soom Δημοσιεύτηκε April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 25, 2009 Εχω εγκαταστησει και χρησιμοποιω το Garmin Maps XT στο Xperia μου. Εβαλα στην επιλογη "Οικια" μια διευθυνση. Και εχω φαει το προγραμμα να το αλλαξω! Ξερετε πως??? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostapakis Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Εχω εγκαταστησει και χρησιμοποιω το Garmin Maps XT στο Xperia μου. Εβαλα στην επιλογη "Οικια" μια διευθυνση. Και εχω φαει το προγραμμα να το αλλαξω! Ξερετε πως??? Φιλαράκι μου έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα. Αν θυμάμαι καλά κάνε το εξής, κάνε πλοήγηση για την διεύθυνση από το εικονίδιο της οικίας. Αστο για λίγο στην πλοήγηση και κλείστο. Πήγαινε μετά στις ρυθμίσεις\διαχείρηση δεδομένων και εκεί πρέπει θα βρείς την διεύθυνση. Κάντην διαγραφή. Να μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά μια δοκιμή δεν βλάπτει. Καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts