dimitrism Δημοσιεύτηκε April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2009 Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί με επιτυχία την δυνατότητα "Internet Calling" των WM6 PPC και αν ναι, πώς? Αναφέρομαι στην (κανονικα) ενσωματομένη δυνατότητα για καθαρή χρήση VOIP μέσω WiFi, και μέσω του κανονικού interface κλήσεων του PPC/GSM σας (δεν αναφέρμαι δηλαδή σε Skype, SjPhone, X-lite, Fring κλπ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Εγώ μετά από άπειρους πειραματισμούς το έχω καταφέρει να δουλεύει αλλά όχι πάντα. Εξαρτάται από το αν έχει ανοιχτά τα απαιτούμενα ports το wifi δίκτυο που συνδέεσαι. Ψάξε στο google για κάποια cab αρχεία που ενεργοποιούν το voip και σου δίνουν δυνατότητα να εισάγεις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Όταν αγόρασα το κινητό είχε στην κάρτα μνήμης ένα πρόγραμμα, το VoipCall_PDA. Μήπως είναι γι αυτή τη δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. April 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Εγώ μετά από άπειρους πειραματισμούς το έχω καταφέρει να δουλεύει αλλά όχι πάντα. Εξαρτάται από το αν έχει ανοιχτά τα απαιτούμενα ports το wifi δίκτυο που συνδέεσαι. Ψάξε στο google για κάποια cab αρχεία που ενεργοποιούν το voip και σου δίνουν δυνατότητα να εισάγεις ρυθμίσεις. Τα έχω βάλει αυτά τα αρχεία και το έχω ρυθμίσει. Σαν interface λειτουργεί κανονικά με ένδειξη στο Today Screen. Κάνει και δέχεται κλήσεις μόνο που δεν μπορείς να μιλήσεις είτα γιατι ακούγεται απο το μεγαφωνάκι πίσω και πολύ χαμηλά είτε δεν ακούγετε καθόλου. Πάντα απο το ίδιο Wifi μπαίνω που είναι voip router (Fritz) και με άλλο κινητό και άλλο πρόγραμμα από το ίδιο Wifi όλα ειναι ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. April 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Όταν αγόρασα το κινητό είχε στην κάρτα μνήμης ένα πρόγραμμα, το VoipCall_PDA. Μήπως είναι γι αυτή τη δουλειά; Για αυτη τη δουλειά ειναι αλλά οχι intregrated λυση σαν αυτό που συζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts