moment_v Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=MtMlYOw5EIo]YouTube - Blackberry Storm 2 review[/ame] Χωρίς wifi?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Είχα διαβάσει κάπου, δεν θυμάμαι που, ότι τα πρώτα που δώσανε από δω και από κει για reviews δεν είχαν wifi και επίσης φορούσαν παλαιότερο λογισμικό του 9530 και όχι το 5,0 με το οποίο θα κυκλοφορήσει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Παιδιά εγώ από τις φωτογραφίες που βλέπω, το 1 μου φαίνεται πιο όμορφο με το inox bezel... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Και εμένα μου αρέσει πιο πολύ το πρώτο. Με χαλάει λίγο που έφυγαν τα hardware keys. Βέβαια ζηλευω την νέα οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Πραγματικά δεν βρίσκω κάποιο λόγο ώστε κάποιος να πάει από το 1 στο 2 :) Μη πω ότι τα κουμπάκια του 1ου (πλαινά νίκελ & τα 4 μπροστινά) είναι κατά πολύ καλύτερα & ομορφότερα από του 2ου.... Ακόμη δεν έχω καταλάβει τον λόγο που θα κυκλοφορήσει Νο2. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Ο λόγος είναι απλός, θέλουν να κρατήσουν το προϊόν και το όνομα της εταιρίας ζωντανό και να συνεχιστεί η συζήτηση για το storm τώρα που η apple έβγαλε το νέο iphone. εγώ την τόσο σύντομη κυκλοφορία του 2 την βλέπω σαν μαρκετίστικη κίνηση και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Παρακάτω βάζω τα υπερ και τα κατα έτσι όπως τα έχω δει μέχρι τώρα. Υπερ Ταχύτητα - ανταπόκριση. Αν και πιστεύω ότι είναι λόγο του OS 5.0 Οθόνη Φινίρισμα - ποιότητα κατασκεύης Κατά Πλαινά πλήκτρα. Αν και είναι υποκειμενικό Προσωπική μου γνώμη πάντα πριν τα Χριστούγεννα δεν το βλέπω και Ελλάδα άστο καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Παρακάτω βάζω τα υπερ και τα κατα έτσι όπως τα έχω δει μέχρι τώρα. Υπερ Ταχύτητα - ανταπόκριση. Αν και πιστεύω ότι είναι λόγο του OS 5.0 Οθόνη Φινίρισμα - ποιότητα κατασκεύης Κατά Πλαινά πλήκτρα. Αν και είναι υποκειμενικό Προσωπική μου γνώμη πάντα πριν τα Χριστούγεννα δεν το βλέπω και Ελλάδα άστο καλύτερα. Ταχύτητα - ανταπόκριση όπως πολύ σωστά γράφεις είναι θέμα ος οπότε πάει αυτό. Οθόνη & ποιότητα δεν βρίσκω κάποια σημαντική διαφορά. Ίδια ποιότητα. Ίδια οθόνη απλά λίγο διαφορετική. Με λίγα λόγια κανένα όφελος για τους καταναλωτές. Μόνο μαρκετίστικους λόγους βρίσκω και συμφωνώ με τους παραπάνω. Μόνο η RIM θα βγει κερδισμένη που θα τρέξουν ορισμένοι να το αγοράσουν. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 ξέρουμε κάτι για ραμ ή για επεξεργαστή? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Ενδιαφέρον βιντεάκι που εξηγεί πολλά για την οθόνη http://www.youtube.com/watch?v=dmlLPtRAbuw Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 απίστευτο Piezo technology! Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Την ερωτεύτηκα την οθόνη! Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Βγήκαν νέες φωτογραφίες που συγκρίνει το πίσω μέρος τον δύο storm. Όπως θα δείτε από ένα κουμπί πήγαμε στα τέσσερα μεγάλα... http://farm3.static.flickr.com/2575/3857928833_2b8f09393f_o.jpg Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η αρχική οθόνη (storm 1) χρησιμοποιεί ένα μικρό κουμπί τοποθετημένο στη μέση της συσκευής. Ένα από τα ζητήματα με τον αρχικό σχεδιασμό ήταν ότι όταν το πατάγες σε διάφορα μέρη της οθόνης (εξωτερικά άκρα) έπρεπε να χρησιμοποιούμε πιο πολύ δύναμη για να πάρουμε το κλικ. Με την δεύτερη οθόνη (Storm 2) όμως, τα κουμπιά έχουν κατανεμηθεί ομοιόμορφα κατά τρόπον ώστε να μην έχει σημασία που θα κάνετε κλικ. Και βέβαια υποστηρίζει το πολύ καλό multi-press!! Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Αν θες να γράφεις γρήγορα πας στο 9520. Διαφορετικά, προς το παρόν δε βρίσκω άλλο λόγο να αφήσει κάποιος το 9500. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Blackberry Storm 2 vs storm 1 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bpHMcQavUAQ]YouTube - Blackberry Storm 2 vs storm 1[/ame] Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Τελικά το 2 είναι πολυ πολυ πιο όμορφο! Ο ήχος του 2 όταν πατάς στην οθόνη είναι σαν Light saber! χαχα! Το ος, κάνει διαφορά. Η 5 ακόμα και σε beta που κυκλοφόρησε ήταν ασύγκριτα πιο γρήγορη PS: Ο τύπος είναι απλά braindead! Μακράν το χειρότερο review που έχω ακούσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Πήρε το μάτι κανενός μήπως καμιά ενημέρωση για τη διάθεση του τηλεφώνου; Έχω την επιδότηση και κάθεται, αν έιναι να έρθει σύντομα σχετικά να περιμένω... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 YouTube - Blackberry Storm 2 review Χωρίς wifi?? Έχει WiFi... αφού έκανε ιδιαίτερη μνεία στο θέμα! Πρόσεξε κανείς την ελεύθερη μνήμη μέτα το startup;... 144ΜΒ!!!!! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Η καταπληκτική οθόνη δεν μου άφησε και πολλά περιθώρια για να χαρώ και για το app memory :lol: Σε άποψη ταχύτητας δεν είχε ανάγκη ούτε το πρώτο. Ακόμα και με τα 32mb είμαστάν ευχαριστημένοι αλλά η οθόνη ήθελε σίγουρα δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Υπάρχει κανένα νεότερο για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα;Στην Vodafone έχουνε ακόμα το παλιό!Αξίζει να το πάρουμε από το εξωτερικό ή θα έχουμε μετά τίποτα άλλα προβλήματα όπως με ασυμβατότητα για παράδειγμα των ελληνικών χαρακτήρων-ελληνικό μενού; Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Υποστηρίζουν κανονικά τα ελληνικά. Έτσι κι αλλιώς και ελληνικά να μην έχει αλλάζει απλά το ος με μια πολυ απλή διαδικασία. Τα ΒΒ δεν έχουν ελληνικό μενού, διαβάζουν και γράφουν στα ελληνικά. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση για την κυκλοφορία του 2. Υπ όψιν αν το πάρεις απ έξω προκειμένου να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία blackberry απο τον πάροχο σου θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις. Αυτό γίνεται η με πρόγραμμα ή στέλνεις κάποια στοιχεία (ΙΜΕΙ, κλπ) σε εξειδικευμένες ιστοσελίδες και στο κάνουν αυτοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Υποστηρίζουν κανονικά τα ελληνικά. Έτσι κι αλλιώς και ελληνικά να μην έχει αλλάζει απλά το ος με μια πολυ απλή διαδικασία. Τα ΒΒ δεν έχουν ελληνικό μενού, διαβάζουν και γράφουν στα ελληνικά. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση για την κυκλοφορία του 2. Υπ όψιν αν το πάρεις απ έξω προκειμένου να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία blackberry απο τον πάροχο σου θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις. Αυτό γίνεται η με πρόγραμμα ή στέλνεις κάποια στοιχεία (ΙΜΕΙ, κλπ) σε εξειδικευμένες ιστοσελίδες και στο κάνουν αυτοί Thanks φίλε για την άμεση απάντηση!:)Μάλον θα περιμένω μέχρι να έρθει Ελλάδα...:worry: Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 http://media.boygeniusreport.com/wp-content/uploads/2009/09/blackberry-storm2-bestbuy.jpg Από 25/10 η θα ξεκινήσει η κυκλοφορία του απο την Verizon οπότε δεν θα αργήσει και πολύ ακόμα να βγεί και εδώ. Περισσότερα εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Πάντως το STORM2 είναι βελτιωμένο σε αρκετούς τομείς απ' ότι έχω δεί και κυρίως πρέπει να έχει καταπληκτική οθόνη! http://i1.phonearena.com/showimage.php?m=Reviews.Images&f=name&id=59628 http://www.phonearena.com/htmls/RIM-BlackBerry-Storm-2-9550-Preview-review-r_2276.html Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Ναι καλά διαβάσατε στον τίτλο, ακόμα δεν βγήκε η συσκευή και βγήκε το πρώτο leaked os! http://www.megaupload.com/?d=4QT4VJ59 Το λίνκ είναι εντελώς άχρηστο και δεν λειτουργεί για το 9500 ούτε 9530. Παρόλα αυτά παραμένει ακόμα αστείο που κυκλοφορεί λειτουργικό για συσκευή που δεν είναι εμπορικά διαθέσιμη. Λέτε να είναι τρίκ για να μας δελεάσουν; :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts