xpuser Δημοσιεύτηκε February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2004 Ενημερωτικά, για όποιον ενδιαφέρετε να "δοκιμάσει" το ms office 2003 στα ελληνικά δίνεται μαζί με το PC Mag. Είναι αρκετά καλή περίπτωση και για όποιον ενδιαφέρεται μπορώ μέσω pm να του δώσω πιο πολλές πληροφορίες :whistle: για το συγκεκριμένο προϊόν. Ξέρω ότι έχει κλειδωθεί ένα αντίστοιχο θέμα και θα παρακαλούσα να μην αναφερθούν οι λέξεις cr*ck κτλ. Ελπίζω οι mods να δείξουν κατανόηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Τρομερή η νεα εκδοση και ειδικα η Ελληνική! Ειδικα αυτό το outlook ειναι απλα υπέροχο... Όποιος δεν το έχει δοκιμάσει και ειναι fun ή ενταντικός χρήστης της εν λογω σουιτας νομιζω πως ειναι must να την δοκιμασει... :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths ( 5 Φεβ. 2004 , 02:54) Τρομερή η νεα εκδοση και ειδικα η Ελληνική! Ειδικα αυτό το outlook ειναι απλα υπέροχο... Όποιος δεν το έχει δοκιμάσει και ειναι fun ή ενταντικός χρήστης της εν λογω σουιτας νομιζω πως ειναι must να την δοκιμασει... :) Αγαπητέ Παναγιώτη, και εγώ είμαι φάν της εν λόγω σουίτας, αλλά παρόλο όλη την καλή διάθεση να το δοκιμάσω, δεν έχω καμία καλή διάθεση να βλέπω το μηχανάκι μου να σέρνεται για χάρη της εκάστοτε ιδιοτροπίας της Μ$... :confused: Προσωπική άποψη φυσικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 xpuser εσύ δεν ήσουν υπέρ του νόμιμου λογισμικού η κάνω λάθος; :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 5 Φεβ. 2004 , 03:17) Αγαπητέ Παναγιώτη, και εγώ είμαι φάν της εν λόγω σουίτας, αλλά παρόλο όλη την καλή διάθεση να το δοκιμάσω, δεν έχω καμία καλή διάθεση να βλέπω το μηχανάκι μου να σέρνεται για χάρη της εκάστοτε ιδιοτροπίας της Μ$... :confused: Προσωπική άποψη φυσικά... Δεν διαφωνω αλλα η νεα σουιτα μου φαινεται πως παει πολυ καλα και δεν αργει ουτε γονατιζει το μηχανημα. Αληθεια τι μηχανημα εχεις? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Eμένα μου την σπάει που δεν εχει το photo editor παιδιά και έχει εκείνη τη μουφα! που ούτε new δεν μπορεις να κάνεις..! Ενα screenshot den mporeis na swseis! eleos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 5 Φεβ. 2004 , 03:44) xpuser εσύ δεν ήσουν υπέρ του νόμιμου λογισμικού η κάνω λάθος; :whistle: Δεν νομίζω ότι αναφέρω τίποτα το παράνομο. Μιλάω για την έκδοση του περιοδικού pcmag :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 E, καλά τώρα... Μεταξύ μας είμαστε... :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 http://www.openoffice.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από xpuser Ενημερωτικά, για όποιον ενδιαφέρετε να "δοκιμάσει" το ms office 2003 στα ελληνικά δίνεται μαζί με το PC Mag. Είναι αρκετά καλή περίπτωση και για όποιον ενδιαφέρεται μπορώ μέσω pm να του δώσω πιο πολλές πληροφορίες :whistle: για το συγκεκριμένο προϊόν. Ξέρω ότι έχει κλειδωθεί ένα αντίστοιχο θέμα και θα παρακαλούσα να μην αναφερθούν οι λέξεις cr*ck κτλ. Ελπίζω οι mods να δείξουν κατανόηση. Alitheia to cr*ck pou tha to vroume?? :up: :up: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :happy: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 παντως όποιος έχει πληροφορίες ας με PM me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iggy75 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 send me pm too!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Εμένα μην μου στείλεις, δεν το θέλω :D :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 kai ego to 8ELO to akatanomasto !!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Re paidia PM den kserete ti paei na pei??? Steilte me pm na sas enimerosei.Toso diskolo einai pia na katalavete merika pragmata?? Killingyou den antekses..! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 5 Φεβ. 2004 , 14:14) Re paidia PM den kserete ti paei na pei??? Steilte me pm na sas enimerosei.Toso diskolo einai pia na katalavete merika pragmata?? Ναι, έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι, τόσο δύσκολο είναι πια... ένα κουμπί είναι όλο κι όλο... :whistle: Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Όποιος θέλει παραπάνω info ας σείλει e-mail xpuser04@yahoo.gr ή pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Poion prosevale?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αγαπητό ελεκτρικό μάτι, δε νομίζω ότι αναφέρθηκα προσωπικά σε κάποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 ta exei kataferei kaneis telika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 :confused: :confused: :confused: Tι να έχει καταφέρει; Να αγοράσει το περιοδικό; :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts