chrisk Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Μήπως έχει κανείς το ''φεύγω'' του Ραϊλη???Δε μπορώ να το βρώ...πουθενά...:P Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 thanks!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 As zhthsw kai egw plhrofories gia ena asma... :p - Tragoudaei antras - merikoi stixoi einai : "αυτός ο έρωτας είναι φαινόμενο μοναδικό" - kata pasa pi8anothta legetai "autos o erotas" epeidh to epanalambanei arketes fores, alla DEN einai oute to [Σάκης Τόλιας] Αυτός Ο Έρωτας, oute to [Γιάννης Φλωρινιώτης] Αυτός Ο Έρωτας - exw brei sto DC++ ta ekseis omwnyma : Akis filippou - Autos o erotas, Xaris Akritidis - Autos o erotas kai Kostas Karousakis - Autos o erotas, alla klassika den yparxoun slots. Sas lene tpt? Anyone?? :) Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Βέρα Λάμπρου - Δώσε μου να πίνω τα υγρά σου...τα χειλάκια! είναι τρελό σούριελο η κοπέλα! (Video Clip) Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 εντελως ακυρο το ασμα...το λεει και ο τιτλος... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 πως την λενε την βελιου(καλαματιανα ή νησιωτικα πρεπει να λεει) στο μικρο?ολο το ινετ κ δεν βρηκα ινφο...μηπως εχω λαθος ονομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marianda Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Παιδιά μπείτε και στο skulas.blogspot.com:whistle:είναι πολύ ενημερωμένο σας το εγγυώμαι!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icewind Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Mages ena tragoudaki pou leei "den thymamai kanenan na exei klapsei gia mena ektos apo sena agaph mou...den gnwrizw kanenan den latreuw kanenan ektos apo sena agaph mou..." einai palio k to psaxnw..Den xerw poia to leei.HELP!!! Παράθεση C:\Documents and Settings\Icewind\Τα έγγραφά μου\Οι εικόνες μου\A.E.L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Κάλη Φέρρη - Ο Ύμνος των Γυμνιστών! αφοσιωμένη στο ποιοτικό τραγούδι... http://www.youtube.com/watch?v=wlTHTGBDZBo Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainbow_326 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 <<ta dika mou tragoudia n akous kai na skeftesai allous kairous>> poios to leei auto paidia? Παράθεση dj iN A diFFeRent woRLd ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 ασμα που πραγματευεται ενα ζευγαρια παπουτσια και τρυπες στις σολες τους.αναφερει και το οτι θα τα παει σε τσαγκαρη. τραγουδαει αντρας. αυτα τα στοιχεια εχω μονο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 λοιπόν το καινούργιο της Βέρας Λαμπρου κάτο με νινί, βαρκάρηδες και νησιώτες .... για να μην το ξεχάσω στο βίντεο κλιπ η αοιδός κουνά σαν μαντηλάκι ένας άσπρο κυλοτάκι :X:X:X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfustikis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 παιδια μηπως ξερετε ενα τραγουδι που λεει 'ας μεινουμε δυο φιλοι αν πρεπει να χωρισουμε και μονο αναμνησεις αγαπης να κρατησουμε'?? Ας μείνουμε δυό φίλοι-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfustikis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Mages ena tragoudaki pou leei "den thymamai kanenan na exei klapsei gia mena ektos apo sena agaph mou...den gnwrizw kanenan den latreuw kanenan ektos apo sena agaph mou..." einai palio k to psaxnw..Den xerw poia to leei.HELP!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ-ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ. Άπαιχτο κομμάτι όντως. Και το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ δικό της είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfustikis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 <<ta dika mou tragoudia n akous kai na skeftesai allous kairous>> poios to leei auto paidia? ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ. An den apatwmai o Alkaios to leei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfustikis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Paides molis graftika sto myphone. Den to iksera ka8olou kai kata la8os kanwntas mia anazitisi sti google gia kati palia tragoudia me odigise edw. Eimai kai egw enas apo tous ligous pou apomeinan na akoun auta ta aristourgimata. Pisteuw ama xreiastw kamia voi8eia se kana kalo palio asma na uparxei antapokrisi. Exw arketa palia kommatia kai psaxnw kai alla na auksi8ei i sullogi. Kalo vradu apo ton Jonh Fistiki! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 stratos (h giorgos den thymamai) foteinos - gyalia spasmena akyrh mousikh kai stixos kai to videoclip gia oscar...an to xei kapoios as mou to steilei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Δεν είμαι η Beyonce από το L.A είμαι η Πόπη από το Περιστέρι! νέο άσμα που από την ανερχόμενη τραγουδίστρια Πόπη Μαλιωτάκη! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 http://img442.imageshack.us/img442/1292/tragoudakivj0.th.jpg Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 παιδια καλημερα ξερει κανεις ενα τραγουδι που λεει θα παρω φορα να τα γκρεμισω αυτα που μουνε μπερδεψει την ζωη το λεει η μαιρη μαραντη αλλα δν μπορω να το βρω πουθενα ξερει κανεις καπως? ειναι απο την ταινια ολα ειναι δρομος... παρτε και ενα λινκ στο τελος παιζει το τραγουδι ομως : Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Και εγώ το ψάχνω αυτό το τραγούδι χρόνια... Από όταν πρωτοείδα την ταινία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eskes Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Καλησπέρα παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση. Το ασημένια αλυσίδα ποιος το λεει? κατι ακουσα για τον Γιωργο Σιμιδη αλλα δεν ειναι σιγουρο... για βοηθήστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Παιδιά ρώτησα και στις αναζητήσεις αλλά ίσως εδώ ταιριάζει καλύτερα. Ψάχνω ένα αραβικο-beatακι που λέει μέσα athens 2006 ή κάτι τέτοιο. Το έχει κανείς υπ 'όψιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyran75 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 καλησπερα, ψαχνω ενα τραγουδι που λεει "εχω τα προσωπικα μου, εχω τα οικονομικα μου, ασε με...." το ακουσα εχθες σε ενα σταθμο που παιζει μονο λαικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Παούνης-έχω τα προσωπικά μου λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts