fantomas_ktm Δημοσιεύτηκε April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 30, 2009 Στον υπερχρονισμενο (?) μου Ε4400 2.00Ghz, το BIOS της μητρικης μου τον βλεπει στα 2.8Ghz με multiplier x10 και external clock στα 280 mhz. Στο CPUZ (v 1.50) ομως τον βλεπει στα 1.68Ghz με external clock παλι στα 280Mhz αλλα με multiplier στο x6 και με rated FSB πλεον στα 1120Mhz.. Μου προξενει εντυπωσει οτι το CPUZ δεν δειχνει σταθερη αυτη την εικονα αλλα "παιζει", και που και που δειχνει και τα στοιχεια που βλεπει και το BIOS. (Μητρικη Abit AB9 Pro). Τι γινεται? Επισης αλλαξαν και η ταχυτητες και τα timings των RAM απο 800Mhz και 4-4-4-12 σε 840Mhz και 5-5-5-18. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 το pc σου ουσιαστικά δουλεύει στα 2.8 fantoma... είναι κάτι σαν προστασία της μητρικής... όταν το pc θα δουλέψει κάτι τότε αμέσως διορθώνει και το multiplier...μην σε αγχώνει τι δείχνει το cpuz... αν δεν θες να υπάρχει αυτό το "παίξιμο" θα πρέπει να δεις το manual της μητρικής για την ρύθμιση που θα πρέπει να επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Αχα! Ok ευχαριστω για την απαντηση φιλε! Κατι ακομα, αν παρω αλλο ενα kit με μνημες στα 800mhz αλλα με αλλα timings, τι θα γινει??? Θα συγχρονιστουν στις ρυθμισεις τις υπαρχουσες??? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Στις μνήμες καλό είναι να μην μπερδεύονται τα timings γιατί μπορούνε να βγούνε πολλές ασυμβατότητες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Τα timings αλλαχτηκαν απο την μητρικη δν ξερω γιατι.. Μαλλον επειδη ανεβηκαν τα timings! Μηπως ηθελες να απαντησεις στο αλλο thread μου για μνημες με διαφορετικα timings?? :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts