Leolipop Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Το τιμονι να δειτε σε εμενα πως ταλαντευεται.Δεν γινεται να παω ευθεια με καμια παναγια... Το ιδιο εφαγε και απο εμενα.Μακαρι να βγει καποτε Test Drive unlimited 2 μπας και εχει λιγο ενδιαφερον και ρεαλιστικοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Εμενα αυτο που δεν μου αρεσει στο Need For Speed Shift ειναι οτι τα αμαξια δεν χαλανε μονο σπανε τζαμια και ζαντες,μερικες πιστες δεν μου αρεσουν ειδικα η laguna sega και δεν εχει καλο νιτρο, το μονο καλο με αυτο ειναι οτι βλεπεις μεσα στο τιμονι και κοντερ και οτι εχει πολυ καλα γραφικα.Και εγω πιστευω σε λιγες μερες unistall θα φαει απο μενα. Πιο ωραιο ηταν το need for speed prostreet αλλα αμα ειχε να βλεπεις μεσα στο τιμονι θα ηταν πολυ καλο παιχνιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Εμενα αυτο που δεν μου αρεσει στο Need For Speed Shift ειναι οτι τα αμαξια δεν χαλανε μονο σπανε τζαμια και ζαντες,μερικες πιστες δεν μου αρεσουν ειδικα η laguna sega και δεν εχει καλο νιτρο, το μονο καλο με αυτο ειναι οτι βλεπεις μεσα στο τιμονι και κοντερ και οτι εχει πολυ καλα γραφικα.Και εγω πιστευω σε λιγες μερες unistall θα φαει απο μενα. Πιο ωραιο ηταν το need for speed prostreet αλλα αμα ειχε να βλεπεις μεσα στο τιμονι θα ηταν πολυ καλο παιχνιδι. Εχει επιλογη στο gameplay οπου μπορεις να ρυθμισεις τις ζημιες να μην ειναι cosmetic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanonas Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 μπορει να μου πει καποιος αν κυκλοφορει οχι το ντεμο ολοκληρο free?προσοχη δεν ρωταω απο που και πως?απλα αν κυκλοφορει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Ναι εμενα το πηρε το ματι μου να κυκλοφορει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 εδω και 1-2 βδομαδες κυκλοφορει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anpetsalis Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 απλα τα σπαει το παιχνιδι.. τρομερο! εχουν κανει φοβερη δουλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosMakris Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Συμφωνώ, φίλε. Έχω κολλήσει άγρια. Με τρελαίνει η ατμόσφαιρα του αγώνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanonas Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 τα φωτα σας ρε παιδια οταν φορτωνει μετα το βιντεο που ξεκιναει για να παιξεις μου κλεινει γιατι?μηπως ξερει κανεις?δεν βγαζει μηνυμα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 To εχεις σε αυθεντικο????Μηπως δεν το σηκωνει ο υπολογιστης σου??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 σε μενα κολλαει στο βιντεο. παταω να ξεκινησω career, μου δειχνει ενα βιντεο που ξεκιναει με την bmw και παιζει το ιδιο και το ιδιο βιντεο συνεχεια. εχω πατησει ολα τα πληκτρα αλλα δεν λεει να παει παρακατω. καμια ιδεα να λυθει το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 τα φωτα σας ρε παιδια οταν φορτωνει μετα το βιντεο που ξεκιναει για να παιξεις μου κλεινει γιατι?μηπως ξερει κανεις?δεν βγαζει μηνυμα τπτ Σβησε τα προφιλ που εχεις ,κατα προτιμηση ολο τον καταλογο στα εγγραφα και κανε νεο στον οποιο μην πειραξεις καμια ρυθμιση στα γραφικα. Αυτο εκανε και εμενα και διαβασα αυτο καπου και επιασε.Επαιξα με τιμονι gamepad και πληκτρολογιο και ποτε δεν εκανε το παραμικρο.οποτε στην περιπτωση σου μαλλον με τα γραφικα η τον ηχο κατι τρεχει. Καλη τυχη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Παιδιά για το pc ποιά τιμονιέρα προτείνετε; Με μια αναζήτηση σε ένα blog για το NFS Shift είδα οτι η EA προτείνει αυτά: ΄ Logitech G25 Racing Wheel Logitech Formula Force EX Logitech Driving Force Logitech Driving Force EX Logitech Driving Force RX Logitech Driving Force Pro Logitech MOMO Force Logitech MOMO Racing Thrustmaster RGT ForceFeedback Pro Clutch Thrustmaster Ferrari GT Experience Logitech G27 Racing Wheel Logitech Driving Force GT Thrustmaster Ferrari 430 έχετε δοκιμάσει κάποιο; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Aναλογα ποσα δινεις.Η G25 και G27 κυμενονται στα 190-220 ευρω.Αν δινεις τοσα πηγαινε με χιλια σε μια απο αυτες(η G25 ειναι η παλια και η 27 o διαδοχος της).Αν δεν θες να διαθεσεις τοσα χρηματα κατα τη γνωμη μου μονοδρομος ειναι η Driving Force GT στα 60-65 ευρω.Αυτην εχω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Μάλλον για την Driving Force GT με βλέπω, γιατί οι άλλες είναι όντως αρκετά ακριβές!! Προς το παρόν μόνο το NFS Shift παίζω οπότε νομίζω οτι θα με βολέψει η GT Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Ρε παιδια ειναι δυνατων να μην εχει 2πλο και μονο online?ειχα το undercover και νομιζα οτι το shift θα ειχε.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Το online του NFS Shift πάντως είναι πολύ καλό !! Δοκίμασε το !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Και το undercover μια χαρα online εχει απλα θα ηθελα και 2πλο... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Και τώρα μια ερώτηση που σκοτώνει!! NFS Shift vs Forza 3; Εγώ προσωπικά περίμενα περισσότερα από το Forza!! To NFS Shift με είχε ενθουσιάσει περισσότερο όταν το έπαιξα για πρώτη φορά!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Έρχεται νέο patch για το NFS Shift και φέρνει καινούρια αυτοκίνητα!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimantonak Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 re paides, ti boroume na kanoume gia na pai3oume online thn *****ed version to nfs shift? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antos2006 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (edited) pisteuo to shift einai appotixia....mono ta grafika aksizoun....an itan opos to pro street me auta ta grafika 8a itan to kalitero racing pou exei kikloforisi...poli kalo pou exei to s14 alla den exei to supra i to r33 kai exei to 2000gtr...kai o hxos einai asta na pane..les kai paizo grand turismo 1...freno pataei apo mono tou...ligo strivis to timoni kai petaei kolous aristera kai deksia...den mporeis na odigiseis....mallon einai sxediasmno gia na pezetai mono me timoniera....allla mporei kapios na m deiksei an mporo na kano kapoies ri8miseis oste na mporo na pezo me ta velakia??????? Edited March 11, 2010 by antos2006 Παράθεση "I DON'T DRIVE FAST I JUST FLY SLOW" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manavigon Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 καλησπερα ξερει κανεις αν παιζει σαυτο το λαπτοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906446 καθε βοηθεια υπερπολυτιμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 οι απαιτησεις του παιχνιδιου ειναι: Required – Internet Connection OS - Windows XP (Service Pack 3) or Windows Vista (Service Pack 1) / Windows 7 Processor – Intel Core™2 Duo 1.6 GHz or faster Memory – XP: 1 GB RAM; Vista/Windows 7: 1.5 GB RAM Hard Drive – 6 GB DVD Drive - 8 SPEED Video Card – 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0* Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - DirectX 9.0c compatible Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-12 Players Input - Keyboard, Mouse Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad αρα το laptop θα το τρεχει το παιχνιδι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 καλησπερα ξερει κανεις αν παιζει σαυτο το λαπτοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906446 καθε βοηθεια υπερπολυτιμη :) και να μην στο τρεξει δεν χανεις και τιποτα... :) καλυτερα δοκιμασε το grid.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts