Jump to content

Ποια μέλη του myphone συμπαθείτε περισσότερο;

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 766
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όντας μέλος αυτής της κοινότητας για περίπου 6-7 χρόνια,είχα την χαρά και την τύχη να γνωρίσω είτε απο κοντά είτε μέσα απο το φόρουμ πάρα πολλά αξιόλογα άτομα.Εύχομαι στο μέλλον η παρακάτω λίστα να μεγαλώσει κι άλλο:!:

Πάμε για μια ανακεφαλαίωση λοιπόν:

http://www.myphone.gr/forum/images/statusicon3/male.gif

xourxoulitsos,Bayern7,Hunter,AgentM,mario_ft,aimilios,lewton,minovg,xpuser,

elteo,popcupine,Ovelix,gmac,Speedy,michpan ,johner,PMNEDM,sallax,guru,

v@gelis,VarX,ταξιδιωτης22,faithless,Zer0cooL24,

http://www.myphone.gr/forum/images/statusicon3/female.gif

Theoni,jane_butterfly,Garfield,Freckles,amorphis,

isolde,kakiasmeno,PowerZ,Stalitsa

Θέλω να ελπίζω ότι δεν ξέχασα κάποιον..:shifty:

Thanks! :happy: :) Αν και ομολογουμενως δεν συζηταμε και πολυ συχνα στα ιδια threads, και εγω εκτιμω ιδιαιτερα την συμμετοχη στα διαφορα θεματα. :D Μαλιστα, εχουμε και αρκετα κοινο γουστο και στα υπολοιπα ατομα, καθως τα ατομα που αναφερεις παραπανω - και τα ξερω (γιατι πολλα δεν τα εχω δει στα θεματα που συμμετεχω εγω :O ) - στη συντριπτικη τους πλειοψηφια τα συμπαθω και εγω πολυ. ;)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Επειδη εχω καιρό να ποσταρω και επειδη πολύ καλοσύνη έχει πέσει πια εδώ μέσα και γλύψιμο... (σλουρπ...σλουρπ... ) εχω να πω οτι εκτος απο τις κλασικές μου συμπαθειες που ξερουνε ποιοι και ποιες ειναι , αποφασιζω να πω οτι γουσταρω την

PowerZ

Και αυτο γιατί ωρες ωρες μου βγαζει μια υπεροχη ξινίλα, την οποια και εκτιμώ απεριόριστα... Ε ναι... Μη λέμε όλοι αχ αγαπη μου τι ομορφη που εισαι σε συμπαθω παρε μια ψηφο ή αχ κουκλος εισαι σημερα, πως σου πάει φίλε μου το Ν80 σου , πάρε μια ψήφο...

Αν υπάρχουν και άλλοι ξινοί θα τους εντοπίσω. Σε λίγο θα γίνουμε πολλοί εδώ μεσα και οι υπόλοιποι να φυλάγεστε....

:lol: :lol:

:X

Να πω κι εγώ για σένα, ότι δε σε ξέρω, δε γραφουμε πουθενά μαζί για να μου εισαι συμπαθής ή ξινός :p , αλλά μου αρέσει πααρα πολυ το nick σου. Κι επειδή ειμαι μια γηραιά κυρία, εχω προλάβει τον ητα βήτα, του μικυ, που συνειρμικά με παει το συγκεκριμένο nick (εξ ου και η συμπάθεια).:)

Να πω κι εγώ για σένα, ότι δε σε ξέρω, δε γραφουμε πουθενά μαζί για να μου εισαι συμπαθής ή ξινός :p , αλλά μου αρέσει πααρα πολυ το nick σου. Κι επειδή ειμαι μια γηραιά κυρία, εχω προλάβει τον ητα βήτα, του μικυ, που συνειρμικά με παει το συγκεκριμένο nick (εξ ου και η συμπάθεια).:)

χαχαχαχαχαα

αχ είδες τι μου κάνεις τώρα...

πάω να το παίξω κακός και τώρα πάλι πρεπει να καρφωθώ...

Εννοείται ότι και εγω σε συμπαθώ και παρακολουθώ τη πορεία σου στο φόρουμ εδώ και καιρό αλλά δε το λέω :p

Και επίσης εχω να πω κάτι. Μη την πιστευετε τι σας λέει ότι ειναι γηραια κυρία.

Η Βισση της ρίχνει τουλάχιστον 15 χρόνια... Αφήστε που η Garfield είναι πιο εμφανισιμη απο τη μουστόγρια...:happy:

cheers :)

Να προσθέσω και δύο ακόμα καλούς φίλους em_seven και xpuser!

Eννοείται το ίδιο και για σένα teorizo!Καθώς και μία για τη stalitsa που βγήκαμε μπατζανάκηδες!!!:lol: :lol: :lol:

Επειδη εχω καιρό να ποσταρω και επειδη πολύ καλοσύνη έχει πέσει πια εδώ μέσα και γλύψιμο... (σλουρπ...σλουρπ... ) εχω να πω οτι εκτος απο τις κλασικές μου συμπαθειες που ξερουνε ποιοι και ποιες ειναι , αποφασιζω να πω οτι γουσταρω την

PowerZ

Και αυτο γιατί ωρες ωρες μου βγαζει μια υπεροχη ξινίλα, την οποια και εκτιμώ απεριόριστα... Ε ναι... Μη λέμε όλοι αχ αγαπη μου τι ομορφη που εισαι σε συμπαθω παρε μια ψηφο ή αχ κουκλος εισαι σημερα, πως σου πάει φίλε μου το Ν80 σου , πάρε μια ψήφο...

:lol: ναι σαι καλα mplip^ μ'εκανες και γελασα :lol:

να και καποιος που εκτιμα εδω μεσα την ξυνιλα μου! καιρος ητανε και ειχα αρχισει να απογοτευομαι :p

και συμφωνω μαζι σου οτι πεφτει πολυ σλουρπ σλουρπ εδω μεσα:cool:

Ντούκου.

Είστε όλοι κουκλιά.

Είστε καταπληκτικοί, υπέροχοι, μοναδικοί, ανεπανάληπτοι.

Τέλειωσαν τα επίθετα.

Φτού.

:p

It's what you do to me..

Εμένα κανείς δεν μαγαπάαααααεεειιι?

(Ε να μην κάνω το παράπονο του μήνα? :happy: )

Όλα τα παιδιά με τα οποία έχω συνομιλήσει εδώ τα συμπαθώ αλλά επειδή είναι πολλά και όλα διαμάντια ένα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΟ ευχαριστώ που με συμπαθούν και μένα :)

Namaste!

:lol: ναι σαι καλα mplip^ μ'εκανες και γελασα :lol:

να και καποιος που εκτιμα εδω μεσα την ξυνιλα μου! καιρος ητανε και ειχα αρχισει να απογοτευομαι :p

και συμφωνω μαζι σου οτι πεφτει πολυ σλουρπ σλουρπ εδω μεσα:cool:

τίποτα γλυκιά μου

αν δεν υποστηρίξουμε ο ενας τον αλλον, ποιον θα υποστηρίξουμε?

Συμφωνω και επαυξανω με mplip^ kai PowerZ και εχω προτεινει και παλιοτερα τη μετονομασια του θρεντ σε ''γλυψτε ελευθερα''! :p

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

αν το θεωρειτε γλυψτε ελευθερα...τοτε κι εγω συμπαθω οοοοοολους τους moderator και ιδιοs τον msk! :p :p

Never Give Up:!:

Join friend!

• 2 weeks later...
Θα ήθελα να προσθέσω και τον φίλο μου τον zxr :happy:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

• 2 months later...

επισης συμπαθω την lolafly,nelly,alekaa,theoni,mariel19,

τον mplip^^ τον παω γιατι ειναι παλικαρι απο τα λιγα :lol:

δεν θυμαμαι αλλους τωρα. (αποσυντονιστικα)

Never Give Up:!:

Join friend!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...