Jump to content

Sony Ericsson Aino

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η καρτα μου ειναι Q Μπορω να μπω στο ιντερνετ απο το αινο???πριν 2 εβδομαδες πηρα αινο αλλα δεν ασχοληθηκα με το ιντερνετ.....τι πρεπει να κανω για να μπορω να μπω?πρεπει αναγκαστικα να πιανο ασυρματο δικτυο απο αλλου?

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

η καρτα μου ειναι Q Μπορω να μπω στο ιντερνετ απο το αινο???πριν 2 εβδομαδες πηρα αινο αλλα δεν ασχοληθηκα με το ιντερνετ.....τι πρεπει να κανω για να μπορω να μπω?πρεπει αναγκαστικα να πιανο ασυρματο δικτυο απο αλλου?
Παρε την εξυπηρετηση πελατων της wind και ζητα να σου στειλουν τις ρυθμισεις ιντερνετ και mms (αν θες) στο κινητο σου.

Ναι,μεχρι 32gb.

εχω ενα μικρο προβληματακι

χθες αγορασα το αινο και μολις εβγαλα το προστατευτικο οθονης ειχε απο κατω κατι σαν κολλα...ξερει κανεις να μ πει πως μπορω να τ βγαλω??

μια απορια που ειχα παντα για τα κινητα....στα χαρακτηριστικα ενος κινητου(στην περιπτωση αυτη του aino)λεει ωρες αναμονης 380...τι ακριβως ειναι?

μια απορια που ειχα παντα για τα κινητα....στα χαρακτηριστικα ενος κινητου(στην περιπτωση αυτη του aino)λεει ωρες αναμονης 380...τι ακριβως ειναι?

οτι το κινητο μενει ανοιχτο,χωρις χρηση καθολου με μια πληρης φορτιση και κατω απο καταλληλες συνθηκες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια...δεν μπορω να γραψω κειμενο 160 χαρακτηρων αμα εχω τ9...

απενεργοποιησα τους εθνικους χαρακτηρες και γραφω κανονικα αλλα χωρις τ9..

μολις βαζω τ9 μονο 70 μπορω... ξερεις κανεις να μ πει πως να γραφω 160 με τ9?

Γιατί το W995 θεωρείται καλύτερο απ' το Aino? :confused:

το w995 εχει υποδοχη για ακουστικα 3.5 mm ,στερεοφωνικα ηχεια, πιο μικρο σε μεγεθος, στους περισσοτερους που το εχουν ειναι αξιοπιστο και δεν εχει κολληματα σε σχεση με το αινο, εχει ξεχωριστα πηκτρα μουσικης, και προσωπικα δεν εχει οθονη αφης.

Το Αινο παντως ωραιο ειναι ,λιγο πιο ξεχωριστο απ οτι εχουμε συνιθησει στα sony ericsson.

εχω μια εβδομαδα περιπου το αινο και οπως ξερουμε ολοι δεν ειναι καλο να φορτιζουμε ενα κινητο που να εχει ακομα μπαταρια....οταν το βαζω στον υπολογιστη ομως για να μεταφερω αρχεια αυτο φορτιζει.....ειναι φυσιολογικο?

το w995 εχει υποδοχη για ακουστικα 3.5 mm ,στερεοφωνικα ηχεια, πιο μικρο σε μεγεθος, στους περισσοτερους που το εχουν ειναι αξιοπιστο και δεν εχει κολληματα σε σχεση με το αινο, εχει ξεχωριστα πηκτρα μουσικης, και προσωπικα δεν εχει οθονη αφης.

Το Αινο παντως ωραιο ειναι ,λιγο πιο ξεχωριστο απ οτι εχουμε συνιθησει στα sony ericsson.

To Aino όμως έχει καλύτερη οθόνη,και έστω και περιορισμένη λειτουργεία Touch Screen...Νομίζω ότι οι διαφορές του W995 είναι κυρίως λεπτομέρειες ως αναφορά την μουσική...

εχω μια εβδομαδα περιπου το αινο και οπως ξερουμε ολοι δεν ειναι καλο να φορτιζουμε ενα κινητο που να εχει ακομα μπαταρια....οταν το βαζω στον υπολογιστη ομως για να μεταφερω αρχεια αυτο φορτιζει.....ειναι φυσιολογικο?

Ναι φυσιολογικό είναι.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αυτό που αναφέρεις είναι λάθος. Με τις σημερινές μπαταρίες λιθίου πρέπει να τις φορτίζουμε πριν αδειασουν τελείως, γιατί έτσι ζουν περισσότερο. Αντιθέτως οι πολλές πλήρεις εκφορτίσεις μειώνουν τη ζωή της μπαταρίας...

Ούτε χωρίς Sim ανάβει !!!

Ευχαριστώ θα του πω να το πω να το πάει στο service !

Απαράδεχτο πάντως και να σε χρεώνουν και να σου λένε μετά μην κάνεις το update !!!

EDIT

Τελικά το έφτιαξε, προσπάθησε να το κάνει update με το καλώδιο από pc, επειδή δεν άνοιγε του έγραφε μια διαδικασία για να συνδεθεί προφανώς σε boot mode πατώντας κάποια κουμπιά, τον ενημέρωσε ότι έχει το τελευταίο update αλλά αν έχει πρόβλημα να το ξαναπεράσει.

Το ξαναπέρασε και όλα καλά !

Εκανα και εγω αναβαθμιση το aino μου και τωρα δεν ανοιγει. Μπορεις να μ πεις τι ακριβως εκανε ο φιλος σ και δεν χρειαστηκε να το δωσει για service???

παιδια να ρωτησω κατι ενοω δεν εχω πειραξει το τηλεφωνο καθολου

μπαινει μονο του στο σιωπιλη λειτουργεια μονο ομως οταν ερχονται εισερχομενες κλησεις... τα υπολοιπα δηλαδη τονοι στα πληκτα κτλ...δουλευουν κανονικοτατα

με αποτελεσμα να το κλεινω και να ξανανοιγω για να στρωση..τι φταιει..

το εχει κανει 3 φορες να εχω κανα μηνα

παιδια να ρωτησω κατι ενοω δεν εχω πειραξει το τηλεφωνο καθολου

μπαινει μονο του στο σιωπιλη λειτουργεια μονο ομως οταν ερχονται εισερχομενες κλησεις... τα υπολοιπα δηλαδη τονοι στα πληκτα κτλ...δουλευουν κανονικοτατα

με αποτελεσμα να το κλεινω και να ξανανοιγω για να στρωση..τι φταιει..

το εχει κανει 3 φορες να εχω κανα μηνα

Κανε αναβάθμιση μεσω του SEUS το τελευταιου λογισμικου ή αν το εχεις ξαναπερασετο μεχρι να ''στρωσει'' !

I fly with ASICS DynaFlyte 2

εχω το αινο γυρω στις 2 εβδομαδες και ολα κυλανε ομαλα...ειναι αναγκη να κανω update?ή ειναι προαιρετικο

Γιατί το W995 θεωρείται καλύτερο απ' το Aino? :confused:

γιατι πολυ απλα ειναι...

εδω στο aino ακομα δεν εχουν αξιωθει να βγαλουν μια αναβαθμιση της προκοπης μονο δουλευει με bugs,ειδικα στα μηνυματα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εχω το αινο γυρω στις 2 εβδομαδες και ολα κυλανε ομαλα...ειναι αναγκη να κανω update?ή ειναι προαιρετικο

Προαιρετικό είναι. Κι αν μάλιστα δεν έχεις κάποιο πρόβλημα τότε δεν χρειάζεται.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

πολλες φορες που βγαζω φωτογραφιες...κυριως το βραδυ...τις βγαζει καπως παραξενα..σαν να εβαλα καποιο εφε..και φαινοται ασχημα...γενικα οταν βγαζεις φωτογραφια παιζει ρολο αμα κουνιεσαι η τιποτα απο τις ρυθμισεις??γτ δυσκολευομαι εγω να βγαλω φοτο που να φαινεται καλα

πολλες φορες που βγαζω φωτογραφιες...κυριως το βραδυ...τις βγαζει καπως παραξενα..σαν να εβαλα καποιο εφε..και φαινοται ασχημα...γενικα οταν βγαζεις φωτογραφια παιζει ρολο αμα κουνιεσαι η τιποτα απο τις ρυθμισεις??γτ δυσκολευομαι εγω να βγαλω φοτο που να φαινεται καλα
Φυσικα και παιζει ρολο αν κουνιεσαι οταν βγαζεις φωτογραφια! Παραμορφωνεται η εικονα.

Επισεις παιζει ρολο τι ρυθμησεις εχεις κανει.... Επιλογη σκηνης( νυχτα), φλας, εστιαση.....
I fly with ASICS DynaFlyte 2

Παιδιά καλως σας βρήκα....!!! Σκεφτομαι να αλλάξω κινητό και ειμαι αναμεσα στο Aino, το C905 και W995......!!!!!!!!!!!!!!!!! Το πρώτο ειναι στυλάτο , το δευτερο και το τρίτο με καμερα που τα σπει.....!!! Το 905 εχει απο εμπειρία φιλων την καλύτερη νυχτερινη........!!!!!

• The title was changed to Sony Ericsson Aino