kostakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 +iassael .. τι μικρος που ειναι ο κοσμος..:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 εγω δινω μια ψηφο με τονο (') στο titinaki :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Όντας μέλος αυτής της κοινότητας για περίπου 6-7 χρόνια,είχα την χαρά και την τύχη να γνωρίσω είτε απο κοντά είτε μέσα απο το φόρουμ πάρα πολλά αξιόλογα άτομα.Εύχομαι στο μέλλον η παρακάτω λίστα να μεγαλώσει κι άλλο:!: Πάμε για μια ανακεφαλαίωση λοιπόν: http://www.myphone.gr/forum/images/statusicon3/male.gif xourxoulitsos,Bayern7,Hunter,AgentM,mario_ft,aimilios,lewton,minovg,xpuser, elteo,popcupine,Ovelix,gmac,Speedy,michpan ,johner,PMNEDM,sallax,guru, v@gelis,VarX,ταξιδιωτης22,faithless,Zer0cooL24, http://www.myphone.gr/forum/images/statusicon3/female.gif Theoni,jane_butterfly,Garfield,Freckles,amorphis, isolde,kakiasmeno,PowerZ,Stalitsa Θέλω να ελπίζω ότι δεν ξέχασα κάποιον..:shifty: Thanks! :happy: :) Αν και ομολογουμενως δεν συζηταμε και πολυ συχνα στα ιδια threads, και εγω εκτιμω ιδιαιτερα την συμμετοχη στα διαφορα θεματα. :D Μαλιστα, εχουμε και αρκετα κοινο γουστο και στα υπολοιπα ατομα, καθως τα ατομα που αναφερεις παραπανω - και τα ξερω (γιατι πολλα δεν τα εχω δει στα θεματα που συμμετεχω εγω :O ) - στη συντριπτικη τους πλειοψηφια τα συμπαθω και εγω πολυ. ;) Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Επειδη εχω καιρό να ποσταρω και επειδη πολύ καλοσύνη έχει πέσει πια εδώ μέσα και γλύψιμο... (σλουρπ...σλουρπ... ) εχω να πω οτι εκτος απο τις κλασικές μου συμπαθειες που ξερουνε ποιοι και ποιες ειναι , αποφασιζω να πω οτι γουσταρω την PowerZ Και αυτο γιατί ωρες ωρες μου βγαζει μια υπεροχη ξινίλα, την οποια και εκτιμώ απεριόριστα... Ε ναι... Μη λέμε όλοι αχ αγαπη μου τι ομορφη που εισαι σε συμπαθω παρε μια ψηφο ή αχ κουκλος εισαι σημερα, πως σου πάει φίλε μου το Ν80 σου , πάρε μια ψήφο... Αν υπάρχουν και άλλοι ξινοί θα τους εντοπίσω. Σε λίγο θα γίνουμε πολλοί εδώ μεσα και οι υπόλοιποι να φυλάγεστε.... :lol: :lol: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Να πω κι εγώ για σένα, ότι δε σε ξέρω, δε γραφουμε πουθενά μαζί για να μου εισαι συμπαθής ή ξινός :p , αλλά μου αρέσει πααρα πολυ το nick σου. Κι επειδή ειμαι μια γηραιά κυρία, εχω προλάβει τον ητα βήτα, του μικυ, που συνειρμικά με παει το συγκεκριμένο nick (εξ ου και η συμπάθεια).:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Να πω κι εγώ για σένα, ότι δε σε ξέρω, δε γραφουμε πουθενά μαζί για να μου εισαι συμπαθής ή ξινός :p , αλλά μου αρέσει πααρα πολυ το nick σου. Κι επειδή ειμαι μια γηραιά κυρία, εχω προλάβει τον ητα βήτα, του μικυ, που συνειρμικά με παει το συγκεκριμένο nick (εξ ου και η συμπάθεια).:) χαχαχαχαχαα αχ είδες τι μου κάνεις τώρα... πάω να το παίξω κακός και τώρα πάλι πρεπει να καρφωθώ... Εννοείται ότι και εγω σε συμπαθώ και παρακολουθώ τη πορεία σου στο φόρουμ εδώ και καιρό αλλά δε το λέω :p Και επίσης εχω να πω κάτι. Μη την πιστευετε τι σας λέει ότι ειναι γηραια κυρία. Η Βισση της ρίχνει τουλάχιστον 15 χρόνια... Αφήστε που η Garfield είναι πιο εμφανισιμη απο τη μουστόγρια...:happy: cheers :) :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Συμμαθήτριες ειμαστε πουλάκι μου!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Επεισης συμπαθω και την vagnek Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Να προσθέσω και δύο ακόμα καλούς φίλους em_seven και xpuser! only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 hostolis & bill viper :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Βασίλη σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ....!!!!!!:happy: Ανταποδίδω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Να προσθέσω και δύο ακόμα καλούς φίλους em_seven και xpuser! Eννοείται το ίδιο και για σένα teorizo!Καθώς και μία για τη stalitsa που βγήκαμε μπατζανάκηδες!!!:lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Επειδη εχω καιρό να ποσταρω και επειδη πολύ καλοσύνη έχει πέσει πια εδώ μέσα και γλύψιμο... (σλουρπ...σλουρπ... ) εχω να πω οτι εκτος απο τις κλασικές μου συμπαθειες που ξερουνε ποιοι και ποιες ειναι , αποφασιζω να πω οτι γουσταρω την PowerZ Και αυτο γιατί ωρες ωρες μου βγαζει μια υπεροχη ξινίλα, την οποια και εκτιμώ απεριόριστα... Ε ναι... Μη λέμε όλοι αχ αγαπη μου τι ομορφη που εισαι σε συμπαθω παρε μια ψηφο ή αχ κουκλος εισαι σημερα, πως σου πάει φίλε μου το Ν80 σου , πάρε μια ψήφο... :lol: ναι σαι καλα mplip^ μ'εκανες και γελασα :lol: να και καποιος που εκτιμα εδω μεσα την ξυνιλα μου! καιρος ητανε και ειχα αρχισει να απογοτευομαι :p και συμφωνω μαζι σου οτι πεφτει πολυ σλουρπ σλουρπ εδω μεσα:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Ντούκου. Είστε όλοι κουκλιά. Είστε καταπληκτικοί, υπέροχοι, μοναδικοί, ανεπανάληπτοι. Τέλειωσαν τα επίθετα. Φτού. :p It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 powerZ & tinkerbell για τις αισιοδοξες απαντησεις τους που ελπιζω να με βοηθησουν :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Εμένα κανείς δεν μαγαπάαααααεεειιι? (Ε να μην κάνω το παράπονο του μήνα? :happy: ) Όλα τα παιδιά με τα οποία έχω συνομιλήσει εδώ τα συμπαθώ αλλά επειδή είναι πολλά και όλα διαμάντια ένα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΟ ευχαριστώ που με συμπαθούν και μένα :) Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 :lol: ναι σαι καλα mplip^ μ'εκανες και γελασα :lol: να και καποιος που εκτιμα εδω μεσα την ξυνιλα μου! καιρος ητανε και ειχα αρχισει να απογοτευομαι :p και συμφωνω μαζι σου οτι πεφτει πολυ σλουρπ σλουρπ εδω μεσα:cool: τίποτα γλυκιά μου αν δεν υποστηρίξουμε ο ενας τον αλλον, ποιον θα υποστηρίξουμε? :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Συμφωνω και επαυξανω με mplip^ kai PowerZ και εχω προτεινει και παλιοτερα τη μετονομασια του θρεντ σε ''γλυψτε ελευθερα''! :p http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 nikoskat..φιλαρακια :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 αν το θεωρειτε γλυψτε ελευθερα...τοτε κι εγω συμπαθω οοοοοολους τους moderator και ιδιοs τον msk! :p :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Καθώς και μία για τη stalitsa που βγήκαμε μπατζανάκηδες!!!:lol: :lol: :lol: Και εγώ σε συμπαθώ μπατζανάκη!!!!!:p :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Θα ήθελα να προσθέσω και τον φίλο μου τον zxr :happy: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 επισης συμπαθω την lolafly,nelly,alekaa,theoni,mariel19, τον mplip^^ τον παω γιατι ειναι παλικαρι απο τα λιγα :lol: δεν θυμαμαι αλλους τωρα. (αποσυντονιστικα) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 τον mplip^^ τον παω γιατι ειναι παλικαρι απο τα λιγα :lol: ) :respect: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 τον mplip^^ τον παω γιατι ειναι παλικαρι απο τα λιγα :lol: 2-3 εχουν μεινει ..:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts