Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την ανέβασα, όπως και μερικές άλλες που αξίζουν τον κόπο για σύγκριση (κοντινές, εσωτερικού χώρου και 1020 νύχτα) μέσα στον φάκελο "new" (πάνω πάνω φάκελος new) στον 1020 στο dropbox που μπορεί όποιος θέλει να τις δει: https://www.dropbox.com/sh/rykf7xjez7ka2py/AAAvKrzFIvTH5PHwlGu8f2U4a?dl=0

Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα και αυτά που αναφέρει που δείχνει για ακόμη μια φορά την ολοκληρωμένη και έμπειρη άποψη που έχει για το αντικείμενο όπως έχει δείξει και παλαιότερα, που δεν πρέπει να υποτιμάται...

Η μόνη ένστασή μου είναι Κώστα, όπως αναφέρθηκε και πιο πριν, οτι εδώ μελετάμε φωτογραφίες κινητών και δυνατότητές τους και όχι ανάλυση γενικότερα συσκευών. Αλλιώς, όπως ανέφερα και συμφωνώ με την ανωτέρω άποψη, θα μπορούσα να πω κι εγώ μερικά πράγματα για την ολοκληρωμένη συμβίωσή μου με το 1020 το οποίο έχω πάρει 3-4 φορές και δεν το άντεξα για κατ' αρχήν δύο πολύ σημαντικούς λόγους της αυτονομίας και της συμβατότητας. Σήμερα το πρωί που ήρθα Αθήνα με το πλοίο και έπαιζα μαζί του, με άφησε απο μπαταρία σχεδόν, το μεσημέρι. Αυτό δεν είναι αποδεκτό, για τη χρήση που κάνω τουλάχιστον εγώ, γι' αυτό και το έδωσα σήμερα κι όλας. Επίσης, για να ανεβάσω αυτές τις φωτο έως τώρα απο δύο συσκευές που ήμουν στη Μύκονο, έστελνα απο τη μία στην άλλη, διότι άλλη εφαρμογή δούλευε και άλλη όχι. Κοινώς, παιδεύτηκα, και πάλι καλά που με βοήθησε ο φίλος montoya και κάτι έκανα, αλλά αν το συνέχιζα αυτό, θα με χώριζε η γυναίκα μου διότι πήγα διακοπές και ασχολιόμουν συνέχεια με συγκριτικά και φωτο... :p

Όσον αφορά τώρα τη γνώμη μου για τις φωτογραφίες που τράβηξα και μερικές τις δημοσίευσα και τις έβαλα και στο dropbox και έχω τραβήξει βέβαια και πάρα πολλές άλλες, είναι οτι το 1020 σαφώς είναι στην 1η θέση.

Έχει καταπληκτική φωτογραφία (διάβασα και για το pureview αναλυτικά) με την καλύτερη απόδοση χρωμάτων κυρίως αλλά και ανάλυσης. Καταλαβαίνει πολύ καλά και διαχειρίζεται το φως των αντικειμένων στις περισσότερες περιπτώσεις, έτσι ώστε να είναι όσο πιο πραγματικό γίνεται. Είχατε δίκιο όποιος το έλεγε, οτι οι 5άρες pureview κάνουν τη δουλειά, αλλά βέβαια σε αυτό που δεν συμφωνώ είναι οτι είναι 5άρες. Θα τις ήθελα μεγαλύτερης ανάλυσης. Όμως, η απόδοσή τους είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή, χωρίς πιξελιάσματα και θόρυβο έως σε κάποιο σημείο αρκετά ικανοποιητικό αν τις ζουμάρεις στον υπολογιστή, που τις είδα πάλι σήμερα.

Εκπληκτικά χρώματα, εκπληκτική απόδοση, φοβερές βραδυνές (σε σύγκριση με ο,τι άλλο) κανένα κινητό δεν το πιάνει (μιλάω για την λεπτομέρεια φυσικά που αναλύουμε). Όσο και να προσπαθεί όποιο κινητό, το pureview είναι μοναδικό μέχρι στιγμής νομίζω. Και σημειωτέον, δεν ασχολήθηκα με ρυθμίσεις, αλλά με αυτόματες λήψεις βασικά.. Ένα πράγμα όμως που δεν το βοηθάει πολύ, είναι η οθόνη του, παρ' όλο που είναι καλή, δεν καταλαβαίνεις πάντα τους πραγματικούς τόνους φωτός της φωτογραφίας. μπορεί η φωτο να είναι πολύ καλύτερη και πιο σωστή απο οτι βλέπεις στην οθόνη.

Σε σχέση με το S4 zoom, μου έλειψε (στο 1020) το μοναδικό Timestamp του και το φοβερό του zoom που όπως έχουμε αναφέρει δίνει άλλη διάσταση στη φωτογραφία αν θέλεις να ασχοληθείς. Το zoom των S4-K zoom είναι επίσης μοναδικό. Έχω βγάλει καταπληκτικές φωτο, που κανένα κινητό δεν μπορεί να το κάνει.

Σχετικά με το βίντεο που ανέφερε ο Κώστας, έβγαλα καλά βίντεο με το 1020, αλλά υστερεί λίγο όταν κάνεις zoom.

Με το S4 zoom, τα βίντεό του είναι εξαιρετικά!

Ευχαριστήθηκα τις φωτο που έβγαλα με το 1020, παρ' όλο που επειδή είναι πολλές, μπερδεύομαι για το ποιές θα κρατήσω, τις 5άρες ή τις 38-34άρες... Να, ένα σημείο όχι και πολύ εύχρηστο για μένα αλλά φυσικά αποτελεί σαφώς πλεονέκτημα της συσκευής, άσχετα αν σε μπερδεύει κάπως και σου μεγαλώνει το αρχείο... :)

Είναι όμως ωραίο, να χαζεύεις αυτές τις φοβερές φωτογραφίες του... ;)

Αν έλεγες την γυναίκα σου πως θα αρχίσεις συγκριτικά γυναικών τότε θα σε άφηνε να συνεχίσεις τα συγκριτικά φωτογραφιών με ησυχία.....:lol:

Δεν ξέρω τι παίζει με την μπαταρία του 1020. Εγώ βγάζω ημέρα με αρκετά σκληρή χρήση. Κάποιοι έχουν το δικό σου παράπονο. Άλλος την αντικατέστησε (δωρεάν σε Nokia care) και είδε διαφορά....

Υ.Γ. Αν και κατέληξες στην υπεροχή του 1020 τελικά το σκοτώνεις και αυτο για τα μάτια του μήλου......:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εντάξει δεν νομίζω να παίζει Εκεί ...το 1020 Πρέπει να είναι αρκετά καλύτερο αν και η oppo στα multimedia είναι κορυφή...στα Blue ray της τα έβγαζε online στα 1000/1500 ευρώ και φεύγαν σαν ζεστά ψωμάκια..πολλοί δεν περίμεναν καν τεστ,είχαν εμπειρία από προηγούμενα μοντέλα..

Βέβαια Τώρα με την beta 2.02 φτιάξανε νέα εφαρμογή κάμερα με ένα κάρο νέες δυνατότητες και έχουν πει αρκετή ότι βγάζει ακόμη πιο καλές φωτο...Ίσως την δοκιμάσω Τώρα στις διακοπές

Edited by dimgeo

Φιλικά Γιώργος

Εντάξει δεν νομίζω να παίζει Εκεί ...το 1020 Πρέπει να είναι αρκετά καλύτερο αν και η oppo στα multimedia είναι κορυφή...στα Blue ray της τα έβγαζε online στα 1000/1500 ευρώ και φεύγαν σαν ζεστά ψωμάκια..πολλοί δεν περίμεναν καν τεστ,είχαν εμπειρία από προηγούμενα μοντέλα..

Βέβαια Τώρα με την beta 2.02 φτιάξανε νέα εφαρμογή κάμερα με ένα κάρο νέες δυνατότητες και έχουν πει αρκετή ότι βγάζει ακόμη πιο καλές φωτο...Ίσως την δοκιμάσω Τώρα στις διακοπές

καινουριο firmware ειναι αυτο? σου ερχεται update OTA?

Εγω παντως βλεπω οτι το 1020 βρηκε τον μαστορα του με το Oppo Find7

Ικανό σε έχω να αλλαξοπιστήσεις πάλι και να προσπαθείς μετά να μας πείσεις...

Πες πως το έκανε.....:lol:

προς τα κει παει η δουλεια...

Εγω παντως βλεπω οτι το 1020 βρηκε τον μαστορα του με το Oppo Find7

Απο νημα του 1020 θα γινει τωρα νημα του 7a?

Μου φαινεται κανενας δεν θα μας παιρνει στα σοβαρα πια...

Δηλαδη το pureview, η επαναστατικη αυτη καινοτομια μπορει να αντικατασταθει απο μια απλη ψηφιακη επεξεργασια;; !!!

:)

Αν έλεγες την γυναίκα σου πως θα αρχίσεις συγκριτικά γυναικών τότε θα σε άφηνε να συνεχίσεις τα συγκριτικά φωτογραφιών με ησυχία.....:lol:

Δεν ξέρω τι παίζει με την μπαταρία του 1020. Εγώ βγάζω ημέρα με αρκετά σκληρή χρήση. Κάποιοι έχουν το δικό σου παράπονο. Άλλος την αντικατέστησε (δωρεάν σε Nokia care) και είδε διαφορά....

Υ.Γ. Αν και κατέληξες στην υπεροχή του 1020 τελικά το σκοτώνεις και αυτο για τα μάτια του μήλου......:)

Το μηλο ειναι σταθερη και διαχρονικη αξια που τα κανει σχεδον ολα καλα :)

(Ουτως η αλλως ο paok μου το ματιασε και ειχε ενα θεματακι...)

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

:lol::lol::lol: :X

(ετσι για να γελασουμε) 2015.....διαλογος περι τηλεφωνων. Εχω ακομα κ εγω αλλαξοπιστησει και εχω παρει το 1020!! και ο Κωστας το Οppo....Κωστας: Παπαδες το Oppo!!! To 1020 ειναι ισως απο τα χειροτερα ever στον τομεα καμερα, μεχρι και το ζουμ το παταει! Τι pure view και κουραφεξαλα! Παπαδες οι Κινεζοι!!!

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Δε νομίζω να το κάνεις. Κι αν το κάνεις είμαι σίγουρος θα το μετανοιώσεις...

- There is no place like 127.0.0.1 -

(ενας φιλος ειπε οτι αν γινει κ αυτο δεν θα μας παιρνει πλεον κανεις στα σοβαρα...πραγματικα ομως.....:lol: ) Καλυτερα να σβηστει ολο το θεμα,γιατι θα μας παρουν στο ψιλο.. Βεβαια εμενα με συμφερει,γιατι απο ασχετος και ειρωνικος που χαραχτηριστικα ,θεωρω οτι μαλλον θα δικαιωθω για τον ευκολο βαση αντιπαθειας τροπο που αφοριζονται συσκευες εδω....Παντος για να ειμαστε κ εντος θεματος, δεν νομιζω να υπαρχει επαφη μεταξυ oppo και 1020..ας ειμαστε σοβαροι...σαφως και το 1020 ειναι πολυ μπροστα στο θεμα καμερα. Αναμενω με ιδιαιτερο ενδιαφερον τι μελλει γενεσθαι....

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πες πως το έκανε.....:lol:

:dizzy: μ αρεσει που το χαιρεσαι κιολλας...:lol:

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Γιατί ρε παιδιά του την λέτε. Έχει δίκιο να αισθάνεται κουρασμένος από τα WP και το 1020.

Δεν είπε ότι φωτογραφικά είναι καλύτερο.

Το iPhone 5s βγάζει λίγο καλύτερες φωτο από το M8. Όμως σαν τηλέφωνο, χρήση, smoothness είναι πιο πίσω. Πρέπει να μείνω στο iPhone λόγο κάμερας?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Με τις φωτογραφιες εχει ενθουσιαστει....οχι με το λειτουργικο. Και επειδη τον Κωστη τον παρακολουθω καιρο,επι εποχης s4, επειδη με ενδιεφερε κ μενα ο τομεας φωτογραφια, ειναι λατρης της καλης φωτο! Μην μπερδευεσαι..Φυσικα κ εχει δικαιωμα,για ονομα του Θεου. Απλα μετα απο ολα αυτα που εχουν συμβει,πρεπει να υπαρξει και μια εξηγηση αν προβει σε αλλαγη ο οποιοσδηποτε κατοχος ενος φωτογραφικου υπερκινητου,γιατι μετα πραγματικα πας τρελαδικο...επισης θα πρεπει να ενημερωθει και ο αναγνωστης που θελει την αποψη μας,και τοσο καιρο διαβαζει οτι μετα το 1020 το χαος.. Δλδ αν μετα φθασουμε στο σημειο,να μαλωνουμε για το γεγονος οτι ουτε το xenon φλας ειναι σημαντικο σε ενα φωτογραφικο κινητο (μετα το οπτικο που βγηκε αχρειαστο)

τοτε οκ, πασο... το oppo λεντακι δεν εχει?

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Δεν ειπα κατι τετοιο και το ξερεις..απλα οσον αφορα την φωτο, κινητο με απλο led δεν μπορει να συγκριθει με 1020 - ζουμ κτλ, αν θελουμε να μιλαμε για κινητο με καμερα ετοιμη για ολα,σε οποιαδηποτε συνθηκη φωτος...και ελπιζω να μην λογοκριθω ΚΑΙ για αυτο..γιατι θα ειναι αστειο μετα,οχι τπτ αλλο.. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Δεν εχεις αδικο, αλλα το xenon ειναι ενα στοιχειο του φωτογραφικου κινητου οπως και το ζουμ. Μπορεις και να μην το εχεις αν δεν σε πολυ ενδιαφερουν οι βραδυνες...

Σιγουρα,απλα μετα μειωνεις πολυ τον ορο φωτογραφικο κινητο. Εχεις απλα μια καλη καμερα ημερας. Και δεν αντικαθισταται με τιποτα, κατα την γνωμη μου,αν εχεις περασει απο πληρη φωτοκινητα. Κατ εμε.

galaxy Κ zoom - white

Σιγουρα,απλα μετα μειωνεις πολυ τον ορο φωτογραφικο κινητο. Εχεις απλα μια καλη καμερα ημερας. Και δεν αντικαθισταται με τιποτα, κατα την γνωμη μου,αν εχεις περασει απο πληρη φωτοκινητα. Κατ εμε.

Λεπτο κινητο και xenon...δε γινεται.

γινεται,το δικο σου..το ενα ειναι κινητο και το αλλο ατσουμπαλο υβριδιο,νομιζω αυτο λεγοταν..Απλα εδω μιλαμε για καμερα ή για εμφανιση? Αν μιλαμε για εμφανιση θα συμφωνησουμε 100% αλλα αν μιλαμε για καμερα, θεωρω πισογυρισμα να παει καποιος απο το 1020 στο oppo. Τωρα αν μαλωσουμε για αυτο,θα ειναι το θεατρο του παραλογου,δεν νομιζω ομως! Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

(ενας φιλος ειπε οτι αν γινει κ αυτο δεν θα μας παιρνει πλεον κανεις στα σοβαρα...πραγματικα ομως.....:lol: ) Καλυτερα να σβηστει ολο το θεμα,γιατι θα μας παρουν στο ψιλο.. Βεβαια εμενα με συμφερει,γιατι απο ασχετος και ειρωνικος που χαραχτηριστικα ,θεωρω οτι μαλλον θα δικαιωθω για τον ευκολο βαση αντιπαθειας τροπο που αφοριζονται συσκευες εδω....Παντος για να ειμαστε κ εντος θεματος, δεν νομιζω να υπαρχει επαφη μεταξυ oppo και 1020..ας ειμαστε σοβαροι...σαφως και το 1020 ειναι πολυ μπροστα στο θεμα καμερα. Αναμενω με ιδιαιτερο ενδιαφερον τι μελλει γενεσθαι....

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

:dizzy: μ αρεσει που το χαιρεσαι κιολλας...:lol:

Για να λέμε τα συκα-συκα και τη σκαφη-σκάφη, δεν χαρακτηριστικές άδικα ειρωνικός. Επίσης δεν πήγες πίσω στους αφορισμούς συσκευών όταν ανέφερες τα περί χαπιών για ναυτίες έχοντας για σημαία το συγκριτικό του φίλου keras το οποίο τελικά δεν σε δικαίωσε.....

Τα αναφέρω προς γνώση και συμμόρφωση ώστε να μην εψουμε και στο μέλλον ανόητες εντάσεις....;)

Με βαση το πρωτο δειγμα,ναι ειπα περι ζαλαδας,και δεν ειχα αδικο. Μετα σαφως κ οι φωτο ηταν πολυ καλες,αλλα οχι σε τετοιο σημειο,ωστε πχ να κανω μια μεταβαση απο ζουμ σε 1020 επειδη τρελαθηκα απο αυτο που ειδα. Εκει ηταν η διαφωνια μας, ναι στο πρωτο δειγμα υπερεβαλλα. Η διαφορα ειναι στο γεγονος οτι εγω το παραδεχομαι. Τωρα για μελλοντικα που λες, κανω μια προβλεψη οτι θα μαλωνω να αποδειξω οτι το ξενον ειναι απαραιτητο...οταν ο αντιλογoς θα μιλα για εκπληκτικο led...κατσε να δεις...:lol:

galaxy Κ zoom - white

Μα δεν μιλα κανεις ποτε για μεταβαση σε 1020 λογω καλυτερης φωτογραφιας.

Αλλωστε Το δικο σου το Κ zoom βγαζει ακομα καλυτερες φωτο απο το s4 zoom με μεγαλυτερη αναλυση και περισσοτερες δυνατοτητες. Ειναι ακομα καλυτερο...

Και το 4αρι ειναι αξιολογοτατο,εχει περασει απ τα χερια μου! Και σε τιμη που αξιζει καποιος να δωσει να το παρει,βαση των χαραχτηριστικων του. Οσο για τα υπολοιπα...βλεπω θα εχει πολυ ζουμακι εδω η ολη κατασταση,εν αναμονη....! (εγω τοσο καιρο υπερασπιζομαι το 4αρι,που ΔΕΝ το εχω πια...αυτο για να καταλαβουν οι φιλοι) Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...