Jump to content

Πρόβλημα με εικόνα σε Web Camera

kormos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα , έχω το εξής πρόβλημα με ένα "μηχάνημα" :rolleyes:

Κάνω εγκατάσταση τους drivers της web cameras LifeCam VX-3000 και όταν προσπαθώ είτε με το messenger είτε με το πρόγραμμα της κάμερας να την ανοίξω , ενώ έχω ήχο δεν έχω καθόλου εικόνα , τα δείχνει μαύρα όλα...:confused:

Υπάρχει κάποια πρόταση για το τι μπορεί να συμβαίνει?

Μιλάμε για λειτουργικό σύστημα Windows XP + SP3

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

ξανα προσπαθησε να την ρυθμισεις στο messeger και αμαν δεν κανει καν την unistall και μετα ξανα install.Αν παλι αποτυχει και αυτη η προσπαθεια παρ' την πισω απο εκει που την πηρες. Πες τους οτι ειναι χαλασμενη να σου δωσουν αλλη.
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

Εφόσον δεν δουλεύει ούτε με το software που τη συνοδεύει, τότε θα σου έλεγα να τη δοκιμάσεις και σε ένα άλλο μηχάνημα και αν συμβαίνουν τα ίδια να την επιστρέψεις στο κατάστημα από το οποίο την αγόρασες.

Την έχω δοκιμάσει σε άλλο pc με λειτουργικό Windows Vista και Windows XP και λειτουργεί μια χαρά...

Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι στο λειτουργικό;

Απο λοιπές usb που τσέκαρα είναι όλα κομπλέ , πχ. usb stick , modem-router λειτουργούν μια χαρά...

Όπως επίσης και απο scanάρισμα για τυχόν μολυσμένα αρχεία...

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

δοκιμασες να το ξανα εγκαταστησεις? οχι με repair αλλα με unistall-install! Μήπως πήγe κατι λάθος? έτρεξες τον σωστο driver? εννοωυπαρχει driver για vista ή xp ή 64bit. Εσυ έτρεξες τον σωστο??
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

δοκιμασες να το ξανα εγκαταστησεις? οχι με repair αλλα με unistall-install! Μήπως πήγe κατι λάθος? έτρεξες τον σωστο driver? εννοωυπαρχει driver για vista ή xp ή 64bit. Εσυ έτρεξες τον σωστο??

Έκανα εγκατάσταση τους τελευταίους drivers και όχι αυτούς που δίνει το συνοδευτικό cd.

Δεν είναι η πρώτη τέτοιου είδους κάμερα που παίρνω , απλά ο νους μου βαδίζει με πιθανό πρόβλημα λειτουργικού ή ακόμα και usb αν και κλίνω λιγότερο προς εκεί... :confused:

δεν αξιζει να ξανα βαλεις το λογισμικο για μια καμερα πσιτευω. Αν καπιος ξερει τροπο να λυθει χωρις να αλλαξεις λογισμικο ας πει.Εγω δεν ξερω πως να το κανω. Ψηλωνω τα χερια ψηλα!!

• 2 weeks later...
Η επίλυση τελικά ήρθε με Format :)