TN97 Δημοσιεύτηκε May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 29, 2009 (edited) Nokia 6730c-1 Classic (RM-566) http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/6730_classic/6730_classic_main.JPG http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/6730_classic/6730_classic_detail1.JPG http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/6730_classic/6730_classic_detail2.JPG http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/6730_classic/6730_classic_detail3.JPG ______________________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 29 May 2009 Περιγραφή συσκευής: The Nokia 6730 classic supports EGPRS, WCDMA and HSDPA/HSUPA (3.5G). Enjoy videos, music, and graphics on the 2.2” QVGA TFT display. Take photos with a 3.2-megapixel FullFocus (EDOF) camera. Additional features include integrated A-GPS and Nokia Maps 3.0, USB charging with simultaneous data transfer, Bluetooth 2.0 +EDR, and USB 2.0 High-Speed. ______________________________________ Πλατφόρμα: S60 3rd Edition, Feature Pack 2 Λειτουργικό σύστημα: Symbian OS v9.3 Τελευταία έκδοση λογισμικού: 031.022 Δείκτης SAR: 1,24 W/kg Ελληνικό Product Code: Vodafone branded ______________________________________ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφίες Δελτίο τύπου Data Sheet Οδηγός χρήσεως Edited August 28, 2011 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Προφανώς πρόκειται για αντικαταστάτη του Nokia 6124 και το εβγαλε για λογαριασμό της Vodafone. Εμένα πάντως με αφήνει παγερά αδιάφορο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Nokia and Vodafone launch the new and exclusive Nokia 6730 classic giving access to full range of Vodafone services http://img245.imageshack.us/img245/8854/6730c.th.jpg http://img245.imageshack.us/img245/8144/6730c1.th.jpg Espoo, Finland - Consumers wanting a feature packed mobile only have to look as far as the new Nokia 6730 classic, which begins shipping in June and will be available exclusively across Vodafone's global footprint. Mobile internet, Vodafone Music Client and personal and business email access along with mobile navigation capabilities are all included in the Nokia 6730 classic. The device utilises S60 software which means customers can easily download their choice of additional applications from the web. Peter Becker-Pennrich, Director of Terminals Marketing at Vodafone says "The Nokia 6730 is a great all-round handset - just as perfect for mobile internet users as for music fans who want to take their tracks with them. This product follows a successful line-up of Vodafone exclusive devices from Nokia and is another great example of our collaboration. " With the Nokia 6730 classic, getting lost and being out of touch with your friends could be a thing of the past thanks to the mobile navigation capabilities on the handset. The services offer accurate turn by turn instructions helping both drivers and pedestrians to find their way. It also provides access to comprehensive point of interest databases and both white and yellow pages information making it easy for the user to find their destination, whether that is an address, a company or even a person. "'Feature packed' describes Nokia 6730 classic really well. With its iconic design - available in sleek black or white - the device is a perfect upgrade for Nokia 6500c or 6300 users or anyone seeking an elegant device, optimized for mobile internet and navigation. What's more, this mobile comes with industry-leading power-saving features and accessories" says Gustavo Eichelmann, Head of Vodafone Global Account Team, Nokia. http://www.nokia.com/A4136001?newsid=1318531 Key points for the Nokia 6730 Classic * Dimensions of 112 x 46 x 12 and a weight of 83g * 2.2", 240 x 320, screen * 3.2 megapixel camera * GPS receiver * HSDPA and HSUPA connectivity; quad band GSM and dual band WCDMA * 2.5 mm audio jack and stereo Bluetooth for audio out * 50 MB of internal memory, microSD card slot (supporting cards upto 16GB) * 1050 mAH battery * Runs S60 3rd Edition Feature Pack 2 on Symbian OS 9.3 http://www.allaboutsymbian.com/news/item/9719_Nokai_6730-Vodafones_exclsuive.php Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 auto gnorizoume pote erxete peripou ellada? (sorry gia ta greeklish den vrisko pos na ta valo stin dianomi linux pou exo) Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Δεν γνωρίζουμε κάτι... Αν και πιστεύω πως είναι νωρίς ακόμη, μια ερώτηση στη Vodafone θα σου λύσει την απορία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Ουσιαστικά το 6730 είναι μια άθλια(κατά τη γνώμη μου) παραλλαγή του 6720 classic που επίσης αναμένεται,πληροφορίες φίλου που ρώτησε στα κεντρικά διανομής Vodafone φέρουν το κινητό να είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο στην ελληνική αγορά και να διατίθεται με το GarminXT(όσο γιαυτό αμφιβάλλω τη στιγμή που το πουλάνε ξεχωριστά στα 149 €...:confused:) σε τιμή γύρω στα 270 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Εμένα μου αρέσει. Κατάφεραν να χωρέσουν αρκετά καλούδια σε αυτό το πολύ μικρό σώμα. Με εξαίρεση την έλλειψη βύσματος 3,5" και το ότι είναι vodafone, αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση. Και από τις φωτο, δίνει την εντύπωση πως έχει και ποιοτικά πλαστικά. http://www.forum.nokia.com/devices/6730_classic Highlights: S60 3rd Edition, Feature Pack 2 , Symbian OS v9.3 Διαστάσεις 112 x 46 x 12.6 mm Όγκος 56 cc Βάρος 83 g HSUPA CPU ARM 11 στα 600 MHz GPS, A-GPS Nokia Maps 3.0 RAM 128 MB 2.0mm Charger Connector USB Charging ενώ ανακοινώνονται και πολύ καλές τιμές αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Εμένα μου αρέσει. Κατάφεραν να χωρέσουν αρκετά καλούδια σε αυτό το πολύ μικρό σώμα. Με εξαίρεση την έλλειψη βύσματος 3,5" και το ότι είναι vodafone, αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση. Και από τις φωτο, δίνει την εντύπωση πως έχει και ποιοτικά πλαστικά. http://www.forum.nokia.com/devices/6730_classic Highlights: S60 3rd Edition, Feature Pack 2 , Symbian OS v9.3 Διαστάσεις 112 x 46 x 12.6 mm Όγκος 56 cc Βάρος 83 g HSUPA CPU ARM 11 στα 600 MHz GPS, A-GPS Nokia Maps 3.0 RAM 128 MB 2.0mm Charger Connector USB Charging ενώ ανακοινώνονται και πολύ καλές τιμές αυτονομίας. Συντομα θα το δεις και απο κοντα :shifty: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Εχω το 6220.Αξίζει το 6730 για αντικαταστάση λόγω επιδότησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Σήμερα το απέκτησε η μητέρα μου. Πολύ καλό, όμως από την πρώτη στιγμή που άνοιξε, κόλλησε! Υπάρχει ελληνικό, generic logismikό? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 δεν εχει υποδοχη για κανονικα ακουστικα? 3.5mm jack νομιζω οτι εχει ε?το ακουστικο ακουγετε δυνατα?και οι ηχοι κλισεισ ειναι δυνατοι?το ραδιο ακουγετε σε ανοιχτη ακροαση ετσι?γενικα σαν ποιοτητα κατασκευη πωσ σαν φαινετε?πλαστικο ειναι η μεταλικο?ειναι καλη επιλογη για κατι σχετικα απλο η οχι? ευχαριστω! Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jadetolis Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 καλό το 6730, μετά από αρκετό καιρό το βολεύτηκα (είχα ένα Ε51 με όλα του τα λαστιχάκια έντασης κ ον-οφφ σκισμένα :D) αλλά θέλω να μου πεί κάποιος πως γίνεται να σβήσω τους χάρτες που έχει μέσα.. βρέθηκα με έναν απίστευτο λογαριασμό για τη μοναδική φορά που χρειάστηκα να τους χρησιμοποιήσω κ πλέον μόνο για πέταμα τους έχω, ξέρει κανείς να μου πει πως να διαγράψω την εφαρμογή;; :confused: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaZ_ Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Σκεφτομαι να το αγοράσω. Αξίζει όμως ως πλοηγός??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Μπορείς κάποιος κάτοχος της συσκευής να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaZ_ Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Το έχω εδώ και 10 μέρες. Μιά χαρά μου φαίνεται, είναι αρκετά γρήγορο και είναι αρκετά φορτωμένο με πολλά πραγματάκια. Το gps λειτουργεί κανονικά και χωρίς σύνδεση στο διαδύκτιο μόνο που αργεί να κλειδώσει τους δορυφόρους την πρώτη φορά. Αν θέλετε να μάθετε κάτι άλλο εδώ είμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση! Η μπαταρία του πώς πάει; Στέλνει κανονικά sms 160 χαρακτήρων; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaZ_ Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Κρατάει περίπου μία εβδομάδα με κλειστό όμως το 3G αλλά γενικά το χρησιμοποιήσησα αρκετά. Ακόμη δεν νομίζω ότι η μπαταρία του αποδίδει στο μέγιστο. Θα δείξει. Θέλω να βρώ το ελληνικό product code για RM-547 για να βγάλω το λογισμικό της Vodafone. Αν έχει κανείς το ίδιο κινητό θα μου έλυνε τα χέρια. Λευκή συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Σχετικά με τα sms; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaZ_ Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) Κανονικά 160!!! Χρησιμοποιήσα κανά δύωρο το gps και έπεσε η μπαταρία 2 γραμμές. Edited August 22, 2010 by KostaZ_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Μάλλον αυτό θα πάρω με την επιδότησή μου. Σε λευκό χρώμα είναι όμορφο; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaZ_ Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Εγώ το λευκό έχω. Πιο πολύ μου αρέσει. Αν το πάρεις και δεν είναι Vodafone θέλω να μου στείλεις το product code για να αλλάξω το λειτουργικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Από vodafone θα το πάρω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefty-x Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Το είχα ψάξει και δε βρήκα product code για non-branded firmware. To 6730c υπάρχει σε 2 τύπους. RM-547 και RM-566. Το δεύτερο είναι χωρίς τα extra της vodafone. Βρήκα μία μόνο πηγή για κάποιον που δοκίμασε να βάλει firmware του RM-566 σε RM-547, η οποία δυστυχώς κατέληξε στο να μην ανοίγει το τηλέφωνο. Αν βρείτε καμιά λύση ενημερώστε. Μου τη σπάνε τα πειραγμένα firmware από εταιρίες κινητής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaZ_ Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Ρώτησα στο service της Nokia και μου είπαν ότι γινετε να το αλλάξουν αλλά αν κάνω update είναι πιθανό να επανέλθει η έκδοση της Vodafone. 15 ευρώ κοστίζει η αλλαγή και ίσως την κάνω και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefty-x Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Αν το κάνεις, πες μας εντυπώσεις... Παρεμπιπτόντως σήμερα που έκανα τον περιοδικό έλεγχο για ενημερώσεις :p είδα κάτι παράξενο. Έτρεξα το Update στο τηλέφωνο και μου έβγαλε ότι υπάρχει update για την έκδοση 31.022, αλλά δεν την κατεβάζει βέβαια. Με παραπέμπει στο software updater. Όταν ανοίγω όμως το Software updater μου λέει ότι η τρέχουσα έκδοση είναι η 21.009. Το ίδιο και στο site της Nokia, στο "Can I update". Product code έχω 0583026 (RM-547 Vodafone). Το παρατήρησε κανένας άλλος ή μόνο σε μένα συμβαίνει; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts