mirrorofsorrow Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Είναι πρωτότυπο. Αν παρακολουθείς το φορουμ, θα διαπιστώσεις οτι δεν είναι η πρώτη συσκευή που έχει στα χέρια του ποοοοοολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία της. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Γι'αυτό, να είσαι σίγουρος. Ε series. ;) Όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή, σε ρωτάει αν θέλεις να φορτίσει; Ή η φόρτιση ξεκινάει κατευθείαν; Σε ρωταει μονο για το ειδος της συνδεσης που θελεις να επιλεξεις οπως και τα υπολοιπα και ξεκιναει να φορτιζει μονο του . :) Ποιος ο λογος να σε ρωτησει ομως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Αν το έχεις φορτίσει μόλις, ή απλά είναι πρώτες μέρες και το στρώνεις, και θέλεις απλά να μεταφέρεις λίγη μουσική, καλό είναι να έχεις την επιλογή να κάνεις μόνο σύνδεση μαζικής αποθήκευσης χωρίς να φορτίζει. Λέω τώρα εγώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Κώστα χθες που το έφερες από το γραφείο η μπαταρία είχε 3 γραμμές. Τι έγινε τελικά και με ποια χρήση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Αν το έχεις φορτίσει μόλις, ή απλά είναι πρώτες μέρες και το στρώνεις, και θέλεις απλά να μεταφέρεις λίγη μουσική, καλό είναι να έχεις την επιλογή να κάνεις μόνο σύνδεση μαζικής αποθήκευσης χωρίς να φορτίζει. Λέω τώρα εγώ... Απο την αλλη , το ρευμα που παιρνει απο τον υπολογιστη ειναι οριακα περισσοτερο απο αυτο που καταναλωνει η συσκευη κατα την μεταφορα των αρχειων οποτε θα καταληξεις να εχεις σχεδον την ιδια φορτιση με πριν αρχισεις την διαδικασια . :) Για αυτο και αν αφησεις Νοκια συσκευη να γεμισει απο αδεια στον υπολογιστη θα κανει... μια μερα :lol: Κώστα χθες που το έφερες από το γραφείο η μπαταρία είχε 3 γραμμές. Τι έγινε τελικά και με ποια χρήση; Ε , το σκαλισα οσο το σκαλισα , ειχε πεσει στις 2 μεχρι το μεσημερι και το εβαλα στην πριζα μολις ξυπνησα :) Τωρα να δουμε ποσο θα κρατησει . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ε , το σκαλισα οσο το σκαλισα , ειχε πεσει στις 2 μεχρι το μεσημερι και το εβαλα στην πριζα μολις ξυπνησα :) Τωρα να δουμε ποσο θα κρατησει . I see... Προσπάθησε γενικώς να κάνεις την χρήση που μόνο εσύ ξέρεις :lol: ώστε να δούμε τι ψάρια πιάνει, γιατί η Nokia τονίζει το πόσο καλή μπαταρία έχει. Κοινώς... ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟ!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Φίλτατε "mirrorofsorrow", εάν πρόσεξες τον αριθμό των post μου, θα έβλεπες ότι είναι ΝΕΟΤΑΤΟΣ στο forum, ήτοι δεν έχω ΙΔΕΑ περί πρωτότυπων... Μάλιστα... Ώστε "παίζετε" με πρωτότυπο μοντέλο. Άντε να δούμε πότε επίσημα θα ανακοινώσουν την ακριβής ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει... Δεν αντέχεται άλλο αυτό το 6111... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Φίλτατε "mirrorofsorrow", εάν πρόσεξες τον αριθμό των post μου, θα έβλεπες ότι είναι ΝΕΟΤΑΤΟΣ στο forum, ήτοι δεν έχω ΙΔΕΑ περί πρωτότυπων... Μάλιστα... Ώστε "παίζετε" με πρωτότυπο μοντέλο. Άντε να δούμε πότε επίσημα θα ανακοινώσουν την ακριβής ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει... Δεν αντέχεται άλλο αυτό το 6111... Eπισημη ημερομηνια κυκλοφοριας δυσκολα ανακοινωνεται απο την Νοκια για οποιαδηποτε συσκευη . Το περισσοτερο που κανουν συνηθως ειναι να ανακοινωνουν μια ημερομηνια εναρξης αποστολης των συσκευων στην καθε αγορα , την ημερομηνια δηλαδη που αρχιζει η μεταφορα τους προς την καθε χωρα . Ε , συνηθως μετα απο αυτο σε περιπου μια εβδομαδα η συσκευη αρχιζει σιγα σιγα να εμφανιζεται σε καταστηματα , με πρωτες τις αλυσιδες που τυχον εχουν παραγγειλει μεγαλες ποσοτητες και εξυπηρετουνται πρωτα . Στην περιπτωση παντως του Ε52 που δεν ειναι και καμια ιδιαιτερα ... δημοφιλης συσκευη , ειναι μαλλον απιθανο να συμβει καποιο απο ολα αυτα . Υποτιθεται οτι μεσα στον Ιουλιο θα εχει κυκλοφορησει παντως στην Ελλαδα . Υ.Γ. Γιατι τι εχει το 6111? μια χαρα.... μπαλα ειναι :p:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Χθες ανεβηκα στην Αθηνα πηγα στο Μολ και ειδα απο κοντα το Ε75(αν δεν ειχε το περιτο για μενα qwerty θα το επαιρνα),αλλα... Οταν κλειδωνα το πληκτρολογειο λοιπον στο screensaver που εμφανιζει με την ωρα και διαφορες πληροφοριες δυστυχως δε το κρατουσε οταν πατουσα και κρατουσα πατημενο το κοκκινο πληκτρο οπως το Ε66 π.χ.(που το εδειχνε και φωτιζμενο κιολας),απλα αλλαζε και εδειχνε την οθονη αναμονης:( Με το Ε52 τι παιζει?? Mηπως με 1 screensaver σα το largetime το κανει αυτο? Φιλε RIP μπορεις να το κοιταξεις και να μας πεις?:confused: Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Ρε φίλε "R.I.P.", δεν είμαι "γκουρού" στα κινητά, αλλά γουστάρω τη τεχνολογία και ΔΕΝ μ' αρέσει να "πισωγυρίζω". Είχα ένα Ν70, καλούτσικο ήταν, το 'χα βολευτεί (αν και το 'χα ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ πλέον, με την ΤΡΙΤΗ μπαταρία που του 'χα αντικαταστήσει!)... και μια "ωραία πρωία"... πάπαλα η οθόνη! Το πήγα σε Nokia Service Center και ούτε λίγο ούτε πολύ, μου είπαν ότι η επισκευή θα κοστίζει... περί τα 200 ευρώ, το μέγιστο! Οπότε είπα "χέστο, θα πάρω καινούργιο"!... Είχα "σταμπάρει" το ΟΜΝΙΑ, αλλά πολλοί που το 'χουν (ΕΛΛΗΝΙΚΟ!), μου είπαν ότι το ROM του δεν κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ διαχείρηση μνήμης και ενέργειας (μπαταρία), οπότε σε 1-2 μέρες ΜΑΧ, πάπαλα η μπαταρία! Οπότε είπα "σιγά μη δώσω μισό μισθό για κινητό που θέλει φόρτηση ανά μέρα!" και είπα να στραφώ πάλι στα ΝΟΚΙΑ, οπότε κι ένας φίλος από 'δώ μου είπε για το Ε52-55... Και το περιμένω πως και πως. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ, τι κινητό να 'χα; Και πήρα το "παλαιό" το 6111 της συζύγου, το οποίο όμως ρε φίλε "R.I.P." σε σχέση με το Ν70 που είχα, είναι σαν ν' αντικατέστησα ένα SEAT IBIZA με... ZASTAVA! Γι' αυτό και αδημονώ πολύ να έρθει το ...-Ε52!... Αλλά λες ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ;;; Και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ απ' αυτούς που αγοράζω ΑΜΕΣΩΣ μια συσκευή, αλλά αφήνω 1-2 μήνες να κυκλοφορήσει!... ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Ρε φίλε "R.I.P.", δεν είμαι "γκουρού" στα κινητά, αλλά γουστάρω τη τεχνολογία και ΔΕΝ μ' αρέσει να "πισωγυρίζω". Είχα ένα Ν70, καλούτσικο ήταν, το 'χα βολευτεί (αν και το 'χα ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ πλέον, με την ΤΡΙΤΗ μπαταρία που του 'χα αντικαταστήσει!)... και μια "ωραία πρωία"... πάπαλα η οθόνη! Το πήγα σε Nokia Service Center και ούτε λίγο ούτε πολύ, μου είπαν ότι η επισκευή θα κοστίζει... περί τα 200 ευρώ, το μέγιστο! Οπότε είπα "χέστο, θα πάρω καινούργιο"!... Είχα "σταμπάρει" το ΟΜΝΙΑ, αλλά πολλοί που το 'χουν (ΕΛΛΗΝΙΚΟ!), μου είπαν ότι το ROM του δεν κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ διαχείρηση μνήμης και ενέργειας (μπαταρία), οπότε σε 1-2 μέρες ΜΑΧ, πάπαλα η μπαταρία! Οπότε είπα "σιγά μη δώσω μισό μισθό για κινητό που θέλει φόρτηση ανά μέρα!" και είπα να στραφώ πάλι στα ΝΟΚΙΑ, οπότε κι ένας φίλος από 'δώ μου είπε για το Ε52-55... Και το περιμένω πως και πως. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ, τι κινητό να 'χα; Και πήρα το "παλαιό" το 6111 της συζύγου, το οποίο όμως ρε φίλε "R.I.P." σε σχέση με το Ν70 που είχα, είναι σαν ν' αντικατέστησα ένα SEAT IBIZA με... ZASTAVA! Γι' αυτό και αδημονώ πολύ να έρθει το ...-Ε52!... Αλλά λες ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ;;; Και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ απ' αυτούς που αγοράζω ΑΜΕΣΩΣ μια συσκευή, αλλά αφήνω 1-2 μήνες να κυκλοφορήσει!... ! Φίλε μου, το έχουμε καταλάβει όλοι ότι το περιμένεις πως και πως, αλλά δεν είναι ανάγκη να το αναφέρεις συνέχεια. Η Nokia ανακοίνωσε επίσημα ορισμένα πράγματα τα οποία και στα μεταφέραμε, από κει και πέρα απλά περιμένουμε. Αν δεν αντέχεις άλλο με το 6111 και δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να κυκλοφορήσει το Ε52 πάρε κάτι άλλο, τι περισσότερο να σου πούμε. Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας... R.I.P., που έχει φτάσει η μπαταρία; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Φαντάζομαι, φίλτατε ΤΝ97, πως διαθέτουμε δημοκρατία κι ελευθερία λόγου και δεν λογοκρίνουμε ΤΙ ΘΕΛΕΙ ο καθένας να πει, έτσι; Απλά, το λέω και το ξαναλέω (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΡΩΤΩ), διότι αφ' ενός το θέλω πολύ (και δεν είμαι "gadget-άκιας" που αλλάζει κινητά ανά 'βδομάδα), το ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ πολύ και γιατί ΔΕΝ με πληρεί το 6111. Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα έπαιρνα κάποιο άλλο ως τότε (τόσους μήνες που "ανέχομαι" το 6111), αν ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ που να διαθέτει λίγο-πολύ όσα χρειάζομαι απ' ένα κινητό. (Τι λες, θα υπήρχε κάποιο που με κάλυπτε και ΔΕΝ θα το 'χα πάρει ήδη... και θα "μαμοσταύριζα" με το ελλειπέστατο 6111;) Δεν δύναμαι να πληρώσω καμιά 200ριά ευρώ... για να το αντικαταστήσω ΟΣΟΝΟΥΠΟ με το Ε52. Αν υπήρχε κάτι φθηνό (καμιά 80αριά με 100 ευρώ, να κάνω τη δουλειά μου), θα 'ταν ήδη στη τσέπη μου τώρα... Αυτά... ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΘΑ στο ΦΛΕΓΩΝ ζήτημα της... ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ!!! Φίλε "R.I.P.", με ΜΕΓΙΣΤΟ... "ξέσκισμα" το Ε52, πόσο τελικά κρατάει; Πόσες μέρες; Αν κι εγώ, θα κάνω ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ χρήση (2-3 κλήσεις, 10 μηνύματα, λίγο παιχνίδι και τέρμα)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Φαντάζομαι, φίλτατε ΤΝ97, πως διαθέτουμε δημοκρατία κι ελευθερία λόγου και δεν λογοκρίνουμε ΤΙ ΘΕΛΕΙ ο καθένας να πει, έτσι; Φίλτατε LiverpoolFC_GR, εάν επαναλαμβάνεις συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις και με δεδομένο το ότι αυτές έχουν απαντηθεί ήδη, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι είτε να μην σου απαντάει κανένας, είτε να σου γκρινιάξουν άλλα μέλη, είτε να διαγράφονται τα posts σου θεωρούμενα ως μη έχοντα λόγο ύπαρξης. Στους ΟΠΧ υπάρχει και σχετική παράγραφος: Η υποβολή νέων απαντήσεων σε οποιοδήποτε από τα θέματα συζήτησης που φιλοξενούνται στο forum είναι ευπρόσδεκτη εφόσον αυτές περιέχουν ουσιώδεις πληροφορίες. Οι μονολεκτικές, οι «ανούσιες» και οι μη ολοκληρωμένες απαντήσεις οι οποίες δε συμβάλλουν ουσιαστικά στις υπάρχουσες συζητήσεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους διαχειριστές, χωρίς καμία προειδοποίηση. Κοινώς, όταν επαναλαμβάνεις συνέχεια τα ίδια, είναι στην κρίση της ΟΔ να θεωρήσει τα μηνύματά σου ως ανούσια και να στα διαγράψει χωρίς προειδοποίηση. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτά στα λέω για να ξέρεις πως λειτουργεί το myphone. Πάμε παρακάτω. Απλά, το λέω και το ξαναλέω (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΡΩΤΩ), διότι αφ' ενός το θέλω πολύ (και δεν είμαι "gadget-άκιας" που αλλάζει κινητά ανά 'βδομάδα), το ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ πολύ και γιατί ΔΕΝ με πληρεί το 6111. Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα έπαιρνα κάποιο άλλο ως τότε (τόσους μήνες που "ανέχομαι" το 6111), αν ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ που να διαθέτει λίγο-πολύ όσα χρειάζομαι απ' ένα κινητό. (Τι λες, θα υπήρχε κάποιο που με κάλυπτε και ΔΕΝ θα το 'χα πάρει ήδη... και θα "μαμοσταύριζα" με το ελλειπέστατο 6111;) Δεν δύναμαι να πληρώσω καμιά 200ριά ευρώ... για να το αντικαταστήσω ΟΣΟΝΟΥΠΟ με το Ε52. Αν υπήρχε κάτι φθηνό (καμιά 80αριά με 100 ευρώ, να κάνω τη δουλειά μου), θα 'ταν ήδη στη τσέπη μου τώρα... Σεβαστά όσα λες, αλλά το θέμα είναι ότι όσο και να καίγεσαι εσύ, η Nokia δεν θα φέρει πιο σύντομα το Ε52, ούτε θα αλλάξουν οι απαντήσεις των υπόλοιπων μελών απέναντί σου. Άρα, ή περιμένεις όπως όλοι μας ή παίρνεις κάποιο άλλο. Το να ρωτάς συνέχεια πότε θα βγει, δεν έχει κανένα νόημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Με καλυψε ο TN97 .....και ελπιζω να εγιναν κατανοητα αυτα που ειπε, και να μην συνεχιστουν τα ιδια και τα ιδια . Μολις υπαρξει καποιο νεοτερο για το Ε52, να εισαι σιγουρος οτι θα το διαβασεις στο παρον θεμα.. Επιπλεον ,δεν ειμαστε γηπεδο εδω μεσα να ξεσπαμε .... Αν κι εγώ, θα κάνω ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ χρήση (2-3 κλήσεις, 10 μηνύματα, λίγο παιχνίδι και τέρμα)... Παντως υπαρχουν και αλλες συσκευες για αυτην την χρηση... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Χθες ανεβηκα στην Αθηνα πηγα στο Μολ και ειδα απο κοντα το Ε75(αν δεν ειχε το περιτο για μενα qwerty θα το επαιρνα),αλλα... Οταν κλειδωνα το πληκτρολογειο λοιπον στο screensaver που εμφανιζει με την ωρα και διαφορες πληροφοριες δυστυχως δε το κρατουσε οταν πατουσα και κρατουσα πατημενο το κοκκινο πληκτρο οπως το Ε66 π.χ.(που το εδειχνε και φωτιζμενο κιολας),απλα αλλαζε και εδειχνε την οθονη αναμονης:( Με το Ε52 τι παιζει?? Mηπως με 1 screensaver σα το largetime το κανει αυτο? Φιλε RIP μπορεις να το κοιταξεις και να μας πεις?:confused: Οπως και το Ε71 ετσι και αυτο , για να εμφανιστει φωτιζομενη η ωρα , η ημερομηνια και οποιο αλλο τυχονμ συμβαν οπως μηνυμα αναπαντητη κλπ , πατας και κρατας πατημενο το navi key προς τα μεσα . Για οσο το κρατας φαινεται στην οθονη και μολις το αφησεις η οθονη σβηνει και παλι . :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Οπως και το Ε71 ετσι και αυτο , για να εμφανιστει φωτιζομενη η ωρα , η ημερομηνια και οποιο αλλο τυχονμ συμβαν οπως μηνυμα αναπαντητη κλπ , πατας και κρατας πατημενο το navi key προς τα μεσα . Για οσο το κρατας φαινεται στην οθονη και μολις το αφησεις η οθονη σβηνει και παλι . :) :):):) Ευχαριστω... Ηταν η χαριστικη βολη για την αγορα του! Ps Για να αλλαζω συνεχεια τηλεφωνα ειχα ξεχασει τελειως τη διαδικασια με το κουκλι το Ε66:lol::p Το οποιο(για να προλαβω καποιους που με ρωτουν κ με ΡΜ)το εδωσα γιατι ηταν πολυ μετρια η αυτονομια του και μια απ τα ιδια και η ακουστικη του!:) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Με καλυψε ο TN97 .....και ελπιζω να εγιναν κατανοητα αυτα που ειπε, και να μην συνεχιστουν τα ιδια και τα ιδια . Μολις υπαρξει καποιο νεοτερο για το Ε52, να εισαι σιγουρος οτι θα το διαβασεις στο παρον θεμα.. Επιπλεον ,δεν ειμαστε γηπεδο εδω μεσα να ξεσπαμε .... Παντως υπαρχουν και αλλες συσκευες για αυτην την χρηση... Κατανοητά όλα αυτά... αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν ενοχλεί κάποιος, ανάμεσε σε διάφορα που γράφει, να του ξεφεύγει και η αδημονία για κάτι. Δεν είναι έγκλημα, έλεος. Τες-πα, ας το "κόψουμε" εδώ... Αγαπητέ "nervous", αν μου βρεις μια ή περισσότερες συσκευές (που οπτικά να'χει αρκετά ωραίο ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ design - κι όχι "παντόφλα/γκουμούτσα"), με οθόνη μεγέθους ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 2.4'-2.6', με καλό GPS, με άφθονη μπαταρία, καλό μεγάφωνο και καλούτσικη κάμερα με φλας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ να μου πεις ποια είναι αυτά και να μη περιμένω ΔΙΟΛΟΥ το εν λόγο μοντέλο! Απλά... κάποιο ΑΛΛΟ παλαιότερο μέλος (σαν εσάς) μου πρότεινε ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντέλο και "κόλλησα". Κατάλαβες; Αν έχεις ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ, "ρίχτες" μου. Θα χαρώ ιδιαίτερα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Κάτι που "με χαλάει" σε όλες τις φωτογραφίες του E52 που έχω δει μέχρι τώρα είναι ένα κενό στη συναρμολόγηση ανάμεσα στη δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου (3-6-9-#) και στο πλαίσιο της συσκευής... :worry: R.I.P., μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο E52 σου και να μας πεις αν έχει το κενό της παραπάνω φωτογραφίας; Ευχαριστώ! http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 R.I.P., μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο E52 σου και να μας πεις αν έχει το κενό της παραπάνω φωτογραφίας; Ευχαριστώ! Οχι , και απο τις δυο πλευρες την ιδια αποσταση εχει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Τελικά, "RIP", τι έγινε με την αυτονομία της μπαταρίας του; Πως πήγαν τα "τεστς" σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Τελικά, "RIP", τι έγινε με την αυτονομία της μπαταρίας του; Πως πήγαν τα "τεστς" σου; Ε μια φορα το εχω φορτισει οπως ειπα πριν κανα δυο μερες , δεν θυμαμαι ακριβως (το εγραψα σε καποιο ποστ εδω ) πηρα μερικα τηλεφωνα απο τοτε συνολικα καμια 20αρια λεπτα λιγο που ασχοληθηκα να παιξω και το ειδαν και μερικοι ακομα φιλοι , η μπαταρια λεει τουλαχιστον οτι ειναι ακομα γεματη . Εχει κανει και αρκετες επανεκκινησεις γιατι κολλαει καθε λιγο , τωρα το εβαλα να παιξει και μουσικη με ακουστικα και ακουω μιση ωρα περιπου , συνεχιζει να λεει οτι ειναι γεματο . Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο καλη πια η μπαταρια του σε καμια περιπτωση αλλα θα περιμενω να δω ποτε θα αδειασει . :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Ε μια φορα το εχω φορτισει οπως ειπα πριν κανα δυο μερες , δεν θυμαμαι ακριβως (το εγραψα σε καποιο ποστ εδω ) πηρα μερικα τηλεφωνα απο τοτε συνολικα καμια 20αρια λεπτα λιγο που ασχοληθηκα να παιξω και το ειδαν και μερικοι ακομα φιλοι , η μπαταρια λεει τουλαχιστον οτι ειναι ακομα γεματη . Εχει κανει και αρκετες επανεκκινησεις γιατι κολλαει καθε λιγο , τωρα το εβαλα να παιξει και μουσικη με ακουστικα και ακουω μιση ωρα περιπου , συνεχιζει να λεει οτι ειναι γεματο . Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο καλη πια η μπαταρια του σε καμια περιπτωση αλλα θα περιμενω να δω ποτε θα αδειασει . :) Μιας και το έβαλες να παίξει μουσική, πως τα πήγε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Μιας και το έβαλες να παίξει μουσική, πως τα πήγε; Mε ακουστικα το τονιζω το εβαλα να παιξει . Οχι σαν εσενα που καθε συσκευη που βλεπεις θελεις να ακουσεις πως παιζει απο το ηχειο :lol: :p Eπαιζε παντως αρκετα καλα για να κατσω να ακουσω περιπου μια ωρα μουσικη :) Οσο για την μπαταρια , επεσε ενα "τετραγωνακι" αλλα τωρα δεν ξερω πως θα συνεχισει . θα δουμε .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Δείγμα από την κάμερα του Ε52: http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/21143 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aim Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Ειχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τη κάμερα του ε51 φίλου και το αποτέλεσμα ήταν απαράδεκτο. Σε σχέση με τη κάμερα του ε51 νομίζεις οτι υπάρχει βελτίωση? Aπο ότι έχω διαβάσει η κάμερα του ε52 δεν έχει μάκρο, σωστά? Εχεις δοκιμάσει να βγάλεις φωτό απο κοντινή απόσταση (περ. 10 cm)? Θελω να αντικαταστήσω το γερασμένο μου SE k750i το οποίο είχε και έχει ακόμα και σήμερα κατα τη γνώμη μου καλή κάμερα (ιδίως μακρο που με ενδιαφέρει). Ομως τώρα που χριεάζομαι και άλλες εφαρμογές εκτός της κάμερας προσανατολίζομαι στο ε52 ή ε55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts