kostas2419 Δημοσιεύτηκε June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2009 παίδες βοηθήστε με σήμερα κατά λάθος χτύπησα με αρκετή δύναμη την γωνία ενός σκληρου μου στο γραφείο μου, με αποτέλεσμα τώρα τα windows να τον βλέπουν με 0 χωρητικότητα και να μην με αφήνει να μπω παρα μόνο αν τον φορμάρω... τι να κάνω; έχω μέσα πολύ σημαντικά αρχεία (προσωιπικές φωτογραφίες, βίντεο από πολύ παλιά κλπ) και δεν θα θελε κανείς να χάσει τόσο σημαντικά δεδομένα :( Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 τόσα αντικειμενα για να κτυπησεις τον σκληρο βρηκες? Πιστευω ότι δεν γινεται κατι όταν ειναι κτυπημενος...Συγγνωμη που σε απογοητευω! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. June 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 τόσα αντικειμενα για να κτυπησεις τον σκληρο βρηκες? Πιστευω ότι δεν γινεται κατι όταν ειναι κτυπημενος...Συγγνωμη που σε απογοητευω! βασικά κοίταξε. έψαξα στο myphone, βρήκα κάποιες λύσεις, και περιμένω να δούμε αν δουλέυουν. καταλάθος το χτήπησα, πήγα να βγάλω το IDE από πάνω, και από το ζόρι που δεν έβγαινε, όταν βγήκε χτύπησε πάνω στο γραφείο με την γωνία. έκανα ένα τεστ με το easy recovery pro, και μου είπε οτι είναι ΟΚ και δεν έχω χάσει αρχεία. τώρα κάνω επανάκτηση να τα πετάξω αλλού... είδομεν... Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 παίδες βοηθήστε με σήμερα κατά λάθος χτύπησα με αρκετή δύναμη την γωνία ενός σκληρου μου στο γραφείο μου, με αποτέλεσμα τώρα τα windows να τον βλέπουν με 0 χωρητικότητα και να μην με αφήνει να μπω παρα μόνο αν τον φορμάρω... τι να κάνω; έχω μέσα πολύ σημαντικά αρχεία (προσωιπικές φωτογραφίες, βίντεο από πολύ παλιά κλπ) και δεν θα θελε κανείς να χάσει τόσο σημαντικά δεδομένα :( Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ανακτήσεις τα δεδομένα του δίσκου. Ξεκίνα με το Hiren's Boot CD (θα το βρεις μέσω torrents ή εδώ). Πάντως είναι μάλλον περίεργο το ότι τα win βλέπουν αφορμάριστο το δίσκο. Συνήθως τα χτυπήματα προκαλούν βλάβη στο υλικό και όχι στη διαμόρφωση του δίσκου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts