Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτη η πατεντα με το σηρματακι για το gps πως γινεται;;ξερει κανεις;;

μερικες σελίδες πίσω το γράφει.

Αλλά καλύτερα να πάς σε Nokia shop να ζητήσεις επισκευή, για να μην χάσεις και την εγγύηση.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το λινκ απ το βιντεακι το ξερει κανεις;;;εφαγα ολο το my phone για να το βρω αυτο με το συρματακι για το gps αλλα πουθενα.

το λινκ απ το βιντεακι το ξερει κανεις;;;εφαγα ολο το my phone για να το βρω αυτο με το συρματακι για το gps αλλα πουθενα.

http://www.symbian-freak.com/tunning/n97gpsfix/nokia_n97_gps_antenna_hack.htm

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aυτο δεν το γνωριζουμε! Εαν παρακολουθεις το συγκεκριμενο θεμα ειναι σιγουρο οτι θα το μαθεις απο τους πρωτους :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δεν γνωριζω μπορω να πω οτι με επιασες αδιαβαστο :O :rolleyes:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Στη μουσική όταν επιλέγω "όλα τα τραγούδια" μου βγάζει και κάτι αρχεία ήχου με όνομα "test" τα οποία φαντάζομαι είναι από κάποιο πρόγραμμα, ξέρει κανείς από που τα κάνω "αόρατα" ?

edit μάλλον το βρήκα, έκανα αόρατα τα test του sygic. Σόρυ για το ποστ.

Είναι η πρώτη φορά που είχα την τύχη να έχω στα χέρια μου ένα κινητό που μπορεί να κάνει περισσότερα από το να παίρνει τηλέφωνο και να στέλνει μηνύματα. Οπώτε σε αυτό τον τομέα είμαι νέος. Ηδη αυτό το forum μου έχει προσφερει πολύτιμη βοήθεια διαβάζωντας τα άρθρα του. Τώρα έχω 2 απορίες.

Η πρώτη είναι ψάχνωντας στο internet βρήκα κάποιες πού ωραίες flash φωτογραφίες. Αυτές πως τις περνάμε στο κινητό; Τις αποθηκευουμέ απλά στο φάκελο με τις φωτογραφίες; χρειάζετε να εγκαταστήσουμε κάποιο πρόγραμμα για να τις δούμε στο κινητό;

Το δευτερό ερώτημα είναι μπορούμε να μετακινήσουμε εφαρμογές;

Π.χ. μπορεί να έχουμε κάποιο παιχνίδι που νά έχει εγκατασταθεί στο φάκελο εφαρμογές. μπορούμε να το μετακινήσουμε στο φάκελο παιχνίδια; Επίσης πιστευώ θα ήταν βολικό αν μπορούσαμε να οργανώσουμε τις εφαρμογές σε φακέλους όπως κάνουμε στα p.c. Π.χ. αντί να έχουμε 50 εφαρμογές κάτω από τον φάκελο εφαρμογές να είχαμε 5 φακέλους και οι εφαρμογές μας να ήταν στον αντίστοιχο φάκελο ανάλογα με το τι δουλειά κάνει. Μπορούμε να κάνοθμε κάτι τέτοιο;

Έχω το Ν97

Για το δέυτερο ερώτημα, αν πατήσεις επιλογές κτλ , θα δεις ότι μπορείς να φτιάξεις όσους φακέλους θέλεις και γενικότερα να οργανώσεις τις εφαρμογές σου κτλ όπως εσύ θέλεις.

Ναι αλλά δεν νομίζω να μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές αν είναι εγκατεστημένες.Π.Χ. σκέψου στα windows οταν κάνεις install κάτι και μετά το μετακινήσεις...Δεν θα παίζει και αν είσαι τυχερός, άντε να πας στο registry και να μεταφέρεις τα values μπας και.

Θα μου πεις symbian αλλά δεν νομίζω να παίζουν διαφορές σε αυτό το θέμα...

Τώρα αν το icon που θέλεις είναι απλά ένα shortcut για το κεντρικό αρχείο, τότε πιθανόν να μπορείς να κάνεις κάτι..

Δες και εδώ http://www.pdaapps.org/tips-and-tricks/539-create-a-subfolder-into-folder-in-ur-s60.html

Ναι αλλά δεν νομίζω να μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές αν είναι εγκατεστημένες.Π.Χ. σκέψου στα windows οταν κάνεις install κάτι και μετά το μετακινήσεις...Δεν θα παίζει και αν είσαι τυχερός, άντε να πας στο registry και να μεταφέρεις τα values μπας και.

Θα μου πεις symbian αλλά δεν νομίζω να παίζουν διαφορές σε αυτό το θέμα...

Τώρα αν το icon που θέλεις είναι απλά ένα shortcut για το κεντρικό αρχείο, τότε πιθανόν να μπορείς να κάνεις κάτι..

Δες και εδώ http://www.pdaapps.org/tips-and-tricks/539-create-a-subfolder-into-folder-in-ur-s60.html

Μπορείς να κάνεις σχεδόν ότι θέλεις. Εγώ τα έχω αναδιαρθρώσει όλα. "Εξαφάνισα" τα εικονίδια που χρησιμοποιώ σπάνια σε φακέλους και έφερα τα εικονίδια που θέλω στις μπροστά σελίδες. Ωστε κάθε σελίδα, από τις πρώτες, να μην χρειάζεται σκρόλ (μέχρι να έρθει το κινετικ τουλάχιστον)

Υποθέτω ότι όλα τα εικονίδια είναι shortcuts, όπως στην επιφάνεια εργασίας ενός PC, οπότε τα πάς όπου θές.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

μερικες σελίδες πίσω το γράφει.

Αλλά καλύτερα να πάς σε Nokia shop να ζητήσεις επισκευή, για να μην χάσεις και την εγγύηση.

Το πηγε κανεις; Εγινε δουλεια; Διοτι εγω σε οσα κ να πηγα μου ειπαν οτι δεν εχουν ιδεα, και -φυσικα- δεν μπορουν να κανουν την επισκευή!

(Μιλαω για την αλλαγη κεραιας του GPS)

Παρατηρησα οτι ενω στις Επαφες οι καταχωρησεις ειναι ταξινομημενες με Επωνυμο,Ονομα οταν τα δεις απο το μητρωο ειναι αναποδα!

Δηλαδη εαν εχεις καταχωρημενο τον Γεωργιου Κωστα και αυτος σε καλεσε, θα τον δεις να εμφανιζεται σαν Κωστας Γεωργιου.

Δεν θυμαμαι να το εχει ξανααναφερθει και επειδη το βρηκα παραξενο το αναφερω.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

νομίζω ότι βγαίνει σήμερα 11 του μηνός γιαυτο ρώτησα

Η νέα αναβάθμιση V20 μέχρι αυτή την στιγμή δεν διατίθεται για κανένα Ν97 (RM-505/506/507). Τώρα από που διέρρευσαν αυτές οι ημερομηνίες:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247151&page=161#2412

H αναβάθμιση θα διατεθεί έως το τέλος 10/2009, αλλά οι ημερομηνίες αυτές δεν ισχύουν!

Το πηγε κανεις; Εγινε δουλεια; Διοτι εγω σε οσα κ να πηγα μου ειπαν οτι δεν εχουν ιδεα, και -φυσικα- δεν μπορουν να κανουν την επισκευή!

(Μιλαω για την αλλαγη κεραιας του GPS)

Τα Service Bulletin διατίθενται στην database της Nokia και είναι διαθέσιμα για όλο το επίσημο δίκτυο της Nokia, οπότε το "δεν ξέρω" είναι ψευδές!

Τα δύο σημαντικά προβλήματα του Ν97 όπως ανακοίνωσε επίσημα η Nokia είναι τα δύο παρακάτω και είναι ενημερωμένο όλο το επίσημο δίκτυο της Νοkia σε όλο τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα.

Λοιπόν όταν πάτε σε οποιοδήποτε επίσημο Nokia Service τυπώστε τα παρακάτω και πείτε τους αν δεν το έχουν, να τα κατεβάσουν από την database της Nokia, με τα παρακάτω στοιχεία:

Repair Instruction GPS Perfomance Improvement (SB-019, 09.09.2009)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247151&page=147#2194

Repair Instruction Camera Lens Scratch Issue (SB-017, 28.08.2009)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247151&page=128#1913

Το fix των παραπάνω, είναι εντελώς δωρεάν!

Αν πας στις ρυθμίσεις μέσα στις επαφές θα δεις ότι υπάρχει επιλογή με ποια σειρά θα εμφανίζονται, δηλαδή εάν εμφανίζει πρώτα το όνομα ή πρωτα το επίθετο

Πάντως είναι γεγονός οτι τα καταστήματα νοκια δεν είναι ενημερωμένα για τις διορθώσεις αυτές. Πήρα τουλάχιστον 6 καταστήματα και κανείς δε γνωριζε.

Για να μη πω πως τους φάνηκαν κινέζικα αυτά που τους είπα, για το προβληματικό gps και την καμερα.

Πάντως είναι γεγονός οτι τα καταστήματα νοκια δεν είναι ενημερωμένα για τις διορθώσεις αυτές. Πήρα τουλάχιστον 6 καταστήματα και κανείς δε γνωριζε.

Για να μη πω πως τους φάνηκαν κινέζικα αυτά που τους είπα, για το προβληματικό gps και την καμερα.

εγω παλι γιατι πιστευω οτι γνωριζουν και μαλιστα πολυ καλα αλλα κανουν οτι μπορουνε για να αποφυγουν τις επιδιορθωσεις η εστω να το καθυστερησουν οσο μπορουνε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιό το νόημα να καθυστερήσουν οτιδήποτε? Δεν κερδίζουν τίποτα. Απλά είναι μια απόδειξη του πόσο άσχετοι είναι οι περισσότεροι που δουλέυουν ή έχουν nokia shop. Επιλέξτε τους σχετικούς λοιπόν, εγώ είμαι ικανοποιημένος από το Π.Φάληρο σε ένα στενάκι στην αγ.Αλεξάντρου.

Ποιό το νόημα να καθυστερήσουν οτιδήποτε? Δεν κερδίζουν τίποτα. Απλά είναι μια απόδειξη του πόσο άσχετοι είναι οι περισσότεροι που δουλέυουν ή έχουν nokia shop. Επιλέξτε τους σχετικούς λοιπόν, εγώ είμαι ικανοποιημένος από το Π.Φάληρο σε ένα στενάκι στην αγ.Αλεξάντρου.

Δηλαδή γνωρίζουν για αυτά τα προβλήματα και είναι πρόθυμοι να τα διορθώσουν; Αν ναι, αυτό είναι πολύ καλό νέο.

Να πεταχτούμε όλοι να τα διορθώσουμε να τελειώνουμε με αυτό το βραχνά.

Αν πας στις ρυθμίσεις μέσα στις επαφές θα δεις ότι υπάρχει επιλογή με ποια σειρά θα εμφανίζονται, δηλαδή εάν εμφανίζει πρώτα το όνομα ή πρωτα το επίθετο

Δεν αναφερομαι σε καποια ρυθμιση.

Διαβαζε προσεκτικοτερα πριν απαντησεις για να μην φινεται το φορουμ μπαχαλο. ;)

Σου εκαναν οποιαδηποτε απο τις παραπανω αλλαγες εντος εγγυησης ?

1) Μαξιλαρακι, 2) Καλυμα καμερας ?

Και αν ναι ειδες διαφορα στο GPS?

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Ακόμα δεν έχω πάει για κάποια επισκευή, περιμένω πρώτα την αναβάθμιση. Απλά επειδή όταν χρειάζομαι κάτι, πάντα ο συγκεκριμένος με βοηθάει και έχει απάντηση, ακόμα και σε "ψαγμένα" πράγματα, θα με βοηθήσει και σε αυτό, αφού είναι σαν εμάς (με Ν95 8gb, N97, τα ψάχνει τα χακάρει κτλ). Έχω πάει σε άλλα nokia shop και ο τύπος που το είχε , για δικό του κινητό είχε i-phone... Οπότε τι να μου πει για επισκευή και αναβάθμιση κτλ?

Ακόμα δεν έχω πάει για κάποια επισκευή, περιμένω πρώτα την αναβάθμιση. Απλά επειδή όταν χρειάζομαι κάτι, πάντα ο συγκεκριμένος με βοηθάει και έχει απάντηση, ακόμα και σε "ψαγμένα" πράγματα, θα με βοηθήσει και σε αυτό, αφού είναι σαν εμάς (με Ν95 8gb, N97, τα ψάχνει τα χακάρει κτλ). Έχω πάει σε άλλα nokia shop και ο τύπος που το είχε , για δικό του κινητό είχε i-phone... Οπότε τι να μου πει για επισκευή και αναβάθμιση κτλ?

ΟΚ, οταν εχεις καποιο συγκεκριμμενο νεωτερο, ενημερωσε μας σχετικα.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ