Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Παύλο, Κώστα το κέρατό μου :p. Η μία καλύτερη από την άλλη. Πάει ψοφήσαν οι compact μηχανές. Δεν υπάρχει λόγος πια να κουβαλά ή ακόμη χειρότερο να αγοράσει κανείς νέα compact φωτογραφική. Εξαιρώ φυσικά τις DSLR και αυτές για το σκοπό που θέλουμε, το κέρδος είναι το οπτικό zoom.

Δεν ξέρω τώρα που θα βρω τα λεφτά να ματαπηδήσω στο G4. Είχα ρωτήσει όμως κάτι και πριν λίγο καιρό. Σαν κινητό πως είναι στη καθημερινή χρήση (software, lags, ). Συνηθίζονται τα back buttons ή γεμίζει με δαχτυλιές συνέχεια ο φακός της κάμερας? Καλό είναι να ακούμε ένα mini review για κάποιο νέο φωτογραφικό κινητό. Top λόγος αγοράς είναι η κάμερα αλλά και η καθημερινή χρήση μετράει πολύ στο ζύγι...

Παύλο πως τα κατάφερες στη φωτό με τα 15 secs διάφραγμα οι 2 τύποι κάτω να μείνουν ακίνητοι.....

Ερώτηση 2 για τα LG G4. Στο exif στα user comments βγάζει κάτι παλαβά... Δεν παίζει ρόλο αλλά δείτε αν διορθώνεται....

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παύλο, Κώστα το κέρατό μου :p. Η μία καλύτερη από την άλλη. Πάει ψοφήσαν οι compact μηχανές. Δεν υπάρχει λόγος πια να κουβαλά ή ακόμη χειρότερο να αγοράσει κανείς νέα compact φωτογραφική. Εξαιρώ φυσικά τις DSLR και αυτές για το σκοπό που θέλουμε, το κέρδος είναι το οπτικό zoom.

Δεν ξέρω τώρα που θα βρω τα λεφτά να ματαπηδήσω στο G4. Είχα ρωτήσει όμως κάτι και πριν λίγο καιρό. Σαν κινητό πως είναι στη καθημερινή χρήση (software, lags, ). Συνηθίζονται τα back buttons ή γεμίζει με δαχτυλιές συνέχεια ο φακός της κάμερας? Καλό είναι να ακούμε ένα mini review για κάποιο νέο φωτογραφικό κινητό. Top λόγος αγοράς είναι η κάμερα αλλά και η καθημερινή χρήση μετράει πολύ στο ζύγι...

Παύλο πως τα κατάφερες στη φωτό με τα 15 secs διάφραγμα οι 2 τύποι κάτω να μείνουν ακίνητοι.....

Ερώτηση 2 για τα LG G4. Στο exif στα user comments βγάζει κάτι παλαβά... Δεν παίζει ρόλο αλλά δείτε αν διορθώνεται....

Πετραν και σαν και σαν κινητο το g4 ειναι αψογο..πολυ καλο software απο την lg ..δεν εχω εντοπισει καποιο bug ως τωρα ..σε ολους τους τομεις εκτος της μπαταριας.που με εχει ψιλοαπογοητευσει τωρα που ειμαι συνεχεια με data στις διακοπες...με wifi δεν ηταν τοσο εμφανες το προβλημα..στην καθημερινοτητα δεν θα εχεις κανενα προβλημα...lag ανυπαρκτο απλα...απο τα γρηγοροτερα κινητα που περασαν απο τα χερια μου..δουλευει λες και φοραει custom rom..σφαιρα...η οθονη του ειναι πολυ καλη σε ευκρινεια και χρωματα τουλαχιστον στα ματια μου..εχει πολυ καλο πιασιμο στο χερι λογω της καμπυλης και δεν ειναι κουμουτσα για τις 5.5 ιντσες του..περιπου σαν το mx 4 σαν μεγεθος..υποψιν ειναι το πρωτο lg που παιρνω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

για την ακινησια των ανθρωπων στην long exposure υποθετω πως ειναι θεμα software...δεν εκανα κατι εγω..το ιδιο συμβαινει και σε hdr που θα δεις ghosting σπανια εως καθολου...τωρα για το exif που λες δεν καταλαβα τι εννοεις

Edited by Saleakos

Πετραν και σαν και σαν κινητο το g4 ειναι αψογο..πολυ καλο software απο την lg ..δεν εχω εντοπισει καποιο bug ως τωρα ..σε ολους τους τομεις εκτος της μπαταριας.που με εχει ψιλοαπογοητευσει τωρα που ειμαι συνεχεια με data στις διακοπες...με wifi δεν ηταν τοσο εμφανες το προβλημα..στην καθημερινοτητα δεν θα εχεις κανενα προβλημα...lag ανυπαρκτο απλα...απο τα γρηγοροτερα κινητα που περασαν απο τα χερια μου..δουλευει λες και φοραει custom rom..σφαιρα...η οθονη του ειναι πολυ καλη σε ευκρινεια και χρωματα τουλαχιστον στα ματια μου..εχει πολυ καλο πιασιμο στο χερι λογω της καμπυλης και δεν ειναι κουμουτσα για τις 5.5 ιντσες του..περιπου σαν το mx 4 σαν μεγεθος..υποψιν ειναι το πρωτο lg που παιρνω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

για την ακινησια των ανθρωπων στην long exposure υποθετω πως ειναι θεμα software...δεν εκανα κατι εγω..το ιδιο συμβαινει και σε hdr που θα δεις ghosting σπανια εως καθολου...τωρα για το exif που λες δεν καταλαβα τι εννοεις

Παύλο είσαι γρήγορος...:) Ευχαριστώ.

στο exif αν δεις (επαναλαμβάνω δεν παίζει κάπου ρόλο) βγάζει στο user comment πολλά άχετα γράμματα στη σειρά.

Φωτεινότητα στον έντονο ήλιο? (σε σχέση με το ΜΧ4 φυσικά)

Και τέλος, αυτό με τις δαχτυλιές λόγω γειτνίασης των κουμπιών με το φακό, έχεις θέμα?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Παύλο είσαι γρήγορος...:) Ευχαριστώ.

στο exif αν δεις (επαναλαμβάνω δεν παίζει κάπου ρόλο) βγάζει στο user comment πολλά άχετα γράμματα στη σειρά.

Φωτεινότητα στον έντονο ήλιο? (σε σχέση με το ΜΧ4 φυσικά)

Και τέλος, αυτό με τις δαχτυλιές λόγω γειτνίασης των κουμπιών με το φακό, έχεις θέμα?

Σαν κινητο εχει το καλυτερο κρατημα στο χερι που εχω δει ποτε....πραγματικα κλειδωνει στη παλαμη σου.

Επισης το κινητο δεν ειναι μεγαλο...το περιμενα πολυ μεγαλυτερο.ειναι ετσι κατασκευασμενο που δεν φαινεται για 5.5 ιντσες.

Αψογο κινητο εκτος απο την μπαταρια που ειναι μετρια.

LG G4 HDR landscapes

20059704354_516e6a2d49_c.jpg

Edited by paok4270

Σαν κινητο εχει το καλυτερο κρατημα στο χερι που εχω δει ποτε....πραγματικα κλειδωνει στη παλαμη σου.

Επισης το κινητο δεν ειναι μεγαλο...το περιμενα πολυ μεγαλυτερο.ειναι ετσι κατασκευασμενο που δεν φαινεται για 5.5 ιντσες.

Αψογο κινητο εκτος απο την μπαταρια που ειναι μετρια.

LG G4 HDR landscapes

20059704354_516e6a2d49_c.jpg

εβγαλα και εγω σημερα στη παραλια. Αλλα μετα τη δικη σου...δεν θα τις ανεβασω:lol:

Πραγματικα τελεια!!!

αδιανοητα τοπια.. Παοκ εσυ εισαι για μια απιστευτη καμερα, σακιδιο και βολτες... Ευγε φιλε μου

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

αδιανοητα τοπια.. Παοκ εσυ εισαι για μια απιστευτη καμερα, σακιδιο και βολτες... Ευγε φιλε μου

thank you...να σαι καλα.

@keras φοβερη αυτη με τον ηλιο.

@paok μας εστειλες με τις τελευταιες φωτο σου. Πραγματικα τα συγχαρητηρια μου.:respect:

Θεωρω οτι το τελευταιο διαστημα απο σχεδον ολα τα μελη το επιπεδο της φωτογραφιας απο κινητα εχει ανεβει σε αλλο επιπεδο. Μπραβο σε ολους.

Συνεχιζουμε με landscapes

20064795063_8144baf0ca_c.jpg

20685864235_55f9b7c427_c.jpg

Respect.....!!!!!!!!

Την δεύτερη την έχεις ξαναβγάλει? Κάτι μου θυμίζει?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

S4 zoom.

Φωτο με full zoom. Ζουμαρετε στην full size φωτο και δειτε στην επιφανεια της Σεληνης βουνα και κρατηρες!

20499858228_3da1517705_b.jpgzoom to see the surface of the moon by keras, on Flickr

S4 zoom macro

Οσο μπορεσα καλύτερα βεβαια, με ενα κοχυλι να περπαταει επανω στο χερι μου που επέμενε να φύγει... :)

20067334093_9783c7ca96_b.jpgShell.. by keras, on Flickr

20065756854_6c7c8efb1f_b.jpgShell macro.. by keras, on Flickr

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

paok μας εχεις στειλει ρε φιλε...μπραβο απιθανα τοπια

μακρινο light trail..το focus δεν ξερω αν ειναι ιδανικο..το εκανα manual και ηταν πισσα το σκηνικο..δεν εβλεπα και πολλα πραγματα και δεν μπορω να τις δω σε pc αυτες τις μερες για να τσεκαρω

20501972259_4decb19bb0_b.jpg20150818_214959 by saleakos, on Flickr

S4 zoom.

Φωτο με full zoom. Ζουμαρετε στην full size φωτο και δειτε στην επιφανεια της Σεληνης βουνα και κρατηρες!

20499858228_3da1517705_b.jpgzoom to see the surface of the moon by keras, on Flickr

S4 zoom macro

Οσο μπορεσα καλύτερα βεβαια, με ενα κοχυλι να περπαταει επανω στο χερι μου που επέμενε να φύγει... :)

20067334093_9783c7ca96_b.jpgShell.. by keras, on Flickr

20065756854_6c7c8efb1f_b.jpgShell macro.. by keras, on Flickr

Κρίμα που παρατάει η Samsung το Λογισμικό του. Εξαιρετικες, απιστευτες.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

@saleakos ωραιος φιλε! νομιζω ηθελε λιγο κατεβασμα το exposure... ;)

@keras παιζει να ειναι το καλυτερο φεγγαρι που εχω δει μεχρι στιγμης. Εντελλει το s4 zoom λογω του οπτικου που εχει αποτυπωνει το καλυτερο φεγγαρι μακραν. Οσο για τα κοχυλια ειναι απιστευτες. Που και που τραβας και καμια καλη φωτο. :lol::p Αψογες και οι 3! :up:

20502092688_bf6e6e438b_c.jpg

Χαιρετώ αγωνιστικά την παπαρατζοπαρέα.

Να ενημερώσω οτι γίνατε αποκλειστικά η αιτία να δώσω το Note3 και να ξηλωθω για να πάρω το G4...

Αυτός ο ΠΑΟΚ με κατέστρεψε :)

Σε τι mode την εβγαλες αυτήν? AUTO me HDR ?!

@SaintPetrouil, demon ευχαριστώ.

Αυτή τη συσκευή την ευχαριστιεσαι με τις δυνατοτητες που έχει. :)

Κώστα έκανες καθόλου δοκιμές σε βραδινές?

Θέλω να αγοράσω τρίποδο για να δω τι ψάρια πιάνει κάτω από 1".

Σε auto πάντως είναι χάλια το βράδυ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η LG πρέπει να δώσει ένα δώρο στον paok γιατί το διαφήμιζει καλύτερα και από την ίδια

Και εγώ ψήνομαι για λίγο αργότερα :)

Χτες με ρωτησε ο boss τι κινητο να παρει και του προτεινα το g4, και φυσικα το πηρε.

Εφυγε ομως διακοπες και δεν προλαβα να του το βουτηξω για συγκριτικο....Οποτε να περιμενετε σε λιγες μερες συγκριτικο 1020 vs G4...

Χαιρετώ αγωνιστικά την παπαρατζοπαρέα.

Να ενημερώσω οτι γίνατε αποκλειστικά η αιτία να δώσω το Note3 και να ξηλωθω για να πάρω το G4...

Αυτός ο ΠΑΟΚ με κατέστρεψε :)

Σε τι mode την εβγαλες αυτήν? AUTO me HDR ?!

HDR ON........

Χτες με ρωτησε ο boss τι κινητο να παρει και του προτεινα το g4, και φυσικα το πηρε.

Εφυγε ομως διακοπες και δεν προλαβα να του το βουτηξω για συγκριτικο....Οποτε να περιμενετε σε λιγες μερες συγκριτικο 1020 vs G4...

Στο απόλυτο σκοτάδι χθες πάντως νικητής βγήκε της καλης μου το 920 σε σχέση με το G4... πολύ δούλεμα εφαγα απο την γυναικα..

Κώστα έκανες καθόλου δοκιμές σε βραδινές?

Θέλω να αγοράσω τρίποδο για να δω τι ψάρια πιάνει κάτω από 1".

Σε auto πάντως είναι χάλια το βράδυ.

Ενα προχειρο δειγμα στηριζοντας τη συσκευη σε ποτηρια, με το ζορι. Ουτε χρονο ειχα για πολλες δοκιμες ημουν για ποτο.

Iso 200 και 0,5. Ηθελε κανονικα και ρύθμιση για το φωτισμο με zoom για την εισοδο φωτος στο φακο διοτι ειχα ζουμαρει, που δεν το εκανα..

20082451994_29a6ecb200_b.jpgThe Windmills - Mykonos - night sample - S4 zoom by keras, on Flickr

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...