moment_v Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Το 500 λεπτά το είχαν για διατήρηση πελατών και κάποιες φορητότητες. Αλλά επειδή έδωσε και η wind αντίστοιχο, αναγκάστηκαν να το δώσουν σε όλους. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Εμένα με ενοχλεί -εκτός από το "απεριόριστα" :lol:- το ότι δεν είναι διαθέσιμο στα "μικρά" προγράμματα δηλαδή ΧωρίςΠάγιο, VF10, Καρτοπρόγραμμα. Καμία δε δίνει αυτά τα πακέτα σε πακέτα μηδενικά,βασικά,10 λεπτών κλπ,κλπ!Και λογικό είναι:εσύ θα τό'δινες; ;) Θα γυρνούσαν όλοι στα προγράμματα αυτά,θα έβαζαν ένα πακέτο τετοιο και στην ουσία τα συμβόλαια θα γινόντουσαν καρτοκινητά! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ισχύει σε όλα τα ευέλικτα και οικονομίκα προγράμματα. Νομίζω ότι δίνει αρκετές επιλογές και άλλωστε είναι λογικό για τα μικρα προγράμματα να μην ισχύει, ποτέ δεν ίσχυαν προσφορές για αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 ^ Ναι, έχετε δίκιο, είναι κι αυτός ο παραλογισμός -ή έστω, η άποψη- ότι τα συμβόλαια πρέπει να είναι πιο ακριβά από τα καρτοκινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 ^ Ναι, έχετε δίκιο, είναι κι αυτός ο παραλογισμός -ή έστω, η άποψη- ότι τα συμβόλαια πρέπει να είναι πιο ακριβά από τα καρτοκινητά... αναλόγως την χρήση φίλε μου. για μένα το cu ερχόταν πιο ακριβά. 2 κάρτες των 20 και 10 € σε επιπρόσθετα. τώρα με το συμβόλαιο πληρώνω 45 και μιλάω με όλους και είμαι συνέχεια Online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Η προσφορά 500 λεπτα προς αριθμους Vodafone με 5 € ισχυει ακόμα?? Μπορει να ενεργοποιηθεί π.χ. σε 15-20 μέρες?? Εχω cosmote (κι εχω το αντιστοιχο 500αρι- πολυ βολικό μπορω να πω) και σκευτομαι σε φορητότητα καθως εχω προβλημα με το σημα αλλα και γιατι τα 3-4 ατομα που μιλαω πιο πολυ κανανε ηδη φορητότητα. Προλαβαινω ή εληξε η προσφορά? Ισχυει και για κλήσεις προς εταιρικους συνδρομητές Vf??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Ισχυει και για κλήσεις προς εταιρικους συνδρομητές Vf??? Ισχύει για όλους τους αριθμούς vodafone, εταιρικούς, καρτοκινητά κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Η προσφορά 500 λεπτα προς αριθμους Vodafone με 5 € ισχυει ακόμα?? Μπορει να ενεργοποιηθεί π.χ. σε 15-20 μέρες?? Εχω cosmote (κι εχω το αντιστοιχο 500αρι- πολυ βολικό μπορω να πω) και σκευτομαι σε φορητότητα καθως εχω προβλημα με το σημα αλλα και γιατι τα 3-4 ατομα που μιλαω πιο πολυ κανανε ηδη φορητότητα. Προλαβαινω ή εληξε η προσφορά? Ισχυει και για κλήσεις προς εταιρικους συνδρομητές Vf??? Eνεργοποίηση έως 14 Ιουλίου. Φοβάμαι ότι δεν προλαβαίνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Eνεργοποίηση έως 14 Ιουλίου. Φοβάμαι ότι δεν προλαβαίνεις... Αυτο ειδα κι εγω στο site για αυτο και ρωτησα. Θα παω αυριο σε ενα μαγαζι Βονταφον να μαθω σιγουρα. Ισως παιζει παραθυρακι του στυλ ενεργοποιηση της αιτησης στο συστημα κλπ. Hope so. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Αν η αίτηση φορητότητας είναι μέχρι 14/07/2009 προλαβαίνει. Την αίτηση κοιτάνε όχι την ενεργοποίηση. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Αν η αίτηση φορητότητας είναι μέχρι 14/07/2009 προλαβαίνει. Την αίτηση κοιτάνε όχι την ενεργοποίηση. Γίνεται να περαστεί το αίτημα για το πακέτο από το κατάστημα πριν ενεργοποιηθεί η σύνδεση? Αν γίνεται τότε προλαβαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Όλες τις υπηρεσίες τις ενεργοποιείς μόλις κάνεις το αίτημα φορητότητας - σύνδεσης. Οπότε προλαβαίνει:) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Μέχρι τέλος καλοκαιριού πήραν παράταση τα πακετάκια....Πολύ καλό...Πουλάνε λογικά.... Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Μέχρι τέλος καλοκαιριού πήραν παράταση τα πακετάκια....Πολύ καλό...Πουλάνε λογικά.... Μπορει να σκασει μυτη και κανενα νεο μια και εχουν κινηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Ξέρεις κάτι παραπάνω ή κάνεις εκτίμηση??? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Σίγουρα ξέρει,αλλά δε θα πει :lol::p Αν τυχόν υπάρχει κάτι στα σκαριά,καλοδεχούμενο πάντως!Αρκεί να είναι καλό! :) Προσωπικά,το VF 500' με βόλεψε απιστευτα παιδιά για το καλοκαίρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Ξέρεις κάτι παραπάνω ή κάνεις εκτίμηση??? Εχω την αισθηση οτι κατι λειπει σε σχεση με τον ανταγωνισμο. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 500 μηνύματα προς όλη την Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ηρθε μηνυμα στα καταστηματα οτι πηαν παραταση μεχρι 31/08 ολα τα vodafone extras Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Όχι που δε θα παίρνανε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ενα απο τα τρια πηρε μεχρι 31/08 τα αλλα μεχρι μεσα σεπτεμβριου αλλα δεν θυμαμαι ποια! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Παρατηρω εναν αερα ανανεωσης στο 1339. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Που σημαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Πρόσθεσαν τα Σταθερά 200 (Μεταφερθήκαμε στο παρόν topic γιατί μιλάμε για vodafone extras) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί το unlimited προζ 1 αριθμο vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts