Jump to content

Vodafone Extras

MPOUM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 500 λεπτά το είχαν για διατήρηση πελατών και κάποιες φορητότητες. Αλλά επειδή έδωσε και η wind αντίστοιχο, αναγκάστηκαν να το δώσουν σε όλους.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

• Απαντήσεις 162
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα με ενοχλεί -εκτός από το "απεριόριστα" :lol:- το ότι δεν είναι διαθέσιμο στα "μικρά" προγράμματα δηλαδή ΧωρίςΠάγιο, VF10, Καρτοπρόγραμμα.

Καμία δε δίνει αυτά τα πακέτα σε πακέτα μηδενικά,βασικά,10 λεπτών κλπ,κλπ!Και λογικό είναι:εσύ θα τό'δινες; ;) Θα γυρνούσαν όλοι στα προγράμματα αυτά,θα έβαζαν ένα πακέτο τετοιο και στην ουσία τα συμβόλαια θα γινόντουσαν καρτοκινητά! :p

Ισχύει σε όλα τα ευέλικτα και οικονομίκα προγράμματα. Νομίζω ότι δίνει αρκετές επιλογές και άλλωστε είναι λογικό για τα μικρα προγράμματα να μην ισχύει, ποτέ δεν ίσχυαν προσφορές για αυτά.

^ Ναι, έχετε δίκιο, είναι κι αυτός ο παραλογισμός -ή έστω, η άποψη- ότι τα συμβόλαια πρέπει να είναι πιο ακριβά από τα καρτοκινητά...

^ Ναι, έχετε δίκιο, είναι κι αυτός ο παραλογισμός -ή έστω, η άποψη- ότι τα συμβόλαια πρέπει να είναι πιο ακριβά από τα καρτοκινητά...

αναλόγως την χρήση φίλε μου. για μένα το cu ερχόταν πιο ακριβά. 2 κάρτες των 20 και 10 € σε επιπρόσθετα. τώρα με το συμβόλαιο πληρώνω 45 και μιλάω με όλους και είμαι συνέχεια Online

• 3 weeks later...

Η προσφορά 500 λεπτα προς αριθμους Vodafone με 5 € ισχυει ακόμα??

Μπορει να ενεργοποιηθεί π.χ. σε 15-20 μέρες??

Εχω cosmote (κι εχω το αντιστοιχο 500αρι- πολυ βολικό μπορω να πω) και σκευτομαι σε φορητότητα καθως εχω προβλημα με το σημα αλλα και γιατι τα 3-4 ατομα που μιλαω πιο πολυ κανανε ηδη φορητότητα.

Προλαβαινω ή εληξε η προσφορά?

Ισχυει και για κλήσεις προς εταιρικους συνδρομητές Vf???

Ισχύει για όλους τους αριθμούς vodafone, εταιρικούς, καρτοκινητά κλπ.

Η προσφορά 500 λεπτα προς αριθμους Vodafone με 5 € ισχυει ακόμα??

Μπορει να ενεργοποιηθεί π.χ. σε 15-20 μέρες??

Εχω cosmote (κι εχω το αντιστοιχο 500αρι- πολυ βολικό μπορω να πω) και σκευτομαι σε φορητότητα καθως εχω προβλημα με το σημα αλλα και γιατι τα 3-4 ατομα που μιλαω πιο πολυ κανανε ηδη φορητότητα.

Προλαβαινω ή εληξε η προσφορά?

Eνεργοποίηση έως 14 Ιουλίου. Φοβάμαι ότι δεν προλαβαίνεις...

Eνεργοποίηση έως 14 Ιουλίου. Φοβάμαι ότι δεν προλαβαίνεις...

Αυτο ειδα κι εγω στο site για αυτο και ρωτησα.

Θα παω αυριο σε ενα μαγαζι Βονταφον να μαθω σιγουρα.

Ισως παιζει παραθυρακι του στυλ ενεργοποιηση της αιτησης στο συστημα κλπ. Hope so.

Αν η αίτηση φορητότητας είναι μέχρι 14/07/2009 προλαβαίνει. Την αίτηση κοιτάνε όχι την ενεργοποίηση.

Αν η αίτηση φορητότητας είναι μέχρι 14/07/2009 προλαβαίνει. Την αίτηση κοιτάνε όχι την ενεργοποίηση.

Γίνεται να περαστεί το αίτημα για το πακέτο από το κατάστημα πριν ενεργοποιηθεί η σύνδεση? Αν γίνεται τότε προλαβαίνει...

Όλες τις υπηρεσίες τις ενεργοποιείς μόλις κάνεις το αίτημα φορητότητας - σύνδεσης. Οπότε προλαβαίνει:)

• 2 weeks later...
Μέχρι τέλος καλοκαιριού πήραν παράταση τα πακετάκια....Πολύ καλό...Πουλάνε λογικά....

Μέχρι τέλος καλοκαιριού πήραν παράταση τα πακετάκια....Πολύ καλό...Πουλάνε λογικά....

Μπορει να σκασει μυτη και κανενα νεο μια και εχουν κινηση...

Σίγουρα ξέρει,αλλά δε θα πει :lol::p

Αν τυχόν υπάρχει κάτι στα σκαριά,καλοδεχούμενο πάντως!Αρκεί να είναι καλό! :)

Προσωπικά,το VF 500' με βόλεψε απιστευτα παιδιά για το καλοκαίρι!

Ξέρεις κάτι παραπάνω ή κάνεις εκτίμηση???

Εχω την αισθηση οτι κατι λειπει σε σχεση με τον ανταγωνισμο. :O

ηρθε μηνυμα στα καταστηματα οτι πηαν παραταση μεχρι 31/08 ολα τα vodafone extras

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ενα απο τα τρια πηρε μεχρι 31/08 τα αλλα μεχρι μεσα σεπτεμβριου αλλα δεν θυμαμαι ποια!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 3 weeks later...

Πρόσθεσαν τα Σταθερά 200

(Μεταφερθήκαμε στο παρόν topic γιατί μιλάμε για vodafone extras)

• 4 weeks later...