Jump to content

Samsung C5212 Dual Sim

fanis26
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.galileocompras.com/tienda/images/samsung-c5212-pictures-2.jpg

Samsung C5212 Duos preview: First look

Samsung C5212 - Full phone specifications

Δείκτης SAR:

0.649 W/kg

Καλησπέρα

Επειδη έχω τρία κινητα (ναι ναι) τρια θα με ενδιέφερε ενα κινητό dual sim.Μετα από ψαξιμο είδα το C5212.Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό.

Ευχαριστώ

Edited by gianpithio
Update

• 1 month later...

Πόσο κάνει;

Θέλει ο αδερφός μου ένα Dual Sim κινητό.Έχει και άλλο ένα η Sammy αλλά κάνει 400 ευρω!:(

Πολύ ωραιό είναι και φαίνεται φθηνό!:)

Μπράβο Sammy!

για ενα απλο κινητο με 2 σιμ θα ελεγα οτι ειναι καλο.

αυτο που με χαλαει ειναι η αναλυση της οθονης, το μεγεθος της, και η ελλειψη 3g.

Τι σχέση έχουν με το C5212;;)

:worry:Το ότι είναι dual sim με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από το πρώτο;)

Το ένα έχει 289.99 ευρώ και το άλλο 349.99!

Αυτό θα έχει γύρω στα 150!

Ούτε στην samsung να δούλευες:lol:

http://www.getprice.com.au/Samsung-C5212-Mobile-Phone.htm

http://au.shopping.com/xPO-Samsung-Samsung-SGH-C5212-noble-black-Dual-SIM

Στην Ελλάδα θα κοστίζει κάτι λιγότερο από 250€

• 1 month later...

το παρηγγειλα σημερα απο e-click

πιστευω ειναι οτι πρεπει απο μεγεθος/χαρακτηριστικα/τιμη

μονο και μονο για να το εχεις σαν τηλ.με 2sim,

το εχει κανεις??ειναι ικανοποιημενος??:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

μολις το παρελαβα,

πρωτες εντυπωσεις αρκετα

καλες.

πολυ ελαφρυ(με μπαταρια)/μαζεμενο,

στο κουτι ειχε φορτιστη/οδηγιες/ακουστικα.

περισσοτερα αυριο.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Αγόρασε ο πατέρας μου αυτο το κινητό και αντιμετωπίζει ενα μικρό πρόβλημα...

Δεν έχει ελληνικό μενού και δεν γνωρίζει αγγλικά!!!!

Έχει κανείς καμία ιδέα?

:worry:

• 1 month later...
  • 1 year later...

Ξεθάβω λίγο το thread, για να ρωτήσω κάτι (αν υπάρχει κανένας που να το έχει το κινητό)

Επειδή ψάχνω να πάρω dual sim και είμαι ανάμεσα στο c5212 και το c3212 (έχουν την ίδια τιμή περίπου) , μου είπαν ότι το c5212 δεν υποστηρίζει ελληνική γλώσσα. Αν και αυτό δεν με ενοχλεί για το μενού, είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό στα μηνύματα:wacko: Ξέρει κανένας να μου απαντήσει περί του θέματος;

Ευχαριστώ!

Ξεθάβω λίγο το thread, για να ρωτήσω κάτι (αν υπάρχει κανένας που να το έχει το κινητό)

Επειδή ψάχνω να πάρω dual sim και είμαι ανάμεσα στο c5212 και το c3212 (έχουν την ίδια τιμή περίπου) , μου είπαν ότι το c5212 δεν υποστηρίζει ελληνική γλώσσα. Αν και αυτό δεν με ενοχλεί για το μενού, είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό στα μηνύματα:wacko: Ξέρει κανένας να μου απαντήσει περί του θέματος;

Ευχαριστώ!

To κινητό το εχω και είναι πολύ καλό δεν συγκρίνεται με το 3212 πολύ καλύτερη οθόνη και ποιο καλή κατασκευή!Εχει πολύ καλό ακουστικό δυνατο και καθαρό ,πολύ καλή λήψη,όσο για τα ελληνικά εγώ μπόρεσα και του πέρασα,απλά στα μηνύματα και στα sms παραμένουν παραμένουν οι λατινικοί χαρακτήρες.

Edited by lefkaditis
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δηλαδή έκανες το μενού στα ελληνικά αλλά δεν μπορείς να στείλεις με τίποτα μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες; Δεν σου φαίνεται λίγο άβολο αυτό (ή το συνήθισες; );

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δηλαδή έκανες το μενού στα ελληνικά αλλά δεν μπορείς να στείλεις με τίποτα μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες; Δεν σου φαίνεται λίγο άβολο αυτό (ή το συνήθισες; );

Κανένα πρόβλημα άλλωστε δεν στέλνω συχνά μηνύματα ή οταν στέλνω τα γράφω με λατινικούς χαρακτήρες.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• 1 month later...
Δεν μπορώ να βρω πώς να επιλέγω την 1η ή την 2η sim για να κάνω κλήση.Μόνιμα στην 1η είναι και το manual δεν με βοηθάει γιατί στα αγγλικά είναι.Με το κεντρικό πλήκτρο(ΟΚ) βγαίνει μια επιλογή select activating SIM αλλά μόλις επιλέξω 1η ή 2η βγαίνει μήνυμα URL empty.Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει!

Δεν μπορώ να βρω πώς να επιλέγω την 1η ή την 2η sim για να κάνω κλήση.Μόνιμα στην 1η είναι και το manual δεν με βοηθάει γιατί στα αγγλικά είναι.Με το κεντρικό πλήκτρο(ΟΚ) βγαίνει μια επιλογή select activating SIM αλλά μόλις επιλέξω 1η ή 2η βγαίνει μήνυμα URL empty.Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει!

Δεν έχω την συσκευή αλλά από όσο ξέρω είναι ένα κουμπάκι στο πλάι δεξιά για εναλλαγή καρτών!

Δεν έχω την συσκευή αλλά από όσο ξέρω είναι ένα κουμπάκι στο πλάι δεξιά για εναλλαγή καρτών!

Σε όλα τα dual sim της Samsung εκτός του D980 είναι έτσι όπως λέει ο φίλος παραπάνω.

Nαι έχετε δίκιο.Ετσι αλλάζει.Αλλά σε κάθε εναλλαγή κάνει επανεκίνηση το κινητό για να ενεργοποιηθεί η SIM.Μπελάς αυτό γιατί για κάθε κλήση από κάποια SIM πρέπει να γίνεται restart.Δεν ξαναείχα dual-sim κινητό οπότε δεν ξέρω αν όλα λειτουργούν έτσι.

Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.

Nαι έχετε δίκιο.Ετσι αλλάζει.Αλλά σε κάθε εναλλαγή κάνει επανεκίνηση το κινητό για να ενεργοποιηθεί η SIM.Μπελάς αυτό γιατί για κάθε κλήση από κάποια SIM πρέπει να γίνεται restart.Δεν ξαναείχα dual-sim κινητό οπότε δεν ξέρω αν όλα λειτουργούν έτσι.

Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.

Όχι δεν λειτουργούν όλα έτσι.... Από αυτά με κουμπιά σίγουρα το C6112 δεν λειτουργεί έτσι...Έχει και βίντεο στο Γιουτιουμπ να δεις την διαφορά...:confused:

Γενικά στα πιο ακριβά μοντέλα είναι κανονικά τα πράγματα...δυστυχώς... όπως λέει και το ρητό, "ό,τι πληρώνεις παίρνεις"...:wacko:

Ε στο επόμενο θα ξέρεις πια να μην την ξαναπατήσεις!

Καλού κακού όοοταν το αλλάξεις, ρώτα και εδώ κανέναν κάτοχο πριν την αγορά να είσαι σίγουρος, γιατί στα μαγαζιά μπορεί να πέσεις σε άσχετο!

Edited by Scar

• The title was changed to Samsung C5212 Dual Sim