kostas_v Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 greek_aeras... Το κινητό το είχα το καλοκαίρι, το πήγα πίσω γιατί φτιάχτηκε το k750i μου αλλά τώρα ξαναχάλασε και δεν επισκευάζεται... Έχω γυρίσει ΟΛΑ τα μαγαζιά, έχω ψάξει ΠΑΝΤΟΥ στο ίντερνετ. Θέλω ένα SE που να μοιάζει με το k750i. Όσα κι αν βρήκα, δεν ήταν πουθενά διαθέσιμα. Μόνο το συγκεκριμένο βρήκα και μιας και το γνωρίζω λίγο-πολύ, κατέληξα σε αυτό. το κουτι φιλε μου ουτε οδηγιες δεν θα εχει.1 χαρτι Α4 διπλωμενο στα 6 με τα τυπικα. cd-rom δεν θα εχει,γενικοτερα τα κινητα αυτης της σειρας..ειναι οτι το χειροτερο.για να περασεις επαφες μονο με αντιγραφη της sim θα το πετυχεις.επισης τον συγχρονισμο να τον ξεχασεις. διαβασε απο την αρχη το θεμα αυτο..να βρεις τις ιδιες αποριες και τις ιδιες απαντησεις. για μενα παρε αλλο κινητο. Το θέμα των επαφών δεν με απασχολεί. Το μόνο που ήθελα είναι να περάσω mp3 από το pc στο κινητό... Τεσπα, αν δεν βρω driver (μα είναι δυνατόν; ) θα τα περάσω αρχικά σε παλιό μου κινητό και μετά θα τα στείλω στο S312 :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 greek_aeras... Το κινητό το είχα το καλοκαίρι, το πήγα πίσω γιατί φτιάχτηκε το k750i μου αλλά τώρα ξαναχάλασε και δεν επισκευάζεται... Έχω γυρίσει ΟΛΑ τα μαγαζιά, έχω ψάξει ΠΑΝΤΟΥ στο ίντερνετ. Θέλω ένα SE που να μοιάζει με το k750i. Όσα κι αν βρήκα, δεν ήταν πουθενά διαθέσιμα. Μόνο το συγκεκριμένο βρήκα και μιας και το γνωρίζω λίγο-πολύ, κατέληξα σε αυτό. Το θέμα των επαφών δεν με απασχολεί. Το μόνο που ήθελα είναι να περάσω mp3 από το pc στο κινητό... Τεσπα, αν δεν βρω driver (μα είναι δυνατόν; ) θα τα περάσω αρχικά σε παλιό μου κινητό και μετά θα τα στείλω στο S312 :wacko: τοτε δεν υπαρχει προβλημα.συνδεσε το κινητο με το pc και αυτοματως θα το δει σαν σκληρο δισκο.αλλιως με ενα card reader τα περνας κατευθειαν στην καρτα μνημης και τελειωνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 kostas_v γιατί δεν κοιτάς κάποιο παλαιότερο μοντέλο που σίγουρα θα είναι καλύτερο από το s312? Κάποια ίσως είναι διαθέσιμα. πχ κοιτούσα τις προάλλες το Τ700, ήταν διαθέσιμο στο e-shop περίπου στα 120€... Λίγο παραπάνω, αλλά αξίζει! Εφόσον είχες το S312, ξέρεις την πλατφόρμα του και τα προβλήματα που φέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 kostas_v γιατί δεν κοιτάς κάποιο παλαιότερο μοντέλο που σίγουρα θα είναι καλύτερο από το s312? Κάποια ίσως είναι διαθέσιμα. πχ κοιτούσα τις προάλλες το Τ700, ήταν διαθέσιμο στο e-shop περίπου στα 120€... Λίγο παραπάνω, αλλά αξίζει! Εφόσον είχες το S312, ξέρεις την πλατφόρμα του και τα προβλήματα που φέρει.. To T700 δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 To T700 δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ :) c510 ισως?? παντως παρε οτι αλλο κινητο εκτος απο το S312 που θελεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 c510 ισως?? παντως παρε οτι αλλο κινητο εκτος απο το S312 που θελεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει... Στο "e-click", "E-shop" που το βρήκα είναι εξαντλημένο... Wind, Vodafone δεν το έχουν. Μάλλον πάλιωσε και αυτό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Δεν νομίζω ότι υπάρχει... Στο "e-click", "E-shop" που το βρήκα είναι εξαντλημένο... Wind, Vodafone δεν το έχουν. Μάλλον πάλιωσε και αυτό ;) στο e-click υπαρχει κανονικα.εγω ενα παραδειφμα εφερα αυτο το κινητο.μπορεις να παρεις αλλη μαρκα π.χ. νοκια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Το πήρα το κινητό κι όπως το περίμενα... δεν το διαβάζει ο υπολογιστής. Το συνδέω με το καλώδιο usb και ζητάει να τοποθετήσω cd-rom (δεν υπάρχει στο κουτί) για να εγκατασταθεί το λογισμικό :mad: Κάποια ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Κατεβάζεις το λογισμικό από εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Γεια σας παιδια... μηπως ξερει κανεις αν μπορω να βρω κάπου drivers για τα 2 κινητα που προαναφερα; σε windows 7 64bita ?:( θελω να χρησημοποιησω το MyPhoneExplorer Και δεν μπορώ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Για το S312 μπορείς να βρεις drivers στο site της SE. Δεν ξέρω ωστόσο αν δουλεύουν για 64bit. Για το W800 είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί το κινητό δεν υποστηρίζεται πλέον. Ωστόσο, αφού θες να τα δουλέψεις με το MyPhoneExplorer, γιατί δεν χρησιμοποιείς bluetooth; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Κατεβάζεις το λογισμικό από εδώ Σε ευχατιστώ πολύ. Το κατέβασα και πλέον το "διαβάζει" μια χαρά! Απλώς είχα μπερδευτεί γιατί μερικοί από εδώ μέσα έλεγαν πως δεν θα βρω driver και μάλιστα μου συνιστούσαν να αγοράσω άλλο μοντέλο για αυτό το λόγο. Ευτυχώς δεν είχαν δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Για το S312 μπορείς να βρεις drivers στο site της SE. Δεν ξέρω ωστόσο αν δουλεύουν για 64bit. Για το W800 είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί το κινητό δεν υποστηρίζεται πλέον. Ωστόσο, αφού θες να τα δουλέψεις με το MyPhoneExplorer, γιατί δεν χρησιμοποιείς bluetooth; Γιατι δεν εχω bluetooth? :P :/ Δεν μου δουλευουν απο εκει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Πώς ανοίγει για να μπει η μπαταρία? Το βρήκα τελικά. Edited April 20, 2010 by niknik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonoula7 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 καλά...δεν υπάρχει το κινητό αυτό!είναι σπάσιμο νεύρων...το πήρα προσωρινά γιατί το προηγούμενο κινητό μου της sony έκανε μπάνιο...:cry: δεν βολεύει καθόλου....μου ανοίγει λγότερα απο τα μισά αρχεία...δεν μπορώ να το συνδέσω με pc και γενικότερα μου είναι άχρηστο.....καλά για την μπαταρία δεν λέμε...δεν κρατάει ούτε μια μέρα κ το φόρτισα κλειστό κ ακριβώς τις ώρες που έλεγε στο κουτί.... δεν ξέρω για εσάς εγώ με συγκεκριμένο δεν μπορώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 καλά...δεν υπάρχει το κινητό αυτό!είναι σπάσιμο νεύρων...το πήρα προσωρινά γιατί το προηγούμενο κινητό μου της sony έκανε μπάνιο...:cry: δεν βολεύει καθόλου....μου ανοίγει λγότερα απο τα μισά αρχεία...δεν μπορώ να το συνδέσω με pc και γενικότερα μου είναι άχρηστο.....καλά για την μπαταρία δεν λέμε...δεν κρατάει ούτε μια μέρα κ το φόρτισα κλειστό κ ακριβώς τις ώρες που έλεγε στο κουτί.... δεν ξέρω για εσάς εγώ με συγκεκριμένο δεν μπορώ.... δεν εισαι και η μοναδικη... :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Σε εμένα κρατάει αρκετά και από θέμα λειτουργικότητας το θεωρώ από τα καλύτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 η συσκευασια περιεχει ακουστηκα;;;; Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Ναι περιέχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 για τον φίλο που ρώτησε δουλεύει μια χαρά η 4GB M2 κάρτα για 2ο κινητό (απλή χρήση) μια χαρά είναι, το μόνο κακό είναι να περάσεις τις επαφές Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Πριν κανά μήνα είχα το εξής πρόβλημα. Ότι υπήρχε μέσα στην κάρτα μνήμης εξαφανίστηκε. Μαζί και τα παιχνίδια και οι εφαρμογές που ήταν αποθηκευμένα στην μνήμη του κινητού. Από τότε κάθε φορά που πάω να εγκαταστήσω κάποιο παιχνίδι ή εφαρμογή , ξεκινάει μεν τη διαδικασία αλλά δεν ολοκληρώνεται ποτέ Εκτός από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ( που όμως θα μου σβήσει όλες τις επαφές που έχω αποθηκεύσει ) μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Πολύ προβληματικό τηλέφωνο , απορώ γιατί δεν βγάλαν ένα Κ750 με καινούρια πλαστικά. Από το s312 σίγουρα θα ήταν καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Πριν κανά μήνα είχα το εξής πρόβλημα. Ότι υπήρχε μέσα στην κάρτα μνήμης εξαφανίστηκε. Μαζί και τα παιχνίδια και οι εφαρμογές που ήταν αποθηκευμένα στην μνήμη του κινητού. Από τότε κάθε φορά που πάω να εγκαταστήσω κάποιο παιχνίδι ή εφαρμογή , ξεκινάει μεν τη διαδικασία αλλά δεν ολοκληρώνεται ποτέ Εκτός από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ( που όμως θα μου σβήσει όλες τις επαφές που έχω αποθηκεύσει ) μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Πολύ προβληματικό τηλέφωνο , απορώ γιατί δεν βγάλαν ένα Κ750 με καινούρια πλαστικά. Από το s312 σίγουρα θα ήταν καλυτερο φορμαρε την καρτα μνημης.εκει ειναι το προβλημα. καμια αναβαθμιση εχεις κανει στο κινητο?? :blink: (το κινητο ειναι απο τα χειροτερα) :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Φορμάρισμα στην κάρτα έκανα. Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές που είχε αποθηκευμένα στην μνήμη του κινητού γιατί εξαφανίστηκαν?:p Αφού δε συγχρονίζει αυτόματα και μόνο η ιδέα να ξαναπεράσω μία μία τις επαφές ....Θα μείνει στην άκρη για Backup phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 για 49ε λεει το κινητο? παλιος κατοχος κ750, βασικα τι διαφορα εχει με το 750 εκτος ισως απο ποιοτητα κατασκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 για 49ε λεει το κινητο? παλιος κατοχος κ750, βασικα τι διαφορα εχει με το 750 εκτος ισως απο ποιοτητα κατασκευης? εγω ουτε σε αυτα τα χρηματα δεν θα το αγοραζα :cool: το κινητο ειναι "κλειδωμενο". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts