Dead Angel Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 το drag and drop υποτίτλων δεν δουλεύει στην mac έκδοση του VLC ή εγώ κάνω κάτι λάθος? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 τα έχεις στον ίδιο φάκελο τα αρχεία (.avi & .srt) ή όχι; Αν όχι, βάλτα και δοκίμασε πάλι.. αν δεν δουλέψει κι έτσι πρέπει να ρυθμίσεις κάτι από το μενού settings, αλλά αυτή τη στιγμή - εγώ προσωπικά- δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί είμαι σε "παράθυρα" .. έψαξα λίγο στο forum .. κοίτα λίγο εδώ ίσως σε βοηθήσει με αυτό που ζητάς..! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Perian εχεις περασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 έχω περάσει perian ναι Βσκ μπορώ να κάνω μόνο drag and drop ταινίες και αυτό μόνο στο εικονίδιο του VLC στο Dock. Υπότιλους δεν φορτώνει με τίποτα με drag and drop. Πρέπει να το κάνω χειροκίνητα και είναι κουραστικό. Τους φορτώνει αυτόματα μόνο όταν έχουν το ίδιο όνομα ταινία-υπότιλος (όπως το quicktime) Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Και σε μένα έτσι το κάνει και έτσι το έκανε πάντα. Αν και πλέον το VLC είναι παρελθόν για τέτοια, εδώ και καιρό έχω συμπαθήσει πολύ το Plex. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Και σε μένα έτσι το κάνει και έτσι το έκανε πάντα. Αν και πλέον το VLC είναι παρελθόν για τέτοια, εδώ και καιρό έχω συμπαθήσει πολύ το Plex. Χμμμ θα το δοκιμάσω και γω στερεο! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Stereo είσαι μπροστάρης!!!! Θα το δοκιμάσω το plex μόλις πάω σπίτιμ γιατί το vlc μου κάνει κατά τη διάρκεια της προβολής αρκετά κολλήματα. Ο μόνο τρόπος που έχω διαπιστώσει να βάζει αυτόματα τους υπότιτλους με την ταινία είναι το srt να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα με το avi και να είναι στον ίδιο φακελλο Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Stereo είσαι μπροστάρης!!!! Θα το δοκιμάσω το plex μόλις πάω σπίτιμ γιατί το vlc μου κάνει κατά τη διάρκεια της προβολής αρκετά κολλήματα. Ο μόνο τρόπος που έχω διαπιστώσει να βάζει αυτόματα τους υπότιτλους με την ταινία είναι το srt να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα με το avi και να είναι στον ίδιο φακελλο Αυτό (με το ίδιο όνομα) το σέβονται όλα τα προγράμματα, ακόμα και το QT αν έχεις perian. To plex έχει το καλό ότι σε αφήνει να φορτώσεις on the fly και όποιους άλλους θέλεις. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Μόλις κυκλοφόρησε και το 10.5.8. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Μόλις κυκλοφόρησε και το 10.5.8. Λεει τι φτιαχνει ?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Πάντα το λέει, όχι και λεπτομέρειες, apple είναι αυτή (various bug fixes) + safari 4.0.2 Μια χαρά πέρασε το update. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Ποια η διαφορά του απλού update από το combo update; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Ποια η διαφορά του απλού update από το combo update; :O Το combo update περιλαμβάνει όλα τα προηγούμενα updates και συνίσταται στις περιπτώσεις που στο μηχάνημα δεν είναι περασμένη η τελευταία έκδοση του λογισμικού πριν από αυτήν που θα γίνει update. Το απλό update απλά περιλαμβάνει μόνο τις ενημερώσεις που διαφέρουν από την αμέσως προηγούμενη έκδοση και γιαυτό προϋποθέτει κατά την εγκατάσταση ότι το λειτουργικό είναι στην τελευταία έκδοση. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 τελικα μαλλον κατι δεν παει καλα με την αναβαθμιση του σαφαρι...ξαφνικα δεν μου κραταει το toolbar που φτιαχνω...μετα απο καθε restart μου εμφανιζεται το default...στο οποιο default εμφανιζεται και το icon του evernote, το οποιο δεν μπορω να εξαφανισω...ενω εχω απεγκαταστησει κιολας την εφαρμογη...τι να κανω γι῾αυτα??καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Μόλις έπιασα στα χέρια μου το νέο μέλος της "μήλο-οικογένειας" μου .. Apple Mac Book 15.4" 2.53GHz .. πόσες ώρες θα πρέπει να το φορτίσω guys.. ? Το cd με το hardware να υποθέσω είναι μέσα .. Πως θα μεταφέρω όλα τα preferences, settings, κτλ που έχω στο προηγούμενο .. ; υπάρχει τέτοια δυνατότητα.. π.χ. bookmarks,κωδικοί sites, msn/skype συζητήσεις, κτλ? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Μια απλή φόρτιση θέλει τίποτα παραπάνω. Για τη μεταφορά θα χρησιμοποιήσεις το migration assistand είτε έχοντας τα δυο μακακια στο δίκτυο είτε ενώνοντας τα με FireWire Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Μια απλή φόρτιση θέλει τίποτα παραπάνω. Για τη μεταφορά θα χρησιμοποιήσεις το migration assistand είτε έχοντας τα δυο μακακια στο δίκτυο είτε ενώνοντας τα με FireWire Δίκτυο υπολογιστών εννοείς;; ή διαδίκτυο; Firewire δεν έχω ... Έχω ένα hub-άκι για ethernet. Φαντάζομαι κάνει. Λογικά το migration assistant είναι κάποια εφαρμογή που κατεβάζω; Ή είναι built-in? και κάτι άλλο : @20:40 τις προάλλες έκανα το update στο -παλιό πλέον- MB , είδα ότι ο υπολογιστής έκλεισε κανονικά (install + shut down) και τώρα που πήγα να τον ανοίξω μετά το μηλαράκι, μου βγάζει μια γκριζαρισμένη οθόνη, με κώδικα και μια σκιά του power button και σε 5-6 γλώσσες μου ζητάει να το απενεργοποιήσω ή να το κάνω restart (πως γίνεται το restart?) 'Οσες φορές πάτησα να κλείσει χειροκίνητα και το άνοιξα πάλι μετά μου βγάζει το ίδιο error..!! Του έκανα hardware test τώρα, και δεν έβγαλε κάποιο error.. πάτησα restart κι επιστρέφει στην ίδια γκριζαρισμένη σελίδα.. :( Τι του συνέβη;; @22.50 Παλεύοντας αρκετή ώρα, με διάφορα restart + buttons που βρήκα από troubleshooting υποστήριξη online, κατέληξα στο να βάλω μέσα τα cd drivers με το OS, όπου φυσικά πήρα το μήνυμα "Δεν μπορείτε να κάνετε install , γιατί έχετε μια νεότερη έκδοση" έτσι πάτησα το options κ την δεύτερη επιλογή, δλδ να φτιάξει ένα folder με τις υφιστάμενες ρυθμίσεις, κτλ αλλά να κάνει κ installation παράλληλα .. Την πάτησα, διότι,πρόσφατα είχα κάνει format τον εξωτερικό που χρησιμοποιούσα με το time machine για να έχω backup, κι φυσικά δεν είχα κρατήσει καβάτζα .. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον έτσι, θα το επαναφέρω σε μια "λειτουργική" κατάσταση .. γιατί κοντεύω να σκάσω .... :cry: @03:30 : Εφ'όσον μου'χει πάρει κάμποσο για να τελειώσει το install (κι εγώ έχω βγει και τη βραδινή μου βόλτα) είμαι στη φάση που μου ανοίγει κανονικά .. και ζητάει το password που είχα ανέκαθεν .. όταν το πληκτρολογώ .. το παράθυρο με το προφίλ και το password "δονούνται" και επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση χωρίς κάποιο μήνυμα "λάθους" .. Τι συμβαίνει ρε παιδιά...;; Γιατί τέτοια κακοτυχία ...;; Λες κ με μουτζώσανε που πήρα το pro ... ! Last update @ 04.05: Λοιπόν, τελικά πάλι ψάχνοντας μέσα από το site, έκανα restart πατώντας το C κ έχοντας το 1o installation disk μέσα, και στο utilities > έκανα reset password .. κι όλα μια χαρά .. άνοιξε το μηχάνημα κανονικά .. όλα όπως πριν .. Απλά υπάρχει ένα νέο directory στο macintosh HD/Previous Systems/ με την σημερινή ημερομηνία όταν δώθηκε η εντολή ... :D :D Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jms Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Παιδιά ξέρει κανένας όταν θέλω να κατεβάσω αρχεία μέσω utorrent, αλλά δεν "χρειάζομαι" όσα files υπάρχουν στο torrent, αλλά μερικά απο αυτά , πως μπορώ να το κάνω ? Όταν χρησιμοποιούσα windows και το utorrent, πριν το download μου άνοιγε ένα παράθυρο με όλα τα αρχεία που θα κατέβαζα και αν ήθελα μπορούσα να επιλέξω ποια απο αυτά ήθελα να κατεβάσω τελικά. Μπορω να κάνω το ίδιο και στα Mac ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 φυσικα και το transmission σε βαζει να επιλεξεις, οπως το ανοιγεις. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jms Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 φυσικα και το transmission σε βαζει να επιλεξεις, οπως το ανοιγεις. Αυτό γίνεται μόνο με το Transmission, οχι με το utorrent ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 τελικα μαλλον κατι δεν παει καλα με την αναβαθμιση του σαφαρι...ξαφνικα δεν μου κραταει το toolbar που φτιαχνω...μετα απο καθε restart μου εμφανιζεται το default...στο οποιο default εμφανιζεται και το icon του evernote, το οποιο δεν μπορω να εξαφανισω...ενω εχω απεγκαταστησει κιολας την εφαρμογη...τι να κανω γι῾αυτα??καμια ιδεα?? καποιος εδω??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 εκανες reset τον safari; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 τι εννοεις reset?πως το κανω? εκανα reset τελικα αλλα τα ιδια... τελικα εφταιγε αυτο το @#%# evernote...το πεταξα και ολα καλα τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 καθε φορα που σβηνω το imac και το ξανανοιγω η φωτεινοτητα παει στο μεγιστο. υπαρχει θεμα; υπαρχει προγραμμα που αναλογα με την ωρα να αλλαζει φωτεινοτητα; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Μετά το τελευταίο crash που είχε το macBook, όπως ανάφερα και σε προηγούμενο ποστ, δημιουργήθηκε ένας φάκελος, μέσα στο Macintosh HD, ο οποίος ονομάζεται previous systems, και περιέχει τα παρακάτω directories : Applications, Directory, System,private, Users και ένα αρχείο με το όνομα mach_kernel .. και το μέγεθος του φτάνει τα 15Gb. Στο μεταξύ το O.S. που έχω επάνω αυτή τη στιγμή είναι από το cd, αλλά δεν έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις σε browsers και τις περισσότερες applications. Ωστόσο εντύπωση μου κάνει, όταν προσπάθησα να ανοίξω το itunes, όπου άνοιξε μήνυμα που έλεγε ότι το itunes είναι αποθηκευμένο σε later έκδοση και δεν είναι δυνατό να ανοίξει .. ΟΚ και μετά απενεργοποιείτο μόνο του .. Εννοείται time machine,κτλ δεν λειτουργεί .. δεν υπάρχει κιόλας κάποιο προηγούμενο στοιχείο ώστε να "πάρει" δεδομένα του .. Στην περίπτωση αυτή τι πρέπει να γίνει παιδιά..; Με ένα software update, θα μπορέσω να λύσω το πρόβλημα μου (στην προκειμένη έχω με το itunes, αλλά δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει) Βασικά αν δεν με "έκαιγε" να μεταφέρω τα αρχεία από το MacBook στο Pro, δεν θα το συζητούσα τώρα.. θα του είχα κάνει setup ώστε να "καθαρίσει" κιόλας (λέμε τώρα...!) για να το δώσω.. Αλλά φοβάμαι μην έχω χάσει κάποια βασικά δεδομένα και τα κλαίω μετά .. ! 'Οποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω κ μπορεί ας βοηθήσει .. ! Ευχαριστώ...! edit : το update έγινε κανονικά, το itunes είναι ok, τι πρέπει όμως να κάνω με αυτό το directory>previous systems που δημιουργήθηκε; Αν το διαγράψω θα έχω πρόβλημα; Δεν έχω και τον τεράστιο χώρο στο σκληρό .. ήδη μ'αυτά κ μ'αυτά έχουν μείνει μόνο 23Gb ελεύθερα .. :( Ποιο είναι το minimum όριο ώστε ο σκληρός να έχει ένα partition για backup..? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts