zaharakis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Εμενα μου το στελνουν σημερα με fedex. Ξερει κανεις ποτε θα φτασει Αθηνα? Η παραγγελία σας 9236-011D-919D έχει αποσταλεί. :D:rolleyes: σε 24 ωρες περιπου Γιωργο αν ειναι με dhl (ετσι μου το στελνουν εμενα :happy:) αν οχι αυριο παρασκευη πρωι ειναι στα χερια μας Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Το eXpansys ανανέωσε το site του σε Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμα τεμ. 100+ :) Εμένα έγινε ενα λάθος με την κάρτα μου και έπρεπε να τους ξαναπάρω. Ελπίζω να προλάβει να φύγει τελικά σήμερα Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Ανάλογα με το τι ώρα θα φύγει και την προτεραιότητα μπορεί να το έχεις αύριο αλλιώς σίγουρα Παρασκευή. ;) Ναι, ειναι Priority Pak και εχει δωθει σημερα στη Fedex στις 5 το πρωι! Λογικα Παρασκευη θα το εχω !:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seniior_Juan Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Καλησπερα,παιδια.Επειδη ψηνομαι και εγω για το Hero,απο αγγλια ποιο online καταστημα προτεινετε ?Και αυτο που διαβασα για το εταιρικο αφμ,πως λειτουργει ?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoMx Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Καλησπέρα . Παιδιά μήπως μάθαμε πότε έρχετε το HTC Hero στην Ελλάδα? Γιατί μπορώ να το αγοράσω on-line αλλά λόγω επιδότησης θέλω να μάθω πότε θα έρθει εδώ, μην πληρώσω παραπάνω ^^ Παράθεση Vi veri veniversum vivus vici Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Καλησπέρα . Παιδιά μήπως μάθαμε πότε έρχετε το HTC Hero στην Ελλάδα? Γιατί μπορώ να το αγοράσω on-line αλλά λόγω επιδότησης θέλω να μάθω πότε θα έρθει εδώ, μην πληρώσω παραπάνω ^^ να το περιμενεις μετα τον Αυγουστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 να το περιμενεις μετα τον Αυγουστο... εγω παντως θα το εχω αυριο το μεσημερακι :p:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 εγω παντως θα το εχω αυριο το μεσημερακι :p:happy: αντε μακαρι να ερθει και εμενα αυριο... in transit λεει απο UK...:D:D οπως και να εχει, περιμενουμε σχολια Δημητρηηηηη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 αντε μακαρι να ερθει και εμενα αυριο... in transit λεει απο UK...:D:D οπως και να εχει, περιμενουμε σχολια Δημητρηηηηη!!!! πρωτα θα του βγαλω την πιστη και μετα τα σχολια... λογικα θα τα πουμε ...:rolleyes: ................ μετα το πσκ :D:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoMx Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 να το περιμενεις μετα τον Αυγουστο... Μας κατέστρεψε η HTC αν όντως έρθει τότε.. Τέλος πάντων, θα δούμε :p Παράθεση Vi veri veniversum vivus vici Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Deleted............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 το τηλ μου εχει φτασει...............γερμανια :blink::blink: τι:blink: δουλεια εχει εκει??:blink: προβλεπω μαγικο.....να μην το πω αλλιως...μαλλον τελευταιος θα το παρω :lol: ακυρο.. Arrived at Sort Facility Athens - Greece /07:22 /Athens - Greece Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 το τηλ μου εχει φτασει...............γερμανια :blink::blink: τι:blink: δουλεια εχει εκει??:blink: προβλεπω μαγικο.....να μην το πω αλλιως...μαλλον τελευταιος θα το παρω :lol: ακυρο.. Arrived at Sort Facility Athens - Greece /07:22 /Athens - Greece Λογικα αυριο Δημητρη. Mην αγχωνεσαι. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Λογικα αυριο Δημητρη. Mην αγχωνεσαι. δεν αγχωνομαι Νικολα,απλα ειδα την γερμανια και ψαρωσα :confused: σημερα το μεσημερι (κατα τις 1 το αργοτερο) θα το εχω στα χερια μου,πηρα τηλ στην DHL :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 zaharakis περιμένουμε unboxing video :D Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Καλά, έτσι και γυρίσει ο Δημήτρης unboxing video ή review θα λιώσω στα γέλια. :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 zaharakis περιμένουμε unboxing video :D λες ?? δεν το εχω κανει ποτε :confused: παντα ανοιγω το κουτι,βαζω sim/memory card/μπαταρια και το βαζω για φορτιση/συγχρονισμο(οσα δεν ειναι wm).... φορτωνω την καρτα μνημης με (τον ιδιο παντα) φακελο my documents ,με τα γνωστα απαραιτητα για μενα (ηχους κλησης,ηχους επαφων,photos/videos/αρχεια) δεν ειχα ποτε την ικανοτητα να κανω υπομονη να τραβηξω unboxing video :lol: edit ειδες ??με προλαβε ο Νικος :lol: οσοι με ξερουν θα βαλουν τα γελια.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 λες ?? δεν το εχω κανει ποτε :confused: παντα ανοιγω το κουτι,βαζω sim/memory card/μπαταρια και το βαζω για φορτιση/συγχρονισμο(οσα δεν ειναι wm).... φορτωνω την καρτα μνημης με (τον ιδιο παντα) φακελο my documents ,με τα γνωστα απαραιτητα για μενα (ηχους κλησης,ηχους επαφων,photos/videos/αρχεια) δεν ειχα ποτε την ικανοτητα να κανω υπομονη να τραβηξω unboxing video :lol: Δημήτρη εγώ λέω καλύτερα να κάνεις review "Και εδώ, το πετάω στον τοίχο και δεν σπάει. Το παίρνω πάλι στα χέρια και η ραμ είναι οκ αν και πλέον ο browser ανοίγει με 1ms καθυστέρηση" :lol::lol::lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 zaharakis τουλάχιστον τράβα ένα βίντεο από τη στιγμή που θα το ανοίξεις και μετά ;) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Δημήτρη εγώ λέω καλύτερα να κάνεις review "Και εδώ, το πετάω στον τοίχο και δεν σπάει. Το παίρνω πάλι στα χέρια και η ραμ είναι οκ αν και πλέον ο browser ανοίγει με 1ms καθυστέρηση" :lol: αυτο το εχω κανει μονο στο samsung 2700 που εχω για τις βρωμοδουλειες :lol: το πεταω συνεχεια κατω και αυτο εκει σκυλι :confused: και μονο με 167ε εχεις μια συσκευη πραγματικα ευχρηστη και σκυλι :happy: στην ιδεα οτι θα μου πεσει κινητο μου κατω..αρωσταινω :cry: zaharakis τουλάχιστον τράβα ένα βίντεο από τη στιγμή που θα το ανοίξεις και μετά αντε θα προσπαθησω να το κανω για σενα :worry: :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Σεπτεμβρη η και καθολου (αξιοπιστη πληροφορια)... Είπα να το αφήσω αλλά δε μπορώ. Όταν έχουμε αξιόπιστες πληροφορίες καλά είναι αν δε μπορούμε να πούμε από πού τις πήραμε να μην τις λέμε γιατί αλλιώς δεν έχουν καμιά ισχύ. Επίσης, έχει δει αυτός που σου το πε πολλές HTC συσκευές των τελευταίων ετών να μην έρχονται Ελλάδα; Και ειδικά μια συσκευή που περιμένει τόσος κόσμος όπως το Hero. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Είπα να το αφήσω αλλά δε μπορώ. Όταν έχουμε αξιόπιστες πληροφορίες καλά είναι αν δε μπορούμε να πούμε από πού τις πήραμε να μην τις λέμε γιατί αλλιώς δεν έχουν καμιά ισχύ. Επίσης, έχει δει αυτός που σου το πε πολλές HTC συσκευές των τελευταίων ετών να μην έρχονται Ελλάδα; Και ειδικά μια συσκευή που περιμένει τόσος κόσμος όπως το Hero. δεν ηθελα να το σχολιασω Νικο,αλλα μιας και το εκανες εσυ,θα το πω και εγω... παιδια οταν δινουμε πληροφοριες για κατι νεο,παντα θα πρεπει να συνοδευονται απο το αναλογο λινκ που το εχουμε διαβασει. αυτος ειναι ο κανονας της σωστης ενημερωσης ;) οταν φυσικα ο σκοπος ειναι πραγματικα η ενημερωση και οχι η παραπληροφορηση...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 άντε ρε συ καλορίζικο :) πόσα τηλέφωνα έχεις αγοράσει μου λές? :D πάντως και εμένα μου άρεσε το HTC SENSE πάρα πολύ, αλλά εγώ χρειάζομαι windows Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Είπα να το αφήσω αλλά δε μπορώ. Όταν έχουμε αξιόπιστες πληροφορίες καλά είναι αν δε μπορούμε να πούμε από πού τις πήραμε να μην τις λέμε γιατί αλλιώς δεν έχουν καμιά ισχύ. Επίσης, έχει δει αυτός που σου το πε πολλές HTC συσκευές των τελευταίων ετών να μην έρχονται Ελλάδα; Και ειδικά μια συσκευή που περιμένει τόσος κόσμος όπως το Hero. Deleted........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 v@gelis όταν λες κάτι καλό είναι να το τεκμηριώνεις αλλιώς ακούγεσαι σαν δημοσιογράφος του Σταρ. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts