Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Άλλο τι λείπει και άλλο πώς πλασαρετε. Περαν ότι του λείπουν αρκετά σε σχέση με τη ναυαρχίδα. Διαφορετικά θα είχε αυτό τη θέση του s4. Δεν έχει νόημα να κοιτάμε κάτι τέτοιο. Το ποσό πούλησε το καθένα. Και το s5 πούλησε περισσότερο αλλά δεν είναι καλύτερο φώτο κινητό από το 1020..

Το νόημα είναι μόνο στη σύγκριση των φωτογραφικών δυνατοτήτων των 2 τηλεφώνων

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάνεις εμφανέστατα λάθη σε ότι λες και εστιάζεις στο ατού του κινητού που το έχουμε τονίσει όλοι μας, το ζουμ. Είτε ζουμάρεις με το s4 zoom και το k είτε όχι, προφανώς το αποτέλεσμά σου είναι το ίδιο μιας και έχεις αναλογικό zoom. Άρα η πρόταση κάνε και εσύ zoom x5 είναι άκυρη, μιας και οι φωτογραφίες τραβηγμένες με s4 zoom και k δε παίζει ρόλο αν έχεις ζουμάρει ή όχι. Άρα κρίνουμε το αποτέλεσμα ανεξάρτητα του ζουμ.

Το ατού του zoom για μερικούς όπως έχουν αναφέρει εδώ, είναι αδιάφορο. Όμως, η φωτογραφία δεν είναι μόνο κάτι στατικό π.χ. ένα τοπίο κλπ, είναι και κίνηση και στιγμή, γεγονός, πορτρέτο, κλπ που αυτά "πιάνονται" πολύ καλύτερα με τη χρήση zoom σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, με διευκολύνει πολύ περισσότερο η ύπαρξη zoom σε μια απλή φωτο όπου εστιάζω σε κάδρο το αντικείμενό μου παρά να πηγαίνω εμπρός - πίσω για να το κάνω αυτό για να μην χάσω το ακριβές πεδίο που θέλω να βγάλω. Αυτό είναι μια χρήση. Άλλη χρήση, είναι να βγάλω κάτι που θέλω και είναι μακριά, οπότε με το 1020 π.χ. δεν θα το βγάλω καλά διότι δεν θα φαίνεται στη φωτο όπως χαρακτήρισε πετυχημένα ο Κώστας (Te_salat) ως "περίληψη", αλλά με το οπτικό του S4 zoom θα το φέρω πολύ κοντά και με πολύ καλή απόδοση.

Μπορεί τα ανωτέρω πολλούς να μην τους ενδιαφέρουν, αλλά για εμένα αυτό είναι φωτογράφηση, όπως την θέλω και την εννοώ εγώ. :)

Δεν θα έκρινα το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση "ανεξάρτητα του zoom".

User_pixon μη τρολαρεις φίλε, κανείς δεν είπε ότι είναι κακή συσκευή, επίσης το ότι την επέλεξες εσύ δε σημαίνει ότι είναι η καλύτερη, πόσο μάλλον στο θέμα φωτογραφία που απλά είναι πίσω από τα δύο pureview. Σαν συσκευές είναι μάλλον πλήρες κα οι δυο (s4zoom,k) και είναι αστείο αλλά και άδικο να γίνεται σύγκριση με το 808 του 2012. Εδώ μιλάμε καθαρά για φωτογραφικό αποτέλεσμα.

.........................

Έχοντας πάρει και τις δύο συσκευές 2-3 φορές την κάθε μια, αλλά και το K zoom, η γνώμη μου είναι οτι το 1020 σαφώς βγάζει εξαιρετική φωτο, καλύτερη απο του S4 zoom - K zoom σε ανάλυση και πολλές φορές απεικόνιση χρωμάτων, αλλά όχι πάντα, μπορεί να τύχει και το ανάποδο, μιας και το 1020 έχει τα προβληματάκια του στις βραδινές με αυτόματες ρυθμίσεις. Φωτογραφικό αποτέλεσμα δεν είναι και όταν ζουμάρω 10Χ και βγάζω το αντικείμενο σαν να είναι μπροστά μου; Μπορεί το 1020 να το κάνει αυτό;

Εγω συγκρινω τις φωτογραφιες που εχετε ανεβασει εδω περα οσοι εχετε τα zoom, με τις δικες μου...με του 1020 δηλαδη.

........................................

Συνεχιζεις να αναφερεις το θεμα της επεξεργασιας των φωτο για να καλυψεις τις δικες σου αδυναμιες.

Αμα μπεις μεσα στο flick οπου ανεβαζω, στα exif data φαινεται ποιες ειναι πειραγμενες και ποιες οχι.

ΑΛΛΑ...να υπενθυμισω οτι το Lumia 1020 τραβαει και σε RAW...το οποιο ειναι ακατεργαστο αρχειο και χρειαζεται ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ επεξεργασια.

Ασχέτως αν μιλάμε για φωτογραφικό αποτέλεσμα, τι να το κάνω αν έχω RAW και θέλω ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ επεξεργασία;

Χαλάμε την ουσία του θέματος αν είναι να τις πειράζουμε.

1. Είμαι κάτοχος Lumia. Θέλεις να μου πεις που υποτίμησα τη συσκευή σου?

Γιατι δεν μπορείς να τσουβαλιάζεις έτσι τους άλλους.

2. Τώρα για το αν υποτιμήθηκε η σειρά zoom θα σου απαντήσω όπως η πλειοψηφία των Android users. Έχουμε δύο φωτοκινητα ξεκινώντας από διαφορετικές αφετηρίες. Το ένα ξεκινά με το αβαντάζ του καλύτερου (βάσει χρηστών τουλάχιστον) λειτουργικού και άρα απευθύνεται στο 80+% και το άλλο ξεκινά με ένα λειτουργικό που δε έχει πείσει (βάσει αριθμών πάντα) και έτσι απευθύνεται σε ένα κοινό της τάξεως του 3,5%. Βάσει των παραπάνω, ακόμη κι αν ήταν ισάξια στις φωτογραφικές ικανότητες, θα έπρεπε οι πωλήσεις του zoom να ειναι τριακονταπλάσιες αυτών του 1020. Βλέπεις κάτι τέτοιο? Αρα ποιος υποτίμησε το zoom? Μήπως οι ίδιοι οι καταναλωτές και όχι οι κάτοχοι Lumia? Για να μην πω πως μόλις αναφέρθηκαν οι φωτογραφικές ικανότητες του 808 η απάντηση κάποιων ήταν "Symbian" και "καθάρισαν".....

Φιλικά τα λεω μιας και το πήρες στραβά το θέμα....;)

Τα zoom δεν τα έχει γνωρίσει ο κόσμος, αυτό πιστεύω, γι' αυτό και οι κριτικές και οι πωλήσεις κλπ. Δεν έχουν καταλάβει περι τίνος πρόκειται.

Αποκλείεται κάποιος που του αρέσει η φωτογραφία αν πάρει ένα Galaxy zoom να μην μείνει ευχαριστημένος. Απλά, είμαστε ακόμα σχετικά λίγοι αυτοί που δίνουμε πολύ σημασία στη φωτογραφία με το κινητό, ακόμα αυτό αλλάζει, θυμάμαι παλαιότερα τις μάχες που έδινα με παιδιά που μου έλεγαν "αν θέλεις φωτο πάρε φωτογραφική μαζί" και τέτοιες σαχλαμάρες, και να τώρα που πάει το θέμα.

Εγώ έκανα αναφορά στο "symbian" υποτιμώντας το 808, αλλά πως να το κάνουμε, να το πάρω π.χ. για να το έχω μαζί μου ως φωτογραφική;

Θεωρώ οτι στο νήμα αυτό, πρέπει να μπαίνει και ο παράγοντας "κινητό", όπως αναφέρει και το τίτλος.

@paok4270

Εκτός απο το οτι θεωρώ οτι, εντελώς φιλικά, δεν χρειάζεται να γινόμαστε ερειστικοί,

Στο ποστ σου 1417 αναφέρεις στο βάθος στις πολυκατοικίες τις λεπτομέρειες. Τι να το κάνεις;

Αν είχες το zoom μαζί, θα έβλεπες πόσο κοντά θα στις έφερνε με καλή ανάλυση, εφ' όσον σε ενδιαφέρουν στο βάθος οι λεπτομέρειες. Εκεί υπάρχει σημαντική διαφορά στις δύο συσκευές που δημιουργεί διαφορετική φιλοσοφία στη φωτογραφία.

Και το νήμα μας δεν αναφέρει ποιό κινητό έχει καλύτερο "φωτογραφικό αποτέλεσμα" που αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά "καλύτερες φωτογραφίες". Και ως γνωστόν η "φωτογραφία" είναι μια γενικότερη έννοια και όχι ένα "φωτογραφικό αποτέλεσμα".

Επίσης δεν καταλαβαίνω και την έκφραση "υβρίδιο" για το zoom. Απο που κι ως που. Γιατί υβρίδιο; Δηλαδή υπάρχουν προδιαγραφές για το τι θα έχει επάνω ένα κινητό; Ή υπάρχουν όρια στην εξέλιξη των smartphones; Αν υπάρχουν κάποιοι άσχετοι ξένοι που το ονομάζουν έτσι, μας ενδιαφέρει; Εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε; Ας ήταν μάγκες και οι άλλες εταιρείες και ας έβαζαν τέτοιους φακούς στα κινητά τους. Θα υποβιβάζουμε "αφήνοντας απ' έξω" το προνόμιο ή την καινοτομία που έχει μια συσκευή;

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Άλλο τι λείπει και άλλο πώς πλασαρετε. Περαν ότι του λείπουν αρκετά σε σχέση με τη ναυαρχίδα

Τι του λείπει ως ναυαρχίδα? Σοβαρά ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω.

Και το 1020 ως φωτοκινητό πλασαρίστηκε. Όπως και το zoom δηλαδή, δεν διαφέρουν σε αυτό ώστε να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση...;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Άλλο τι λείπει και άλλο πώς πλασαρετε. Περαν ότι του λείπουν αρκετά σε σχέση με τη ναυαρχίδα. Διαφορετικά θα είχε αυτό τη θέση του s4. Δεν έχει νόημα να κοιτάμε κάτι τέτοιο. Το ποσό πούλησε το καθένα. Και το s5 πούλησε περισσότερο αλλά δεν είναι καλύτερο φώτο κινητό από το 1020..

Το νόημα είναι μόνο στη σύγκριση των φωτογραφικών δυνατοτήτων των 2 τηλεφώνων

Τι του λείπει ως ναυαρχίδα? Σοβαρά ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω.

Και το 1020 ως φωτοκινητό πλασαρίστηκε. Όπως και το zoom δηλαδή, δεν διαφέρουν σε αυτό ώστε να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση...;)

Τίποτα δεν του λείπει του zoom. Και δεν έχει τη θέση του S4 λόγω φορητότητας και οθόνης.

Και σπεκ και hw κλπ κλπ

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καταρχας δεν αναφερθηκα σε σενα, κατα δευτερον δεν μπορω απο σταση ζωης τις ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ενος ετους πριν περι ξεκαθαρης(σημερα) ή μη ξεκαθαρης(περισι) πρωτιας του pureview (ειλικρινα διχαζουν οι αποψεις κ εχω μπερδευτει) κ κλεινω λεγοντας οτι μ αρεσει πολυ να ξεχωριζω κ να ας μην το εχει κανεις το zoom!

υ.γ εννοειται φιλικα! σιγα μην μαλωσουμε για τα κινητα :)

Άρα μάλλον τα έχεις βάλει με τα παλιά και νέα post του paok? Ε τι να κάνουμε, παλιά νόμιζε έτσι, πήρε 1020 και κατάλαβε πως έσφαλε.

Μπορεί τα ανωτέρω πολλούς να μην τους ενδιαφέρουν, αλλά για εμένα αυτό είναι φωτογράφηση, όπως την θέλω και την εννοώ εγώ. :)

Άρα εδώ σε αυτό το θέμα θα κρίνουμε σύμφωνα με ότι βολέυει εσένα? Για να ξέρω να προσαρμοστώ αν είναι.

Έχοντας πάρει και τις δύο συσκευές 2-3 φορές την κάθε μια, αλλά και το K zoom, η γνώμη μου είναι οτι το 1020 σαφώς βγάζει εξαιρετική φωτο, καλύτερη απο του S4 zoom - K zoom σε ανάλυση και πολλές φορές απεικόνιση χρωμάτων, αλλά όχι πάντα, μπορεί να τύχει και το ανάποδο, μιας και το 1020 έχει τα προβληματάκια του στις βραδινές με αυτόματες ρυθμίσεις. Φωτογραφικό αποτέλεσμα δεν είναι και όταν ζουμάρω 10Χ και βγάζω το αντικείμενο σαν να είναι μπροστά μου; Μπορεί το 1020 να το κάνει αυτό;

Δε μπορώ να καταλάβω, έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση της επιλογής σου...? Όλοι έχουν συμφωνήσει (πως γίνεται να διαφωνήσει κανείς με γεγονότα άλλωστε...?) ότι το οπτικό ζουμ δε γίνεται εκ φύσεως να συγκριθεί με τα υπόλοιπα. Άρα τι ψάχνεις? ΝΑΙ είναι καλύτερο το s4zoom και το k ΣΤΟ ΖΟΥΜ! Είμαστε οκ τώρα?

Εγώ έκανα αναφορά στο "symbian" υποτιμώντας το 808, αλλά πως να το κάνουμε, να το πάρω π.χ. για να το έχω μαζί μου ως φωτογραφική;

Θεωρώ οτι στο νήμα αυτό, πρέπει να μπαίνει και ο παράγοντας "κινητό", όπως αναφέρει και το τίτλος.

Στον παράγοντα κινητό είναι που βάζει κάτω τα πάντα. Αν ορίζεις το κινητό σου με το πόσο γρήγορα faceμπουκάρει πάω πάσο. Αλλά τέλος τα offtopic.

@paok4270

Εκτός απο το οτι θεωρώ οτι, εντελώς φιλικά, δεν χρειάζεται να γινόμαστε ερειστικοί,

Στο ποστ σου 1417 αναφέρεις στο βάθος στις πολυκατοικίες τις λεπτομέρειες. Τι να το κάνεις;

Αν είχες το zoom μαζί, θα έβλεπες πόσο κοντά θα στις έφερνε με καλή ανάλυση, εφ' όσον σε ενδιαφέρουν στο βάθος οι λεπτομέρειες. Εκεί υπάρχει σημαντική διαφορά στις δύο συσκευές που δημιουργεί διαφορετική φιλοσοφία στη φωτογραφία.

Και το νήμα μας δεν αναφέρει ποιό κινητό έχει καλύτερο "φωτογραφικό αποτέλεσμα" που αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά "καλύτερες φωτογραφίες". Και ως γνωστόν η "φωτογραφία" είναι μια γενικότερη έννοια και όχι ένα "φωτογραφικό αποτέλεσμα".

Πραγματικά το κουράσαμε. Χωρίς ζουμ, βγάζεις ίδιες φωτογραφίες, καλύτερο αποτέλεσμα που έχεις??

Από εκεί και πέρα δεν αμφισβήτησε κανείς το αβαντάζ των s4zoom και k.

@Moralas

Επίτηδες τα γράφεις αυτά;

Ή δεν κατάλαβες τίποτα απο οτι έγραψα ως απόψεις;

Αφού όπως φαίνεται δεν έχεις όρεξη για παραγωγική συζήτηση, τι άλλη όρεξη έχεις; Δεν καταλαβαίνω

:confused::wacko:

Το ατού του zoom για μερικούς όπως έχουν αναφέρει εδώ, είναι αδιάφορο. Όμως, η φωτογραφία δεν είναι μόνο κάτι στατικό π.χ. ένα τοπίο κλπ, είναι και κίνηση και στιγμή, γεγονός, πορτρέτο, κλπ που αυτά "πιάνονται" πολύ καλύτερα με τη χρήση zoom σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, με διευκολύνει πολύ περισσότερο η ύπαρξη zoom σε μια απλή φωτο όπου εστιάζω σε κάδρο το αντικείμενό μου παρά να πηγαίνω εμπρός - πίσω για να το κάνω αυτό για να μην χάσω το ακριβές πεδίο που θέλω να βγάλω. Αυτό είναι μια χρήση. Άλλη χρήση, είναι να βγάλω κάτι που θέλω και είναι μακριά, οπότε με το 1020 π.χ. δεν θα το βγάλω καλά διότι δεν θα φαίνεται στη φωτο όπως χαρακτήρισε πετυχημένα ο Κώστας (Te_salat) ως "περίληψη", αλλά με το οπτικό του S4 zoom θα το φέρω πολύ κοντά και με πολύ καλή απόδοση.

Ασχέτως αν μιλάμε για φωτογραφικό αποτέλεσμα, τι να το κάνω αν έχω RAW και θέλω ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ επεξεργασία;

Χαλάμε την ουσία του θέματος αν είναι να τις πειράζουμε.

Τα zoom δεν τα έχει γνωρίσει ο κόσμος, αυτό πιστεύω, γι' αυτό και οι κριτικές και οι πωλήσεις κλπ. Δεν έχουν καταλάβει περι τίνος πρόκειται.

Αποκλείεται κάποιος που του αρέσει η φωτογραφία αν πάρει ένα Galaxy zoom να μην μείνει ευχαριστημένος. Απλά, είμαστε ακόμα σχετικά λίγοι αυτοί που δίνουμε πολύ σημασία στη φωτογραφία με το κινητό, ακόμα αυτό αλλάζει, θυμάμαι παλαιότερα τις μάχες που έδινα με παιδιά που μου έλεγαν "αν θέλεις φωτο πάρε φωτογραφική μαζί" και τέτοιες σαχλαμάρες, και να τώρα που πάει το θέμα.

@paok4270

Επίσης δεν καταλαβαίνω και την έκφραση "υβρίδιο" για το zoom. Απο που κι ως που. Γιατί υβρίδιο; Δηλαδή υπάρχουν προδιαγραφές για το τι θα έχει επάνω ένα κινητό; Ή υπάρχουν όρια στην εξέλιξη των smartphones; Αν υπάρχουν κάποιοι άσχετοι ξένοι που το ονομάζουν έτσι, μας ενδιαφέρει; Εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε; Ας ήταν μάγκες και οι άλλες εταιρείες και ας έβαζαν τέτοιους φακούς στα κινητά τους. Θα υποβιβάζουμε "αφήνοντας απ' έξω" το προνόμιο ή την καινοτομία που έχει μια συσκευή;

Θα μιλησω για το post που με αφορα και θα πω οτι το σχολιο σου ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Δες απο τις χιλιαδες φωτογραφιες που κυκλοφορουν στο web και εχουν να κανουν με "landscape photography" ....ποσες απ'αυτες τις χιλιαδες ειναι τραβηγμενες με zoom? θα σου πω εγω.Σχεδον καμια.Οι μονοι που τραβατε lanscapes με zoom....εισαι εσυ και ο Te-salat.

Τελος τις λεπτομερεις στις πολυκατοικιες τις ανεφερα για να δειξω τις δυνατοτητες του φακου.Και το zoom να ειχα δηλαδη, παλι ετσι θα την εβγαζα τη φωτογραφια.Για να μπορεσω να πιασω ολοκληρο το πλανο.Εγω δηλαδη το zoom του 1020 το χρησιμοποιω ελαχιστα εως καθολου...κι ας ειναι lossless.

Δεν θα έκρινα το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση "ανεξάρτητα του zoom"

@Moralas

Επίτηδες τα γράφεις αυτά;

Ή δεν κατάλαβες τίποτα απο οτι έγραψα ως απόψεις;

Αφού όπως φαίνεται δεν έχεις όρεξη για παραγωγική συζήτηση, τι άλλη όρεξη έχεις; Δεν καταλαβαίνω

:confused::wacko:

Αν η παραγωγική συζήτηση γίνεται με προτάσεις όπως οι από πάνω πάω πάσο. Καμία άλλη όρεξη.

Θα μιλησω για το post που με αφορα και θα πω οτι το σχολιο σου ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Δες απο τις χιλιαδες φωτογραφιες που κυκλοφορουν στο web και εχουν να κανουν με "landscape photography" ....ποσες απ'αυτες τις χιλιαδες ειναι τραβηγμενες με zoom? θα σου πω εγω.Σχεδον καμια.Οι μονοι που τραβατε lanscapes με zoom....εισαι εσυ και ο Te-salat.

Τελος τις λεπτομερεις στις πολυκατοικιες τις ανεφερα για να δειξω τις δυνατοτητες του φακου.Και το zoom να ειχα δηλαδη, παλι ετσι θα την εβγαζα τη φωτογραφια.Για να μπορεσω να πιασω ολοκληρο το πλανο.Εγω δηλαδη το zoom του 1020 το χρησιμοποιω ελαχιστα εως καθολου...κι ας ειναι lossless.

"landscape photography" είναι ένα είδος φωτογράφησης. Αναφέρθηκα γενικότερα στη φωτογράφηση. Τα γράφω παραπάνω. Και σαφώς θα έχεις λεπτομέρεια στο βάθος, αφού τουλάχιστον έχεις 38ΜΡ. Άλλωστε, έγραψα, οτι το 1020 βγάζει καλύτερες φωτο κατά τη γνώμη μου.

Τώρα, το τι κάνουμε ο Te_salat κι εγώ, είναι αυτό που μας γουστάρει φαντάζομαι...

Αν η παραγωγική συζήτηση γίνεται με προτάσεις όπως οι από πάνω πάω πάσο. Καμία άλλη όρεξη.

Νομίζω οτι δεν είχα επιθετικό ύφος απέναντί σου, σε αντίθεση μ' εσένα, που δεν κατάλαβα το λόγο.

Επαναλαμβάνω, θεωρώ οτι το 1020 βγάζει καλύτερες τις φωτο, και το πως εννοώ εγώ τη φωτογράφηση το λέω ως άποψή μου, δεν νομίζω να προσπαθώ να επιβάλω κάτι, οπότε προς τι η ανάλογη απάντησή σου, όπως και τα "faceμπουκάρει" κλπ.

Νομίζεις ίσως οτι συζητάς με κανένα παιδάκι που παίζει με το facebook κλπ, αδιαφορώντας για την άλλη άποψη, που δείχνεις να θέλεις μόνο να την κρίνεις χωρίς επιχειρήματα. Το ίδιο ισχύει και για τον @paok4270, που χαρακτηρίζει την άποψή μου εκτός πραγματικότητας, ας αφήσουμε τα μέλη να διαβάζουν και να κρίνουν.

Εμένα δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζω.

Προτείνω πιο ήρεμη συζήτηση, αλλιώς το πιο εύκολο είναι να αρχίσουμε όλοι τα μπινελίκια και να σβήνονται posts...

Edited by keras

επειδη ψιλοκουρασε το θεμα:

Λοιπον το zoom εχει το ΜΕΓΑΛΟ avantage του zoom. Πχ να θες να βγαλεις ενα ανθος να μην κολλησεις τον φακο πανω του, αλλα να εισαι σε φυσιολογικη αποσταση.

Απο την αλλη, το 1020 εχει καλυτερο αισθητηρα. Ασυζητητι. Και αν κανεις ζουμ με τετοιο αισθητηρα, δεν θα εχεις και μεγαλο θεμα με την ποιοτητα.

Οποτε: Θες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΖΟΥΜ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ? παρε το zoom.

Θες πολυ δυνατο αισθητηρα? Παρε το 1020.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Στα κοντινά όντως 808/1020 έχουν χοντρό θέμα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τι εννοείς;

Δες αυτο το συγκριτικο, και κατεβα προς τα κατω, στα κοντινα :) Λογω μεγεθους φακου, πρεπει να απομακρυνθεις λιγακι και να κανεις zoom. Το ιδιο αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο στο Ν8

Τα αρνητικα συγκριτικα ειναι λογος ευτελισμου μονο για το zoom. Για το lumia...περιμενε να διαβασεις τις απαντησεις που θα λαβεις...:lol: Ισως ο αρθογραφος βγει κ ψυχοπαθης.. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Νομίζω οτι είσαι άδικος.

Η φωτο παραπάνω του paok4270 είναι πραγματικά εκπληκτική.

Έχω βγάλει σχεδόν τέτοια με manual focus ακόμα και με το 920

Έχει συγκριτικό με 808 και s4 zoom, δε ξέρω αν έκανε και με το Κ

Όπου έβαλε zoom προφανώς και το διέλυσε το 808 και λογικό είναι. Στις υπόλοιπες συνήθως το 808 ήταν καλύτερο

Ψάξε allaboutsymbian 808 vs s4 zoom

χρειαζεται διαδοχο η τελειοτητα? :lol: Ελα σας πειραζω,καθομαστε κ μαλωνουμε για τα τηλεφωνα! Προτεινω ανακοχη παιδια!

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Τα πολλά λόγια ειναι φτώχια.

Όταν μιλάμε για φωτογραφία, το σημαντικότερο ειναι να μπορείς να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα υπό οποιεσδηποτε συνθήκες.

Για μένα χωρίς optical zoom έχεις μισό αποτέλεσμα.

Απο εκεί και πέρα καταλαβαίνω ότι δεν ειναι εύκολο να κουβαλάς μια τέτοια συσκευή. Το 1020 ειναι πολύ πιο κοντά σε νορμαλ κινητό.

Παρόλο που ειναι πιο σύγχρονο προτιμώ το 808 για τους γνωστούς λόγους.

Και βέβαια η κάμερα της Nokia αποδίδει καλύτερα σε συγκεκριμένες συνθήκες λόγο ποιοτικοτερου hardware αλλά και pure view.

Τώρα για τις νυχτερινές. Στο νησί δεν είδα κανένα να βγάζει φωτογραφίες βράδυ με dslr χωρίς φλας.

Ούτε να τραβά θεοσκοτεινα πλάνα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...