zxr Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Αν και με πρόλαβες θα σου πω να το τολμήσεις γιατί πραγματικά αξίζει. Ειδικά αν έχεις bluetooth είναι μερικά κλικ υπόθεση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Να πω και εγω οτι το MyPhoneExplorer ειναι 1 προγραμμα που πραγματικα σου λυνει τα χερια αν εχεις SE και συν τις αλλοις ειναι και υποδειγμα απλοτητας! Δοκιμασε το οπωσδηποτε και εμεις εδω ειμαστε για οτι απορια εχεις!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Αν και με πρόλαβες θα σου πω να το τολμήσεις γιατί πραγματικά αξίζει. Ειδικά αν έχεις bluetooth είναι μερικά κλικ υπόθεση. Να πω και εγω οτι το MyPhoneExplorer ειναι 1 προγραμμα που πραγματικα σου λυνει τα χερια αν εχεις SE και συν τις αλλοις ειναι και υποδειγμα απλοτητας! Δοκιμασε το οπωσδηποτε και εμεις εδω ειμαστε για οτι απορια εχεις!:) Αυτο που κυριως με ενδιαφερει ειναι η μεταφορα των μηνυματων απο την προηγουμενη συσκευη Κ770 ( που ελπιζω να βρισκονται ακομα ) στην τωρινη μου Τ715 .. γινεται λετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Αυτο που κυριως με ενδιαφερει ειναι η μεταφορα των μηνυματων απο την προηγουμενη συσκευη Κ770 ( που ελπιζω να βρισκονται ακομα ) στην τωρινη μου Τ715 .. γινεται λετε ? Και γινετε και πραγματικα θα εκπλαγης απ τις δυνατοτητες του,απλα..δοκιμασε το!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Μια ερώτηση παιδιά. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο W595. Ποιο λέτε να πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 (edited) 1) εγκατεστησα το MyPhoneExplorer .. το κριμα στον λαιμο σας ! ;) 2) εβγαλα τν καρτα sim απο το Τ715 για να την βαλω στο Κ770 για να συνδεσω με το pc .. και τωρα που την ξαναεβαλα στο Τ715 εχει χασει τις ημερομηνιες τις ωρες .. ΕΛΕΟΣ .. ουτε το Ζ200 δεν μου το εκανε αυτο .. 3) Οσοι παρουν το Τ715 να απενεργοποιησουν τη δονηση διοτι το κινητο ΔΕΝ αντεχει τις πτωσεις .. Καμμια σχεση με τα σκληροπηρυνικα Κ . Χθες μου επεσε πρωτη φορα απο υψος 1 μετρου ( το εχω 1 εβδομαδα ) και αρχισε λιγο να "παιζει" το συρομενο μερος .. και λιγο η μια γωνια του πληκτρολογιου σα να παιρνει να ξεκολλαει .. --το MyPhoneExplorer δεν μπορει να εντοπισει το κινητο μου , παρολο που εχει συνδεσθει με το pc στελνει - λαμβανει φωτος κτλ .. σας τα λεγα ρε .. δε με θελει .. Λοιπον καταφερα και το συνδεσα .. και πραγματι εμφανιστηκαν στον υπολογιστη μου ΟΛΑ τα μηνυματα .. απιστευτο .. ( 1ο ευχαριστω ) Επισης μου εμφανισε και κατι αλλες περιεργες πληροφοριες .. μεχρι και τη θερμοκρασια της μπαταριας.. ! εφετζιδικο .. αλλα μ αρεσε ! Τωρα προβληματα .. πηγα να εμφανισω και το ευρετηριο .. και εμφανισε ΜΟΝΟ της καρτας SIM και οχι της καρτας μνημης .. βγαζοντας μηνυμα : Το προτωκολλο obex δεν ειναι ρυθμισμενο ΟΒΕΧ Error : NO CARIER Η συμβουλη να κλεισω το κινητο κτλ .. και να ξαναπροσπαθησω δεν επιασε . Τα μηνυματα αυτα μπορουν να πανε στο Τ715 ? και που θα πανε στη μνημη του τηλεφωνου ή της καρτας ( που δεν εχω ) ? Edited January 13, 2010 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Μια ερώτηση παιδιά. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο W595. Ποιο λέτε να πάρω? Προσωπικά θα επέλεγα το Τ715 καθότι μου αρέσει περισσότερο και είναι μάλλον και λίγο πιο προσεγμένο κατασκευαστικά και είναι και νεότερο μοντέλο. Από χαρακτηριστικά είναι παρεμφερή οπότε είναι περισσότερο θέμα γούστου, άνοιξε ένα θέμα στο φόρουμ των διαξιφισμών για πιο αναλυτικές γνώμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Εντάξει φίλε, θα το κάνω. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Τα μηνυματα αυτα μπορουν να πανε στο Τ715 ? και που θα πανε στη μνημη του τηλεφωνου ή της καρτας ( που δεν εχω ) ? Θα ρυθμισης να φαινοντε προεπιλεγμενες επαφες του τηλεφωνου και οχι της καρτας SIM. Τα sms θα αποθηκευτουν κανονικα στο τηλεφωνο και μαλιστα στους φακελους που προυπηρχαν(π.χ. εισερχομενα) συν το αντιγραφο που θα εχεις στο myphone explorer!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 1) προσπαθω να συνδεσω το Τ715 με το προγραμμα αλλα μου βγαζει μηνυμα Αδυνατη συνδεση COM98 !! τι κανουμε ? 2) Πώς θα μεταφερω τα μηνυματα απο το pc στο Τ715 ? 3) Στον υπολογιστη μου εχουν αποθηκευτει μονο στο MyPhoneExplorer ? Αν το απεγκαταστησω καποτε ? 4)Γιατι βγαζοντας την SIM απο το Τ715 "εχασε" ωρα και ημερομηνια ενω στα άλλα μου κινητα της SE δεν το παθαινω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 1) Διάλεξε άλλη COM. (File->Settings->COMM Port) 2) Σε τί μορφή είναι τα μηνύματα στο pc; Από το MyPhoneExplorer; Αν ναι τοτε μολις τα συνδέσεις θα μπορέσεις να τα μεταφέρεις. 3) Μπορείς να τα κάνεις extract σε μορφή word, excel, html κτλ 4) Δεν γνωρίζω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 1) προσπαθω να συνδεσω το Τ715 με το προγραμμα αλλα μου βγαζει μηνυμα Αδυνατη συνδεση COM98 !! τι κανουμε ? 2) Πώς θα μεταφερω τα μηνυματα απο το pc στο Τ715 ? 3) Στον υπολογιστη μου εχουν αποθηκευτει μονο στο MyPhoneExplorer ? Αν το απεγκαταστησω καποτε ? 4)Γιατι βγαζοντας την SIM απο το Τ715 "εχασε" ωρα και ημερομηνια ενω στα άλλα μου κινητα της SE δεν το παθαινω ? 1.Οπως σου ειπε ο zxr 2.Ευκολα μεσα απ τις ρυθμισεις του MPE Αν δε βρεις ακρη θα στα γραψω αναλυτικα! 3.Θα τα κανεις backup και οταν το ξανα εγκαταστησης τα επαναφερεις και τα ξαναβλεπει μια χαρα! Επισεις μπορεις να τα κανεις extract και σε μορφη txt που εμενα με βολευει πολυ! 4.Δυστυχως φαινετε οτι δεν εχουν εφεδρικη μπαταρια τα νεα SE για να κραταει τις ρυθμισεις της ωρας,τα ιδια μου κανει και το ΑΙΝΟ των 470 ευρω!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Αυτο με την διαφορετικη θυρα μαλλον δουλευει ΑΛΛΑ μου εμφανιζει μηνυμα Αδυνατη αναγνωριση τηλεφωνου αφου θελω να συνδεσω αλλο κινητο πηγαινω στο Αρχειο> Χρηστης > Προσθηκη Χρηστη σωστα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Αυτο με την διαφορετικη θυρα μαλλον δουλευει ΑΛΛΑ μου εμφανιζει μηνυμα Αδυνατη αναγνωριση τηλεφωνου αφου θελω να συνδεσω αλλο κινητο πηγαινω στο Αρχειο> Χρηστης > Προσθηκη Χρηστη σωστα ? Πατα στα προσθετα και μετα εναρξη πολυ συνχρονισμου. Αν δε στο αναγνωριση παλι βαλε βγαλε μπαταρια στο τηλεφωνο και ξανα προσπαθησε. Και τελος βγαλε και μετα κανε ξανα εγκατασταση το ΜΡΕ γιατι καμια φορα δε τα βλεπει με τη 1η αν και εμενα μονο με 1 w910 δε μου το αναγνωριζε με τη 1η φορα. Προυποθεση να εχεις τη σωστη θυρα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 MPE = ? σωστη θυρα ? πως ξερω με ποια θυρα πρεπει να γινει ? νομιζω τις δοκιμαζει ολες.. μονο με μια συγκεκριμενα κολλαει .. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 MPE = ? σωστη θυρα ? πως ξερω με ποια θυρα πρεπει να γινει ? νομιζω τις δοκιμαζει ολες.. μονο με μια συγκεκριμενα κολλαει .. :wacko: MPE=ΜyPhoneExplorer! Συνδεσε το σε 1 αλλη USB θυρα και διάλεξε άλλη COM Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 (edited) το κινητο το συνδεω με bluetooth με το pc .. να το συνδεσω με το καλωδιο ? το Κ770 μεσω bluetooth το εκανα .. και το βρηκε το ΜΡΕ .. Τα καταφερα ! Ωραια .. τωρα πώς παω τα μηνυματα απο το Κ770 που τα βλεπω στο Τ715 ..? ( πριν λιγο εκανα κληση απο το pc στο κινητο .. πςςςς πω ρε τεχνολογια...;) ) Edited January 17, 2010 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Τα καταφερα ! Ωραια .. τωρα πώς παω τα μηνυματα απο το Κ770 που τα βλεπω στο Τ715 ..? πςςςς πω ρε τεχνολογια...;) Λοιπον..... Στο ΜΡΕ πας Αρχειο χρηστης εκει επιλεγης το Κ770 Πας στα μηνυματα Αρχειοθετηση Επιλεγης οποια μνμ θες και με δεξι κλικ επιλεγης εξαγωγη και αποθηκευση σε 1 φακελο του PC ως αρχεια sms. Mετα πας παλι Αρχειο χρηστης εκει επιλεγης το Τ715 Πας στα μηνυματα Αρχειοθετηση Δεξι κλικ και επιλεγης εισαγωγη σε παει στο φακελο που ειχες αποθηκευση προηγουμενος το αρχειο των sms το κλικαρης πανω του και επιλεγης ανοιγμα οποτε στα περναει στο λογαριασμο του Τ715. Μετα δεξι κλικ και επιλεγης αντιγραφη στο τηλεφωνο οπου σου δινει επιλογες να τα περασεις για παραδειγμα στα προχειρα απεσταλμενα η ακομα και στην αρχικη αποθηκευση,μετα απλα συνδεης το Τ715 με το ΜΡΕ κανεις συνχρονισμο και ολα ΟΚ!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 (edited) Να στε καλα για τη βοηθεια.. πραγματι το προγραμμα φαινεται να σπαει καρυδια .. BY THE WAY εχουμε σε αυτο το φορουμ τοπικ σε στυλ μικρες αγγελιες ? Edited January 17, 2010 by zxr Αφαίρεση αγγελίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Πρεπει να εισαι 3 μηνες και με καποιο αριθμο μηνυματων(150) για να μπορεις να δεις τις αγγελιες! σσ Χαιρομαι που τα καταφερες!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 οκ διευκρινιστηκε .. - μπορουμε καπου να ανεβαζουμε φοτος απο τα κινητα για να εχει ο καθενας το κριτηριο του σε οτι αφορα τις καμερες των κινητων ? μεγαλο μειονεκτημα η ελλειψη auto focus στο Τ715 .. ειδικοτερα οπως ημουνα συνηθισμενος με το Κ770 .. οπου εχω κανει πολλες και καλες ληψεις .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
choko2 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Παιδιά γεια σας! Να σας κάνω λίγες ερωτησούλες, γιατί σκέφτομαι μήπως το πάρω;:blink: 1. Είναι δυνατός ο ήχος κουδουνίσματός του;(αν ξέρει κανείς να μας πει και σε σχέση με παλιά μοντέλα της έρικσον που ακούγονται από 3 και 4 δωμάτια μέσα...) 2. Το ακουστικό του είναι δυνατό; Δηλαδή ακούς δυνατά τον συνομιλητή σου; 3. Η ανοιχτή ακρόαση επίσης είναι δυνατή;;; :worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 σε σχεση με αλλα s.e. ( αγοραζω μονο s.e. απο το 1998) εχει αρκετα δυνατο ηχο . και σε ξυπνητηρι και σε ηχο κλησης .. και αρκετα καλο ηχο ακουστικου ( παρολο που τελευταια χρησιμοποιω bluetooth δεν εχω δοκιμασει ακομα ανοιχτη ακροαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Εγώ πιστεύω πως το στοιχείο που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα slider της SE είναι η ποιότητα κατασκευής του. Ειλικρινά, δεν έχω δει τέτοια στιβαρότητα και δέσιμο σε κανένα άλλο κινητό της SE. Ο συρόμενος μηχανισμός δε τρίζει και δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ χαλαρός και το καπάκι είναι απλά ποιοτικά ανώτερο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklivas Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδιά γεια σας! Να σας κάνω λίγες ερωτησούλες, γιατί σκέφτομαι μήπως το πάρω;:blink: 1. Είναι δυνατός ο ήχος κουδουνίσματός του;(αν ξέρει κανείς να μας πει και σε σχέση με παλιά μοντέλα της έρικσον που ακούγονται από 3 και 4 δωμάτια μέσα...) 2. Το ακουστικό του είναι δυνατό; Δηλαδή ακούς δυνατά τον συνομιλητή σου; 3. Η ανοιχτή ακρόαση επίσης είναι δυνατή;;; :worry::worry::worry: Ο ήχος κουδουνίσματος είναι δυνατός, αυτό που με ενοχλεί λιγάκι έχει να κάνει με το ακουστικό. Στο πρώτο "ναι" έχει ένα μικρό βόμβο στη συνέχεια καθαρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts