themiis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Φιλε stelios_97 μήπως ξέρεις κάτι για το Firmware που προβάλλεται σε αυτό το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=wI5FPicPY2E Απ ότι φαίνεται είναι πολύ κάλο καθώς είχε: - ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ!!!! - Dark theme προ-εγκατεστημένο - Νέα αριθμομηχανή - Προ-εγκατεστημένα τα παιχνίδια: Worms 2010; Snake, MemoryUp και πολλά άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Φιλε stelios_97 εχω κάποιες ερωτήσεις για το Firmware S5230XXIE7. 3) Έχω και εγώ το πρόβλημά με το φακό στο ευρετήριο βοηθάει το συγκεκριμένο Firmware; και εγω εχω αυτο το προβλημα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Φιλε stelios_97 μήπως ξέρεις κάτι για το Firmware που προβάλλεται σε αυτό το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=wI5FPicPY2E Απ ότι φαίνεται είναι πολύ κάλο καθώς είχε: - ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ!!!! - Dark theme προ-εγκατεστημένο - Νέα αριθμομηχανή - Προ-εγκατεστημένα τα παιχνίδια: Worms 2010; Snake, MemoryUp και πολλά άλλα... Αυτό το firmware δεν 'εχει ελληνικά στα μυνήματα και στα μενού αλλα έχει αγγλικα. Υποστιρίζει ελληνικα δικτυα π.χ. wind, vodafone κτλ.... Θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σου πω τις εντυπώσεις μου το συντομότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Φιλε stelios_97 μήπως ξέρεις κάτι για το Firmware που προβάλλεται σε αυτό το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=wI5FPicPY2E Απ ότι φαίνεται είναι πολύ κάλο καθώς είχε: - ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ!!!! - Dark theme προ-εγκατεστημένο - Νέα αριθμομηχανή - Προ-εγκατεστημένα τα παιχνίδια: Worms 2010; Snake, MemoryUp και πολλά άλλα... TO LINK ΓΙΑ ΤΟ FIRMWARE ΕΙΝΑΙ: http://www.megaupload.com/?d=D35KO8DC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Φιλε stelios_97 μήπως ξέρεις κάτι για το Firmware που προβάλλεται σε αυτό το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=wI5FPicPY2E Απ ότι φαίνεται είναι πολύ κάλο καθώς είχε: - ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΝΟΥ!!!! - Dark theme προ-εγκατεστημένο - Νέα αριθμομηχανή - Προ-εγκατεστημένα τα παιχνίδια: Worms 2010; Snake, MemoryUp και πολλά άλλα... πολυ καλό το δοκιμασα και λειτουργει τελεια τωρα λυθηκε και το προγραμμα με το φακό στο ευρετηριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsolkas Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 παιδια να ρωτησω κατι.αν κανουμε τις αναβαθμησεις αυτες η εγγυηση χανεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ stelios_97 θα το δοκιμάσω κι εγώ μάλλον: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 παιδια να ρωτησω κατι.αν κανουμε τις αναβαθμησεις αυτες η εγγυηση χανεται? Δυστυχως ναι απο οτι νομίζω δεν ειμαι και σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erotimatikos Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Μετά από μήνες χωρίς προβλήματα ξαφνικά το ξυπνητήρι δεν χτυπάει το πρωί με το τηλέφωνο σβηστό όπως πάντα. Με έσωσε τρεις φορές το βιολογικό μου ρολόι. Είναι ρυθμισμένο την ίδια ώρα από τότε που το αγόρασα και δεν πείραξα/άλλαξα τίποτα απολύτως :mad: Δεκτή κάθε βοήθεια (εκτός το να αφήνω το κινητό ανοικτό δίπλα στο κρεβάτι μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Αυτό το firmware δεν 'εχει ελληνικά στα μυνήματα και στα μενού αλλα έχει αγγλικα. Υποστιρίζει ελληνικα δικτυα π.χ. wind, vodafone κτλ.... Θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σου πω τις εντυπώσεις μου το συντομότερο. Με ενυπωσίασε η παρουσίαση στο youtube που ειδα αλλα δν μπορω να συμβιβαστω με την ελλειψη ελληνικων...Τι λέτε αν περιμενουμε θα λυθει αυτο το θέμα ή τζάμπα η αναμονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να περάσω windows mobile στο star? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yobo Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να περάσω windows mobile στο star? Μάλλον δεν γίνεται αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος... Edited April 12, 2010 by yobo ορθογραφικό λάθος Παράθεση Το σωστό δεν είναι "κινητό" αλλά "φορητό"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yobo Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Καλησπέρα, η μπαταρία στο star της γυναίκας μου κρατάει περίπου 6 με 7 ημέρες το πρόβλημα όμως είναι ότι την τελευταία ημέρα (σχεδόν για 24 ώρες!) ακούγεται κάθε τόσο ο ενοχλητικός ήχος της ειδοποίησης για χαμηλή παταρία. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αλλάξει αυτός ο ήχος; Θα ήθελα είτε να χαμηλώσω την έντασή του είτε να βάλω κάτι άλλο... Ξέρει κανείς πώς γίνεται; Παράθεση Το σωστό δεν είναι "κινητό" αλλά "φορητό"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Εμένα πάλι με το που ακουστεί ο θορύβος κατευθείαν σχεδόν κλείνει!Πάντως παιδιά να πω ότι ο Στέλιος το πάει πολύ καλά το staraki!!!Περιμένω να πάρω το καλώδιο για να ακολουθήσω τα βήματα του!!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erotimatikos Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Μετά από μήνες χωρίς προβλήματα ξαφνικά το ξυπνητήρι δεν χτυπάει το πρωί με το τηλέφωνο σβηστό όπως πάντα. Με έσωσε τρεις φορές το βιολογικό μου ρολόι. Είναι ρυθμισμένο την ίδια ώρα από τότε που το αγόρασα και δεν πείραξα/άλλαξα τίποτα απολύτως :mad: Δεκτή κάθε βοήθεια (εκτός το να αφήνω το κινητό ανοικτό δίπλα στο κρεβάτι μου) Σόρυ που επανέρχομαι αλλά το ξυπνητήρι δεν δούλεψε ούτε σήμερα με σβηστό το κινητό... Τι έγινε ρε παιδιά στα καλά καθούμενα; Πείτε καμιά ιδέα τι να κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiis Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να περάσω windows mobile στο star? Όχι το σταράκι δεν μπορεί να πάρει windows mobile άλλα ένα πολύ ωραίο firmware με τα windows 7 χρησιμοποιείται σε αυτό το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=LWEkXwAhhCQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Όχι το σταράκι δεν μπορεί να πάρει windows mobile άλλα ένα πολύ ωραίο firmware με τα windows 7 χρησιμοποιείται σε αυτό το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=LWEkXwAhhCQ ξερει καπιος το λινκ για αυτο το firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiis Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 ξερει καπιος το λινκ για αυτο το firmware? Το firmware είναι S5230XEIL2 ειδικά διαμορφωμένο. Το λινκ δυστυχώς δεν το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Σόρυ που επανέρχομαι αλλά το ξυπνητήρι δεν δούλεψε ούτε σήμερα με σβηστό το κινητό... Τι έγινε ρε παιδιά στα καλά καθούμενα; Πείτε καμιά ιδέα τι να κάνω! δοκιμασε να κανεις αλλαγη του firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erotimatikos Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 δοκιμασε να κανεις αλλαγη του firmware. Τελικά η αιτία ήταν το κουμπί "Αυτόματη Ενεργοποίηση" που ήταν στο ανενεργό :wacko: Δεν ξέρω πως και γιατί, μάλλον το πάτησα κατα λάθος... Εν πάση περιπτώση, αν το ξυπνητήρι σας δεν χτυπάει με το κινητό σβηστό ελέγξτε αυτή την ρύθμιση. Ψήνομαι να βάλω το νέο λογισμικό έτσι κι αλλιώς αλλά με χαλάει η έλλειψη ελληνικών χαρακτήρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexios2010 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 δοκιμασε να κανεις αλλαγη του firmware. Παίδες, εμένα το staraki πολύ συχνά κολλάει, ειδικά όταν τερματίζω μια κλήση, αυτό μένει στην οθόνη που βλέπουμε κατά τη διάρκεια της κλήσης, και δεν λέει να φύγει από κει. Όταν τα καταφέρω να το κλείσω, με ένα restart φτιάχνεται κάπως, αλλα σχεδόν κάθε μέρα το χρειάζεται. Είναι και λίγο αργό. Το firmware του είναι το S5230BDIG2. Να το αλλάξω και γω; Και αν ναι, ποιο να βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Παίδες, εμένα το staraki πολύ συχνά κολλάει, ειδικά όταν τερματίζω μια κλήση, αυτό μένει στην οθόνη που βλέπουμε κατά τη διάρκεια της κλήσης, και δεν λέει να φύγει από κει. Όταν τα καταφέρω να το κλείσω, με ένα restart φτιάχνεται κάπως, αλλα σχεδόν κάθε μέρα το χρειάζεται. Είναι και λίγο αργό. Το firmware του είναι το S5230BDIG2. Να το αλλάξω και γω; Και αν ναι, ποιο να βάλω; εγω ανεπιφυλακτα θα σου συστηνα να δοκιμασεις το firmware S5230XXIE7 ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Πως γίνεται να μην κλειδώνει η οθόνη αφής κάθε φορά που καλώ για ανανέωση του υπολοίπου και να μην αναγκάζομαι κάθε φορά να πατάω το κουμπάκι στο πλάι να ξεκλειδώνει κ μετά να πατάω το πλήκτρολόγιο στην οθόνη αφής για να πάω στα νούμερα;;;;; Υπάρχει κανένας τρόπος;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiis Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 ξέρει κανείς το link για το firmware του βίντεο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Γεια χαρα παιδια. Μετα απο ψαξιμο δεν μπορω να βρω ποιο ειναι το καταλληλο firmware που πρεπει να βαλω. Το εχω μια εβδομαδα και εχει το firmware S5230MAIG2. Ποιο ειναι το τελευταιο official firmware που να υποστηρίζει και την Ελλάδα ; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts