οσους browsers εχω χρησιμοποιησει μεχρι σημερα, ειδικα απο τον firefox που ημουν μεγιστος fan μεχρι που η τελευταια εκδοση για mac μου ειεχε δημιουργησει απειρα προβληματα, τα οποια συζηταμε στο αντιστοιχο thread! Ο safari oμως ειναι και ο λογος που κανω αυτο το post! Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις αλλος, αλλα οταν ειμαι στο facebook ή στο twitter την ωρα που πληκτρολογω κατι η εικονα "χωριζεται" κατα καποιο τροπο. Δεν ξερω πως αλλιως να σας το εξηγησω ισως να πρεπει να τραβηξω καποιο screenshot! Για να γινω λιγο πιο συγκεκριμενος, ην ωρα που γραφω μια λεξη η λεξη εξαφανιζεται απο μπορστα μου, παταω enter για να σταλθει, στελνετε αλλα εγω δεν το βλεπω..βλεπω μερικα απο τα γραμματα που πληκτρολογησα και τα βλεπω ακομα στο πλαισιο που πληκτρολογω παρα σαν να τα εχω στειλει! :S εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο? Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Δεν ηξερα αν επρεπε να κανω τροποπιηση το απο πανω post ή να κανω καινουργιο! Παντως τελικα πειραματιζομενος αρκετες ημερες με το mountain lion εχω να πω..οτι η αυτονομια της μπαταριας εχει μειωθει δραματικα, ενω στην αρχη μου ειχε δωσει αλλη εντυπωση! Απ' οτι διαβασα ετοιμαζουν ηδη το 10.8.1 και το εχουν ηδη δωσει στους developers εφαρμογων!Αρα λογικα θα πρεπει να το περιμενουμε συντομα, οπως και με το Lion που το αντιστοιχο patch ειχε βγει μεσα σε 27 μερες! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 ήθελα να ήξερα τόσοι testers δεν το πήραν χαμπάρι το πρόβλημα με την μπαταρία? Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με καποιους εξωτερικους δισκους wd. συνδεω,τους βλεπει στο imac,ανοιγω μπορω να δω οτι εχω μεσα αλλα δεν μπορω να μεταφερω τιποτα απο τον υπολογιστη μεσα σε αυτους.μου λεει στο get info only read. τι κανω? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Βάλε το paragon ntfs.. δεν θυμάμαι αν είναι free όμως.. ΣΤΕΙΛΕ μου ένα pm να θυμηθώ να ψάξω όταν ανοίξω τον Mac κ να σου πω ποιο έχω εγώ που είναι σίγουρα free.. έχω κολλήσει τώρα κ είμαι από το κινητό κ δεν θυμάμαι.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Δεν νομίζω ότι είναι free αλλά μετά από λίγο ψάξιμο θα το βρει εύκολα.. Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ και με έχει σώσει γιατί κάνω χρήση σκληρού δίσκου "μπρος-πισω" με μια Samsung TV και τον Mac και μόνο έτσι την διαβάζουν και τα 2 και έχω και ntfs για μεταφορά μεγάλων αρχείων που είναι και το προφανές στην προκειμένη (ταινίες HD κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Δεν νομίζω ότι είναι free αλλά μετά από λίγο ψάξιμο θα το βρει εύκολα.. Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ και με έχει σώσει γιατί κάνω χρήση σκληρού δίσκου "μπρος-πισω" με μια Samsung TV και τον Mac και μόνο έτσι την διαβάζουν και τα 2 και έχω και ntfs για μεταφορά μεγάλων αρχείων που είναι και το προφανές στην προκειμένη (ταινίες HD κτλ) Αν μπορείς βοήθησε με σχετικά....p.m. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Το tuxera ntfs εννοούσα τελικά.. την ίδια δουλειά κάνουν! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Επί πληρωμής δυστυχώς. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misamisa Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 για το ML καλυτερα tuxera, υπαρχει αν ψαξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο media player για mac σαν το bsplayer? που να κατεβαζει αυτοματα υποτιτλους? Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts