Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Ποτε δεν ειπα οτι ειναι το δικο μου το καλυτερο. Σε αντιθεση,με αλλους που ανεβαζουν μετριες φωτο κ τις βαπτιζουν επιτομη! Επισης το να τις επεξεργαζονται καποιοι για να δειχνουν τα χρωματα τοσο εντονα οσο και οι πινακες του Πικασο και του Σαλβαντορ Νταλι,χαρισμα σας η συγκριση. Πολλοι το εκαναν κ συνεχιζουν να το κανουν αυτο..επι εποχες κ αλλων εταιρειων που κ τοτε οι μετριες ηταν εκπληκτικες Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκκληση προς κατοχους αλλων συσκευων εκτος απο zoom...MHN το αγορασει κανεις!! εχετε δικιο,ειναι απαισιο!!! δεν εχει ξαναβγει χειροτερο κινητο!!! (αφηστε εμας τους κατοχους να ειμαστε λιγοι και να πεφτουν ολα τα βλεματα πανω του...):lol: μακρια απο αυτα τα χαλια τηλεφωνα! οχι κατωτερο του 808,αλλα κατωτερο απο το πρωτο motorola του 1992 ειναι! Οσο για τις φωτο, καλυτερα να παρω αυτες του 1880 με το τριποδο 1μισι μετρο, το κουρτινακι,και να περιμενω να βγει το...πουλακι παρα αυτο το αθλιο κατασκευασμα! ΜΟΝΟ 1020! :lol:

Με το post σου το πας όμως από την άλλη πλευρά...Κοινώς όποιος σκέφτεται πραγματικά την φωτογραφία δεν κοιτάει άλλη συσκευή πέραν των zoom...και πως τα 808, 1020 είναι κατώτερα από moto του '92...

Μην την κάνουμε λάστιχο...και οι δυο προσεγγίσεις είναι εξαιρετικές.

Με το post σου το πας όμως από την άλλη πλευρά...Κοινώς όποιος σκέφτεται πραγματικά την φωτογραφία δεν κοιτάει άλλη συσκευή πέραν των zoom...και πως τα 808, 1020 είναι κατώτερα από moto του '92...

Μην την κάνουμε λάστιχο...και οι δυο προσεγγίσεις είναι εξαιρετικές.

Oχι, ουτε σαν χαραχτηρας θα με ακουσεις ποτε να εκθειαζω κατι δικο μου, και ας αξιζε πχ. Με την σειρα zoom απο την πρωτη φωτογραφια που κυκλοφορησε περισι του 4αριου, ηξεραν ολοι εκ των προτερων τα παντα! Οτι θα ειναι μετριο,οτι δεν κανει, οι φιλοι fun του lumia ηξεραν χωρις καν να το εχουν δει οτι το δικο τους καμεροτηλεφωνο ειναι 10 κλασεις πανω..οτι οτι οτι,χωρις καν να το εχουν πιασει. Επομενως αυτο συνεχιζεται...εγω το λεω τεχνολογικο ρατσισμο. Το τι εγραψε ενας ξενος στο αρθρο του δεν με απασχολει. Πολλοι ομως πιανονται απο αυτο. Επισης το να ανεβασω φωτογραφιες δεν εχει νοημα. Μια ανεβασα,με ενα κτιριο 1 χλμ μακρια απο το σπιτι μου,φαινονται τα παντα ακομη και 2 ανθρωποι που εργαζονταν εκεινη την ωρα σε αυτο, και με γυμνο ματι ουτε καν καταλαβαινες την υπαρξη τους, και μου ειπαν οτι ειναι μετρια. Ε οκ..

galaxy Κ zoom - white

Όταν κάνεις ζουμ σημαίνει ότι το αντικείμενο βρίσκεται αρκετά μακριά από τον φακό.

Τριποδακι άλλοι χρησιμοποιούν όχι εγώ και ειδικά σε φωτογραφίες τραβηγμένες σε περπάτημα στον δρόμο. Η συσκευή διαθέτει ois το οποίο λειτουργεί μια χαρά. Τρίποδο θα χρησιμοποίησε μόνο αν θέλω να πάρω ένα τοπίο με Χ10 και δεν θέλω να χάσω τίποτα από λεπτομέρεια.

Οι φωτο που ανέβασα είναι χωρίς καμία επεξεργασία. Μόλις βρεθώ σε WiFi θα τις ανεβάσω στο Dropbox.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επίσης κρίνετε το 808 για το Symbian. Δεν ξέρω πόσο αμαρτωλό θεωρείτε αυτο το λειτουργικό αλλά σε αυτό το θέμα κρίνεται ΜΟΝΟ η φωτογραφική του ικανότητα. Αν έχετε να πείτε κάτι γι αυτή, πείτε το. Το να πετάτε την μπάλα στη κερκίδα μιλώντας για Symbian κλπ ειναι εντελώς λάθος (σε αυτό το θέμα).

Σωστότατος!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ποτε δεν ειπα οτι ειναι το δικο μου το καλυτερο. Σε αντιθεση,με αλλους που ανεβαζουν μετριες φωτο κ τις βαπτιζουν επιτομη! Επισης το να τις επεξεργαζονται καποιοι για να δειχνουν τα χρωματα τοσο εντονα οσο και οι πινακες του Πικασο και του Σαλβαντορ Νταλι,χαρισμα σας η συγκριση. Πολλοι το εκαναν κ συνεχιζουν να το κανουν αυτο..επι εποχες κ αλλων εταιρειων που κ τοτε οι μετριες ηταν εκπληκτικες

Γινε συγκεκριμενος σε παρακαλω...και μην πετας υπονοουμενα.Εαν θελεις να αναφερθεις σε μενα να μ' αναφερεις με τ'ονομα μου.

Οχι με εκφρασεις του τυπου καποιοι αλλοι.Επισης

1."Σε αντιθεση,με αλλους που ανεβαζουν μετριες φωτο κ τις βαπτιζουν επιτομη". Παλι μιλας με αοριστολογιες. Να αναφερεις ποια ειναι η συγκεκριμενη μετρια φωτο και ποιος τη βαπτισε επιτομη.

2."Επισης το να τις επεξεργαζονται καποιοι για να δειχνουν τα χρωματα τοσο εντονα οσο και οι πινακες του Πικασο και του Σαλβαντορ Νταλι,χαρισμα σας η συγκριση" . Παλι αοριστολογιες και υπονοουμενα. Να πεις σε ποιες φωτο αναφερεσαι.Επισης το οτι εχουν ζωντανα χρωματα δε σημαινει οτι ειναι και επεξεργασμενες.Μπορει ο δικος σου ο φακος απλα να μην μπορει να πιασει τετοια χρωματα.

3.Εαν πιστευεις οτι το Galaxy Zoom βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το 1020...ανεβασε δικες σου να ανεβασω κι εγω τις δικες μου και να τις κρινει το Forum.Ημερησιες , βραδινες, με φλας προσωπα κ.τ.λ.Επισης ανεβασε βραδινες με ταχυτητα 1/2 sec και με το κινητο στο χερι....να δουμε τι ψαρια πιανει ο σταθεροποιητης σου.

Σε προκαλω....

Εσυ γιατι θιχτηκες? Παντος Κωστα για να ειμαι ειλικρινης,ισως εχω μια προκαταληψη μαζι σου. Γιατι στο s4 ανεβαζες φωτο εντελως ξεχωριστες,που ολοι αναρρωτιοντουσταν αν θυμασαι,μηπως αγορασαν χαλασμενη συσκευη η εχουν την ζελατινα στον φακο κτλ. Τοτε εκθειαζες το galaxy ως το απολυτο φωτο κινητο. Τα αρθρα υπαρχουν. Το οτι τις πειραζες τις φωτο ανακαλυφθηκε λιγο αργοτερα.. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Εσυ γιατι θιχτηκες? Παντος Κωστα για να ειμαι ειλικρινης,ισως εχω μια προκαταληψη μαζι σου. Γιατι στο s4 ανεβαζες φωτο εντελως ξεχωριστες,που ολοι αναρρωτιοντουσταν αν θυμασαι,μηπως αγορασαν χαλασμενη συσκευη η εχουν την ζελατινα στον φακο κτλ. Τοτε εκθειαζες το galaxy ως το απολυτο φωτο κινητο. Τα αρθρα υπαρχουν. Το οτι τις πειραζες τις φωτο ανακαλυφθηκε λιγο αργοτερα..

Θιχτηκα γιατι πιστευω οτι αναφερεσαι σε μενα.Επισης σου εκανα 3 ερωτησεις και δεν απαντησες σε καμια.

Τελος αναφερεσαι στο Galaxy S4 και οτι το εκθειαζα ως το απολυτο φωτο κινητο.Αν και ποτε δεν ειπα αυτην την εκφραση...να σου θυμισω οτι το Galaxy S4 βγηκε τον Απριλη του 2013...και για την εποχη του ισως και να ηταν.

Και τώρα έρχεται η ερώτηση του εκατομμυρίου...

Πειράζουμε τις φωτο στο pc ή τις αφήνουμε παρθένες;

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Θιχτηκα γιατι πιστευω οτι αναφερεσαι σε μενα.Επισης σου εκανα 3 ερωτησεις και δεν απαντησες σε καμια.

Τελος αναφερεσαι στο Galaxy S4 και οτι το εκθειαζα ως το απολυτο φωτο κινητο.Αν και ποτε δεν ειπα αυτην την εκφραση...να σου θυμισω οτι το Galaxy S4 βγηκε τον Απριλη του 2013...και για την εποχη του ισως και να ηταν.

Κωστα δεν απαντησα γιατι το να μπω σε διαδικασια συγκρισης φωτο, στην περιπτωση που 1 στο εκατομμυριο συνεχιζεις το "μακιγιαρισμα" δεν υπαρχει λογος. Δεν λεω οτι το κανεις ακομα,αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω. Το lumia ειναι εξαιρετικο κινητο-φωτογραφικη, οπως και το 808 στην φωτογραφια του κτλ το ιδιο ομως και τα zοοm, ειτε θελουμε να τα βγαλουμε σκαρτα ειτε οχι.

galaxy Κ zoom - white

Κωστα δεν απαντησα γιατι το να μπω σε διαδικασια συγκρισης φωτο, στην περιπτωση που 1 στο εκατομμυριο συνεχιζεις το "μακιγιαρισμα" δεν υπαρχει λογος. Δεν λεω οτι το κανεις ακομα,αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω. Το lumia ειναι εξαιρετικο κινητο-φωτογραφικη, οπως και το 808 στην φωτογραφια του κτλ το ιδιο ομως και τα zοοm, ειτε θελουμε να τα βγαλουμε σκαρτα ειτε οχι.

Μα αυτό ειναι το ζητούμενο του παρόντος θέματος. Η σύγκριση. Τώρα αν κάποιος τις "πειράζει" είναι εντελώς λάθος (εκτός κι αν το αναφέρει). Όμως αν μπούμε στη λογική του "μπορεί να είναι πειραγμένη", ε τότε να μην ανεβάσουμε καμία....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και τώρα έρχεται η ερώτηση του εκατομμυρίου...

Πειράζουμε τις φωτο στο pc ή τις αφήνουμε παρθένες;

Την κάμερα την χρησιμοποιούμε για να αποτυπώσουμε μια στιγμή, γιατί να την αλλοιώσουμε; Πιστεύω ότι πρέπει να τις αφήνουμε απείραχτες. Κέρδισα; :p

Ετσι πιστευω και εγω. Οκ, να κανεις καμια φορα καποιο tweak απο τις ρυθμισεις του ιδιου του κινητου, ναι. Αραια και που.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν συμφωνω.Μην τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι.Καποιος ειναι πρωτος, καποιος δευτερος καποιος τριτος.

Τα Galaxy zoom ειναι κατωτερα απο τα δυο PureView...οσο κι αν θελεις να τα εξισωσεις.

Δεν συμφωνω.Μην τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι.Καποιος ειναι πρωτος, καποιος δευτερος καποιος τριτος.

Τα Galaxy zoom ειναι κατωτερα απο τα δυο PureView...οσο κι αν θελεις να τα εξισωσεις.

Αυτο το θεμα που εχει ανοιξει,εχει θεμα την συγκριση. Σωστα?? Εγω οπως ειδες αναφερομαι λιγο γενικοτερα,χωρις να υποτιμησω καποια συσκευη,σε αντιθεση με τους lumia κατοχους. Ειναι τυχαιο που η σειρα zoom υποτιμηθηκε πριν καν αρχισει να διατιθεται?? Τι ειχαν δει και το κατεκριναν?? Θεωρω σωστο σε μια ΣΥΓΚΡΙΣΗ να εχω στα χερια μου και τα 2 προιοντα και να ΣΥΓΚΡΙΝΩ. Εχοντας μονο το ενα,και απλα να διαβαζω τι γραφει ο Mr John (τυχαιο παραδειγμα) στο ξενο αρθρο,αυτο ειναι συγκριση υποκειμενικη. Για μενα το σωστο αρθρο θα ηταν το εξης... Ποιο κινητο(συγκρισης παρομοιων χαρατηριστικων, xenon με xenon δλδ κτλ) που εχετε ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ εχοντας το πλαι πλαι, βγαζει τις καλυτερες φωτο??? Και ερωτω,με το χερι στην καρδια εσενα Κωστα,τα εχεις συγκρινει οπως περιγραφω εγω ή διαβαζεις φορουμ και κρινεις? Μονο στο θεμα ποιο ειναι το πιο εμφανισιμο,μπορεις να κρινεις χωρις να το εχεις πιασει που κ παλι ο καθενας θα λεει το δικο του

Ειπες λοιπον οτι στην κορυφη ειναι τα pureview. Ισως αλλαξες αποψη επειτα απο εναν χρονο...Δεν χρειαστηκε να ψαξω πολυ στο θεμα galaxy s4 - φωτογραφιες.. παραπεμπω σχολιο σου οταν ΕΙΧΕΣ galaxy

25 Aπριλιου 2013 Paok 4270

Πιστευω η καμερα του S4 κοντραρει ανετα το PureView της Nokia.

http://images.anandtech.co...GS4-165636.jpg

λεω ψεματα?

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Αυτο το θεμα που εχει ανοιξει,εχει θεμα την συγκριση. Σωστα?? Εγω οπως ειδες αναφερομαι λιγο γενικοτερα,χωρις να υποτιμησω καποια συσκευη,σε αντιθεση με τους lumia κατοχους. Tο κανω αυτο γιατι θεωρω σωστο σε μια ΣΥΓΚΡΙΣΗ να εχω στα χερια μου και τα 2 κινητα και να ΣΥΓΚΡΙΝΩ. Εχοντας μονο το ενα,και απλα να διαβαζω τι γραφει ο Mr John (τυχαιο παραδειγμα) στο ξενο αρθρο,αυτο ειναι συγκριση υποκειμενικη. Για μενα το σωστο αρθρο θα ηταν το εξης... Ποιο κινητο(συγκρισης παρομοιων χαρατηριστικων, xenon με xenon δλδ κτλ) που εχετε ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ εχοντας το πλαι πλαι, βγαζει τις καλυτερες φωτο???

ωραια ρε αδερφε, ανεβασε τις καλυτερες φωτογραφιες του zoom σου...να κρινουμε οι υπολοιποι ουδετεροι ποιος ειναι καλυτερος.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Αυτο το θεμα που εχει ανοιξει,εχει θεμα την συγκριση. Σωστα?? Εγω οπως ειδες αναφερομαι λιγο γενικοτερα,χωρις να υποτιμησω καποια συσκευη,σε αντιθεση με τους lumia κατοχους. Tο κανω αυτο γιατι θεωρω σωστο σε μια ΣΥΓΚΡΙΣΗ να εχω στα χερια μου και τα 2 κινητα και να ΣΥΓΚΡΙΝΩ. Εχοντας μονο το ενα,και απλα να διαβαζω τι γραφει ο Mr John (τυχαιο παραδειγμα) στο ξενο αρθρο,αυτο ειναι συγκριση υποκειμενικη. Για μενα το σωστο αρθρο θα ηταν το εξης... Ποιο κινητο(συγκρισης παρομοιων χαρατηριστικων, xenon με xenon δλδ κτλ) που εχετε ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ εχοντας το πλαι πλαι, βγαζει τις καλυτερες φωτο??? Και ερωτω,με το χερι στην καρδια εσενα Κωστα,τα εχεις συγκρινει κπως περιγραφω εγω ή διαβαζεις φορουμ και κρινεις? Μονο στο θεμα ποιο ειναι το πιο εμφανισιμο,μπορεις να κρινεις χωρις να το εχεις πιασει που κ παλι ο καθενας θα λεει το δικο του

Εγω συγκρινω τις φωτογραφιες που εχετε ανεβασει εδω περα οσοι εχετε τα zoom, με τις δικες μου...με του 1020 δηλαδη.

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συνεχιζεις να αναφερεις το θεμα της επεξεργασιας των φωτο για να καλυψεις τις δικες σου αδυναμιες.

Αμα μπεις μεσα στο flick οπου ανεβαζω, στα exif data φαινεται ποιες ειναι πειραγμενες και ποιες οχι.

ΑΛΛΑ...να υπενθυμισω οτι το Lumia 1020 τραβαει και σε RAW...το οποιο ειναι ακατεργαστο αρχειο και χρειαζεται ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ επεξεργασια.

Νομιζω οτι με το post που εκανες τον Απριλιο του 2013 ως κατοχος galaxy οτι χτυπανε στα ισα το pureview της Νοkia, δεν εχω κατι αλλο να πω, ή καποια φωτο να ανεβασω. Το 808 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υπηρχε τοτε (δεν θυμαμαι το 1020 να μην λεω ψεματα) οποτε πριν ΕΝΑΝ χρονο χαλαρα το χτυπαγες το pureview, αλλα μετα απο εναν χρονο που αλλαξες συσκευη ειναι ετη φωτος μπροστα το pureview ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ... Να ειμαστε καλα ολοι και να χαιρομαστε τα κινητα μας με τα προτερηματα και τις αδυναμιες τους! Φιλικα!

galaxy Κ zoom - white

Αυτο το θεμα που εχει ανοιξει,εχει θεμα την συγκριση. Σωστα?? Εγω οπως ειδες αναφερομαι λιγο γενικοτερα,χωρις να υποτιμησω καποια συσκευη,σε αντιθεση με τους lumia κατοχους. Ειναι τυχαιο που η σειρα zoom υποτιμηθηκε πριν καν αρχισει να διατιθεται??

1. Είμαι κάτοχος Lumia. Θέλεις να μου πεις που υποτίμησα τη συσκευή σου?

Γιατι δεν μπορείς να τσουβαλιάζεις έτσι τους άλλους.

2. Τώρα για το αν υποτιμήθηκε η σειρά zoom θα σου απαντήσω όπως η πλειοψηφία των Android users. Έχουμε δύο φωτοκινητα ξεκινώντας από διαφορετικές αφετηρίες. Το ένα ξεκινά με το αβαντάζ του καλύτερου (βάσει χρηστών τουλάχιστον) λειτουργικού και άρα απευθύνεται στο 80+% και το άλλο ξεκινά με ένα λειτουργικό που δε έχει πείσει (βάσει αριθμών πάντα) και έτσι απευθύνεται σε ένα κοινό της τάξεως του 3,5%. Βάσει των παραπάνω, ακόμη κι αν ήταν ισάξια στις φωτογραφικές ικανότητες, θα έπρεπε οι πωλήσεις του zoom να ειναι τριακονταπλάσιες αυτών του 1020. Βλέπεις κάτι τέτοιο? Αρα ποιος υποτίμησε το zoom? Μήπως οι ίδιοι οι καταναλωτές και όχι οι κάτοχοι Lumia? Για να μην πω πως μόλις αναφέρθηκαν οι φωτογραφικές ικανότητες του 808 η απάντηση κάποιων ήταν "Symbian" και "καθάρισαν".....

Φιλικά τα λεω μιας και το πήρες στραβά το θέμα....;)

Edited by montoya_42

Καταρχας δεν αναφερθηκα σε σενα, κατα δευτερον δεν μπορω απο σταση ζωης τις ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ενος ετους πριν περι ξεκαθαρης(σημερα) ή μη ξεκαθαρης(περισι) πρωτιας του pureview (ειλικρινα διχαζουν οι αποψεις κ εχω μπερδευτει) κ κλεινω λεγοντας οτι μ αρεσει πολυ να ξεχωριζω κ να ας μην το εχει κανεις το zoom!

υ.γ εννοειται φιλικα! σιγα μην μαλωσουμε για τα κινητα :)

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Νομιζω οτι με το post που εκανες τον Απριλιο του 2013 ως κατοχος galaxy οτι χτυπανε στα ισα το pureview της Νοkia, δεν εχω κατι αλλο να πω, ή καποια φωτο να ανεβασω. Το 808 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υπηρχε τοτε (δεν θυμαμαι το 1020 να μην λεω ψεματα) οποτε πριν ΕΝΑΝ χρονο χαλαρα το χτυπαγες το pureview, αλλα μετα απο εναν χρονο που αλλαξες συσκευη ειναι ετη φωτος μπροστα το pureview ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ... Να ειμαστε καλα ολοι και να χαιρομαστε τα κινητα μας με τα προτερηματα και τις αδυναμιες τους! Φιλικα!

Και λίγο πιο παλιά το 920 ηταν καλυτερο του 808.Και για να μαι ακριβοδικαιος αντίστοιχες δημοσιεύσεις έχουν υπάρξει και από αλλους κατόχους...

Τούμπες βλέπουμε διαχρονικά....

Καταρχας δεν αναφερθηκα σε σενα, κατα δευτερον δεν μπορω απο σταση ζωης τις ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ενος ετους πριν περι ξεκαθαρης ή μη ξεκαθαρης πρωτιας του pureview (ειλικρινα διχαζουν οι αποψεις κ εχω μπερδευτει) κ κλεινω λεγοντας οτι μ αρεσει πολυ να ξεχωριζω κ να ας μην το εχει κανεις το zoom!

υ.γ εννοειται φιλικα! σιγα μην μαλωσουμε για τα κινητα :)

Αναφέρθηκες στους Lumia κατόχους και είμαι ένας τέτοιος.....

Σαφώς και καλά θα κάνεις να χαίρεσαι τη συσκευή σου. Είτε ειναι η καλύτερη είτε η χειρότερη μπορεί να σου προσφέρει ευχαρίστηση.

Καλές διακοπές σε όλους.....

Απο τη στιγμη που δειλιαζεις να ανεβασεις φωτο απο το zoom σου γιατι πολυ απλα φοβασαι τη συγκριση...o κοσμος καταλαβαινει.

Λοιπον προσεξε την επομεν φωτο.Κλικ πανω στη φωτο και μεσα στο flickr πανω δεξια κλικ για μεγεθυνση.

Ειναι τραβηγμενη με ταχυτητα 1/4 sec και φυσικα με το χερι...γιατι ειπαμε ο σταθεροποιητης στο 1020 κανει παπαδες.

Δες πισω στο βαθος στις πολυκατοικιες τι φως εχει πιασει ο φακος και τι λεπτομερεια υπαρχει ακομα και στα καγκελα στα μπαλκονια.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...και πολυ ασχοληθηκα

14802025615_a609af4a73_c.jpg

1. Είμαι κάτοχος Lumia. Θέλεις να μου πεις που υποτίμησα τη συσκευή σου?

Γιατι δεν μπορείς να τσουβαλιάζεις έτσι τους άλλους.

2. Τώρα για το αν υποτιμήθηκε η σειρά zoom θα σου απαντήσω όπως η πλειοψηφία των Android users. Έχουμε δύο φωτοκινητα ξεκινώντας από διαφορετικές αφετηρίες. Το ένα ξεκινά με το αβαντάζ του καλύτερου (βάσει χρηστών τουλάχιστον) λειτουργικού και άρα απευθύνεται στο 80+% και το άλλο ξεκινά με ένα λειτουργικό που δε έχει πείσει (βάσει αριθμών πάντα) και έτσι απευθύνεται σε ένα κοινό της τάξεως του 3,5%. Βάσει των παραπάνω, ακόμη κι αν ήταν ισάξια στις φωτογραφικές ικανότητες, θα έπρεπε οι πωλήσεις του zoom να ειναι τριακονταπλάσιες αυτών του 1020. Βλέπεις κάτι τέτοιο? Αρα ποιος υποτίμησε το zoom? Μήπως οι ίδιοι οι καταναλωτές και όχι οι κάτοχοι Lumia? Για να μην πω πως μόλις αναφέρθηκαν οι φωτογραφικές ικανότητες του 808 η απάντηση κάποιων ήταν "Symbian" και "καθάρισαν".....

Φιλικά τα λεω μιας και το πήρες στραβά το θέμα....;)

Το αβαντάζ του ζουμ είναι το οπτικό ζουμ ο φακός και το καλύτερο xenon. Παρεπιπτοντως το παράδειγμα σου είναι τελείως άκυρο. Πας να εξισώσεις ναυαρχίδα με ένα υβρίδιο

Και όντως συμφωνώ ο τα ποστ του παοκ και με τα προηγούμενα τηλέφωνα του δεν είναι και τα πιο αντικείμενικα

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Το αβαντάζ του ζουμ είναι το οπτικό ζουμ ο φακός και το καλύτερο xenon. Παρεπιπτοντως το παράδειγμα σου είναι τελείως άκυρο. Πας να εξισώσεις ναυαρχίδα με ένα υβρίδιο

Και όντως συμφωνώ ο τα ποστ του παοκ και με τα προηγούμενα τηλέφωνα του δεν είναι και τα πιο αντικείμενικα

Μισό λεπτό για να καταλάβω. Τι λείπει απο το zoom ώστε να συμπεριληφθεί στις ναυαρχίδες? Τα spec's?

Αλλά σε οποια κατηγορία κι αν ανήκουν, εδω συγκρίνουμε φωτογραφικές ικανότητες. Αν είναι υβρίδιο ας μείνει απ' έξω.....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...