Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

αξίζει η αγορά το Oppo find 7 αντί του νοκια 1020 (για την κάμερα)?

ευχαριστώ

Το Νοκια μπορεί να αξίζει μια για τη κάμερα αλλα για μένα αξίζει ακόμα περισσότερο για το λειτουργικό πλέον..

- There is no place like 127.0.0.1 -

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Νοκια μπορεί να αξίζει μια για τη κάμερα αλλα για μένα αξίζει ακόμα περισσότερο για το λειτουργικό πλέον..

;)

.......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πλέον με την έκδοση 4.2.2 και επάνω σε Αυτά τα χρήματα Δεν υπερτερεί Δυστυχώς σχεδόν πουθενά το wp..Η ms άργησε πολύ..μόνο στην ταχύτητα υπερτερουσαν τα wp και τώρα το έχασαν και αυτό..Και όχι Μου αρέσουν τα wp και είχα κινητό τους και ακόμη ψιλοασχολουμε άλλα κερδίζει μόνο στα low end smartphone

Φιλικά Γιώργος

Nokia 808 (εντυπωσιακά χρώματα, σαν φωτογραφία δεν με τρέλανε)

15292478915_755b0728a3_s.jpg2014-09-16-1678 by petkyrk, on Flickr

edit: Τι δε σε εντυπωσίασε?

edit: Τι δε σε εντυπωσίασε?

Δεν ξέρω :what: , απλά δεν μου έκανε το κλικ. Εντυπωσιάστηκα όμως από τις πανοραμικές του νεξους5. Καλά, αν το 808 είχε σωστό πανόραμα θα γινόταν χαμός..

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Εγώ τη βλέπω πεντακάθαρη και απολύτως ρεαλιστικά χρώματα.:ninja:

Αρκετά βγήκαμε off topic, 1020 ή Oppo 7 ? ποιό έχει καλύτερη κάμερα+λειτουργικό? :shifty:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Αρκετά βγήκαμε off topic, 1020 ή Oppo 7 ? ποιό έχει καλύτερη κάμερα+λειτουργικό? :shifty:

Φίλε είσαι off.

Δεν νομίζω πως το 1020 Μπορεί να σταθεί σαμ λειτουργικό τόσο καλά δίπλα στο find..από την άλλη αν είσαι απλώς χρήστης τα wp είναι μια χαρά,όμορφα και σταθερά σε απόδοση σαν βράχος...Η κάμερα Δεν τα συγκρίνω..το 1020 είναι φωτοκινητο

Φιλικά Γιώργος

Δεν νομίζω πως το 1020 Μπορεί να σταθεί σαμ λειτουργικό τόσο καλά δίπλα στο find..από την άλλη αν είσαι απλώς χρήστης τα wp είναι μια χαρά,όμορφα και σταθερά σε απόδοση σαν βράχος...Η κάμερα Δεν τα συγκρίνω..το 1020 είναι φωτοκινητο

Τα WP πλέον ειναι μακράν οτι καλύτερο και για ένα απαιτητικό χρηστη σα κι εμενα. Και σε συνδυασμό με τη κάμερα του, ξενον και φακο δύσκολα θα το αποχωριστώ.

Edited by Jamesc
- There is no place like 127.0.0.1 -

Ωραία φωτο, όμορφα χρώματα και απόδοσή τους, την κατέβασα στον υπολογιστή μου και την είδα, τη ζούμαρα στο 100%, όπου φαίνονται τα προβλήματα στην ανάλυση και το θόρυβο στα σκοτεινά σημεία.

Θα την χαρακτήριζα μια φυσιολογικά καλή κάμερα, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ωραία φωτο, όμορφα χρώματα και απόδοσή τους, την κατέβασα στον υπολογιστή μου και την είδα, τη ζούμαρα στο 100%, όπου φαίνονται τα προβλήματα στην ανάλυση και το θόρυβο στα σκοτεινά σημεία.

Θα την χαρακτήριζα μια φυσιολογικά καλή κάμερα, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο.

Λαθος δεν ειναι ετσι.Η καμερα του Oppo ειναι κορυφαια.

Επισης λανθασμενος ο χαρακτηρισμος "χωρις τιποτα το ιδιαιτερο". Μια απο τις ιδιαιτεροτητες της ειναι το Hardware HDR.

To 1020 π.χ δεν μπορει να βγαλει τετοια φωτογραφια.Βεβαια υστερει σε αλλους τομεις με κυριο την ελλειψη σταθεροποιητη οπου σε βραδινες φωτο φαινεται η απουσια του.Οσο για το zoom στο 100%...πρεπει να τραβηξω στα 50Mp για να μπορεσεις να ζουμαρεις.

Μα αν δεν κάνω λάθος, το hardware HDR είναι που του δίνει σε αυτή τη φωτο αυτή την απόδοση φωτισμού και κατά συνέπεια και την απόδοση χρωμάτων, το οποίο είναι και ωραίο.

Δεν μιλάω γι αυτό. Εννοώ σε ανάλυση τίποτα το ιδιαίτερο, φωτο με τέτοια χαρακτηριστικά (ανάλυσης, θορύβου) βλέπουμε και σε άλλες συσκευές.

Πάντα όταν βγάζω φωτο, ζουμάρω στο 100% για να δω την ανάλυση πόσο καλή είναι. Τώρα, αν βγάζει και 50άρα φωτο η κάμερά του, είναι άλλο θέμα, αυτή είδα (που μου έκανε εντύπωση οτι είναι και μεγάλη, 16+ΜΒ).

Λαθος δεν ειναι ετσι.Η καμερα του Oppo ειναι κορυφαια.

Επισης λανθασμενος ο χαρακτηρισμος "χωρις τιποτα το ιδιαιτερο". Μια απο τις ιδιαιτεροτητες της ειναι το Hardware HDR.

To 1020 π.χ δεν μπορει να βγαλει τετοια φωτογραφια.Βεβαια υστερει σε αλλους τομεις με κυριο την ελλειψη σταθεροποιητη οπου σε βραδινες φωτο φαινεται η απουσια του.Οσο για το zoom στο 100%...πρεπει να τραβηξω στα 50Mp για να μπορεσεις να ζουμαρεις.

Κορυφαια???

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Δεν έχει ανάγκη hdr το 1020 για να δείξει καλές φωτογραφίες. Άλλωστε υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν αυτό και στο pc.

Δεν έχει ανάγκη hdr το 1020 για να δείξει καλές φωτογραφίες. Άλλωστε υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν αυτό και στο pc.

Ετσι...!

Τα έχουμε πει αυτα.

Τα προγράμματα στο pc είναι software hdr...όπως τραβάνε όλα τα κινητά...Και Δεν το δούλευα πάρα σπάνια...Εδώ έχουμε hardware hdr που Δεν γίνεται από άλλη συσκευή...όποιος θέλει ας έρθει να δούμε τι πουλιά πιάνει το software hdr απλά..της φώτο της τραβάω και στα δικά μου μάτια είναι καλές για κινητό...Η μάλλον εξαιρετικές για κινητό..Για αυτό και Δεν δουλεύω τα 50mp ...Για πιο λόγο να μεγεθύνω τέρμα την φώτο;;;paok γιατί δεν έκανες μερικά συγκριτικά πριν το δώσεις χαχα

Φιλικά Γιώργος

Ακριβώς αυτό. Λογικά κιόλας θα έχεις και καλύτερα αποτελέσματα.

Τα προγράμματα στο pc είναι software hdr...όπως τραβάνε όλα τα κινητά...Και Δεν το δούλευα πάρα σπάνια...Εδώ έχουμε hardware hdr που Δεν γίνεται από άλλη συσκευή...όποιος θέλει ας έρθει να δούμε τι πουλιά πιάνει το software hdr απλά..της φώτο της τραβάω και στα δικά μου μάτια είναι καλές για κινητό...Η μάλλον εξαιρετικές για κινητό..Για αυτό και Δεν δουλεύω τα 50mp ...Για πιο λόγο να μεγεθύνω τέρμα την φώτο;;;paok γιατί δεν έκανες μερικά συγκριτικά πριν το δώσεις χαχα

όταν λέει hardware HDR, εννοεί hardware supported HDR, δηλαδη οτι μπορει να τραβήξει under&over exposed. Δεν έχει τπτ που το διαφοροποιεί το hdr από τις υπόλοιπες συσκευές.

@ dimgeo:

Το συγκριτικό δεν είχε ελπίδες. Καμία συσκευή δεν έχει ελπίδες έναντι του 1020 θεωρω στην ποιότητα της φωτογραφίας. Εγώ τουλάχιστον από τα συγκριτικά μου αυτό ειδα.

Τώρα, για την καθημερινή χρήση, το hdr είναι ένα χαρακτηριστικο.

Εδώ ο paok (με λίγα λογια) υποστήριζε ότι δεν είναι απαραίτητο το zoom...!

Θα αρχίσουμε να λέμε τώρα για το hdr που το χρησιμοποιουμε μια φορά στο τοσο;...

Edited by keras

@ dimgeo:

Το συγκριτικό δεν είχε ελπίδες. Καμία συσκευή δεν έχει ελπίδες έναντι του 1020 θεωρω στην ποιότητα της φωτογραφίας. Εγώ τουλάχιστον από τα συγκριτικά μου αυτό ειδα.

Τώρα, για την καθημερινή χρήση, το hdr είναι ένα χαρακτηριστικο.

Εδώ ο paok (με λίγα λογια) υποστήριζε ότι δεν είναι απαραίτητο το zoom...!

Θα αρχίσουμε να λέμε τώρα για το hdr που το χρησιμοποιουμε μια φορά στο τοσο;...

Σε κάθε συσκευή κάνουνε παραχωρήσεις. Απλά καθένας έχει διαφορετικά στάνταρ.

Εγώ όταν θέλω φωτογραφία δεν δέχομαι τίποτα χωρίς optical zoom.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...