MASTERX Δημοσιεύτηκε June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2009 Θέλω να κατοχυρωσω ενα domain name... Εχω ηδη αλλα 2 που μου τα εχουν κατοχυρωσει αυτοί που μου εφτιαξαν το site.. Η κατοχυρωρη των 2 εχει γινει μεσα απο το domain24.gr αι εκει παω να παρω και το νεο... Μου ζηταει καταρχην το λογο για τον οποιο το θέλω. Δηλαδη να δηλώσω το ειδος του site.. Αυτο εχει μεγαλη σημασια για αργοτερα? Δεν μπορει να αλλάξει ιδιοτητα η Ιστοσελίδα? Εκεινο ομως που με προβληματιζει πιο πολύ και θελω να μου πειτε, ειναι που σε καποια φαση μου ζηταει 4 ονοματα και στοιχεια αυτών.. Δεν θυμαμαι ακριβως ποια γιατι το ειχα δοκιμασει πριν μια εβδομαδα, αλλα νομιζω ήταν του Ιδιοκτητη, του Administrator, του Τεχνικου(?) και αλλο ένα.. Στα 2 παλια domain ειχαν δηλώσει εμενα σαν Ιδιοκτητη και τα δικά τους στις άλλες κατηγοριες. Τα στοιχεια αυτα τα εχει κρατησει και μαλλον με αφηνει να χρησιμοποιήσω ακριβως τα ιδια και για αυτη την καταχώρηση.. Μπορω να βάλω και στις 4 κατηγορίες τα δικά μου στοιχεια???? Με αφηνει? Δεν ειναι καλύτερα? Εδω δεν θα μπλεχτει καποιος άλλος αλλωστε για κατασκευη ιστοσελίδας (προσωρινα το νεο domain θα συνδεθει με τα αλλα 2 στη μια και μοναδική ιστοσελίδα που διαθέτω).. Ή πρέπει τα 4 ατομα να ειναι διαφορετικά και αναγκαστικα να χρησιμοποιήσω τα στοιχεια απο τις προηγουμενες καταχωρησεις? Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Σχετικά εξειδικευμένες απορίες, καλύτερα να επικοινωνήσεις με το domain24.gr. Σε άλλες περιπτώσεις καταχωρητών που έχω χρησιμοποιήσει, αυτά δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Αν θες μπορείς να βάλεις μόνο στο πρώτο μέρος τα στοιχεία τα δικά σου και στα επόμενα να κάνεις επιλογή ότι τα στοιχεία admin και τεχνικου είναι ιδια με του ιδιοκτητη. Κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Έτσι κάνω κι εγώ. Σάμπως έχω γνώσεις τεχνικού; Ό,τι κι αν συμβεί η εταιρία θα ασχοληθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. June 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 τελικά με αφηνει να βάλω και στα 4 πεδια τα δικά μου στοιχεια.. θα το κανω έτσι.. Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. June 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 στην καταχώρηση, μου ζηταει να διαλέξω και DNS Servers από τις εξης 2 επιλογές: NS1.A2WEBHOSTING.COM NS2.A2WEBHOSTING.COM ή ns1.parkdomains.gr ns2.parkdomains.gr τα άλλα 2 domains που έχω στην κατοχή μου, βλέπω ότι ειναι στην πρωτη επιλογή.. υπόψιν την καταταχώρηση πάω να την κάνω μέσω http://www.domains24.gr.. Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 DNS servers ορίζονται ανάλογα με το που έχεις το hosting. Από εκεί θα μάθεις τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. June 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Για την ωρα, απλως θα συνδέσω και αυτό το domain με το υπαρχον site που προφανώς ειναι στα NS1.A2WEBHOSTING.COM NS2.A2WEBHOSTING.COM Άρα αυτά να διαλέξω? Αν δεν το χρησιμοποιούσα άμεσα το domain τι θα έπρεπε να βάλω? Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Απο GetDot.Gr πάντως που παίρνω εγώ συνήθως τα πράγματα είναι πολύ ποιό απλά... :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts