Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/20109_The_Nokia_808_PureView_meets_t.php

Απιστευτο design και Leica optics...αστο. Αυτο ειναι φωτοκινητο.Τιμη 900 ευρω.

Πολύ ωραίο σχέδιο, αλλά: σε αυτό το πάχος δεν έχουν βάλει xenon..? Δεν έχει κάποιο optical zoom??

Σίγουρα με μία ιντζα αισθητήρα θα βγάζει τρομερές φωτογραφίες. Τιμή απλησιαστη.

Edited by Moralas

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε την panasonic. ξανα εβγαλε τηλεφωνα. παλια ειχα 2-3 μοντελα αγορασει, σκυλια.

ελπιζω να παει καλα.

http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/20109_The_Nokia_808_PureView_meets_t.php

Πολύ ωραίο σχέδιο, αλλά: σε αυτό το πάχος δεν έχουν βάλει xenon..? Δεν έχει κάποιο optical zoom??

Σίγουρα με μία ιντζα αισθητήρα θα βγάζει τρομερές φωτογραφίες. Τιμή απλησιαστη.

Συμφωνώ. Χωρίς xenon και optical zoom...

Έκτος αν με τέτοιο αισθητήρα και φακούς έχει ιδιαίτερες επιδόσεις, αλλά... ξεπερνιούνται αυτά τα δυο;;

Ότι και να κάνει το digital zoom και το led, δεν...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Σιγά το xenon..οπτικό δεν νομίζω να μην έχει...Πολύ όμορφο άλλα κάμερα δυστυχώς..πάντως αυτό όντως θα κάνει παπάδες,Leica οπτικά 1ιντζα μαζί με το software της Panasonic...άλλα δεν το λες και τηλέφωνο...εκεί πιστεύω την Διάφορα θα την κάνει το n3,ελπίζω όχι με το σχέδιο που είδαμε

Φιλικά Γιώργος

Σιγά το xenon..οπτικό δεν νομίζω να μην έχει...Πολύ όμορφο άλλα κάμερα δυστυχώς..πάντως αυτό όντως θα κάνει παπάδες,Leica οπτικά 1ιντζα μαζί με το software της Panasonic...άλλα δεν το λες και τηλέφωνο...εκεί πιστεύω την Διάφορα θα την κάνει το n3,ελπίζω όχι με το σχέδιο που είδαμε

Ολοκληρωμένες φωτογραφικές λύσεις θα περάσουν χρονια για να δεις από κινητό.

Έχεις πχ μια καλή συσκευή που βγάζει όμορφες φώτο. Πας διακοπές και θέλεις να τραβήξεις φωτογραφίες ας πούμε σαν αυτές που ανέβασες.

Μια ζωή θα βλέπεις στο βάθος το βουνό αλλά θα είναι μόνο ένα μικρό μέρος της φωτογραφίας σου που αν το κάνεις crop δεν θα λέει τίποτα.

Θέλω να πω οτι τα κινητά θα ειναι πάντα βοηθητικά και για έκτακτες περιπτώσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σιγα το ξενον? Φιλε πλακα κανεις να φανταστω?

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Τωρα το παχος ειναι ωραιο.. οκ το ακουσαμε κ αυτο! Τουλαχιστον στο ζουμ εχει κ λογο υπαρξης..

Ρε αδελφέ, διάβασε ξανά τι γράφει....

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ζινον διαβάζεται παιδιά. Το X στην πρώτη θέση στα αγγλικά προφέρεται Z.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ελληνική είναι η λέξη, ευγενές αέριο Ξένο έχει μέσα το φλας, γιατί να το πούμε "ζίνον"; Η σωστή ονομασία είναι "φλας ξένου". :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Συμφωνώ. Χωρίς xenon και optical zoom...

Έκτος αν με τέτοιο αισθητήρα και φακούς έχει ιδιαίτερες επιδόσεις, αλλά... ξεπερνιούνται αυτά τα δυο;;

Ότι και να κάνει το digital zoom και το led, δεν...

Χαλαρωστε με το xenon...εσεις τι νομιζετε? η Sony RX 100 εχει xenon?

Κωστα,με ολη μου την καλοσυνη φιλε,αλλα δεν γινεται καθε φορα που αλλαζεις κινητο να μας τρελαινεις. Τωρα ειναι δυνατον να τιθεται θεμα μη αξιας του ξενον? Θα τρελαθουμε?

galaxy Κ zoom - white

Το xenon δεν κάνει τίποτα σχεδόν παραπάνω από ένα καλό led....εντάξει με το hox δεν μπορούσα να τραβήξω πρόσωπα γιατί καιγοντουσαν ελαφρά..με το find 7 και με m8 δεν είχα κανένα θέμα..ειδικά με το 7..Η φωτο είναι Μια χαρά.

Te salat Κώστα συμφωνώ...απλά να μπορώ να βασιστεί στα 50mp για λίγο καλύτερη ποιότητα αν θέλω να κόψω Μια φωτο..Όπως και να έχει βλέπω κάτι φωτο από Μια nikon 3100 με το βασικό φακό και παθαίνω πλάκα....Δεν υπάρχει περίπτωση κινητό να τραβήξει Έτσι.. ας λέγεται και Canon

Φιλικά Γιώργος

Σιγα το ξενον? Φιλε πλακα κανεις να φανταστω?

Προφανώς κάνει πλάκα.

Ακριβως επειδη διαβαζω περι ωραιου design αδερφε το λεω.. εγω νομιζα ηταν υβριδιο.

Έχει πολύ ωραίο design. Φυσικά και δεν θεωρείται τηλέφωνο, αλλά το design του για τα γούστα μου τουλάχιστον είναι πιο ωραίο από το zoom. Το πάχος δε ξέρω.

Ελληνική είναι η λέξη, ευγενές αέριο Ξένο έχει μέσα το φλας, γιατί να το πούμε "ζίνον"; Η σωστή ονομασία είναι "φλας ξένου". :)

Ναι, αλλά η Warrior Princes Xena γιατί τη λένε Ζήνα στα ελληνικά????:lol::lol:

paok ψάχνω μάταια να βρω εικονίδιο να σου αφιερώσω με κωλοτούμπα ή τριπλό φλικ φλακ με προσγείωση στο κεφάλι, αλλά δεν!!! Σου αφιερώνω αυτό: :w00t:

Κωστα,με ολη μου την καλοσυνη φιλε,αλλα δεν γινεται καθε φορα που αλλαζεις κινητο να μας τρελαινεις. Τωρα ειναι δυνατον να τιθεται θεμα μη αξιας του ξενον? Θα τρελαθουμε?

Κιόμως γίνεται :happy:

Το xenon δεν κάνει τίποτα σχεδόν παραπάνω από ένα καλό led....

Πως?????? Είσαι στο τσακ να σου αφιερώσω εικονίδιο σαν του Paok!

Ναι, αλλά η Warrior Princes Xena γιατί τη λένε Ζήνα στα ελληνικά????:lol::lol:

Δεν έχεις τον θεό σου. Ακομα κλαίω....:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

νομίζω ότι το καλύτερο καμεροκινητο πια θα είναι αυτό http://techblog.gr/mobile/panasonic-lumix-smart-camera-cm1-android-cameraphone-9876/

μολις διαβασα οτι θα εχει led flash και το ζουμ ειναι digital και φτανει μεχρι 2.2x :(

@Moralas: Συμφωνώ και επαυξάνω...

Nα αγιασει το στομα σου Μοralas! Ευτυχως που δεν μενω κοντα στο Δαφνι,ισως να με φιλοξενουσε σημερα,μετα απο οσα διαβασα..

galaxy Κ zoom - white

Δεν καταλαβες...δεν μιλαω για κινητα.Για DSLR Μιλαω και πολυ δυνατες compact που δεν χρησιμοποιουν xenon.

Δεν καταλαβες...δεν μιλαω για κινητα.Για DSLR Μιλαω και πολυ δυνατες compact που δεν χρησιμοποιουν xenon.

Κάνε καμιά επεξήγηση ρε αδερφέ τότε... Τζάμπα το εικονίδιο :(

Όπως και να έχει στα φωτοκινητά είναι "απαραίτητο". Πάντως και σε επαγγελματίες φωτογράφους που βλέπω βράδια πχ σε μαγαζιά, δεν έχω δει κανέναν χωρίς xenon ή με led... Μπορεί οι dslr να μη το έχουν πάνω γιατί το έχουν οι φακοί που προσαρμόζονται σε αυτές?

Κάνε καμιά επεξήγηση ρε αδερφέ τότε... Τζάμπα το εικονίδιο :(

Όπως και να έχει στα φωτοκινητά είναι "απαραίτητο". Πάντως και σε επαγγελματίες φωτογράφους που βλέπω βράδια πχ σε μαγαζιά, δεν έχω δει κανέναν χωρίς xenon ή με led... Μπορεί οι dslr να μη το έχουν πάνω γιατί το έχουν οι φακοί που προσαρμόζονται σε αυτές?

Ναι σε κινητα ειναι μονοδρομος.Καμια σχεση με led

Μα η rx100 νομίζω πως έχει xenon (pop up flash). Το πρόβλημα βεβαια στο xenon είναι ότι δεν μπορείς να τραβας πολλές φωτογραφίες γρήγορα γιατί αργεί να φορτίσει. Σίγουρα όμως το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει !

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...