Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τρεχω την VillainROM froyo σε rooted κινητο και παει σφαιρα. Σουπερ το λειτουργικο αλλα δεν τα πολυπαει καλα με τα live wallpapers στο frame rate μαλλον λογω επεξεργαστη. Ολα τα αλλα οκ και ολες οι λειτουργιες οκ.

:worry: .....ΚΑΝΕΙΣ?????....Μια απάντηση ρε παιδιά.....please.....

Για κατάστημα στην Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω...

Έχω παρατηρήσει μια άνοδο της θερμοκρασίας σε ενοχλητικά επίπεδα όταν μιλάω στο τηλέφωνο, ίσως όμως να είναι και λογική η άνοδος αυτή.

Φιλε εχω κι εγω την VillainROM εκδοση 12.0 αν θυμαμαι καλα γιατι ειχα παρει το κινητο απο παιδι που δουλευει πανω στο project και εχει οντως 3D γραφικά καιρού και ειναι άψογο λαι λειτουργικό. Τωρα επειδη εχω βρει μαι εφαμρογη .apk πως την εγκαθιστω στο κινητο? Με ΒΤ και μετακ ανω εγκατασταση?

:worry: .....ΚΑΝΕΙΣ?????....Μια απάντηση ρε παιδιά.....please.....

Είναι ένας στην Εγνατία κ Αγίας Σοφίας με μεταχειρισμένα που τα φτιάχνει όλα... και φτηνός. Στείλε PM να σου πω που ακριβώς.;)

κανεις απο σας που μπορεί να δώσει κάποιο λινκ για rooting του hero απο την επίσημη 2.1?Προσπαθω να φλασαρω την AmanRa την 1.7.0.1 και Permission denied.....ειμαι unrooted φυσικά

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=726118

έτοιμος!

Edited by McKriss
about.me/mckriss

Τρεχω την VillainROM froyo σε rooted κινητο και παει σφαιρα. Σουπερ το λειτουργικο αλλα δεν τα πολυπαει καλα με τα live wallpapers στο frame rate μαλλον λογω επεξεργαστη. Ολα τα αλλα οκ και ολες οι λειτουργιες οκ.

Την froydVillain εννοείς ε? Να ρωτήσω κάτι με τα ελληνικά πως τα πάει(ελληνικό μενού ελληνικό keyboard);ΜΜS μηνύματα apn?Στο xda λέει ότι έχουν κάποια μικροπροβλήματα...Τι αντιμετωπισες εσύ ή λειτουργησαν όλα out of the box?

loyk at loykoylos

Τα πάντα δουλεύουν αψογα και τωρα βγηκε μια πολυ μιρκη αναβαθμισουλα, δεχεται εφαρμγοες εκτος android market, μπορεις να τρεξεις εφαρμογες απο καρτα μνημης και το καλυτερο ειναι τα 3D γραφικα για τον καιρο.....

Τις τελευταιες μερες κανει κατι κουλο το κινητο.

Παταω καπου στην οθονη κι αυτο το καταλαβαινει αλλου, δηλαδη παταω στα contacts κι ανοιγει ο καιρος.

Αυτο ειναι θεμα οθονης ή κατι αλλο? Εχετε καμια αλλη ιδεα?

Με το service της htc εχει κανεις εμπειρια να μου πει τι παιζει..

γεια σας! μολις πηρα μεταχειρισμενο ενα hero και βλεπω οτι εχει μεσα την 1.5!

πως μπορω να το αναβαθμισω σε 2.1?? sorry που δεν ψαχνω πρωτα αλλα ειναι το 1ο μ αντροιντ κ απλα θελω καποιον να με βοηθισει απο που ν αρχισω γιατι ειναι πολλα τα threads!

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

πως μπορω να το αναβαθμισω σε 2.1?? sorry που δεν ψαχνω πρωτα αλλα ειναι το 1ο μ αντροιντ κ απλα θελω καποιον να με βοηθισει απο που ν αρχισω γιατι ειναι πολλα τα threads!

ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Hero/Official-ROMs/RUU_Hero_HTC_WWE_2.73.405.66_WWE_test_signed_NoDriver.exe

Κατεβάζεις, συνδέεις το κινητό στη USB, ακολοθείς τις οδηγίες κι έτοιμος!

about.me/mckriss

Καλησπερα

Καποιοι απο τους κατοχους του HERO εκαναν αναβαθμιση βαζοντας την ημερομηνια στο 2011 εχοντας συνεχες ιντερνετ η wifi.

Μετα την αλλαγη της ημερομηνιας κανε και restart.

Εγω τα εκανα αυτα αλλα δυστυχως δεν λειτουργησε.ετσι εχω την 1.5 ακομα.

Αλλος τροπος δεν υπαρχει παρα να περιμενουμε ποτε η HTC παρει την αποφαση

να μας κανει αναβαθμιση μεσω του σειριακου αριθμου του κινητου μας.

ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Hero/Official-ROMs/RUU_Hero_HTC_WWE_2.73.405.66_WWE_test_signed_NoDriver.exe

Κατεβάζεις, συνδέεις το κινητό στη USB, ακολοθείς τις οδηγίες κι έτοιμος!

Δυστυχως ουτε με αυτο τον τροπο εγινε αναβαθμιση σε 2.1

παραμενει στο1.5

Η αναβάθμιση σε 2.1 έχει κυκλοφορήσει από τα τέλη του Ιούνη. Εάν δε σας έχει έρθει ειδοποίηση, ανοίξτε το wifi, βάλτε ως έτος το 2011 και κάντε επανεκκίνηση.

οταν λες επανεκινηση εννος κλεισιμο και ανοιγμα χειροκινητα?

ή υπαρχει τροπος ν κανει επανεκινηση αυτοματη, δλδ ν κλεισει και να ανοιξει μονο του?

// ακυρα ολα!!! το αναβαθμισα επιτελουυυυυς!!!! superhappy, σορρυ mods, just excitement, delete this post please!

εχει κανεις συχνες διακοπες του wifi οταν ειναι ιντερνετ?

με τις αναφορες παραδοσης τι παιζει? γιατι ενω το εχω ενεργοποιησει μ ερχεται μονο αναγορα αποστολης?

thnx!

Edited by mobrol
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

οταν λες επανεκινηση εννος κλεισιμο και ανοιγμα χειροκινητα?

ή υπαρχει τροπος ν κανει επανεκινηση αυτοματη, δλδ ν κλεισει και να ανοιξει μονο του?

// ακυρα ολα!!! το αναβαθμισα επιτελουυυυυς!!!! superhappy, σορρυ mods, just excitement, delete this post please!

εχει κανεις συχνες διακοπες του wifi οταν ειναι ιντερνετ?

με τις αναφορες παραδοσης τι παιζει? γιατι ενω το εχω ενεργοποιησει μ ερχεται μονο αναγορα αποστολης?

thnx!

Επανεκινηση κανει με το κουμπι on/off σου βγαζει μενου τι θελεις...

με το Wifi δουλευει αψογα, οσο για τις αναφορες των sms πας στο μνμ που εστειλες πατας παρατεταμενα και σου βγαζει επιλογη να δεις αν παραδοθηκε.

Παιδιά εχω το hero και την Villain ROM 9.0 αν θυμαμαι καλα με το utility Villain rom updater, εμφάνισε ενα μικρό fix για τις λίστες APN ως αναβαθμισουλα το οποιο κατεβασα. Εδωσα δικαιωματα superuser και βγηκε το κινητο σε command line καπως για να περασει το πακετο. Ειχε επιλογες οπως reboot, flash in rom και αλλες επιλογες. Πως θα περασω το πακετο αναβαθμισης και με ποια εντολη η οποια εχει ενα καλο γραφικο περιβαλλον απλο αλλα χρησιμο. Ευχαριστω πολυ.

επειδη ειμαι ασχετος με τα android,διαφωτιστε με σε κατι

1ον το root τι ειναι;

2ον το froyo τι ειναι;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

πως μπορουμε να δουμε ποιες εφαρμογες δεν εχουν κλεισει και τρεχουν στο παρασκηνιο;

το iGo παιζει πουθενα;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

πως μπορουμε να δουμε ποιες εφαρμογες δεν εχουν κλεισει και τρεχουν στο παρασκηνιο;

το iGo παιζει πουθενα;

Το iGo υπάρχει επίσημα για Android. Για να δεις τα background tasks θές ενα από τα πολλά Task Manager προγράμματα που βρίσκονται στο Market.

about.me/mckriss

οταν εγκαθηστω εφαρμογες, αυτες που αποθηκευονται στη μνημη του τηλεφωνου ή στην καρτα μνημης;

δεν θα επρεπε να με ρωταει;

εχω εγκαταστησει το advanced task killer και οτν το παταω ποτε μου λεει οτι εχω διαθεσημη μνημη 80ΜΒ, ποτε 76ΜΒ. Καλα απο τα 288ΜΒ ram αυτη μονο απομενει με κλειστες ολες τις εφαρμογες;

γιατι με κλειστες ολες τις εφαρμογες, μονο το 47% της ram ειναι free, δεν θα επρεπε να ηταν μεγαλυτερο το ποσοστο;

Edited by mafiagalou

My History:

οταν εγκαθηστω εφαρμογες, αυτες που αποθηκευονται στη μνημη του τηλεφωνου ή στην καρτα μνημης;

δεν θα επρεπε να με ρωταει;

εχω εγκαταστησει το advanced task killer και οτν το παταω ποτε μου λεει οτι εχω διαθεσημη μνημη 80ΜΒ, ποτε 76ΜΒ. Καλα απο τα 288ΜΒ ram αυτη μονο απομενει με κλειστες ολες τις εφαρμογες;

Μην σε απασχολεί το θέμα ραμ. Ούτε χρειάζεσαι τασκ μανατζερ. Γίνεται πολύ καλή διαχείρηση στα Android.

Μην σε απασχολεί το θέμα ραμ. Ούτε χρειάζεσαι τασκ μανατζερ. Γίνεται πολύ καλή διαχείρηση στα Android.

φτανει ομως καποιες στιγμες που κολλαει, τι φταει γι αυτο;

My History:

φτανει ομως καποιες στιγμες που κολλαει, τι φταει γι αυτο;

τι εφαρμογές τρέχεις όταν κολλάει?

δες το και πες μας γιατί δεν είναι φυσιολογικό, εμένα μέχρι τώρα μια φορά κόλλησε οταν ανέβασα την cpu στα 740Mhz, μέχρι τα 710 και φυσικά στα 528 ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

τι εφαρμογές τρέχεις όταν κολλάει?

δες το και πες μας γιατί δεν είναι φυσιολογικό, εμένα μέχρι τώρα μια φορά κόλλησε οταν ανέβασα την cpu στα 740Mhz, μέχρι τα 710 και φυσικά στα 528 ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

δεν ξερω ποιες τρεχουν στο παρασκηνιο αλλα νομιζω καμια.

καποιες φορες κολλαει το πληκτρολογιο και αλλα παταω και αλλα πατιουνται, κολλαει η οθονη, παταω καπου και εκτελειται κατι αλλο. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η μεμβρανη που εχω βαλει στην οθονη;

οταν εγκαθηστω εφαρμογες, εγκαθησταται στη μνημη του τηλεφωνου ή στη memory card;

αυτη τη στιγμη αφου εκτελεσα kill manager μου δειχνει 45% free ram, ειναι φυσιολογικο;

My History:

θελω να μου προτεινετε μια καλη cooked rom

My History: