fanis26 Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 4, 2009 (edited) http://www.galileocompras.com/tienda/images/samsung-c5212-pictures-2.jpg Samsung C5212 Duos preview: First look Samsung C5212 - Full phone specifications Δείκτης SAR: 0.649 W/kg Καλησπέρα Επειδη έχω τρία κινητα (ναι ναι) τρια θα με ενδιέφερε ενα κινητό dual sim.Μετα από ψαξιμο είδα το C5212.Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό. Ευχαριστώ Edited January 10, 2012 by gianpithio Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Πόσο κάνει; Θέλει ο αδερφός μου ένα Dual Sim κινητό.Έχει και άλλο ένα η Sammy αλλά κάνει 400 ευρω!:( Πολύ ωραιό είναι και φαίνεται φθηνό!:) Μπράβο Sammy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 για ενα απλο κινητο με 2 σιμ θα ελεγα οτι ειναι καλο. αυτο που με χαλαει ειναι η αναλυση της οθονης, το μεγεθος της, και η ελλειψη 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Κοίταξε και αυτά: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=181260 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=175390 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Τι σχέση έχουν με το C5212;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Τι σχέση έχουν με το C5212;;) :worry:Το ότι είναι dual sim με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από το πρώτο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Το ένα έχει 289.99 ευρώ και το άλλο 349.99! Αυτό θα έχει γύρω στα 150! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Το ένα έχει 289.99 ευρώ και το άλλο 349.99! Αυτό θα έχει γύρω στα 150! Ούτε στην samsung να δούλευες:lol: http://www.getprice.com.au/Samsung-C5212-Mobile-Phone.htm http://au.shopping.com/xPO-Samsung-Samsung-SGH-C5212-noble-black-Dual-SIM Στην Ελλάδα θα κοστίζει κάτι λιγότερο από 250€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Αφού φαίνεται πως δεν αξίζει περισσότερα! Η εμφάνιση του, τα τεχνικά χαρακτηριστηκά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 το παρηγγειλα σημερα απο e-click πιστευω ειναι οτι πρεπει απο μεγεθος/χαρακτηριστικα/τιμη μονο και μονο για να το εχεις σαν τηλ.με 2sim, το εχει κανεις??ειναι ικανοποιημενος??:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 μολις το παρελαβα, πρωτες εντυπωσεις αρκετα καλες. πολυ ελαφρυ(με μπαταρια)/μαζεμενο, στο κουτι ειχε φορτιστη/οδηγιες/ακουστικα. περισσοτερα αυριο.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstosiak Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 παιζουν και οι δυο καρτες ταυτοχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atofios_84 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Αγόρασε ο πατέρας μου αυτο το κινητό και αντιμετωπίζει ενα μικρό πρόβλημα... Δεν έχει ελληνικό μενού και δεν γνωρίζει αγγλικά!!!! Έχει κανείς καμία ιδέα? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Να βαλει ελληνικό μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis81 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μάγκες, επειδή ψιλοχάθηκα.. Ρυθμίσεις GPRS για WIND γι΄αυτό το κινητό που υπάρχουν; Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireFoxGr Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Ξεθάβω λίγο το thread, για να ρωτήσω κάτι (αν υπάρχει κανένας που να το έχει το κινητό) Επειδή ψάχνω να πάρω dual sim και είμαι ανάμεσα στο c5212 και το c3212 (έχουν την ίδια τιμή περίπου) , μου είπαν ότι το c5212 δεν υποστηρίζει ελληνική γλώσσα. Αν και αυτό δεν με ενοχλεί για το μενού, είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό στα μηνύματα:wacko: Ξέρει κανένας να μου απαντήσει περί του θέματος; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) Ξεθάβω λίγο το thread, για να ρωτήσω κάτι (αν υπάρχει κανένας που να το έχει το κινητό) Επειδή ψάχνω να πάρω dual sim και είμαι ανάμεσα στο c5212 και το c3212 (έχουν την ίδια τιμή περίπου) , μου είπαν ότι το c5212 δεν υποστηρίζει ελληνική γλώσσα. Αν και αυτό δεν με ενοχλεί για το μενού, είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό στα μηνύματα:wacko: Ξέρει κανένας να μου απαντήσει περί του θέματος; Ευχαριστώ! To κινητό το εχω και είναι πολύ καλό δεν συγκρίνεται με το 3212 πολύ καλύτερη οθόνη και ποιο καλή κατασκευή!Εχει πολύ καλό ακουστικό δυνατο και καθαρό ,πολύ καλή λήψη,όσο για τα ελληνικά εγώ μπόρεσα και του πέρασα,απλά στα μηνύματα και στα sms παραμένουν παραμένουν οι λατινικοί χαρακτήρες. Edited June 27, 2011 by lefkaditis Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireFoxGr Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή έκανες το μενού στα ελληνικά αλλά δεν μπορείς να στείλεις με τίποτα μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες; Δεν σου φαίνεται λίγο άβολο αυτό (ή το συνήθισες; ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή έκανες το μενού στα ελληνικά αλλά δεν μπορείς να στείλεις με τίποτα μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες; Δεν σου φαίνεται λίγο άβολο αυτό (ή το συνήθισες; ); Κανένα πρόβλημα άλλωστε δεν στέλνω συχνά μηνύματα ή οταν στέλνω τα γράφω με λατινικούς χαρακτήρες. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireFoxGr Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Φαντάζομαι όταν λαμβάνεις μηνύματα φαίνονται κανονικά, έτσι; Ελληνικά πως κατάφερες και το έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Δεν μπορώ να βρω πώς να επιλέγω την 1η ή την 2η sim για να κάνω κλήση.Μόνιμα στην 1η είναι και το manual δεν με βοηθάει γιατί στα αγγλικά είναι.Με το κεντρικό πλήκτρο(ΟΚ) βγαίνει μια επιλογή select activating SIM αλλά μόλις επιλέξω 1η ή 2η βγαίνει μήνυμα URL empty.Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scar Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Δεν μπορώ να βρω πώς να επιλέγω την 1η ή την 2η sim για να κάνω κλήση.Μόνιμα στην 1η είναι και το manual δεν με βοηθάει γιατί στα αγγλικά είναι.Με το κεντρικό πλήκτρο(ΟΚ) βγαίνει μια επιλογή select activating SIM αλλά μόλις επιλέξω 1η ή 2η βγαίνει μήνυμα URL empty.Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει! Δεν έχω την συσκευή αλλά από όσο ξέρω είναι ένα κουμπάκι στο πλάι δεξιά για εναλλαγή καρτών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Δεν έχω την συσκευή αλλά από όσο ξέρω είναι ένα κουμπάκι στο πλάι δεξιά για εναλλαγή καρτών! Σε όλα τα dual sim της Samsung εκτός του D980 είναι έτσι όπως λέει ο φίλος παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Nαι έχετε δίκιο.Ετσι αλλάζει.Αλλά σε κάθε εναλλαγή κάνει επανεκίνηση το κινητό για να ενεργοποιηθεί η SIM.Μπελάς αυτό γιατί για κάθε κλήση από κάποια SIM πρέπει να γίνεται restart.Δεν ξαναείχα dual-sim κινητό οπότε δεν ξέρω αν όλα λειτουργούν έτσι. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scar Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) Nαι έχετε δίκιο.Ετσι αλλάζει.Αλλά σε κάθε εναλλαγή κάνει επανεκίνηση το κινητό για να ενεργοποιηθεί η SIM.Μπελάς αυτό γιατί για κάθε κλήση από κάποια SIM πρέπει να γίνεται restart.Δεν ξαναείχα dual-sim κινητό οπότε δεν ξέρω αν όλα λειτουργούν έτσι. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Όχι δεν λειτουργούν όλα έτσι.... Από αυτά με κουμπιά σίγουρα το C6112 δεν λειτουργεί έτσι...Έχει και βίντεο στο Γιουτιουμπ να δεις την διαφορά...:confused: Γενικά στα πιο ακριβά μοντέλα είναι κανονικά τα πράγματα...δυστυχώς... όπως λέει και το ρητό, "ό,τι πληρώνεις παίρνεις"...:wacko: Ε στο επόμενο θα ξέρεις πια να μην την ξαναπατήσεις! Καλού κακού όοοταν το αλλάξεις, ρώτα και εδώ κανέναν κάτοχο πριν την αγορά να είσαι σίγουρος, γιατί στα μαγαζιά μπορεί να πέσεις σε άσχετο! Edited August 9, 2011 by Scar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts