kkmet Δημοσιεύτηκε June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 3, 2009 Καλημέρα, είμαι νέος χρήστης της υπηρεσίας BIS της Wind (απεριόριστο ιντερνετ, ουσιαστικά 250 ΜΒ) και χρησιμοποιώ τον Opera λόγω του ότι διαβάζει ελληνικές σελίδες που ο κανονικός browser δε διαβάζει. Θα ήθελα να μάθω εάν χρεώνομαι για αυτό, στη Wind μοου είπαν πως όχι εάν δεν έχω πειράξει τις αρχικές ρυθμίσεις, αλλά πρέπει να στείλουν mail στη RIM για επιβεβαίωση. Αυτό σίγουρα θα φανείσ τον επόμενο λογαριασμό μου, εάν κάποιος ξέρει ας με ενημερώσει, επίσης, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μη κάνει χρήση του BIS ώστε να την αποφύγω, μην έχουμε τίποτα ανεπιθύμητες χρεώσεις. Ευχαριστώ. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ, ΟΛΑ ΟΚ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ... Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Καλημέρα, είμαι νέος χρήστης της υπηρεσίας BIS της Wind (απεριόριστο ιντερνετ, ουσιαστικά 250 ΜΒ) και χρησιμοποιώ τον Opera λόγω του ότι διαβάζει ελληνικές σελίδες που ο κανονικός browser δε διαβάζει. Θα ήθελα να μάθω εάν χρεώνομαι για αυτό, στη Wind μοου είπαν πως όχι εάν δεν έχω πειράξει τις αρχικές ρυθμίσεις, αλλά πρέπει να στείλουν mail στη RIM για επιβεβαίωση. Αυτό σίγουρα θα φανείσ τον επόμενο λογαριασμό μου, εάν κάποιος ξέρει ας με ενημερώσει, επίσης, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μη κάνει χρήση του BIS ώστε να την αποφύγω, μην έχουμε τίποτα ανεπιθύμητες χρεώσεις. Ευχαριστώ. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ, ΟΛΑ ΟΚ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ... γενικά να ξέρεις οτι χρεώνεσαι μόνο τα wap πχ vodafone live (δέν ξέρω πως λέγεται το αντίστοιχο σε cosmote και wind) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Τσέκαρε ότι το APN είναι απενεργοποιημένο, όπως επίσης και το WIND PLUS & είσαι οκ.. Και αν δεις καμιά παράξενη χρέωση στο λογαριασμό, τηλέφωνο, παράπονο και πίστωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Τσέκαρε ότι το APN είναι απενεργοποιημένο, όπως επίσης και το WIND PLUS & είσαι οκ.. Και αν δεις καμιά παράξενη χρέωση στο λογαριασμό, τηλέφωνο, παράπονο και πίστωση :) αν είναι απενεργοποιημένο δεν μπαίνει το opera σε καμία σελίδα. το θέμα είναι τι apn θα βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 η vodafone έχει κοινό. δεν χρεώνεσαι για το ό,τι έχει Internet. απλά βάζεις internet.vodafone.gr Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 η vodafone έχει κοινό. δεν χρεώνεσαι για το ό,τι έχει Internet. απλά βάζεις internet.vodafone.gr μιλάμε για wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 η vodafone έχει κοινό. δεν χρεώνεσαι για το ό,τι έχει Internet. απλά βάζεις internet.vodafone.gr Ξανά οφ τοπικ... ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ WIND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 έχει απαντηθεί ότι η wind κάνει ό,τι θέλει. άλλα χρεώνει και άλλα όχι. με ένα τηλέφωνο ίσως βρεις άκρη. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 έχει απαντηθεί ότι η wind κάνει ό,τι θέλει. άλλα χρεώνει και άλλα όχι. με ένα τηλέφωνο ίσως βρεις άκρη. Ήμουν σίγουρος ότι και αυτό θα είχε απαντηθεί. Πραγματικά απορώ ποιος ο λόγος αυτών των πόστ οκ μπράβο που ξέρεις που είναι αν θελεις πραγματικά να βοηθήσεις και να μάθουμε και οι υπόλοιποι στέιλε κάποιο λινκ. Συγγνώμη για το off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Μη σφάζεστε. Μιλάμε όντως για wind. Γενικά θέλει παρακολούθηση. Σε ότι αφορά εφαρμογές οι ευρέως διαδεδομένες είναι ΟΚ. Αλλά προσοχή γενικά γιατί συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 από χθές έχω πρόβλημα με τον όπερα. δεν μπορώ να κάνω παράθεση στο φόρουμ. πατάω το κουμπί της παράθεσης μου βγάζει κανονικά την σελίδα και όταν πατάω το κουτάκι για να γράψω, ο κώδικας quote εξαφανίζεται. ξαναπέρασα την εφαρμογή αλλά πάλι τα ίδια. συμβαίνει και σε κανέναν άλλον? η αν έχει συμβεί πως το λύσατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 o opera δεν παρέχει την συμπίεση δεδομένων, είτε συνδεθουμε με apn είτε απο τον server της opera. την συμπίεση την παρέχει ο opera turbo για windows mobile δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 φυσικά και έχει. :!: μιλάμε πάντα για τον mini και όχι τον mobile. ο mini κάνει ό,τι και ο παλαιότερο webviewer: παίρνει τα δεδομένα έτοιμα, συμπιεσμένα και γρήγορα από τους σέρβερ της opera. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 φυσικά και έχει. :!: μιλάμε πάντα για τον mini και όχι τον mobile. ο mini κάνει ό,τι και ο παλαιότερο webviewer: παίρνει τα δεδομένα έτοιμα, συμπιεσμένα και γρήγορα από τους σέρβερ της opera. μπορεί αλλά σίγουρα δεν κάνει την συμπίεση του turbo ή της rim. για τον Mini δεν είδα πουθενά στο site οτι κάνει συμπίεση. αν μπορείς ανέβασε ένα λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 είναι γνωστό από σύστασης του mini. ρώτα τον msk. το είχε ανεβάσει κάποτε και πρώτη σελίδα. Υ.Γ. τι να κάνω την turbo συμπίεση όταν ο browser είναι δέκα φορές πιο αργός (με ή χωρίς java script) από τον opera... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 είναι γνωστό από σύστασης του mini. ρώτα τον msk. το είχε ανεβάσει κάποτε και πρώτη σελίδα. Υ.Γ. τι να κάνω την turbo συμπίεση όταν ο browser είναι δέκα φορές πιο αργός (με ή χωρίς java script) από τον opera... το turbo είναι της opera, προσφέρει συμπίεση δεδομένων. δες εδώ. thnx για τα info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Πώς γίνεται να ορίσω ρυθμίσεις proxy στο blackberry? Στα διάφορα forum (*****berry κτλ) που εχω δει γράφουν οτι αρκεί το λογισμικό να είναι από 3.8 και πάνω. Έπειτα οι ρυθμίσεις θα ειναι στην καρτέλα tcp Εγώ έχω ένα 8707 με εκδοση 4.2 και οι μόνες ρυθμίσεις που έχει είναι apn, username, password Γενικά θέλω να μπαίνω μέσω του opera mini χρησιμοποιώντας το προφιλ του mycosmosview ή το wind+ ή το vodafone live και να εκμεταλεύομαι τα 40MB to μήνα. Ευχαριστω Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Έτσι κι αλλιώς το browsing με τον opera περνάει απο το data plan σου. Ακόμα και αν δεν βάλεις apn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν έχω data plan :) ένα what's up έχω. Όμως στο menu εμφανίζεται κανονικά το εικονίδιο του browser του blackberry. To κινητο το θέλω μόνο για μηνύματα (qwerty γαρ) και browsing μέσω opera mini. Έχω δει ένα παλιό post στο myphone από κάποιον που ισχυρίστηκε ότι κατάφερε να χρησιμοποιεί opera mini μέσω wind+ και όλα αυτά με μια κάρτα f2g. Γίνεται? Ευχαριστώ Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Λογικά αν στο tcp/ip βάλεις το apn που θα σου πει ο πάροχος σου θα συνδέεσαι κανονικά Δες και το τελευταίο πόστ εδώ. 'Ισως σε βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Όταν λες tcp/ip εννοείς το μενου tcp? Για να μπω στο wind+ σύμφωνα με την wind θα πρέπει να έχω : apn : gwap.b-online.gr, proxy : 192.168.200.10 port : 9401 Αν βάλω μόνο τη ρύθμιση του apn δυστυχώς ο opera δε συνδέεται, χρειάζεται και τις ρυθμίσεις proxy. Για να μπω από το laptop στο νετ με bluetooth tethering το μονο που χρειαζεται είναι η ρύθμιση apn Στο link που έστειλες στο post 27 αναφέρει : " Verify your software is configured to "TCP/IP" instead of BIS" αυτό πως γίνεται? Ο opera δε σ'αφήνει να μπεις στα preferences του αν δεν ολοκληρώσει την εγκατάσταση του (συνδεση στο νετ) Εδώ http://www.blackberryforums.com.au/forums/general-bes-discussion/2765-internet-through-corporate-proxy-server.html εξηγεί τον τροπο για proxy σε περιβάλλον BES. Γνωρίζω ότι είναι τελείως διαφορετικό αλλά μήπως πρεπει να κανω κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Όταν λες tcp/ip εννοείς το μενου tcp? Για να μπω στο wind+ σύμφωνα με την wind θα πρέπει να έχω : apn : gwap.b-online.gr, proxy : 192.168.200.10 port : 9401 Αν βάλω μόνο τη ρύθμιση του apn δυστυχώς ο opera δε συνδέεται, χρειάζεται και τις ρυθμίσεις proxy. Για να μπω από το laptop στο νετ με bluetooth tethering το μονο που χρειαζεται είναι η ρύθμιση apn Στο link που έστειλες στο post 27 αναφέρει : " Verify your software is configured to "TCP/IP" instead of BIS" αυτό πως γίνεται? Ο opera δε σ'αφήνει να μπεις στα preferences του αν δεν ολοκληρώσει την εγκατάσταση του (συνδεση στο νετ) Δεν έχει επιλογή για να βάλεις proxy και port. Απ ότι διάβασα στο νετ αν δεν σου έχει αντίστοιχο πεδίο δεν βάζεις τίποτα. Σε παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού υπήρχε αυτη η επιλογή. Για το "verify your software..." απλά τσεκάρεις εαν είναι επιλεγμένο το apn enabled στο tcp/ip στο advanced options. Από τα preferances του opera δεν μπορείς να δεις κατι τέτοιο. Αφού έβαλες το apn έκανες battery pull? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Είδα στο παραπάνω λίνκ ότι ο opera έχει μετρητή για data. Το παραθέτω εδώ για το δουν και περισσότεροι. Ανοίγουμε τον opera και πατάμε bb button-help-about Το transmitted total το μηδενίζουμε απλά πατώντας το clear Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 πολύ καλός Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodosis1 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 παιδιά να ρωτήσω κάτι?γιατί κ πάλι δεν κατάλαβα μάλλον.όταν χρησιμοποιώ τον opera τι χρέωση έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts