Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

@keras Κωνσταντίνε να ανεβάσεις απλά κάνε το κόπο να μας τις δώσεις σε drobox.

Επίσης αν βρεις ευκαιρία τράβα κάποιες με τις συσκευές σε σταθερό σημείο και εστίαση με το δάχτυλο στο ίδιο σημείο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο dropbox ευχαριστως αλλα πρεπει να βρεθω σε wifi ειναι μεγαλα τα αρχεια και με το 1020 ειναι και λιγο διαδικασια...
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Στο dropbox ευχαριστως αλλα πρεπει να βρεθω σε wifi ειναι μεγαλα τα αρχεια και με το 1020 ειναι και λιγο διαδικασια...

Γιατί? :innocent:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Λεπτομερεια γενικα, λεπτομερεια στο zoom και κινηση.

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/20140816_192628_zpsmow8ints.jpg

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/WP_20140816_19_27_08_Pro__highres-1_zps8ogqfnyw.jpg

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/20140816_192647_zpsqx3hsrlx.jpg

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/WP_20140816_19_27_08_Pro_zps03eqwebv.jpg

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/20140816_182238_zps7c4yjhdu.jpg

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/WP_20140816_18_15_47_Pro__highres_zps4huxkeme.jpg

Η κακό πρόγραμμα επεξεργασίας και κουτσό τρίποδο :-) :D:cool:

Είσαι ποοοοοολυ λάθος για τον απλούστατο λόγο πως δεν επεξεργάζομαι ΠΟΤΕ φωτογραφίες και δεν χρησιμοποιώ ΠΟΤΕ τρίποδο ή κάτι σχετικό. Και μιας και δεν σκαμπαζω απο φωτογραφίες το έχω πάντα στο αυτόματο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Είσαι ποοοοοολυ λάθος για τον απλούστατο λόγο πως δεν επεξεργάζομαι ΠΟΤΕ φωτογραφίες και δεν χρησιμοποιώ ΠΟΤΕ τρίποδο ή κάτι σχετικό. Και μιας και δεν σκαμπαζω απο φωτογραφίες το έχω πάντα στο αυτόματο.

Εντάξει ρε παιδιά. Ο ένας λέει έτσι ο άλλος αλλιώς. Να βρεθείτε μια μέρα να κάνετε μαζί ένα τεστ να τελειώνει το θέμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εντάξει ρε παιδιά. Ο ένας λέει έτσι ο άλλος αλλιώς. Να βρεθείτε μια μέρα να κάνετε μαζί ένα τεστ να τελειώνει το θέμα.

Μπα, δεν έχω τέτοια θέματα. Σου είπα και παραπάνω πως βγάζω πάντα αυτόματο και εννοείται χωρις επεξεργασία. Που χρόνος να επεξεργαστώ τόσες που βγάζω. Ούτε βέβαια έχω ανάγκη να αποδείξω κάτι. Αυτά απασχολούν άλλους. Εγώ έβαλα μια φωτογραφία απο τις ελάχιστες που έχω χωρίς πρόσωπα. Αν σας άρεσε καλώς. Αν δεν σας άρεσε παλι καλώς. Δεν μπαίνω στην λογική κάποιων να προκαλέσω. Αν ήθελες μπορούσες να γράψεις ένα σχόλιο για την φωτογραφία. Ότι σου άρεσε ή ότι έχει κάποια θέματα. Προτίμησες να γράψεις την βλακεια σου ότι μπορεί να την επεξεργάστηκα. Ο καθένας με τις προτεραιότητές του.

Υ.Γ. Το ότι σκέφτηκες πως είναι επεξεργασμένη λέει πολλά για το ποιοτικο αποτέλεσμα και σε ευχαριστώ για το κομπλιμέντο ως φωτογράφο αλλά και η Nokia σε ευχαριστεί για το κομπλιμέντο σχετικά με τις ικανότητες του 1020.....;)

Κι όμως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν μοιάζουν καθόλου δείγματα που έχουμε δει από το 1020. Λες και έχεις κάνει blur σε ολόκληρη την φωτογραφία. Δεν υπάρχει καθόλου λεπτομέρεια. Δεν ξέρω αν είναι από εντελώς λάθος εστίαση ή από μετέπειτα επεξεργασία, αλλά πιστεύω κάνει μπαμ η διαφορά.

Όσο για το φλας.. το 1020 ρύθμισε ολόκληρη την φωτογραφία να έχει μία σωστή ισορροπία και όχι καμμένα μαξιλάρια και τοίχους όπως βλέπουμε στο zoom. Μόνο στην σύγκριση που υπάρχει ζουμ φαίνεται να είναι κάπως πιο κοντά τα πράγματα με την πραγματικότητα.

Συμφωνω 100%....επιτελους βρεθηκε κι ενας ανθρωπος να πει τα πραγματα με τ'ονομα τους.

Οι φωτογραφιες που ανεβασε ο @keras με το 1020 δεν ειναι απλα μετριες αλλα τραγικες.Αυτο μπορουν να το επιβεβαιωσουν ολοι οι κατοχοι του 1020 που ξερουν τις δυνατοτητες της καμερας.

Και για του λογου το αληθες.Ανεβαζω αυτην εδω που τραβηξα χθες.Ειναι τραβηγμενη με τριποδα και δεν εχει γινει edit.Στο flickr μπορειτε να δειτε ολα τα exif data.Επισης μπορειτε να την αποθηκευσετε και να την πατε στον καλυτερο φωτογραφο για να διαπιστωσει αν ειναι επεξεργασμενη η οχι....αυτα για την ωρα

14952405716_79a8bf5958_c.jpg

Μη παιδεύεσαι. Το ότι θεωρούν τις φωτογραφίες του 1020 πειραγμένες λέει πολλά.....;)

Ας πουμε λοιπον οτι οι φωτο μου απο το 1020 που τις εχω τραβηξει μαζι με το zoom, στο ιδιο σημειο με ιδια εστιαση και οσο καλυτερα μπορω, ειναι τραγικες.!

Γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;;

Μηπως paok ξερεις την απαντηση;

Νομιζω απο οτι διαβαζω μαλλον το ξερεις, εξηγησε το μας σε παρακαλω.

Να ζητησω επισης συγγνωμη γιατι στις διακοπες μου ξεχασα να παρω το τριποδο...

Πολλά παίζουν ρόλο. Είχες καθαρίσει το τζαμάκι της κάμερας πχ? Ίσως σου φανεί αστείο αλλά το 90% των φωτογραφιών του iphone πχ βγαίνουν χάλια γιαυτόν ακριβώς τον λόγο. Είχε εστιάσει σωστά? Απλά έβγαλες για να βγάλεις?

Δε σε κατηγορεί κανείς ότι έβγαλες επίτηδες κακές φωτογραφίες με το 1020. Αν αυτές είναι οι κακές του, το επόμενο που το πλησιάζει στη φωτογραφία απέχει πολύ.

Ας πουμε λοιπον οτι οι φωτο μου απο το 1020 που τις εχω τραβηξει μαζι με το zoom, στο ιδιο σημειο με ιδια εστιαση και οσο καλυτερα μπορω, ειναι τραγικες.!

@keras

θα σου συνιστουσα να μην ανεβασεις αλλη φωτογραφια απο το 1020 εδω περα.Ασε ν'ανεβαζω εγω απο το 1020.

Εσυ ανεβαζε απο το zoom.Οσο για το τριποδο...εχω την ιδια φωτο τραβηγμενη και χωρις τριποδο αν σ'ενδιαφερει.

Ειμαι απο κινητό και δεν άνοιξα καν τις φωτογραφίες. Διαβάζω τα χειρότερα και δεν ξέρω γιατί. Ρίξε μια ματιά στο θέμα φωτογραφιών απο Lumia και θα καταλάβεις. Τυχαία σήμερα βλέπαμε με έναν φίλο μου φωτογραφίες απο τις διακοπές (αυτός έχει z1). Έπαθε πλάκα. Άσε που την "άνοιγα" τρελά σε σημείο που νόμιζε πως θα μπω μέσα στους πόρους του χεριού μου!!!! Σημειωτέων πως δεν γνωρίζω απο φωτογραφίες και το έχω πάντα στο αυτόματο. Έτσι έβγαλα την φωτογραφία στους Δελφούς που ανέβασα πιο πάνω. Σου άρεσε? Στο άλλον πρέπει να του άρεσε παρα πολύ, σε σημείο που νόμιζε πως την επεξεργάστηκα.... Καλό ειναι αυτό. Τώρα τι συμβαίνει με σένα δεν το γνωρίζω. Αλλά κάνε τον κόπο να επισκεφτείς το θέμα με φωτογραφίες απο Lumia (όχι μόνο 1020) και θα καταλάβεις πως κάτι τρέχει. Εκτός κι αν οι πάντες πειράζουν τις φωτογραφίες τους. Τότε πασο.

Αλήθεια, ποια έκδοση έχει το κινητό σου και με ποια εφαρμογή τράβηξες τις φωτογραφίες σου?

Μπορεί να είχε το 1020 κάποιο από τα ελατωματικά στην φωτογραφία firmware ρε παιδιά, που το κακό δηλαδή?

Μπορεί να είχε το 1020 κάποιο από τα ελατωματικά στην φωτογραφία firmware ρε παιδιά, που το κακό δηλαδή?

Το κακό ειναι πως ο άλλος βγαίνει και λέει πως επεξεργάστηκα την φωτογραφία μου λες και μου κάηκαν τα "φρύδια" αν του αρεσουν ή όχι.

Επίσης είναι πασιφανές πως οι φωτογραφίες του φίλου keras δεν είναι αντιπροσωπευτικές για το 1020. Απο κει και πέρα τα λόγια είναι περιττά με άτομα που θελουν σώνει και καλά να αποδείξουν πως την έχουν καλύτερη.... (την κάμερα). Όχι πως κανουν λάθος αλλά ο παιδικός τρόπος που φέρονται τους γελοιοποιεί.

Montoya η μπάλα σε πήρε κατα λαθος

Το υπονοούμενο πήγαινε για τον paok που εχει κάνει στο παρελθόν τέτοια πράγματα στο θέμα με τις φωτο του galaxy S4 όπου ανέβαζε φωτο και όταν τα αλλά παιδιά του ζητούσαν τις ρυθμίσεις η το original αρχείο έκανε οτι δεν άκουγε.

Είχα λάβει τότε δεκάδες προσωπικά μηνύματα απο συμφορουμιτες που είχαν την ίδια εντύπωση. Και του είχα ζητήσει επανειλημμένως να ανεβάσει τις φωτο στο Dropbox πράγμα που εκανε επιλεκτικά. Το λάθος μου ειναι οτι δεν αναφέρθηκα εξής αρχής σ αυτόν.

Θυμηθείτε τότε που είχα κολλήσει με το 920 και μαλωνε με όλο τον κόσμο που του εξηγούσαν οτι το 808 και 1020 ειναι ανώτερα.

Ο Keras ειναι σοβαρός επιχειρηματίας και άνθρωπος γνωστός στο φόρουμ πολλά χρόνια. Δεν θα έκανε ποτε σκοπίμως κάτι.

Γιατι ο moralas ειναι κύριος και ρωτά για αιτίες που πιθανώς να συμβαίνουν;

Για μένα το πιθανότερο ειναι οτι η official εφαρμογή της camera στα 8.1 ειναι για τα μπάζα.

Τις δυνατότητες του 1020 τις ξέρουμε. Δεν περιμένουμε φωτο να μας το αποδείξουν.

Εγώ υπογράφω οτι το zoom χωρίς zoom ναι μεν δίνει στάνταρ καλές φωτογραφίες, αλλά υπάρχουν πολλές συσκευές κατώτερες φωτογραφικά απο το 1020 που υπό κατάλληλες συνθήκες βγάζουν καλύτερες.

Όμως σε καμία περίπτωση τόσο εύκολα και χωρίς δεύτερη τριτη λήψη.

Το υπονοούμενο πήγαινε για τον paok που εχει κάνει στο παρελθόν τέτοια πράγματα στο θέμα με τις φωτο του galaxy S4 όπου ανέβαζε φωτο και όταν τα αλλά παιδιά του ζητούσαν τις ρυθμίσεις η το original αρχείο έκανε οτι δεν άκουγε.

Είχα λάβει τότε δεκάδες προσωπικά μηνύματα απο συμφορουμιτες που είχαν την ίδια εντύπωση. Και του είχα ζητήσει επανειλημμένως να ανεβάσει τις φωτο στο Dropbox πράγμα που εκανε επιλεκτικά. Το λάθος μου ειναι οτι δεν αναφέρθηκα εξής αρχής σ αυτόν.

Θυμηθείτε τότε που είχα κολλήσει με το 920 και μαλωνε με όλο τον κόσμο που του εξηγούσαν οτι το 808 και 1020 ειναι ανώτερα.

Ο Keras ειναι σοβαρός επιχειρηματίας και άνθρωπος γνωστός στο φόρουμ πολλά χρόνια. Δεν θα έκανε ποτε σκοπίμως κάτι.

Για μένα το πιθανότερο ειναι οτι η official εφαρμογή της camera στα 8.1 ειναι για τα μπάζα.

Τις δυνατότητες του 1020 τις ξέρουμε. Δεν περιμένουμε φωτο να μας το αποδείξουν.

Εγώ υπογράφω οτι το zoom χωρίς zoom ναι μεν δίνει στάνταρ καλές φωτογραφίες, αλλά υπάρχουν πολλές συσκευές κατώτερες φωτογραφικά απο το 1020 που υπό κατάλληλες συνθήκες βγάζουν καλύτερες.

Δεκτή η διευκρίνιση. Απλα ρε γ@μωτο γράφουμε σε ένα φόρουμ για την πλάκα μας και στο τέλος μας έρχονται κεραμίδες.....

Όσο για τον keras σαφώς και δεν υπονόησα κάτι και γι αυτό ρώτησα για έκδοση και εφαρμογή που χρησιμοποιεί.

Κι εγώ με 8.1 dp ειμαι και δεν έχω θέματα.....

Υ.Γ. Sorry αν το τράβηξα αλλά πειράχτηκα πολύ.

1) Tι θα πει οτι μπορει να ειναι απο λαθος εστιαση? οι συγκρισεις εγιναν ταυτοχρονα. Δηλαδη σκηνοθετη χρειαζεται καποιος για να βγαλει τις κρυσταλλυνες φωτο που αλλοτε εχουμε θαυμασει εδω?? Τελικα επεξεργαζονται ή οχι? κατι συμβανει,κ πρεπει να ειμαστε δικαιοι...

2) Σωστα τα λες με το φλας,αλλα καλως η κακως η δουλεια του ειναι για να αποτυπωνει την εικονα με ζωντανια,και ας εχει τα μαξιλαρια στην ακρη καμμενα. Εμενα με νοιαζει που δεν βλεπω καθολου θορυβο,ενω στο 1020...πηρα ντεπον σε ολες τις φωτο :lol:

Keras ευχαριστουμε για το συγκριτικο,εισαι ο μοναδικος που πραγματικα μπηκε στην ουσια του συγκεκριμενου θεματος χωρις να επικκεντρωθεις στην παλαμη του χεριου, στο ποτηρι και στο λουλουδι του καμπου..(κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα στους μη επαρκης )

Ρε φιλε...χαζος εισαι τωρα η τον χαζο παριστανεις?

Δες τη φωτο του @montoya και δες την φωτο του @keras? εχουν καμια σχεση?

Oταν λες δεν ειναι οι φωτο αντιπροσωπευτικες του 1020, δλδ τι μπορει να εφταιξε?? Σε ολες δλδ δεν καταφερε να ειναι οπως οι εντυπωσιακες που ανεβαινουν εδω? Το παραδειγμα με το τζαμακι ας μην το συζητησουμε καλυτερα,ειχε γινει θεμα κ επι s4 , παρακολουθουσα τοτε γιατι με ενδιαφερε να το αγορασω,καποιοι ελεγαν βγαλε την ζελατινα,καποιοι ελεγαν καθαριστε καλα το τζαμακι γιατι εκει οφειλεται η φωτο που βγαινει χαλια, το αποτελεσμα ηταν πως απλα η καμερα του στα δυσκολα ΔΕΕΕΕΝ....με οτι γιατροσοφι κ να δοκιμασαν. Στην περιπτωση αυτη του Keras, τι εχει συμβει??? Ο Κωστας του λεει να μην ξαναανεβασει φωτο με το 1020. ΓΙΑΤΙ??? Χρειαζεται ειδικο σεμιναριο να περασεις με το 1020 για να μπορεσεις να βγαλεις φωτογραφιες χωρις επεξεργασια και να ειναι φυσιολογικες και οχι εξωπραγματικες?? Με το αυτοματο τις εβγαλε! τι εφταιξε??? αγορασε ελλατωματικο??? συγκριση δεν θελατε??? Αν πρεπει να εχω μαζι τον Μεγακλη Βιντιαδη για να μπορεσει το 1020 να βγαλει τις εξωπραγματικες φωτο που ανεβαζετε τοτε οκ,αλλα καλως η κακως το θελουμε για προσωπικη χρηση.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κωστα (PAOK) για το αν ειμαι χαζος ή οχι,απαντησε αθελα του ο αλλος Κωστας στην προταση που εχω τονισει με σκουρα γραμματοσειρα...Εισαι γνωστος εδω μεσα για τις επεξεργασιες που εκανες,και αγνοουσες να απαντησεις οταν ολοι νομιζαν πως τα κινητα τους εχουν προβλημα!!! επαιζες με τον πονο των αλλων φιλε,δειχνοντας επεξεργασμενες φωτο,και θυμαμαι πολυ καλα οτι ελεγες πως τα κινητα τους ή εχουν προβλημα ή οτι δεν ξερουν να τραβηξουν σωστα...λυπαμαι ειλικρινα που μετα απο εναν μηνα παλι ξαναμαλωνουμε αλλα εισαι πολυ εριστικος! Καποτε ειχες πει οτι το s4 παταει στα ισα το pure view! Απογοητευες κοσμο και προσπαθουσε να βγαλει φωτο οπως εσυ, που εσυ επεξεργαζοσουν ΧΩΡΙΣ να το αποκαλυπτεις! Πραγματικα ντροπη! Προσωπικα ειμαι 10000% σιγουρος πως οτι ανεβαζεις το περνας απο επεξεργασια για εντυπωσιασμο! Ετσι εκανες με το s4, την ιδια συμπεριφορα ειχες,το ιδιο κανεις κ τωρα,τι να αλλαξε???!! αυτο ειναι χτυπημα κατω απο την ζωνη,αλλα ευτυχως βρεθηκαν και αλλοι να το πουν,γιατι εδω κ καιρο παλευω μονος μου! Ειπαμε κινηταρα το 1020 αλλα ο αλλος εκανε ολοκληρο συγκριτικο!!!! εσυ ολο μας δειχνεις τα γενια σου στο φλας και την πλατεια στην πολη σου! ελεος πια! H συζητηση δεν αφορα ποια να βγαλουμε καλυτερο καποιο κινητο,αλλα να ειμαστε αντικειμενικοι και να δωσουμε στον αναγνωστη που ψαχνεται μια αντικειμενικη αποψη! Πηρε ο Κeras καινουριο κινητο για να συγκρινει κτλ,και του λετε τωρα οτι αγορασε ελαττωματικο! ε ενταξει για γελια ειναι!

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Μη προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις.Ολες μου οι φωτο ειναι ανεβασμενες στο Flickr...οπου εκει φαινονται ολα τα exif data.

Οποιος ξερει να τα διαβαζει μπορει να καταλαβει ποιες εχουν γινει edit και ποιεσ οχι. Σε αντιθεση με τις δικες σας που δε βλεπουμε ουτε exif ουτε τιποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Oταν λες δεν ειναι οι φωτο αντιπροσωπευτικες του 1020, δλδ τι μπορει να εφταιξε?? Σε ολες δλδ δεν καταφερε να ειναι οπως οι εντυπωσιακες που ανεβαινουν εδω? Το παραδειγμα με το τζαμακι ας μην το συζητησουμε καλυτερα,ειχε γινει θεμα κ επι s4 , παρακολουθουσα τοτε γιατι με ενδιαφερε να το αγορασω,καποιοι ελεγαν βγαλε την ζελατινα,καποιοι ελεγαν καθαριστε καλα το τζαμακι γιατι εκει οφειλεται η φωτο που βγαινει χαλια, το αποτελεσμα ηταν πως απλα η καμερα του στα δυσκολα ΔΕΕΕΕΝ....με οτι γιατροσοφι κ να δοκιμασαν. Στην περιπτωση αυτη του Keras, τι εχει συμβει??? Ο Κωστας του λεει να μην ξαναανεβασει φωτο με το 1020. ΓΙΑΤΙ??? Χρειαζεται ειδικο σεμιναριο να περασεις με το 1020 για να μπορεσεις να βγαλεις φωτογραφιες χωρις επεξεργασια και να ειναι φυσιολογικες και οχι εξωπραγματικες?? Με το αυτοματο τις εβγαλε! τι εφταιξε??? αγορασε ελλατωματικο??? συγκριση δεν θελατε??? Αν πρεπει να εχω μαζι τον Μεγακλη Βιντιαδη για να μπορεσει το 1020 να βγαλει τις εξωπραγματικες φωτο που ανεβαζετε τοτε οκ,αλλα καλως η κακως το θελουμε για προσωπικη χρηση.

Κωστα (PAOK) για το αν ειμαι χαζος ή οχι,απαντησε αθελα του ο αλλος Κωστας στην προταση που εχω τονισει με σκουρα γραμματοσειρα...Εισαι γνωστος εδω μεσα για τις επεξεργασιες που εκανες,και αγνοουσες να απαντησεις οταν ολοι νομιζαν πως τα κινητα τους εχουν προβλημα!!! επαιζες με τον πονο των αλλων φιλε,δειχνοντας επεξεργασμενες φωτο,και θυμαμαι πολυ καλα οτι ελεγες πως τα κινητα τους ή εχουν προβλημα ή οτι δεν ξερουν να τραβηξουν σωστα...λυπαμαι ειλικρινα που μετα απο εναν μηνα παλι ξαναμαλωνουμε αλλα εισαι πολυ εριστικος! Καποτε ειχες πει οτι το s4 παταει στα ισα το pure view! Απογοητευες κοσμο και προσπαθουσε να βγαλει φωτο οπως εσυ, που εσυ επεξεργαζοσουν ΧΩΡΙΣ να το αποκαλυπτεις! Πραγματικα ντροπη! Προσωπικα ειμαι 10000% σιγουρος πως οτι ανεβαζεις το περνας απο επεξεργασια για εντυπωσιασμο! Ετσι εκανες με το s4, την ιδια συμπεριφορα ειχες,το ιδιο κανεις κ τωρα,τι να αλλαξε???!! αυτο ειναι χτυπημα κατω απο την ζωνη,αλλα ευτυχως βρεθηκαν και αλλοι να το πουν,γιατι εδω κ καιρο παλευω μονος μου! Ειπαμε κινηταρα το 1020 αλλα ο αλλος εκανε ολοκληρο συγκριτικο!!!! εσυ ολο μας δειχνεις τα γενια σου στο φλας και την πλατεια στην πολη σου! ελεος πια!

Εχει ξεκαθαρα κομπλεξ κατωτεροτητας.Δεν μπορεις να δεχτεις καποια πραγματα.

Καταρχην ισχυριζεσαι οτι οι φωτο του 1020 οι δικες μου εχουν γινει edit.

Λοιπον ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι (που δεν ειναι)...αλλα ας πουμε οτι ισχυει.

Και σε ρωταω εγω τωρα.Στο thread με τις φωτογραφιες απο τα Lumia υπαρχουν εκατονταδες φοβερες φωτο απο το 1020.

Δηλαδη ολοι αυτοι οι ανθρωποι τις επεξεργαστηκαν τις φωτο και τις ανεβασαν?

η φωτο του @montoya ειναι επεξεργασμενη?

Παρακαλω ν'απαντησεις.

Κωστα (PAOK) για το αν ειμαι χαζος ή οχι,απαντησε αθελα του ο αλλος Κωστας στην προταση που εχω τονισει με σκουρα γραμματοσειρα...Εισαι γνωστος εδω μεσα για τις επεξεργασιες που εκανες,και αγνοουσες να απαντησεις οταν ολοι νομιζαν πως τα κινητα τους εχουν προβλημα!!! επαιζες με τον πονο των αλλων φιλε,δειχνοντας επεξεργασμενες φωτο,και θυμαμαι πολυ καλα οτι ελεγες πως τα κινητα τους ή εχουν προβλημα ή οτι δεν ξερουν να τραβηξουν σωστα...λυπαμαι ειλικρινα που μετα απο εναν μηνα παλι ξαναμαλωνουμε αλλα εισαι πολυ εριστικος! Καποτε ειχες πει οτι το s4 παταει στα ισα το pure view! Απογοητευες κοσμο και προσπαθουσε να βγαλει φωτο οπως εσυ, που εσυ επεξεργαζοσουν ΧΩΡΙΣ να το αποκαλυπτεις! Πραγματικα ντροπη! Προσωπικα ειμαι 10000% σιγουρος πως οτι ανεβαζεις το περνας απο επεξεργασια για εντυπωσιασμο! Ετσι εκανες με το s4, την ιδια συμπεριφορα ειχες,το ιδιο κανεις κ τωρα,τι να αλλαξε???!! αυτο ειναι χτυπημα κατω απο την ζωνη,αλλα ευτυχως βρεθηκαν και αλλοι να το πουν,γιατι εδω κ καιρο παλευω μονος μου! Ειπαμε κινηταρα το 1020 αλλα ο αλλος εκανε ολοκληρο συγκριτικο!!!! εσυ ολο μας δειχνεις τα γενια σου στο φλας και την πλατεια στην πολη σου! ελεος πια! H συζητηση δεν αφορα ποια να βγαλουμε καλυτερο καποιο κινητο,αλλα να ειμαστε αντικειμενικοι και να δωσουμε στον αναγνωστη που ψαχνεται μια αντικειμενικη αποψη! Πηρε ο Κeras καινουριο κινητο για να συγκρινει κτλ,και του λετε τωρα οτι αγορασε ελαττωματικο! ε ενταξει για γελια ειναι!

Πραγματικά όμως έχεις αλλάξει επίπεδο. Δεν υποφέρεσαι και στο λεω φιλικά ώστε να το μαζέψεις όσο προλαβαίνεις.

Μπες στο θέμα με φωτογραφίες απο Lumia και μετά γράψε τις......

Επίσης όπως λέει και ο παοκ, στο Flickr φαίνεται αν ειναι επεξεργασμένες. Δεν καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλά με την συσκευή του keras. Αλλα μάλλον τα λεω στον τοίχο.......

Μη προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις.Ολες μου οι φωτο ειναι ανεβασμενες στο Flickr...οπου εκει φαινονται ολα τα exif data.

Οποιος ξερει να τα διαβαζει μπορει να καταλαβει ποιες εχουν γινει edit και ποιεσ οχι. Σε αντιθεση με τις δικες σας που δε βλεπουμε ουτε exif ουτε τιποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει ξεκαθαρα κομπλεξ κατωτεροτητας.Δεν μπορεις να δεχτεις καποια πραγματα.

Καταρχην ισχυριζεσαι οτι οι φωτο του 1020 οι δικες μου εχουν γινει edit.

Λοιπον ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι (που δεν ειναι)...αλλα ας πουμε οτι ισχυει.

Και σε ρωταω εγω τωρα.Στο thread με τις φωτογραφιες απο τα Lumia υπαρχουν εκατονταδες φοβερες φωτο απο το 1020.

Δηλαδη ολοι αυτοι οι ανθρωποι τις επεξεργαστηκαν τις φωτο και τις ανεβασαν?

η φωτο του @montoya ειναι επεξεργασμενη?

Παρακαλω ν'απαντησεις.

Δεν ειμαι τοσο της τεχνολογιας ΕΙΔΙΚΟΣ και δεν ξερω πως να επεξεργαστω μια φωτο ,τοσο οσο, πιθανοτατα να μην μπορει να το καταλαβει κ καποιος..Πριν σου απαντησω ομως οφειλεις μια απαντηση εσυ σε δεκαδες παιδια εδω μεσα. Επεξεργαζοσουν ή οχι με το galaxy s4??? και αν ναι,γιατι αφηνες τα παιδια να πιστευουν οτι εχουν ελλατωματικα κινητα, καποιοι εκ των οποιων τα πουλησαν κιολλας???? (αρα γιατι να σε πιστεψω τωρα) αλλα αν θες αναντησε εσυ πρωτος σε κατι που ΟΦΕΙΛΕΙΣ καιρο τωρα.. (στο thread υπαρχουν και παρα πολλες φοβερες φωτο,οπως υπαρχουν σε ΟΛΑ τα καινουρια smartphones)..απλα εσυ εχεις την ταση οτι αφορα το 1020 να το βαπτιζεις εξωπραγματικο,χωρις παντα να ειναι κατι πολυ καλο..ακριβως το ιδιο εκανες και με το s4 κ πηρες στον λαιμο σου πολυ κοσμο.

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Κάθεστε και μαλωνετε χωρίς λόγο

Και μάλιστα με μέτριες συσκευές

Δείτε λίγο εδώ. Δείτε λεπτομέρεια στο γρασίδι, dynamic range, πιστότητα στα χρώματα... 6600 κύριοι!

[ATTACH]48729[/ATTACH]

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δείτε λίγο εδώ. Δείτε λεπτομέρεια στο γρασίδι, dynamic range, πιστότητα στα χρώματα... 6600 κύριοι!

[ATTACH]48729[/ATTACH]

Nokia pureblind? :) ωραίες εποχές!

[ATTACH]48729[/ATTACH]

:):) ΩΡΑΙΟΣ!!!

galaxy Κ zoom - white

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...