gpx Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Και εγώ μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μεγάλη διαφορά απο το Touch Cruise που είχα. Πολύ καλή ποιότητα κατασκεύης πραγματικα, κι ποιο γρήγορο απο όσο περίμενα με αυτά που είχα ακούσει για lag. Ούτε εμένα έχει ελληνικό πληκρολόγιο, οπότε πέρασα το Greek Inpu Method και δουλέυει μια χαρά. Ποιά EU έκδοση εννοείς; Μεχρι τώρα μονο στην ευρώπη δεν κυκλοφορεί? :p Όχι η UK version διαφέρει κάπως από την EU version. Η UK version φαίνεται να έχει μόνο την αγγλική γλώσσα επιλογή για εγκατάσταση. Δές και τα sites του expansys ότι έχουν δύο διαφορετικές εκδόσεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Έχετε πετύχει σύνδεση σε WPA2 Enterprise δίκτυο? Το android μας τα μασάει λιγάκι σε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Η ανταπόκριση του UI του σε σχέση με το iPhone πώς είναι; Δέν είχα ποτέ iPhone οπότε μπορώ να συγκρίνω μόνο σε σχέση με ενός φίλου που έχω παίξει λίγο. Στο default HTC scene που τρέχουν διάφορα όπως καιρός, twitter, etc έχει ένα μικρό lag όταν πας απο σελίδα σε σελίδα. Όχι κάτι που ενοχλεί, αλλα θα το καταλάβεις νομίζω αν είχες iPhone. Βέβαια το ιPhone τρέχει μόνο ένα προγραμμα κάθε φορα :p Εγώ το έχω γυρισει στο clean scene, μόνο με κάποια shortcuts, πέρασα και το ΤasΚiller να κλείνω που και που κανα πρόγραμμα άν έχω ανοίξει πολλα, και μου φαίνεται οτι πάει πολύ καλα. Τώρα αν τρέχεις το eBuddy, έχεις το Twitter και το Weather να τραβάνε απο το Internet και βλέπεις σελίδες στον browser (δέν το έχω δοκιμάσει :p), υποθέτω θα είναι αργό. Απο την άλλη, δεν μπορείς να το κάνεις στο iPhone χωρίς Jailbreak(και πάλι νομίζω όχι κανονικά backgroud applications) , που είναι και ο λόγος που προτίμησα το Hero :D Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Εγω το περιμενω απο ωρα σε ωρα... Ερωτηση, μπορεις να εχεις επιλέξει να συγχρονίζεις επαφες και ημερολογιο και με gmail αλλα και με Sync ή μονο με ενα τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Όχι η UK version διαφέρει κάπως από την EU version. Η UK version φαίνεται να έχει μόνο την αγγλική γλώσσα επιλογή για εγκατάσταση. Δές και τα sites του expansys ότι έχουν δύο διαφορετικές εκδόσεις.:) Αν είναι έτσι, ας ελπίσουμε να βγεί συντομα και μια EU ROM στο XDA και να μπορέσουμε να την περάσουμε και εμείς οι "βιαστικοί" :p Δέν κοίταξα το site, αλλα μήπως με UK εννοούνε τίποτα κλειδωμένα σε Orange ή T-Mobile? Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Εγω το περιμενω απο ωρα σε ωρα... Ερωτηση, μπορεις να εχεις επιλέξει να συγχρονίζεις επαφες και ημερολογιο και με gmail αλλα και με Sync ή μονο με ενα τρόπο? καλημερα Γιωργο :) αντε με το καλο :lol: γινεται φιλε μου αυτο που ζητας. τουλαχιστον στις επιλογες το εχει ;) αντε και καλο ξενυχτι :lol: edit βρηκα ενα ΜΕΓΑΛΟ αρνητικο στο τηλεφωνο..... ΔΕΝ δουλευει το wifi σε flight mode!!!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 βρηκα ενα ΜΕΓΑΛΟ αρνητικο στο τηλεφωνο..... ΔΕΝ δουλευει το wifi σε flight mode!!!!! Εχει επιλογη για να απενεργοποιεις ΜΟΝΟ το radio του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 καλημερα Γιωργο :) αντε με το καλο :lol: γινεται φιλε μου αυτο που ζητας. τουλαχιστον στις επιλογες το εχει ;) αντε και καλο ξενυχτι :lol: edit βρηκα ενα ΜΕΓΑΛΟ αρνητικο στο τηλεφωνο..... ΔΕΝ δουλευει το wifi σε flight mode!!!!! αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο έτσι είναι και στο G1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Εχει επιλογη για να απενεργοποιεις ΜΟΝΟ το radio του τηλεφωνου? δυστυχως οχι Γιωργο...:O αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο έτσι είναι και στο G1 ναι αλλα εγω δεν ειχα ποτε G1 :O μεγα μειον αυτο για μενα...... ουτε wfi ουτε bluetooth σε flight mode....:what: επειδη ομως εχω sim max(-12 αριθμους σε καθε καρτα sim) σε ολα μου τα τηλ (οι ιδιοι αριθμοι σε ολες τις καρτες αρα και σε ολα τα τηλ)μπορω να αλλαζω αριθμο οταν θελω να χρησιμοποιω αλλη συσκευη και παραλληλα να εχω το hero για browsing/music listening :music: και η αλλαγη απο αριθμο σε αριθμο γινεται ταχυτατα :w00t::yahoo: ταχυτερα απο καθε αλλη συσκευη που εχω δουλεψει ποτε!!:bow: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Aπλά ενεργοποιόντας το flight mode ταυτόχρονα απεργοποιείς όλα τα wireless connections. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν ανοίγει το wifi χωρίς κάρτα sim ανοίγει κανονικά απλά έχεις ένδειξη ότι δεν υπάρχει κάρτα sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Aπλά ενεργοποιόντας το flight mode ταυτόχρονα απεργοποιείς όλα τα wireless connections. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν ανοίγει το wifi χωρίς κάρτα sim ανοίγει κανονικά απλά έχεις ένδειξη ότι δεν υπάρχει κάρτα sim. οντως χωρις sim δουλευει κανονικα το wifi..:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Aπλά ενεργοποιόντας το flight mode ταυτόχρονα απεργοποιείς όλα τα wireless connections. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν ανοίγει το wifi χωρίς κάρτα sim ανοίγει κανονικά απλά έχεις ένδειξη ότι δεν υπάρχει κάρτα sim. αρα παιζει το wi-fi με flight mode on? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 αρα παιζει το wi-fi με flight mode on? θα σε μαλωσω :happy: οχι ειπαμε :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 βέβαια απλά δεν επιλέγεις στα settings το flight mode γιατί σου κλείνει ταυτόχρονα όλα τα άλλα υπόλοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 θα σε μαλωσω :happy: οχι ειπαμε :) αμα βγαλεις τη SIM ??:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 αμα βγαλεις τη SIM ??:lol: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hypno::dizzy::kill::shoot: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamalinio Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Μπορούμε μήπως να δούμε ένα δείγμα ποιότητας φωτογραφίας(με καλό και όχι τόσο καλό φωτισμό) και ένα δείγμα της ποιότητας του video του Hero από κάποιον που το έχει αποκτήσει?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Μπορούμε μήπως να δούμε ένα δείγμα ποιότητας φωτογραφίας(με καλό και όχι τόσο καλό φωτισμό) και ένα δείγμα της ποιότητας του video του Hero από κάποιον που το έχει αποκτήσει?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. http://img187.imageshack.us/i/imag0004i.jpg/ http://img187.imageshack.us/i/imag0001a.jpg/ http://img204.imageshack.us/i/imag0002t.jpg/ ειναι φωτογραφιες τυχαια τραβηγμενες με οχι καλο φωτισμο ολες με default settings και ειδικα αυτη με την κοπελα ειναι σε κινηση:confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 http://img187.imageshack.us/i/imag0004i.jpg/ http://img187.imageshack.us/i/imag0001a.jpg/ http://img204.imageshack.us/i/imag0002t.jpg/ ειναι φωτογραφιες τυχαια τραβηγμενες με οχι καλο φωτισμο ολες με default settings και ειδικα αυτη με την κοπελα ειναι σε κινηση:confused: μια χαρα ειναι η ποιοτητα!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 http://img187.imageshack.us/i/imag0004i.jpg/ http://img187.imageshack.us/i/imag0001a.jpg/ http://img204.imageshack.us/i/imag0002t.jpg/ ειναι φωτογραφιες τυχαια τραβηγμενες με οχι καλο φωτισμο ολες με default settings και ειδικα αυτη με την κοπελα ειναι σε κινηση:confused: Ρε Δημήτρη, βλέπω την 3η με το περίπτερο και σκέφτομαι "Ρε γμτ εγώ το ξέρω αυτό το μέρος." Μου πήρε λίγο να συνειδητοποιήσω τι γινόταν :lol::lol::lol::lol: Όσο για τις φωτογραφίες έχουν αρκετά ζωντανά χρώματα, αλλά αν τις παρατηρήσετε καλά πάλι στο λευκό θολώνουν. Σίγουρα όμως από τις καλύτερες σε pda. ;) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamalinio Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Ναι είναι αρκετά καλές για κινητό.Εμένα πάντως με αφήνουν ικανοποιημένο. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την άμεση ανταπόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 μια χαρα ειναι η ποιοτητα!!!!:D και εγω αυτο λεω Γιωργο!!επιτελους!! Ρε Δημήτρη, βλέπω την 3η με το περίπτερο και σκέφτομαι "Ρε γμτ εγώ το ξέρω αυτό το μέρος." Μου πήρε λίγο να συνειδητοποιήσω τι γινόταν :lol: Όσο για τις φωτογραφίες έχουν αρκετά ζωντανά χρώματα, αλλά αν τις παρατηρήσετε καλά πάλι στο λευκό θολώνουν. Σίγουρα όμως από τις καλύτερες σε pda. ;) γιατι Νικο αυτες με το Mostar σου ειναι αγνωστες??:happy: μια χαρα ειναι οι φωτο . ειλικρινα ηταν shooting της στιγμης χωρις καμια προσπαθεια να κανω κατι εγω. ηθελα να δω τι κανει η καμερα σε τετοιες συνθηκες που βλεπεις κατι και θες γρηγορα να το αποθανατισεις :p δεν εχω δει καλυτερες σε pda! για μερα μονο φυσικα αλλα ειναι γρηγορη η καμερα και δεν lagαρει σχεδον καθολου!:blink: Ναι είναι αρκετά καλές για κινητό.Εμένα πάντως με αφήνουν ικανοποιημένο. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την άμεση ανταπόκριση. να σαι καλα φιλε μου. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Γελοία ερώτηση, αλλα θα την κάνω:D. Delivery Receipt εχει έτσι:cry: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Δέν είχα ποτέ iPhone οπότε μπορώ να συγκρίνω μόνο σε σχέση με ενός φίλου που έχω παίξει λίγο. Στο default HTC scene που τρέχουν διάφορα όπως καιρός, twitter, etc έχει ένα μικρό lga όταν πας απο σελίδα σε σελίδα. Όχι κάτι που ενοχλεί, αλλα θα το καταλάβεις νομίζω αν είχες iPhone. Βέβαια το ιPhone τρέχει μόνο ένα προγραμμα κάθε φορα :p Εγώ το έχω γυρισει στο clean scene, μόνο με κάποια shortcuts, πέρασα και το ΤasΚiller να κλείνω που και που κανα πρόγραμμα άν έχω ανοίξει πολλα, και μου φαίνεται οτι πάει πολύ καλα. Τώρα αν τρέχεις το eBuddy, έχεις το Twitter και το Weather να τραβάνε απο το Internet και βλέπεις σελίδες στον browser (δέν το έχω δοκιμάσει :p), υποθέτω θα είναι αργό. Απο την άλλη, δεν μπορείς να το κάνεις στο iPhone χωρίς Jailbreak(και πάλι νομίζω όχι κανονικά backgroud applications) , που είναι και ο λόγος που προτίμησα το Hero :D περίπου στα ίδια επίπεδα το βλέπω, είναι και αυτό multitouch πολυ καλη θα ελεγα και αν οχι καλυτερη ειναι τουλαχιστον ισαξια. ανοιγοντας πολλες εφαρμογες συνεχιζουν να τρεχουν στο παρασκηνιο καταρακωνοντας ετσι την ραμ του τηλ. η ελλειψη real close button ειναι εντονη και η χρησιμοποιηση μιας εξτρα εφαρμογης κρινεται απαραιτητη. παντως αυτο που παρατηρω ειναι οτι ο επεξεργαστης δουλευει συνεχως χαλαρα,κατι που με παραξενεψε απο την αρχη...δλδ με ενα προγραμματακι βλεπω την ραμ και το %του επεξεργαστη και αυτος δουλευει πολυ πιο σταθερα και αμεσα σε σχεση με οτι εχω δει σε αλλες συσκευες... δεν υπαρχει καθυστερηση σε οποια ζητηση επεξεργαστικης ισχυος χρειαστει και παραλληλα μολις αυτη η ζητηση σταματησει επανερχεται ακαριαια σε πολυ χαμηλα επιπεδα!! εδω πιστευω ειναι και το κλειδι για την πολυ καλη αυτονομια του τηλ στο θεμα μπαταριας ;) η ραμ του με τις περισσοτερες εφαρμογες ανοιχτες δεν περναει το 67% και αυτο ειναι ενθαρυντικο. βεβαια ακομη ειναι νωρις μιας και 1.το τηλ δεν το εχω φορτωμενο απο εφαρμογες(αυτη ειναι μια παγιδα που θα πεσουν οι περισσοτεροι,δλδ να φορτωνουν εφαρμογες την συσκευη μονο και μονο επειδη ειναι τσαμπα...)μιας και ακομη ψαχνω να βρω ποια ειναι η καταλληλα για καθε δουλεια που χρειαζομαι να κανω στο τηλ μου. η αισθηση του touch/scrolling/screen sensitivity ειναι οντως αλλου και για πρωτη φορα πλεον μιλαμε για,κυριολεκτικα, ενα iphone killer τηλεφωνο:!: θελω να ελπιζω οτι θα εξελιχθει ακομη περισσοτερο μιας και μην ξεχναμε οτι η android προσπαθεια εχει ξεκινησει εδω και 3 χρονια περιπου. δεν ξερω αν θα καταφερει να εχει την σταθεροτητα του iphone,αν και ακομη και για αυτο εχω μια ενσταση σε αυτο το θεμα... εγω προσωπικα δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος με την διαχειριση της ραμ στο μηλοφωνο...συνηθως η ελευθερη ραμ εφτανε στα (εξευτελιστικα για μια τετοια συσκευη) επιπεδα των 19~mb :wacko: παρολα αυτα ομως δεν ειχε σοβαρα κοληματα η καθυστερησεις και αυτο και αν ειναι επιτυχια της apple:!: Ευχαριστώ. Απλά δεν έχω δοκιμάσει συσκευή που να έχει sensitivity και responsiveness όπως το iPhone και χαίρομαι που διαβάζω αυτά τα σχόλια. :) Όσον αφορά το jailbreak, εδώ έχουμε το root access και τα Custom ROMs. Οπότε, δε νομίζω να μου λείψει... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigasiga Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 καλορίζικο σε αυτούς που το πήρανε, αν και ψήνομαι και γω, επειδή δεν είμαι καλός στο cooking roms, θα περιμένω την ελληνική έκδοση.... με κάρτα SD πως πάει από ταχύτητα; τι μέγεθος είχε αυτή της "μάνας" του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts